|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
27.11.2009 19:08:36   
zaljubljena23
Talika, kako si zrihtala danes?

db user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela zate

Punce, prejšnji vikend sem dobila M, v ponedeljek sem klicala v MB za datum za OP in so mi dejali naj pokličem v četrtek, če so me uvrstili v ta termin...In šok..Klicali so me oni, da mi povedo, da moram v ponedeljek priti na oddelek, ker imam v torek OP (histeroskopijo in histerolaparoskopijo)...Nekako sem se psihično pripravljala, da itak nimam nobenih šans, da bi bila takoj na vrsti, že v prvem poskusu klicanja, ampak očitno sem se zmotila... Edino bega me zdaj to, ker vidim, da ste nekatere pred tem bile na tabletkah, da se je sluznica tajnšala, jaz pa nič user posted image user posted image

Aja še tole, a ginekološki oddelek (ambulante) je v isti stavbi kot ta oddelek (ambulanta za neplodnost)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.11.2009 19:20:21   
zarja1
Zaljubljena 23 oddelek je v isti stavbi, v 1. nadstropju. Fajn, da boš tak hitro na vrsti. Potem pa v boj za user posted image user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.11.2009 19:26:38   
beba75
[
sem sicer pozabla točno kolk, mislim pa da je 1 mesec femoden, potem diphereline in potem še diphereline+gonal. Potem stopka pa punkcija in po 3-5 dneh transfer. Nekje vse skupaj dva meseca. Me bo Beba75 popravla, nisem ziher.

točno tako je!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.11.2009 19:37:36   
biba77
Dolgi postopek je 2 meseca Femodena, proti koncu 2 meseca se začne z Diphelerine in potem Gonal dokler je pač treba. Pri meni je trajal nekje slaba dva in pol meseca (do stopke).
Odvisno je tudi od tega, kak je tvoj ciklus oz. kdaj se vključiš.

< Sporočilo je popravil biba77 -- 27.11.2009 19:39:36 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.11.2009 21:28:38   
rojena77
Punce, a morda katera ve kaj je krivo da se sluznica ne stanjša ( po enem mesecu Femodema in cca 14 dni Diphereline)?

Aja pa še to, nekje sem prebrala da naj bi si dajale injekcije enkrat na eno stran in drugič na drugo, meni je pa sestra rekla pod popkom, in sem tudi tako dajala - vedno isto?

Uf v kakšnih podrobnostih se lahko skriva uspeh oz neuspeh...

hvala vsem

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.11.2009 21:31:08   
zarja1
Rojena77 vseeno kam se pikaš. Jaz sem se pikala izmenično na obeh straneh, ker me je na koncu že povsod po malem bolelo. Zato menjavamo mesta. Druge finte ni.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.11.2009 21:52:28   
rojena77
vem da imamo vsaka dovolj svoji težav, ampak tukaj gor je res lepo poklepetat

Nisem si mislila da me bo tako prizadelo to da moram prekiniti postopek. In čez nekaj mesecev vse znova, in sploh nobenega zagotovila da bo takrat ratalo. Tolažim se s tem, da imam takrat več možnosti, ker morda zaradi polipa tudi IVF ne bi ratal. Upam samo da ne bo trajalo predolgo....

Zarja, to da sluznica ni dovolj stanjšana, a ima to kako vezo s pitjem piva, ali nepravilno prehrano ali.... skratka če se ti karkoli sanja o tem bom vesela če kaj napišeš. In pa upam, da sta z možem vredu! Včeraj nisem bila nič tukaj, zato te bom kr direkt vprašala ker nisem zasledila, a boš delala še en test?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.11.2009 22:00:58   
pikachu
Pozdravljene borke.
Imam vprašanje, če mi lahko katera pove kako poteka prvi razgovor v ambulanti za zdravljenje neplodnosti. razgovor imama pri dr. Reljiču v četrtek. moj fant ima opravljena že dva spermiograma, oba sta bila slaba .kaj lahko pričakujema, da se malo pripravima. hvala!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.11.2009 22:08:19   
rojena77
Dr. Reljič vama bo zeeeelo prijazno vse razložil - to je zagotovo, sestre so tako tako, gužva je zagotovljena, se bosta načakala.
Če imata prvi razgovor, vaju čaka nekaj mesecev da se sam postopek začne, o postopku pa ne vem, mislim da je od para odvisno kaj in kako naprej. Tudi jaz sem bila pri dr. Reljiču prvič LANI junija in sem točno zdaj v prvem postopku. Vmes se je izgubila pošta oz so me pozabili obvestiti.
Reljič je pa res dokor in pol, najboljšega imata, to je moje mnenje

Č ete pa zanima kaj bolj konkretno pa vprašaj

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.11.2009 22:34:44   
pikachu
najprej hvala za odgovor. Joj tako dolgo boma mogla čakat?  ali bom mogla jaz tudi na kakšne preiskave? do sedaj imam samo hsg slikanje in izvid je ok. je pa dr. reljič rekel mojemu da boma mogla v postopek icsi.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.11.2009 22:49:54   
rojena77
ja, moraš na preiskave, saj drugače ne vedo kaj in kako naj vama pomagajo, ampak kri dat ni problem, saj v bistvu nič ni problem... Meni se zdaj zdi da je do sem šlo gladko, zakomplicira se šele zdaj ko bi moralo ratat pa ne rata!

Ampak  ne misli zdaj na to, v četrtek vama bodo vse razložili, vmes pa kaj pokliči, da te ne založijo tako kot so mene, pol pa kr naenkrat star rataš...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.11.2009 23:29:07   
Nefertiti
Rabim ginekologa v MB. V bolnišnici ni prostih ginekologa.. (ni mi dobra slovenščina).. Upam da me razumete. Ali kdo ali v Zdravstvenom domu ima prostih? I kateri je dobar?

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.11.2009 23:33:45   
Nefertiti
?

(odgovor članu Nefertiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.11.2009 6:33:41   
biba77
Jaz sem že kar precej let pri dr. Petrovičevi v ZD pri sodišču. Mi je OK.
Je pa tako, da boš verjetno za vsakega čula pohvale in graje...

(odgovor članu Nefertiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.11.2009 10:19:48   
zarja1
Dobro jutro pupe moje.
Evo, ponovili test in je nula. Nič gremo vse lepo jovo na novo.

Horny Teddy

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.11.2009 10:23:39   
zarja1
Rojena77 ti se nič ne sekiraj za sluznico. Pred operacijo dajo včasih KT, da jo stanjšajo, ko boš imela ET pa je fajn če je malo zadebeljena - za to telo samo poskrbi. Nič sekirat. Različne situacije različna sluznica. Ti samo zaupaj G in upoštevaj vsa njihova navodila pa bo. To je najboljši recept. Pa ne tolk razmišljat, včasih je boljše vzet vse bolj na easy če le gre. Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.11.2009 11:20:53   
Matejčika
Zarja najprej user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa naslednjič!

Hvala vsem za tako izčrpne informacije! Zdaj pa vem že skoraj vse. user posted image

Ena je rekla, da so sestre tak tak, jaz se nemorem strinjat s tem, ker jaz že 3 al 4 leta hodim tja, in vedno in res čisto vedno sem naletela na prijaznst, ustrežnost...ma super babnice so tam! Sploh če jih primerjam z drugimi sestrami v zdravstvu! Ene pol toliko ne delajo in 100x bolj sitnarijo. Pa ko jih kličem, ker sem nestrpna, ma vedno so ful prijazne, pa ni važno kdaj jih kličem, če zjutraj al ob treh. Ker če bi klicala k moji G tik preden zaklučijo, so sestre sitne kot sam hudič! Je pa res, da če si ti sam prijazen, so one tudi (v amb. za zdrav. nepl.) in predvidevam da so do mene prijazne, ker sem tudi jaz vedno prijazna in nasmejana. user posted image

< Sporočilo je popravil Matejčika -- 28.11.2009 11:21:09 >

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.11.2009 16:02:22   
beba75

zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem imela upanje da sedaj pa je uspelo.
No kaj čemo, pa greva v nove boje!Kot si že rekla, enkrat pa ja bo "ratalo"!

A že veš kdaj lahko pričakuješ novi postopek?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.11.2009 16:07:19   
september1
evo mene po dolgem času, mi net ni delal in nisem se mogla nič javit.
db user posted image user posted image user posted image user posted image   boš videla da zdaj pa bo uspešno tudi zate!

t27 urnik je zato da se ga držimo. kakršnekoli nejasnosti pa je najbolje da pokličeš v ambulanto.

matejčika
men so rekli da zdaj prakticirajo daljše postopke-so baje uspešnejši. jaz sem vedno misla da si v dolgem če imaš neredne user posted image , pa jaz sem imela skoz redne in sem vseeno padla v ta dolg postopek-se je obrestovalo.user posted image
je pa odvisno kdaj dobiš user posted image .jst sem jo dobila par dni po tistem ko sem dobila urnik in sem femoden jemala dobra dva meseca. potem Dipherelne dobre 3 tedne in še nekaj dni gonala.

zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image za OP, ja oddelek je v isti stavbi samo ne greš dol po stopnicah ampak gor.držiš se desno.

rojena77 injekcije si daješ pod popkom levo in desno. jst sem si en dan levo drug dan na desno stran.

zarja1 user posted image user posted image user posted image

talika kaj ste se dogovorili? so vaju dali na čakalno listo?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.11.2009 16:59:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem imela upanje da sedaj pa je uspelo.
No kaj čemo, pa greva v nove boje!Kot si že rekla, enkrat pa ja bo "ratalo"!

A že veš kdaj lahko pričakuješ novi postopek?

v ponedeljek zvem kako in kaj za naprej. Upam, da pridem čimprej na vrsto. Glede na potek mojega prvega ICSI se baje lahko nadejam, da pridem kaj prej. Čeprav saj veš, dobe so kr doooolge.

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.11.2009 18:48:22   
mala81
zarja  user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo naslednji boj uspešen

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.11.2009 19:26:05   
db
zarja 1 mogoče pa niso več dolge in te pošta presenti tako kot je nas

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.11.2009 21:27:02   
miklarom
zarči - lubika moja velik user posted image user posted image user posted image , ma hudiča sem pa le mislila, da ti bo sedaj uspelo, tolk mi je hudo zate, drži se mi in rada te imam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.11.2009 10:17:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: db

zarja 1 mogoče pa niso več dolge in te pošta presenti tako kot je nas
upam.user posted image

Babike moje še enkrat hvala....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.11.2009 12:01:17   
db
ja jaz sem dobila vabilo dva meseca po punkciji,tako da,.....user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?