miklarom
|
beba75 - nič ne obupuj glede tvojih foliklov,čr so dovolj veliki, seveda so, jaz sem tudi lani imela bolj majhne skorat tako kot ti, pa poglej oplodilo se mi jih je kar šest pingvinčkov , tak da nič panike vse bo o.k. pa želim ti srečno jutri na punkciji in čimveč celic in da se ti vse lepo oplodijo talika - seveda se bodo oplodile, v to sploh ne dvomi, ti sedaj misli samo pozitivno in boš videla da bo vse vredu, še za v skrinjo jih boš imela baby - čestitke in naj te v ponedeljek dočaka čimveč zarodkov športnica - kako počutje, nič ne skrbi če te malo črviči, to je do ber zmak, držim pesti zate[sm=smiley1 jaz pa od jutri dalje na dopustu, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moje stanje bomo pa jutri videli, ker še čisto malo manjka za debelo črtico na testku, in če bo jutri dan D , za O, potem pokličem v MB in po pingota
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|