talika81
|
helou, punce ... da se pokorno javim - sem že doma. danes nisem imela ET-ja, ker se niso mogli odločit, kateri je bolj kvaliteten. so se pa oplodile vse celice (torej vseh šest), 4 imajo 8 celic (torej, tako kot je treba po 72 urah po oploditvi), eda ima 6 celic, ena pa je bolj kilava in ima 4 celice. dr. mlakarjeva je rekla, da kaže zelo dobro in da bomo transfer naredili v nedeljo. in upam, da me v nedeljo pričaka vsaj ena lepa blastocista. ker so me opozorili, da se lahko zgodi, da vse propadejo. sam pri meni se to ne bo zgodilo. vse bo okej. beba, ojoj, boga reva ti ... upam, da si danes že kaj boljš. si mela pa res smolo. zaljubljena, kaj sem jaz prebrala ... srečka si? jeeee ... sem zelo vesela za vaju, res. miklarom, ti jih kr pokliči in upam, da res niso pozabili nate. športnica, kako se počutiš? imaš še kaj krčev?