|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
27.2.2009 10:14:25   
beba75
talika pa tako sem upala da je uspelo.user posted image zate in kaj čmo gremo v nove boje.

miklarom  tebe pa res fejst mantra vse to, bo pa rezultat toliko lepši boš videlauser posted image user posted image

tassi javi se nam kaj, smo v skrbeh zate!!!!user posted image user posted image user posted image zate da ti bo pri user posted image vsaj za trenutek malo boljše

moni
midve sva se pa verjetno včeraj videle ker sem jaz bila tam ob 13.15, samo kaj ko se še ne poznamo

september si pa res pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

mala držim pesti za tebe in da bo potekalo vse tako kot mora

Včerja je pri meni bilo tak endometrij 12.5mm( super) folikel pa še ni počil ampak je bil tik pred tem. Na IUI sploh nisem kaj čakala ker so me poklicali v amb. in tam naredili. Bil je en mladi zdravnik, prvič sem ga videla. Se pa morem pohvalit da sva še zvečer user posted image pa ne zato ker bi mogla ampak nama je pač bilo. Jaz sem tak rekla da ta mesec dam živčke na pašo in kaj bo pač bo. Zaenkrat mi lepo uspeva, pa tudi med nama je cartanje sedaj drugačno kot pa da samo študiram ali bo kaj ratalo ali ne.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.2.2009 10:21:17   
beba75
seznam    za     user posted image       četrtek5.3    ali         petek6.3

beba75                     beba75

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.2.2009 11:24:51   
talika81
punce moje, najlepša vam hvala za vse tolažilne besede in za vse objeme ...

samo za vas milijon user posted image .

beba75, močno, močno držim pesti, da bi tebi pa tokrat uspelo. res.

september1user posted image   user posted image   user posted image  zate, ker si tako pridna ... a res al kaj? nobena ni bila srečka user posted image ? uh, pa res, kaj je zadnje čase? a je tak čas al kako?

da se še pofočka  za kofi:

talika81                     talika81

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.2.2009 11:31:26   
eva Ana
Pozdravljene štajerke!

Danes sem vas malo po dolgem času prebrala. Kako ste kaj? Bo kaj user posted image user posted image ???Bo, sam obupat ne. Držim pesti, za vsako posebaj!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.2.2009 16:00:04   
september1

september                 september

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.2.2009 8:53:26   
miklarom
talika - user posted image user posted image user posted image zate. pa saj ne morem verjet, da spet ni. samo res kaj se to dogaja da sedaj nobeni ne rata, zdej me je pa že pošteno strah, kaj bo pokazalo pri meniuser posted image

september - ja pri meni to tako dolgo traja ja, kaj čemo so me dali v dolgiiiii postopek da me čim dlje matrajouser posted image

beba -  zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vsaj tebi uspe in otvoriš to veselje, ker če ne bom jaz čist obupala in me bo še bolj strahuser posted image

joj, sej to je za znoret nikoli ne morem z vami na kavico, vedno morem delat ponoč, to je kot začarano,a bom sploh lahko prišla kdaj v štih z vami

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.2.2009 11:21:24   
september1
miklarom zdaj mam pa slabo vest ker sem vseen predlagala5. oz. 6.user posted image . v čem je pa fora kratkih oz.dolgih postopkov? bo počasi še mene začelo skrbet da boma padla v dolg postopek ke rpol še letos ne bo!

se vidi da je zunaj sonček in ste vse zunaj.jst pa pred rač.saj sem psa peljala na sprehod sam to ni to.

lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.2.2009 12:07:58   
Rielka
Ojla
Kako smo kaj?Jaz vas spremljam cel cas,samo javim se bolj malo.
Talika81zal mi je da je prislauser posted image ,no da povem da sem imela 1IUI dan pred tabo.Imela sem upanje da bo vseeno ratalo,ceprav prviIUI ne rata skor nobeni.Danes me je user posted image obiskala tudi mene.Jaz sem takouser posted image .Ni kaj gremo naprej!Sedaj moram poklicat v amb.,a delajo danes?Verjetno,da imam en mesec pavze in potem v nove boje,tako sem jaz razumela.
Kako ste imele ve ostale ,ste sle kar takoj v 2IUI?Prezivite lep sobotni dan.
Lep pozdravcek iz primorske!

Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.3.2009 10:14:45   
moni30
Nata, v MB ambulanti imaš med enim in drugim IUI vedno en mesec pavze. Tako so meni povedali, ne me pa vprašat zakaj je tako.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.3.2009 18:14:56   
zarja1
Srčice moje, mislim in navijam na vas.
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.3.2009 9:03:41   
beba75
miklarom kdaj pa začneš nočni šiht? Se pa dobimo prej user posted image da boš lahko malo počvekala z nami. Jaz imam vbistvu v petek cel dan čas . september in talika kaj pravita na to..

Kaj pa ostale punce tu gor  tassi,zarja, moni, nata, eva ana,arual,pikovit,mala,daga (sigurno sem še kateropozabila, naj ne zameri )a boste prišle na user posted image al kaj? Dajte no več nas bo boljše bo!!!user posted image

< Sporočilo je popravil beba75 -- 2.3.2009 9:10:26 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.3.2009 9:05:35   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: september1

beba75

Planet Tuš pri tekočih stopnicah, za uro se pa še dogovorimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.3.2009 9:12:36   
miklarom
beba -  nočni šiht začnem ob 18,00 , tak da če bi se dobile prej bi mi bilo full fajnuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.3.2009 9:21:42   
beba75
EJ super lahko . Jaz pridem prej ob 16.30 pa upam da bo še katera lahko prišla. Torej se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.3.2009 9:23:26   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

beba75 ob 16.30
                                                                 miklarom  ob 16.30

Planet Tuš pri tekočih stopnicah, ob 17 uri!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 2.3.2009 9:24:00 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.3.2009 11:55:40   
september1
jaz tudi lahko prej!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.3.2009 14:40:58   
beba75

Jee super setember!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

beba75 ob 16.30
                                 talika81                   talika81
                                september               september ob 16.30
                                                                miklarom  ob 16.30

Planet Tuš pri tekočih stopnicah, ob 17 uri!

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.3.2009 16:08:41   
mala81
Hej punce!

Mene na kavico žal ne bo. Namreč v četrtek imam punkcijo, JUPIIIII. Tako, da se moj postopek končno približuje h koncu. Danes sem imela UZ, in je slika bila kar dobra, endometrij 11, in kar nekaj foliklov, tak da sem jih pridelala kar nekaj.

PA PA

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.3.2009 21:41:36   
september1
mala81 v takšnem primeru ti je oproščeno, če te ne bo.vendar pa glej da nas potem razveseliš z user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.3.2009 22:36:37   
mala81
september 1 iz tvojih ust v božja ušesa.

zarja mislim nate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.3.2009 7:47:26   
beba75
mala81 jupiiuser posted image user posted image user posted image za tebe. Ti je oproščeno za kavico. držim pesti za tebe !!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.3.2009 16:38:27   
Rielka
Oj,kako ste kaj?
No jaz sem sedaj kar v redu.Mene pa nekaj zanima in sicer,ko ste ve dobileuser posted image po IUI,ste imele normalno kot ponavadi?Jaz sem imela prva dva dneva kot v vsakem ciklusu,tretji dan pa skoraj nic samo malo rjavkasto.Vse skupi se mi zdi cudno!
Malasrecno pri punkciji v cetrtek!
Talika kako si?
Beba,Septemberkako napredujete?
Aja,jaz bi se rada pridruzla pri kavici in vas bolje spoznala,a kaj ko sem malo predalec-s primorske!Zal.user posted image
LP

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.3.2009 18:42:03   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Hej punce!

Mene na kavico žal ne bo. Namreč v četrtek imam punkcijo, JUPIIIII. Tako, da se moj postopek končno približuje h koncu. Danes sem imela UZ, in je slika bila kar dobra, endometrij 11, in kar nekaj foliklov, tak da sem jih pridelala kar nekaj.

PA PA

pa da se še jaz čist malo vmešam user posted image in zaželim mali velikoooo sreče v četrtek...predvsem ti želim zelo kvalitetne celice, ki se bodo kasneje razvile v čudovite blastocite in pozneje v sladkega user posted image , ali pa celo user posted image user posted image   user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.3.2009 18:42:30   
september1
nata80 iz primorske je pa res malce daleč do celja.mogoče se bomo pa čez poletje zmenile in ko bo sonček da se kje v tvojih koncih bi dobile(moje mišljenje-morjo se še ostale strinjat)

ja drgač pa jst čakam da bo avgust čimprej tuki.

talika81 kje se pa ti skrivaš?

beba75 kako si pa ti?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.3.2009 19:02:25   
beba75
september zakaj pa ne tudi jaz sem za kakšen izlet na primosko pa da se spoznamo z nata80.  
Jaz pa "uživam" dopust, vsaj živčke v zvezi z službenim dogajanjem sem dala na stran, drugače sem pa dom delavna kot mravljica. Včeraj sem oprala 3stroje, pospravila omare in pripravila za poletje. Danes pa sem zlikala vse oprano, spucala kopalnico in celo stanovanje in seveda mojegauser posted image vsak dan razvajam s kosilom ( ker vsaki dan drugače ne kuham).

IN komaj čakam na petek da se dobimo nauser posted image !

talika  ja res kje se skrivaš?

Sedaj pa grem pripravljat kopel z dišavami da se še jaz malo razvajam.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!