|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
24.4.2009 13:06:57   
miklarom
talika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sej to je super novica, bravoooooooooo, zdaj pa se čuvaj in pazi na malouser posted image

evo jaz nazaj. imam 12 zelo lepih celicuser posted image user posted image , ET pa imam 29.4. najprej so mi rekli da v pčonedeljek potem pa mi je dr. popravila preden sem šla domov, na sredo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.4.2009 13:10:49   
beba75
miklarom bravo za 12celic. Boš videla zdaj bo pa ratalo, saj je talika naredila otvoritev letošnje sezone.
Čuvaj se do takrat!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.4.2009 13:15:16   
talika81
punce, hvala vsem za čestitke ... user posted image  

ja, čisto nepričakovano sem jaz odprla sezono user posted image  ... očitno se je ena zapora v meni sprostila po tistem pogovoru konec marca, ki sem ga imela na kliniki v MB... naj se ta serija nadaljuje ... user posted image   user posted image

miklarom, user posted image  user posted image  user posted image  tudi zate in za lepo število celic ... milijon user posted image user posted image , da bi vama tokrat ratalo ...

beba75, user posted image ... vem, kako se počutiš, ker smo bile vse v enaki koži ... drži se in verjamem, da bo kmalu uspelo ...

punce, če bi katera želela prej na kak pogovor, mi naj pove ... jaz mam termin nekje sred julija, pa glede na to, da sem očitno user posted image , bom poklicala tja in povedala, da naj naročijo katero drugo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.4.2009 13:41:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81
moje user posted image  ni bilo, sem danes zjutraj delala test ...

in je pokazal .... user posted image  ... sicer je bila druga črtica malo bolj rahla od testne, ampak mislim, da je to to. danes grem še po clearblue, da se 100 % prepričam, da bomo zibali pri nas. ker sem zjutraj delala firstsign. ampak test je test, a ne?

Talika čestitke!!!!!!!! Jokam od sreče!!!!!!! Pa kolk vesela novička!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.4.2009 13:43:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklaromimam 12 zelo lepih celicuser posted image user posted image , ET pa imam 29.4.

pa super!!!!!!!!!! Naj se vse lepo oplodijo, da bo še za skrinjo kaj, pred prazniki pa že greješ!!!!!!! Pa super novičke za tak lep petek!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.4.2009 13:43:36   
talika81
zarja1, jaz sem tud jokala, ko sem videla, da se kaže druga črtica ...

še zdaj ne morem verjet. sem šla prej kupit še clearblue, da bom 100 %, da je to to in da se res lahko veselim user posted image  ...

zdaj pa držim močno, močno pesti še za vse vas, da boste lahko tudi ve kmalu povedale lepe novice ... user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.4.2009 15:53:06   
tassi1
TALIKA-pa kaj moje očke to vidijo!! jessss, jeeeesssss, to mi deli, pa imamo prvo čist našo nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi kar solzice tečejo,  sem tolk hepi  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.4.2009 15:54:47   
tassi1
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo jaz nazaj. imam 12 zelo lepih celicuser posted image user posted image , ET pa imam 29.4. najprej so mi rekli da v pčonedeljek potem pa mi je dr. popravila preden sem šla domov, na sredo

jes, pa še ti naša prava kokoška  user posted image user posted image

Držim peste, da se jih čim več oplodi user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.4.2009 16:43:28   
pikovit
Talika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuuuuu,superrrr,bravoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.4.2009 16:44:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Miklarom bravo kokoškauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.4.2009 20:15:19   
Arual
Talika ČESTITKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da ne bote mislile, da vas ne spremljam. Vsake tolko časa malo pogledam kaj se dogaja z vami. Mene jezi user posted image  en mesec je pa je pol zopet ni. Julija mam kontrolo, in sem sedaj v fazi hujšanja. Pa še polno drugih stvari imam na kupu, tak da sem malo odmislila user posted image  in RR.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.4.2009 21:06:14   
talika81
babe žabe, kdaj gremo zdaj na kofe?

če ne druga, bomo proslavili vse lepe novice od nas vseh ...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.4.2009 7:32:03   
miklarom
user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.4.2009 16:36:30   
zaljubljena23
Talika, čestitkeuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.4.2009 21:43:10   
september1
beba75 jst sem ok, sem v fazi ko je user posted image na obisku.pa itak sem že imuna na to. zdaj bom pa še bolj vse skup odmislila ko mam službo.user posted image , škoda da pa tebi user posted image takole nagaja. fajn zrihti v sredo po praznikih.

talika ti si že dojela?

miklarom naj ti dnevi do srede hitr minejo.

tassi kako si pa ti punca moja?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
26.4.2009 7:09:37   
talika81
september1, ne, moram priznat, da še nisem čisto, čisto dojela. najbrž bom čisto dojela takrat, ko bom imela prvi pregled in bom prvič videla user posted image . sem pa neskončno vesela, to je pa res.

pošiljam ti tudi en velik user posted image , glede na to, da je tvoja user posted image  na obisku. ej, mogoče pa vama zdaj rata, glede na to, da boš v službi in boš odmislila vse to. nikoli ne veš, kdaj te doleti ta novica. user posted image

miklarom, tudi jaz močno držim pesti zate za v sredo .. ko bi le bilo lepo število oplojenioh jajčec in da bi se vse lepo delile in razvijale.

ja, tassi1, kako si nam kaj? kdaj greste vi v egipt?

beba75, kako si pa kaj ti? kej novega pri tebi? ni fajn, da te user posted image  tkole zafrkava ... res ne. naj že enkrat pride ž, da lahka nadaljuješ z zadevami, a ne? če že ni teste pokazal user posted image  ... user posted image zate....

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
26.4.2009 13:14:41   
db
talika čestitke sej vse ostale pa gremo počasi za tabo in nam bo tudi enkrat uspelo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
28.4.2009 10:44:52   
talika81
bejbe, kje ste vse? a se vse lepo stiskate k vašim user posted image , zdaj ko je prav primerno vreme za to?

kdaj bo zdaj naš user posted image ?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
28.4.2009 11:56:03   
pikovit
Punce sem vas prišla malo pozdravit.Jaz danes odhajam na morje in ve tem času,ko me ne bo,vam želim,da ugledate +.Lepo se imejte.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.4.2009 9:15:20   
talika81
miklarom, močno, močno držim pesti za danes, da bi bilo vse ok in da bi bilo uspešno.  user posted image user posted image user posted image  

pa poročaj, kako je šlo ... user posted image   user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.4.2009 10:31:09   
september1
ja miklarom tudi jaz ti želim vse dobro danes, in drži se punca.potem nam pa le poročaj.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.4.2009 12:59:49   
miklarom
evo , da vam poročam z veseljem.  oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vstavili so mi 1 zarodek  preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI.

pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav.

test beta HCG imam  12.5.2009

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.4.2009 13:00:18 >

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.4.2009 13:03:05   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  zate, miklarom ... zdaj pa grej tvojo user posted image  ... user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.4.2009 13:07:04   
miklarom
hvalauser posted image , sej zdej pa grem žulit desni bok. kako pa se kaj ti počutiš, vse dobro. a si že bila pri svojem G.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.4.2009 13:16:11   
september1
miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le dobr in nežno božaj desni bok. In želim da bi nosečnost tokrat potekala kot je treba. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?