|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
28.5.2009 14:09:19   
mala81
protina ne bova se videli v ponedeljek, saj smo danes prekinili postopek, ker ciklus ta mesec ni najboljši in se jim zdi nesmiselno, da bi nadaljevali, ker bi itak bilo neuspešno. Tak da šele po 15. avgustu grem nazaj. Imam pa za sabo 3 neuspele postopke in še 2 poskusa z zamrznjenčki. Upam, da bo v jeseni kaj bolje.

PA PA

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.5.2009 18:49:11   
zaljubljena23
Mala, zelo mi je žal, da so postopek prekinili user posted image Držim pesti, da bo jesen uspešna in vama prinesla poletno dete

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.5.2009 7:14:27   
talika81
babe žabe,

kako ste kaj?

jaz se bom ponovno preselila k vam.

včeraj so namreč na pregledu v MB ugotovili, da je najinemu user posted image  nehal biti srček. tako da grem v ponedeljek na čiščenje.

jaz sem tako user posted image , da vam ne znam povedat. ampak moramo s tem živeti naprej. a ne?

punce, dejte mi nekaj povedat - a mi pripada glede na to, da grem na čiščenje kak dan bolniške? mogla bi vedet, glede na to, da moram v službi ppvedat, kaj bom imela. včeraj pa sem tudi pozabila vprašat pri G.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.5.2009 7:20:19   
db
mislim da ti pripada bolniška,vsekakor pa lahko tvoj zdravnik ti napiše do enega mesca bolniško

pa drži se pa en velikuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.5.2009 7:25:29   
talika81
db, hvala za tvoj odgovor.

sej se mi je zdelo, da mi pripada. samo nisem bila prepričana. bom videla, kaj mi bodo rekli v ponedeljek in kaj bo pisalo na odpustnici.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.5.2009 8:13:34   
beba75
joj talika nimam besed. Drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem bila jaz v bolnici je tudi bila ena na čiščenju pa je na odpusnici pisalo en teden mirovanja.

Drgač pa vzemi si malo časa zase, zjoči se in potem spet v nove boje. Me smo tukaj mislimo nate!!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.5.2009 8:47:17   
protina
oh mala81 mi je žal, da se ne bova videle. jeseni pa jaz imam nov postopek, če ta zdaj ne bo uspel.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.5.2009 8:51:21   
zaljubljena23
Talika, zelo mi je žal, da je doletela takšna usoda tudi tebe user posted image  user posted image  user posted image . Vem kako se počutiš, ampak kot sama praviš s tem je treba živeti, nama pomaga dejstvo, da je bolje, da se je zgodilo tako zgodaj, če je bilo s pikico kaj narobe, kot pa da bi jo izgubila kje v visoki nosečnosti. Pošiljam ti user posted image user posted image in mnogo pozitivne energije, da bosta s tvojim lažje šla skozi tole.

Kar se pa tiče bolniške, po čiščenju ti pripada 5 do 7 dni mirovanja, tako je vsaj meni. Drži se

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.5.2009 8:55:57   
protina
talika vem kako se počutiš jaz sem tudi že to dala skoz. pripada ti pa teden dni bolniške oz. ti tvoj izbrani osebni zdravnik lahko da tudi več dni. poveš, da še nisi psihično pripravljena na službo. jaz sem bila po čiščenju 2 tedna doma pa moram povedati,da mi je pasalo. sem si psihično odpočila

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.5.2009 9:16:28   
talika81
punce, hvala vam za vse odgovore.. user posted image   user posted image

zaljubljena, se strinjam s tabo. tudi jaz po drugi plati rajpi vidim, da se je to sedaj zgodilo, kot pa da bi mi bolj pozno rekli, da ima moj user posted image  napako in da ni veliko možnosti, da preživi.

tako da izjokala sem se, se poslovila od najinega user posted image  in gremo v nove boje, a ne? 

kako ste ve kaj drugače?

miklarom, user posted image   user posted image   user posted image  zate in za pregled. sem zelo, zelo vesela, da kaže, da je vse vredu. kr naj tako tudi ostane, a ne?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.5.2009 9:27:38   
miklarom
talika81 - joj ne no user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj je bilo narobe, saj kar ne morem verjeti, pa kako se je to zgodilo. lubika zlata zjoči se, in potem v nove boje naprej jaz držim pesti zate da boš kmalu zopet zagledalauser posted image , ja bolniška ti pa vsekakor pripada, najmanj teden dni. da ti jaz po pravici povem, da je tudi mene iz dneva v dan strah , kaj  bo in če bo šlo vse vredu do konca. drži se mi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.5.2009 9:42:26   
talika81
miklarom, ne sme te biti strah ... pri tebi je bilo že na prvem pregledu vse ok, pri meni pa ne ... tako da pogumno in brez straha naprej ... ne mislit pesimistično, ampak vedno optimistično ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.5.2009 10:10:51   
miklarom
talika81 - ja sej vem sam ti ne veš kakšen strah je vseeno k se bojim da mi ne bi šlo, kar trese me od strahauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.5.2009 11:04:28   
zaljubljena23
Talika, tako se govori puncauser posted image

Miklarom, tvoj strah čuti tudi pikica, tako da bodi optimistična, tako kot je rekla talika, pri tebi je bilo že na prvem pregledu vse ok, pri nama pa ne. Tako da strah kar pošlji vstran.

Končno sem tudi jaz dobila G, da mi pove rezultat včerajšnjega odvzema krvi, moj hormonček je končno prispel do nule, tako da je IMN zdaj dokončno izključenauser posted image
Zdaj moram počakati na prvo M, ki upam, da bo točna, po končani M pa k G, da mi naredi ponovni UZ in ugotovi, če je pregrada ali ni. Da lahko greva v juliju mirne duše v nov krog, ampak glede na situacijo bo potrebno počakati vsaj dve M preden začnemo s klomifenom in ponovno delati na bebici.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.5.2009 11:10:44   
pikica36
talika81- tudi jaz bom  najverjetnej v pon v mb na čisčenju.mogoče se pa vidiva in rečeva katero na to temo.user posted image user posted image user posted image user posted image  a si naročena, jaz moram biti ob 8 ih v ambulanti.
a si bila mogoče včeraj tudi v ambulanti???

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.5.2009 11:20:51   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

talika81- tudi jaz bom  najverjetnej v pon v mb na čisčenju.mogoče se pa vidiva in rečeva katero na to temo.user posted image user posted image user posted image user posted image  a si naročena, jaz moram biti ob 8 ih v ambulanti.
a si bila mogoče včeraj tudi v ambulanti???

pikica, kaj pa je pri tebi? sej ne morem verjet, kaj se dogaja ...

jaz moram bit tam 8.15 ...

ja, včeraj sem bila na UZ v mb, domov sem šla nekje ob 11.30 uri, ker sem šla dat še kri ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.5.2009 11:25:22   
pikica36
 talika- v sredo moj g ni videl nič drugega kot gv. in me je poslal na čiščenje in ker je to že 3 ss tudi na citogenetske preiskave, zato se morala v MB.
včeraj so sicer videli plodek 4 mm in rumenjakov mehurček ampak glede na to da je to videl moj g pred 14 dnevi ni skoraj upanja da bi se utrip sploh pojavil.
zato morav v pon. bit ob osmih v ambulanti, da naredijo še en uz in če ne bo(kar je tudi verjetno)ok na čiščenjeuser posted image user posted image

a si bila oblečene v črne hlače , majico brez rokavov in adidasove čevlje??

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.5.2009 11:35:57   
talika81
pikica, user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... prav dobro vem, kako se počutiš ... mojo zgodbo si najbrž prebrala ... tako da dobro vem, kako se počutiš ...

ne, oblečena sem bila v sive hlače in temno zeleno majico s 3/4 rokavi ... sem bila pa prva na vrsti v ambulanti na UZ ... pišem se Očko, če ti to kaj koristi ...

kako si pa ti bila oblečena? mogoče se te spomnim ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.5.2009 11:38:57   
pikica36
talika pol se te pa ne spomnimuser posted image  jaz sem bila z možem, imela pa sem rjave hlače ter turkizno tuniko.  sva bila ob 8-ih tam na vrsto pa sva prišla ob 11Huser posted image user posted image
a je več uz ambulant v mb??

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.5.2009 11:39:35   
pikica36
jaz sem bila  v taki beli stavbi - v kleti?!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.5.2009 11:42:30   
talika81
hmm, mogoče si bila ti v ambulanti za neplodnost?

ker jaz sem bila na UZ v porodnišnici ...

če je tko, pa je res mogoče, da se nisva srečali ...

dej mi povej, kje je ta famozna sprejemna pisarna? sej mi je včeraj sestra povedala, sam mi je mal čudno ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.5.2009 11:48:40   
pikica36
jaz sem šla mimo porodnišnice , naprej dol mimo takega plavega zida in je ena taka bela stavba pol pa greš po stopnicah dol v kletuser posted image zgleda da je tam sprejem na ambulanta, ker so bile same take, ki naj bi bile sprejete na oddelek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.5.2009 11:53:15   
talika81
ja, pol vem, kje si bila.

kam so ti pa rekli, da moraš v ponedeljek pridet?

ko sem jaz klicala in se naročila za abortus, mi je sestra rekla, da je to tista stavba, kjer si ti bila včeraj in da je kao ena velika sprejemna pisarna v kleti ... zdaj pa ne vem, če je mislila sprejemna od klinike za neplodnost al ambulanto na drugo stran ...

uh, mislim, da zdajle že malo preveč kompliciram ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.5.2009 11:56:18   
pikica36
jaz grem isto kot včeraj, po mojem ti tudi, ker koliko sem razumela je ta sprejemna ambulanta. 

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.5.2009 11:58:04   
talika81
hmm, pol je to to verjetno ...

drugače bom pa vprašala, kaj in kako in upam, da bom naletela na bolj prijazno sestro kot pa včeraj na UZ ...

ušš, me kr zmrazi, ko se spomnim, kako nečloveška in neprijazna je bila ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!