|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
5.6.2009 14:11:57   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.6.2009 17:29:31   
zaljubljena23
Miklarom, super za uspešen pregleduser posted image user posted image

Beba, tebi pa čestitke, še malo pa boš poročala še lepše novičke. Kar se pa rahle krvavitve tiče, tudi jaz sem jo danes dobila, v nedeljo bo tri tedne po čiščenju, in predvidevam, da bi lahko bila ovulacijska krvavitev, saj za M še je prehitro. Kako se naša telesa različno odzovejo, nikoli je nisem imela, zdaj pa tole. Mi je kar nekaj punc potrdilo, da so imele podobno izkušnjo in so G rekli, da je šlo za ovulacijsko krvavitev

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
5.6.2009 17:30:00   
zarja1
Beba75 jaz sem imela sicer neuspešen IUI, vendar sem tudi na klomifen fajn odreagirala...preveč. Je blo 7 foliklov 23 velikosti (zato mi še dans ni blo jasno zakaj, ko sem šla na ICSI niso mene stimulirali z klomifenom, ampak mi je Gonal pol tako grozno hudo hiperco narediluser posted image user posted image user posted image ).

V glavnem, takoj po IUI ko sem stopla s stola se mi je vlila kri-zgleda me je G ranil, ampak je še isti dan nehalo. No pol pa je ponoči znova in je trajalo kr 5 dni. Test pa je bil žal negativen. Jaz pomoje nisem imela te ovolacijske krvavitve ampak kr predpriprave na tapravouser posted image . Jaz nikol nisem opazla, da bi med O karkoli v kateremkoli postopku bilo kaj takega. So pa punce, ki so to imele in sedaj že čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da rata!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
5.6.2009 20:43:20   
beba75
Hvala za vse inf. in za vse pestke. Vendar od včeraj dalje je moja krvavitev že skoraj M. Močna je tako kot jo imam običajno na prvi ( drgi dan pri normalni M mi full lije) in kot tretji dan oz. vse do konca. So pa vmes že temno rdeči flekci kot da bi se maternica luščila.
V glavnem če ne neha tja nekje do torka-srede bom poklicala v neplodnostno pa da vidim  kaj bojo rekli. Upanja pa skoraj več nimam da je bilo kaj uspešnega oz. se prepričujem da ne smem biti razočarana.Saj 5mesecev bo hitro minilo in že bom v postopku IVF.

Punce moje hvala da mi stojite ob strani, res ste zlate. RADA VAS IMAM!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
5.6.2009 21:09:40   
veolia
Pozdravljene,
tudi jaz hodim v MB na neplodnostno pa sem vam bom kar pridružila.
beba75, kako je to mogoče, da imaš po 5 dnevih po IUI že M.To se mi zdi čudno(upam, da sem prav prebrala). Jaz sem ga imela 29.5. pa sedaj se mi čisto nič ne dogaja. Občasno se mi zdi, da me spodaj malo tišči, sicer pa nimam veliko upanja. Pol pa bo treba spet en mesec čakat, pa na injekcije.Sedaj sem jemala klomifen.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
6.6.2009 9:04:36   
beba75
veolia tudi jaz ne vem kaj se to dogaja z mano. To je bil moj 4IUI in se mo do zdaj ni zgodilo nikoli to. Sem v čet. klicala v neplodnostno pa mi je dr. Mlakarjeva rekla ko je pogledala mojo kartoteko da pačbi naj to bila ovulacija in naj bi minila v teh dneh. Meni se je pa zadeva samo še povečala v M.
To po mojem mnenju ni vredu i upam da ni kaj hujšega narobe.

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.6.2009 21:57:41   
veolia
Beba75 poročaj, ko bo kaj novega. Upam, da se ti bo umirilo.
Za vse Veste, kaj me zanima, ali morate tudi ve čakat, da gre en ciklus mimo preden se zacne z naslednjim postopkom iui? Ker, ko berem tiste, ki hodijo v LJubljano imam občutek, da nič ne čakajo, da grejo s terapijami iz meseca v mesec. Sicer pa ne vem, kaj je boljše.
LP

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.6.2009 15:37:19   
beba75
veolia vsekakor je boljše med IUI vmes en cikel počakat, da se telo malo oddahne od stimulacij. Jaz sem 1in2 šla zaporedoma pa so pri drugem kljub Gonalu bili zeeloo slabi rezultati.

Moje stanje je še vedno nespremenjeno , krvavim pa tudi občasno imam rahle krče, pa na WC lulat hodim full pogosto. Saj ne vem kaj naj, bom kar počakala še ta teden naslednjega pa delam pop. pa če ne bo nič boljše se bom kar oglasila v amb., ker to po mojem ni nič vredu kar se dogaja.

Vsem ostalim pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.6.2009 18:31:46   
miklarom
beba75 - držim vse pestke zate, da bo kljub tvojim krvavitvam vse vredu, ker si pa res zaslužiš da že enkrat ugledašuser posted image   rtmuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.6.2009 9:21:09   
talika81
miklarom, user posted image   user posted image   user posted image  zate in za tvojega user posted image , da lepo raste in da mu lepo bije srček.

beba75, sej bo vse vredui, boš videla. mogoče pa je to vendarle dober znak. a ne?

jaz pa sem ponovno po enem tednu v službi. moram rečt, da kr paše pridet malo v službo, med sodelavke, da se kaj pomenimo. in pohecamo.

bolečine so mimo, krvavitve tudi. upam samo, da je vse vredu. naslednji teden imam pregled pri moji G, da pogleda, če je vse ok tam spodaj, potem se še malo merkamo - dva ciklusa, potem pa na juriš za novimi zmagami.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.6.2009 12:09:58   
pikovit
Punce moje sem vas prišla malo pozdravit.

Talika,Beba držta se punci

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.6.2009 20:13:24   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

potem se še malo merkamo - dva ciklusa, potem pa na juriš za novimi zmagami.

Tako se govori!!!! Borile se bomo do konca!!!!!!!!!! Bravo talikauser posted image user posted image user posted image sem vesela da že tako razmišljaš.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.6.2009 20:14:38   
beba75
pikovit pozdrav tudi tebi. Kako kaj je s tabo a se ti kaj dogaja?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.6.2009 11:22:44   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

potem se še malo merkamo - dva ciklusa, potem pa na juriš za novimi zmagami.

Tako se govori!!!! Borile se bomo do konca!!!!!!!!!! Bravo talikauser posted image user posted image user posted image sem vesela da že tako razmišljaš.

beba, sej nam druga ne ostane, kot da gremo z velikim optimizmom naprej. edino to nas še drži pokonci. in seveda upanje, da bi čimprej uspelo.  user posted image   user posted image   user posted image

ja, pa res. pikovit, kako si nam kaj?

a je tassi1 že prišla z dopusta?

pogrešam tudi september1. kje si???

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.6.2009 10:45:08   
7lina7
pozdravček punce!

..sam da javim :  včeraj imela uspešno punkcijo!! user posted image
po pričakovanih 6 , je bilo na koncu 9 jajčec!! jupi
ET imamo v torek.  držite pesti!! hvala user posted image

.. TISTI,KI PRAVIJO DA NEKAJ NE GRE - NE BI SMELI MOTITI TISTIH,KI TO RAVNO KAR POČNEJO !!

Lin@

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.6.2009 12:37:22   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

pozdravček punce!

..sam da javim :  včeraj imela uspešno punkcijo!! user posted image
po pričakovanih 6 , je bilo na koncu 9 jajčec!! jupi
ET imamo v torek.  držite pesti!! hvala user posted image

.. TISTI,KI PRAVIJO DA NEKAJ NE GRE - NE BI SMELI MOTITI TISTIH,KI TO RAVNO KAR POČNEJO !!

super user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se jih čimveč oplodi in naj bo uspešen postopek. kdaj pa imaš predviden transfer?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.6.2009 17:43:58   
7lina7
 talika81 - v torek 9.oo!

ja, naj se vsi oplodijo! user posted image

Lin@

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.6.2009 18:15:58   
miklarom
7lina7 - bravo za uspešno punkcijo in 9.lepih celic, naj se ti vse oplodijo do torka. navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

talika - kako si mi kako se kja počutiš

beba75- kako je s tabo, a se ti je krvavitev že ustavila' kdaj greš v MB, držim pesti zate da bo vse o.k.

kaj pa je s TASSI1 IN SEPTEMBER , nikjer jih ni a so se izgubileuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.6.2009 15:05:19   
beba75
Samo na hitro vam povem, pri meni je od včeraj naprej belina. Upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.6.2009 15:23:30   
miklarom
beba75 - bravo za belinouser posted image user posted image user posted image  in navijam zate

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.6.2009 19:37:43   
beba75
miklarom hvala!!

Da vam še povem. Čeprav sem imela izcedke od začetka IUI pa vse do včeraj, skupaj 12dni, nekako v sebi sem imela upanje - mogoče pa ravno sedaj uspe. Teste ( 8kom.) sem začela delati prvič  sredo ( iz amerike ki zaznajo že 15enot) pokažeta se user posted image . Nisem mogla verjeti in sem poop. naredila še enega, spet isto. V četrtek zjutraj Chek it, v petek zjutraj CB pop.chek it, v soboto zjutraj FS in na koncu danes zjutraj CB. Vsi pozitivni, jaz pa še vedno v dvomih.
Jutri zzjutraj grem v neplodnostno amb. in prosim če mi bojo naredili krvni test. Sicer M (ne)pričakujem jutri ali pa v torek, znakov pa tako ne gledam.

Kaj mislite a sem test delala prezgodaj? A je možno da so vsi kazali narobe oz. zaznali kaj drugega?

Saj vem da bo jutri vse jasno samo zanima me vaše mnenje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.6.2009 20:12:02   
ziva1
če kaže user posted image  potem si nosečka, ni dvoma, zato česttttiiiiitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.6.2009 20:36:20   
protina
beba75 bravo.Tudi jaz iščem razloge zauser posted image že od transferja naprej (sem6 dan).

Me že vse začne bolet ko pred pms.Si imela kakšne posebne znake, saj vem da jih vse iščemo zaman pa vseeno sem radovedna.
Nimam glih izcedka samo križ me boli in trebuh

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.6.2009 6:58:40   
beba75
protina jaz sem začela v sredo ponoči tudi hodit na WC celo po 2x kar prej nikoli nisem. Začele so me boleti prsi pa utrujena sem bila full, ja pa skozi čutim nekakšen pritisk doli proti večeru se rahlo poveča in zdi se mi da sem napihnjena kot pred M. Samo od včeraj- verjetno zaradi živcev se mi zdi da so se ti znaki zmanjšali, prsi me skoraj ne bolijo več.
Je pa tak pri meni da če morem kdaj k zdravnikom mi vsi znaki ( kakršnikoli) zaradi spihe izginejo. Še malo pa tako grem v bolnico na krvnega in bo vse jasno.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.6.2009 7:23:14   
talika81
beba, če sta bili povsod na testu user posted image , potem je to to in mislim, da ti moramo samo čestitat.  user posted image   user posted image   user posted image  naj še krvni potrdi to, kar so ti doma testi, resnično ti to želim, draga moja ...

bejbe, jaz pa sem včeraj dobila menstro. ampak se mi zdi mal hitro, glede na to, da je sam 14 dni po abraziji. ampak očitno tko mora bit. mam pa zelo močno in včeraj me je bolelo  ko user posted image . hmm, sem že pozabila, kako boli in kak to zgleda. se hitro navadiš, da ni te tečke user posted image .

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!