|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
31.5.2009 21:39:19   
miklarom
pikica36 in talika81 - jutri bom v mislih z vama, držita se mi pupe

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
1.6.2009 9:08:16   
barvar
Talika81 in Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
1.6.2009 10:59:30   
beba75
pikica36 in talika81 z mislimi sem z vama!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
1.6.2009 11:07:04   
beba75
da vam sporočim sem v 4IUI. Folikli so veliki 22,20,19,17 in sem včeraj dobila stopko.  Seastre so mi rekle da ima sedaj pa res velikooo možnosti da rata.

Prvič v življenju ( da jo čutim in da je) sem dobila ovulacijo. Bila sem tak zmešana, da ko sem šla zjutraj na WC in sem se obrisala je bil rjavo rdeči flek, sem klicala v amb. če je to kaj narobe. Pa so mi povedali da je to znak O.

Danes grem na IUI, komaj čakam ker so možnosti res velike.! Full sem vesela.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.6.2009 11:49:29   
miklarom
beba75 - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate,in navijam da ugledaš +user posted image

talika - drži se s tabo sem

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.6.2009 11:54:58   
ziva1
beba user posted image user posted image user posted image user posted image , držimo pesti, da so imele sestre prav.

talika in pikica držita se

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.6.2009 17:32:07   
zarja1
Talika in Pika36 res mi je hudo za vaju......ni besed.user posted image

Mala 81, če so prekinili postopek je že boljše tako, kot pa bi kasneje se vse brez rezultata vleklo. Verjamem pa, da ti je hudo. Mislim nate. Bova avgusta skupaj v boju.user posted image

Beba75 super za folikle!!!!!!! Naj bo čimveč polnih celic.user posted image user posted image user posted image

Miklarom tebe bom pa user posted image ...halo.....vse bo ok. Ne negativno študirat.

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.6.2009 17:37:29   
miklarom
zarja1 - joj pa ne me pouser posted image , pol me bo bolelo pa bomuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.6.2009 17:51:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja1 - joj pa ne me pouser posted image , pol me bo bolelo pa bomuser posted image
ja pol pa le ubogaj.....user posted image user posted image user posted image
Res, jaz sem takrat skoz nekaj študirala, pa nekaj mi je po glavi hodlo...in glej. Pol pa taka štala. Res raje samo VESELJE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
2.6.2009 7:51:15   
talika81
punce, zdravo!

beba, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  zate, zdaj pa ni vrag, da ne bi uspelo. a ne? močno, močno držim pesti, da bi tokrat res ugledala en velik user posted image  čez 14 dni.

punce moje, jaz pa sem se včeraj res dokončno poslovila od moje user posted image . najbolj mučno je bilo čakanje, da ti sploh naredijo abrazijo, potem še nekak gre. ampka je vseno boleče, vsaj srčna bolečina, vse drugo bom prenesla.

tako da mora m jaz zdaj poklicat na kliniko v MB, kako in kaj. ker sem gledala, da mi napotnica za 4. IUI več ne velja. in zdaj moram klicat, če me bodo dali takoj na razgovor brez IUI al me bodo naročili za IUI. ampak najprej tako ali tako moram it do moje G na pregled, da mi pove, kako dolgo morava imeti pavzo, da lahko znova začneva napad.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
2.6.2009 8:37:32   
pikica36
talika dobro jutro!! si se malo odpočila, od vseh včerajšnjih naporov??
jaz sem spala ko ubita, domov pa sem prišla sesuta ko "zombi" samo padla sem v posteljo.
želim da vama čimprej ponovno rata in tokrat uspešno do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
2.6.2009 9:38:17   
talika81
pikica, kako si mi kaj?

ja, sem se odpočila. samo da sem doma, ker me je tisto čakanje včeraj ubijalo ... vse bi blo vredu, če ne bi rabil tako dolgo čakat na vse skupaj ...

ampak važno je, da je za nami, da lahko gremo kmalu v nove boje za naše user posted image  ..

tudi vama želim, da vama spet čimprej rata in da bi takrat uspešno dop konca. da se ne bi spet srečevali na takšnih mestih kot včeraj, ampak v porodnišnici ... user posted image  imej se, odpičij si tudi ti, naberi si novih moči in se še kaj beremo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
2.6.2009 10:35:04   
Anonimen

Živjo,

tudi jaz hodim v MB, že od leta 2005. Lani maja se mi je po 5 poizkusu rodila hčerkica.
Vsake toliko časa vas berem in sem vesela in žalostna skupaj z vami.
Sem se pa zopet prijavila za drugo bebico. V čakalni listi sem od 1.decembra 08, pa me zanima kakšne so sedaj čakalne vrste, upam, da bom kmalu v postopku?! Torej tiste ki ste sesaj prejele pošto, da vas bodo uvrstili v postopek prosim sporočite mi kdaj ste se uvrstile na čakalno listo, tko da vidim malo koliko časa bom še čakala?!

Hvala in lepo pozdravljene.

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.6.2009 11:12:09   
miklarom
talika 81 in pikica36 - user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju, tako mi je hudo za vaju da kar nima besed, držita se in upam da bosta spet kmalu zagledaliuser posted image user posted image  pa še en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nadaljno vajino srečo, rada vaju imam

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.6.2009 11:23:42   
Matejčika
Talika in Pikica držita se user posted image user posted image user posted image user posted image Saj vesta kako pravijo, po vsakim dežjem posije sonce. Enkrat bo to sonce že moglo začet sijat, a ne?user posted image

Mene nekaj zanima. Kaj katera ve, kdaj in koliko krat je v MB ambulanti konzilij?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.6.2009 12:40:21   
beba75
evo mene. Včeraj imela IUI. Imam še vedno izcedek-krvav ampak samo malo da ga opazim samo ko se obrišem, do vložka sploh ne pride. Krče pa ima nenormalne sem danes vzela nalgesin inse je sedaj malo pomirilo vsaj toliko da lahko normalno hodim in grem v službo. Bom pa se v službi full šparala dela tak da bom samo stregla stranke in pa  delala samo lahke stvari( spucala kako rožo inp.)

talika in pikica spočijta se sedaj, potem pa le pogumo v nove boje!

Sem vprašala včeraj kako je z čakalnimi vrstami za IVF. So mi rekli da so sedaj pošiljali pošto samo še tistim ki so bile septembra dane na čakalno listo. Jaz sem bila dana 8.12.2008 in naj bi čakala še nekje 5mesecev ( mogoče kakšnega manj odvisno od števila čakajočih).

Mi je pa sestra Danijela rekla da glede tega da sem sedaj imela resnično dobre rezultate da pa sedaj mora uspeti. Resnično upam. Teh 14dni se mi bo full vleklo.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.6.2009 13:22:18   
Matejčika
Meni so tudi rekli, da je čakalna doba nekje 10-12 mesecev trenutno.
Zase nemorem rečt, ker sem jaz na čakalni listi že dve leti.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.6.2009 17:49:44   
protina
en pozdravček vsem. sem opravila uz-je in čakam v torek na et.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.6.2009 17:56:33   
miklarom
protina - bravo user posted image in naj bo ET čim bolj uspešen

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.6.2009 18:20:49   
protina
ja upam, da se ta naša user posted image user posted image  sončka lepo odmrzneta in bom tudi jaz zagledala čez 14 dni user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.6.2009 19:27:33   
Matejčika
Tudi jaz držim pesti!user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.6.2009 11:35:09   
beba75
Punce kje ste vse!!!!

Da povem še to če bo katera imela podobno izkušnjo. V pon. sem imela IUI , kjer sem že malo krvavela( ovulacijska krvavitev). Ker drugače O inama rednih in sem sedaj full dobro odreagirala na Klomifen je prišlo do tega. Traja še danes ( svetlo rdeča kri ki je manj intenzivna kot M) in sem klicala v MB pa mi je dr. Mlakarjeva rekla da je to čisto normalno in da lahko traja še par dni.

No upam da do koca tedna mine ( sicer zaenkrat ne kaže da bi minila). Me pa zanima ker je bila fuul gužva in ni mogla dolgo govoriti a to kaj vpliva oz. je potem manjša možnost da bi bila IUI manj uspešno?

Ne mi zamerit ker sprašujem take stvari, resnično bi bila vesela da bi ratalo ker sem imela zelo zelo dobre rezulate na zadnjem UZ pred IUI. Sem malo "prestrašena" glede krvavitve.

Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.6.2009 20:42:58   
7lina7
ojla punce!!

malo sem izostala..... sem na gonal injekcijah in počutje zadnjega tedna  je user posted image

glavobol že od sobote!! po vsakem pikecu mi je slabo, se mi vrti...pa kot da noge niso moje.. user posted image

v glavnem, ker me v eno nekaj buba sem že kr sitna in tečna . najbolj sama sebi. tako, da  NISEM pozabila na vas, le ne počutim se vredu. aja, pa jajčniki me bolijo ( že nekje mesec in pol..).
drug teden mam punkcijo - še malo!! juhu
tak..zajamrala!!

in, kako ste ve? 
kaj je novega? kako trebuščki in user posted image napredujejo?

beba75, bi ti pomagala, pa žal nimam izkušenj z IUI. smo štartali kr na zadnjo možnost..tukaj pa se še lovim.. hehe
upam,da bo vse vredu!!

Lin@

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.6.2009 12:27:27   
miklarom
ojla, moj pregled za mano user posted image  lepo raste in ji lepo bijeuser posted image , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.6.2009 12:51:26   
beba75
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Odvajanje od plenick
maca83 RR

Kaj vam najbolj pride prav?

kahlica (61%)

nastavek za wc (18%)

uporabljamo oboje (15%)

od rojstva brez plenick (5%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!