|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
15.6.2009 9:02:54   
pikica36
hoj talikauser posted image a ni to malo hitro za user posted image  user posted image user posted image  M naj bi nastopila 4-6 t po abraziji. jaz sem tud včeraj dobila tak rjav izcedek ampak samo včeraj, danes ni več kaj videtuser posted image , a ti res misliš da je možno da je že user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.6.2009 9:18:47   
talika81
ja, sej jaz to vem, pikica36, da bi naj user posted image  nastopila 4-6 T po abraziji. tako da je tud men tole mal  čudno, ne mal, kr fejst. ker sem jo pričakovala šele naslednji teden.

ampak sem imela v soboto tud jaz tak rjav izcedek, pa sem mislila, da je to pač samo tko mal ... včeraj pa se mi je orng ulila. tako da ne vem, kaj si naj mislim.
me pa čudi, ker je tko čudne barve. ni rdeča kri, ampak tko rjava. tako da me je kr malo strah. upam, da ne krvavim tako pozno namesto da bi takoj po abraziji.

sploh ne vem, kaj si naj mislim glede tega, no ... najrajš bi pisala pušenjaku, pa mi naj pove, če je to ok al ne ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.6.2009 9:42:02   
beba75
talika jaz sicer nimam izkušenj s tem , bi pa na tvojem mestu prvo poklicala v bolnico jih vprašala kako je s tem potem pa še Pušenjaku pisala. Tolko da bi pač sebe pomirila. Mogoče pa tako mora biti, saj veš da je pri vsaki drugače.

Moji rezultati bojo ob 12h, sporočim vam jih zvečer (če bo čas) ko pridem iz službe, najkasneje pa jutri. Kakorkoli bo pač bo, v glavnem da vsaj vem pri čem sem.
Upam da se testi res niso zmotili!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.6.2009 9:42:51   
pikica36
user posted image user posted image res je čudno no... jaz po abraziji nisem skor nič krvavela ene dva dni tak rjav izcedek ... pol nič včeraj pa spet tak rjav izcedek tako da se mi je full čudno zdelo, ker drugač med ciklusom nimam kakih izcedkov(no vsaj do zdaj ne) prej bi rekla da je kaka Ovulacijska krvavitev kot pa user posted image . no, sicer pa vse je možnouser posted image  po mojem če ne boš imela kakih krčev ali pa vročine ni panike, ali pač?? pojma nimam več zakaj se gre

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.6.2009 10:06:55   
talika81
beba, močno, močno držim pesti, da bi bil en velik user posted image  in da boš nam lahko sporočila to veselo novico.

pikica, sej jaz tud nisem skoraj nič krvavela po abraziji. tako kot ti sem tudi jaz imela samo dva dni tak rjav izcedek, to je bilo pa tudi vse.

sem pa že pisala pušenjaku, pa bom videla, kaj mi bo rekel. imam pa tudi pri moji G ta teden pregled, tako da bom tudi njo vprašala, če je vse vredu. mi je pa čudno to, da imam zadnji teden tko en malo vrtoglavice. user posted image   user posted image
zdej je čisto možno, da je to zaradi tega, ker jemljem FidiFlex in je vrtoglavica stranski učinek ... me je pa v soboto močno bolela glava, kar je blo pri meni značilen znak, da prihaja user posted image .

ampak bomo videli, kaj bo rekel pušenjak in tudi moja G glede tega.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.6.2009 10:37:55   
miklarom
beba75 - vsi testi ti kažejouser posted image , pa ti si itak user posted image , v to sploh ne dvomim, na znake kot praviš sem tudi jaz imela takšne, tak da vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa vseeno nam še danes brž javiuser posted image

Talika81 - in Pikica36- kako sta mi moje lubike, ja glede teh krvavitev daj vprašaj v ambulanto ti bodo oni tam najbolj znali povedat, lahko pa da je res že user posted image .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.6.2009 10:43:47   
talika81
miklarom, jaz sem vredu. razen seveda te zoprne krvavitve ... ampak bo že nekak ...,

pa ti? kako si kaj? ti je še kaj slabo?

in če je to res user posted image , sem prav vesela, ker bo pol še hitrej 2. ciklus mimo, ko morva še pazit, potem pa bova šla veselo na delo ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.6.2009 10:49:45   
miklarom
jaz sem vredu, slabosti še prisotne, lulanje tudi, tak da se dobro držimouser posted image

ti pa tudi še malo pa zopet v akcijouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.6.2009 10:53:23   
talika81
ja, točno tko ... še malo, pa tud midva greva v akcijo na polno ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.6.2009 13:28:13   
pikica36
bravo talika, vidva bosta pa res lahko hitro šibala dalje. jaz ne bi čakala 2 ciklusa , samo enega pa gremo naši daljeuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.6.2009 13:30:14   
zaljubljena23
LIna, super za uspešno punkcijo in navijam, da bo ta cikel prinesel kaj lepega

Beba, kaj si uredila danes? Kako kaže?

Talika, tudi meni se je predprejšnji petek , točno dva dni pred dopolnjenimi tremi tedni od čiščenja pojavila čudna oblika izcedka, ki je trajala malo v petek, v soboto nič, in spet nekaj malega v nedeljo. vse punce, ki so šle skozi tole, so mi dejale, da jih je kar nekaj bilo v takšni situaciji in jim je G dejal, da naj bi bila tole ovulacijska krvavitev. Tako da sem jaz tole mojo čudno obliko izcedka pripisala kar temu.
Kar se pa krvavitve tiče po čiščenju, je pri meni ni bilo, bolj je bila oblika izcedka, ki je izginila tam nekje malo manj kot teden dni po čiščenju. Drugače pa je pri meni včeraj minilo 4 tedne od čiščenja, in svojo tečko pričakujem in si zelo močno želim, da se v tem tednu pojavi, da lahko končno grem na UZ, da vidimo, če imam pregrado, kajti če ej vse ok in BP bi potem lahko šla julija v nove boje.

Aja, jutri pa bom končno dočakala svoj pregled na klinikiuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.6.2009 14:43:00   
veolia
Beba75 mene pa sedaj tudi zanima kako je s tvojimi user posted image .Verjetno zdaj že veš rezultate, mi pa komaj čakamo, da nam jih boš povedala. Upam, da bodo pozitivni.
Jaz sem user posted image dobila v soboto in naslednji mesec grem na 3. iui.
LP vsem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
15.6.2009 14:43:01   
talika81
zaljubljena, sej jaz tud vedno bolj ugotavljam, da to ni user posted image ,ampak mislim, da je to zarad tega, ker je mogoče to O... ker je tak rjav izcedek in točno na sredini ciklusa, torej 14 dni po abraziji ...

tako da mislim, da ni nič narobe. sem pol začela to tuhtat ...

ampak tebi pa vseeno za odgovor. joj, jaz tud moram poklicat na kliniko in vprašat, kaj naj nardim. imam še eno napotnico za IUI, pa ni več veljavna. tako da moram poklicat in vprašat, al se direkt naročim na pogovor al naj najprej grem ša na en IUI ...

pikica, sej jaz tud ne bi čakala 2 ciklusa ... bom videla, kaj mi bo rekla moja G, ki jo imam v sredo. kako dolgo ona priporoča. in jo bom vprašala, če bi blo kaj narobe, če bi slučajno klaj prej zanosila. sej ne verjamem, da bom tako hitro zanosila, ampak nikoli se pa ne ve, a ne?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
15.6.2009 14:47:25   
pikica36
user posted image točno tako user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
15.6.2009 20:54:20   
beba75
Žal se pri meni ni izšlo. Beta HCG je komaj 36 in so mi rekli da nekaj se je dogajalo oz. je bilo ampak se ni obdržalo.

Saj se mi je zdelo da takrat ko sem klicala da preveč močno krvavim da to ni vredu sem dobila odg. da tako pač tudi včasih je. Ampak ker nisem imela nobene podpore (dabroston) se ni obdržalo.
Tako da sedaj punce vam priporočam če se vam dogaja karkoli čudnega in se vam ne zdi normalno nobenega klicanja ali spraševanja ampak takoj na urgenco.Te vsaj resno vzamejo in pregledajo če se da še zadevo rešiti. Tako bom jaz zdaj naprej delala, pa naj me majo za tečno- me nič ne briga.

V petek grem še enkrat dati kri za vsaki slučaj, da preverijo če je hormon padel na nulo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
15.6.2009 22:52:05   
veolia
Beba75user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
16.6.2009 7:46:36   
db
drži se beba pa en velik objem

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
16.6.2009 8:28:23   
miklarom
beba75 - joj, šment pa tak sem že bila vesela zateuser posted image , saj naslednjič bo pa vse vredu boš videla

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
16.6.2009 9:42:17   
talika81
oo, beba, pa tako sem že bila vesela, da vama je ratalo ...  en velik user posted image  samo zate. boš videla, da pa naslednjič bo ratalo. sedaj veš, da lahko uspe in tudi to je nekaj, a ne?

drži se, bejba, in misli pozitivno. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
16.6.2009 9:43:41   
beba75
Lep sončen pozdrav.

Hvala vsem za objemčke , pestke in dobre želje.

Sva se z mojimuser posted image včeraj pogovorila in rekla življenje teče dalje. Zdaj vsaj veva kaj se po postopku ne sme dogajat in da bova če se kaj takega zgodi takoj šla na urgenco- boljše prehitro kot prepozno.
Bova pa letos na morju ravno v najbolj "tapravih" dnevih ( če se ne bo kaj spremenilo) pa sem rekla da mogoče ga pa bova tam naštimala user posted image .

tassi kje si pa ti ali si že prišla iz Egipta? Javi se!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
16.6.2009 10:08:12   
miklarom
beba75 - tako se govori, pozitivno, no boste pa iz morja prišli trijeuser posted image , bo pa tudi lepo, kdaj in kam pa gresta.

punce mam en predlog. men bi bilo faj če bi se kdaj zmenle in prišle k meni domov na kavico in pijačko itd... da bi malo počvekale, k jest ne smem okol hodit, k morem počivat, pa bi blo fajn če bi se kar pri meni dobileuser posted image

september1 - kje se pa ti skrivašuser posted image

tassi1 - ona pa zgleda da je kar v Egiptu ostala tak ji je fajnuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
16.6.2009 12:15:31   
beba75
miklarom ja to za pijačko pa sem jaz takoj za to.Res bi se lahko zmenile! Punce kaj pravite?

Na morje greva 3.8 v Izolo. Nekako sva rekla da letos ne greva kam dalje, malo tudi glede financ, pa tudi jaz še nikoli nisem bila na slov. obali pa da poskusima. V bistvu sva rekla samo tolko da spremeniva malo okolje in se malo odpočijeva od vsega skupaj.

Saj res kaj je z našo september da se nam nič ne javi?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
16.6.2009 12:28:03   
miklarom
ja lepo samo da se greta malo odpočit in nabrat novih moči, to je pomembno. no zmenite se pa mi povejte kdaj pridete bi bla zelo veselauser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
16.6.2009 12:57:25   
talika81
ja, jaz sem tud zato ... sploh tudi zato, ker miklarom mora počivat in ne sme riskirat, da bi se kaj pripetilo ... tako da se res mormo zmenit in te pridet mal pogledat ... user posted image     user posted image

ne vem, kaj je z našo september ... ji bom poslala en sms, da vidimo, kje se skriva ...

res zgleda, da je naša tassi ostala kar v egiptu, da se nič ne pohvali, kako je bilo tam.

7lina7, kako je bilo? upam, da je šlo vse kot po maslu in da že pridno greješ svoje user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
16.6.2009 13:28:53   
db
ja jz sm za to sam povejte datum kdaj

beba jz pa pridem v izola 8,8 na dopust

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!