zaljubljena23
|
LIna, super za uspešno punkcijo in navijam, da bo ta cikel prinesel kaj lepega Beba, kaj si uredila danes? Kako kaže? Talika, tudi meni se je predprejšnji petek , točno dva dni pred dopolnjenimi tremi tedni od čiščenja pojavila čudna oblika izcedka, ki je trajala malo v petek, v soboto nič, in spet nekaj malega v nedeljo. vse punce, ki so šle skozi tole, so mi dejale, da jih je kar nekaj bilo v takšni situaciji in jim je G dejal, da naj bi bila tole ovulacijska krvavitev. Tako da sem jaz tole mojo čudno obliko izcedka pripisala kar temu. Kar se pa krvavitve tiče po čiščenju, je pri meni ni bilo, bolj je bila oblika izcedka, ki je izginila tam nekje malo manj kot teden dni po čiščenju. Drugače pa je pri meni včeraj minilo 4 tedne od čiščenja, in svojo tečko pričakujem in si zelo močno želim, da se v tem tednu pojavi, da lahko končno grem na UZ, da vidimo, če imam pregrado, kajti če ej vse ok in BP bi potem lahko šla julija v nove boje. Aja, jutri pa bom končno dočakala svoj pregled na kliniki