ljubljana
|
avtosedež: mi imamo king plus in smo z njim zelo zadovoljni. Mala pikica: Meni je tako hudo, ker vam ne morem slediti Ti bom že dala, ti bi mene kar v službo poslala, pa tako mi je lepo doma te bom... Kupljena rukola vsebuje bromid, ki ga jaz določanm, za en del diplomske pa bi potrebovala 'prazno' rukolo, takšno, v kateri ne bi bilo bromida. Pa se mi zdi, da je zdaj več ne bo možno dobiti. Mogoče bi na tržnici kakšno iz bio eko pridelave dobila, tista je zihr brez bromida. Alfabeta: kako ste lušni. Pa škorni so tudi lepi. Alfabeta, super slikice in čudoviti škornji, samo jaz se na takih tankih petkah v sekundi dvajset vsaj polomim, če že ne ubijem. Ma jaz se polomim če jih samo na noge dam, še v tistih službenih k imajo 4 cm pete sem kot kobila, Malo v levo malo v desno pol pa direktno na nos. Kaj čmo eni smo pač štorasti. Martinca prekrasne slike, jaz tudi na flavto igram Jakobu pa Christian bo letos začel s klarinetom, oči pa na kitaro nažiga. Čokolada: jaz pa te dneve izgledam približno takole Takole bom pa izgledala čez en mesec če bom takole nadaljevala. Katee: Ve se kar delajte norca iz vlomilca pri meni!! Sej meni je tudi sedaj smešno, ampak ponoči pa ni bilo. Ma dej drugič ga po . Jaz sem enkrat pustial odprta vrata v stanovanju (stara cca 14 let). Sem bila sma doma in je v stanovanje uletu iz zgornjega stanovanja (je štuk faliu). Pa sem valjar zagrabila in ga ven nagnala. Se je revež tako ustrašu, da ni nikoli več štuka falil. Nana kako ste lušni. Super slikice . vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka. Evo tehnika za vse ki ste spraševale, kako se uspava otroka. Čisto enostavno daste ga na tla pa zaspi in to sam od sebe. Takole izgledam sedaj Tole je pa naša najnovejša pridobitev. Rutka, ki smo jo kupili v mullerju (cena cca. 3,75). Odlično zaščiti vrat pred zadrgami od jopic in jaknic, ki so ga dostikrat popraskale po vratu.
|