Alfabeta
|
Čer! limma, si prebrala knjigo? nana lep avatar klepetka mala "rusinja" je res zelo "cute"=kjut, da ne bo pomote kapica to je pa stvar zaradi katere se naša dobrovoljka takooo razjoče, da je groza. Potem pa prime kapico in jo tako vleče da se vsa nagne na eno stra. Se skoraj z glavo dotika tal, tako vleče dol sunny, zgleda da res hoče prešišat vse, ker se ji fržmaga, da je "tamala" nana, če mu daš Necquick kakav po moje lahko, ker ne vsebuje nič takega. Še moj sin ga lahko, pa ne sme marsikaj łiłi sploh ni panike če nas vseh ne poznaš. Ti samo svetuj ali pa odgovori na kako vprašanje pa se nas boš sčasoma vseh navadila. Ima vsaka kak "marker" na sebi, značilnost po kateri si jo boš zapomnila , boš videla intruder, tudi nam se tako spanje ne more zgoditi. Moja tudi potrebuje zavetje mehke postelje ali vsaj avtosedeža Golobček, jaz jih HB nimam toliko...Ali pa, pa so že iz preteklih sezon, pa slovo jemljejo. Pa te sem si morala kupiti, ker sem bila lansko zimo prikrajšana za visoke pete na škornjih vaney, jaz sem se pa bala da me boš za ušesa . No, midva s tvojim bi se že lahko kaj pomenila.....o avtih in motornih zadevah seveda, da ne bo pomote. Za kaj več imam jaz drugih vrh glave dovolj TRIŠ če ne bom pozabila bom s seboj prinesla cd-ja. Pa ti še pokažem kako dela Nero. A ti slučajno kaj rabiš od nas, da ne boš potem rekla, da se nisi upala rečt Glede čevljev pa ...jaz nižje in kake japanke ipd dam kar tašči, za visoko peto pa nimam kandidatov. Se pa po sezoni ali 2 ponavadi naveličam enih, potem pa samo v klet zlagam. Tast me bo pa nekam poslal vsak čas. A čolna pa nobena ne kupi? Sem se od Triš učila, kako je treba prodajat
|