Sunny Morning
|
Je napisal "we're sorry" pa sem ga za.... IZVIRNO SPOROČILO: dašabina d+bK V PETEK OB 10 PRI tRIŠ, ste za? xq Jaz sem načeloma za, samo da vidim kako bo z Nejinim noskom in mojim prehladom. lusa za tebe in tvoje male bolančke Mi pa kapice še nimamo. Ji ponavadi oblečem zg. del trenirkice tak, da ima kapuco in ji jo dam na glavo. Jo pa tudi takoj z glave dol vleče, tako da me je kar malo strah, ko bo treba res nosit kapo, ker bo spet jok. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Tukaj mi je Lana pravi cuker...mala Rusinja. Golobček mi AM ne pijemo več že več kot 1 mesec. Neja sploh noče flaške. Sva ji zadnjič dala malo kakava, pa ni hotla...po flaški, iz sklečke pa ja. Vid za mere. Kako je Klemen lušen v avatarju...mali krompirček...to mi je tako hecno, ampak mu paše (pa ne v slabšalnem pomenu) . ursulina za mai tai. Samo, da je Lenartu všeč. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica glede seznama... zdaj, ko vam ne sledim, verjetno preskočim marsikateri podatek, pa še vsaka 10.stran mi ponavadi uide. Jaz ga ne bom več uspela urejat mala pikica gremo počasi vse za tabo in po novem letu bo pravi dolgčas. Bomo celo večnost čakale na naslednji del. Intruder ti si pa ful začinila tvoje poste s smeškoti. Včasih kar ne vem kateri je tvoj ali pa od urselare, moram it kar pogledat. limma upam, da ne bo prehudo, ko boš sama z Nežo. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Aja, pa 6.zob je na poti! Se ga že vidi! Mater, je pa Ajda hitra. Se je resno odločila, da ona pa že ne bo najmaljša. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, pa še moja nova pridobitev Mislim...hudo. IZVIRNO SPOROČILO: limma sunny, mogoče te bom pa res prosila za zvezdice Tuš in ti jih vrnem, ko kupiva sušilca.. intenzivno se ukvarjam s tem, kam ga naj damo Ti sporočim, pa hvala za ponudbo Nič jih ne rabiš vračat, samo hitro plac najdi. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta dašabina, a potem mi ne boš pot kazala? ja booommmm Kdo bo pa meni pokazal? Kje mi je najbližje?