|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
2.11.2008 22:00:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ma kje ste frajlice? Kaj moram pridigat sami sebi??? user posted image user posted image user posted image

Moj dragi je prišel nazaj, pa sva se malo stisnila, ker je mene panika zagrabla, da ne bom tudi jaz imela neuspešen IVF, ampak me je moj potolažil, bušija pogrel (ima tako vroče roke, polne energije), da sem se pomirila. Ampak hudo mi je pa še vedno za miško.

Sem gem še stiskat z dragim.

Lučkec šc stran s takimi mislimi... Nč panike zganjat, ni zdej cajt za to... Samo pozitivno... pa kr stiski se velik z dragim pa bušija božita.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.11.2008 6:11:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ma kje ste frajlice? Kaj moram pridigat sami sebi??? user posted image user posted image user posted image

Moj dragi je prišel nazaj, pa sva se malo stisnila, ker je mene panika zagrabla, da ne bom tudi jaz imela neuspešen IVF, ampak me je moj potolažil, bušija pogrel (ima tako vroče roke, polne energije), da sem se pomirila. Ampak hudo mi je pa še vedno za miško.

Sem gem še stiskat z dragim.

Lučkec šc stran s takimi mislimi... Nč panike zganjat, ni zdej cajt za to... Samo pozitivno... pa kr stiski se velik z dragim pa bušija božita.

Šs, šs, šs. Sem jih že odgnala. user posted image

Ja, ne vem kaj mi je blo, vedno pozitivna, pa hitro se poberem, včeraj p taka na tako lep sončen dan. Važno, da imam vas in dragega. user posted image

Uf, zdaj pa po 9 dneh v službo. user posted image  Pa tako fletno je bilo. Ampak saj bo. Bom stopila v vrtec bom pa pozabla, da sem bla sploh doma.user posted image

No, se tipkamo popoldan, zvečer.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.11.2008 6:13:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lučka ma pa samogovore...hja, sej kdaj pa kdaj se je pa treba s kakšnim pametnim pogovorit...user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

A se ti zavedaš, da je tvoj nasmeh nalezljiv? Pa tvoje izjave me tud zmerej nasmejijo. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.11.2008 7:37:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce jaz sem čisto out.Se mi vlečejo dnevi,ko en velik user posted image .Še dva dni in bom 28.dan od prejšnje M pa se mi še zdi cela večnost.Mam pa čudne znake non stop sme na wc joj punce,kaj bi dala da bi končno bil spet en velik + in,da bi lahko veselo novičko povedala dr.Zornu 20.11 v LJ.Držite pesti,navijajte za naju.

LP Mojcauser posted image
Držim pesti na veliko in široko ,da se ti končno uresniči ta velika pričakovana želja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro vsem moje drage evo pa še ena user posted image za vse ,ki jo pijete

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.11.2008 9:35:42   
Anonimen
Jutro.user posted image

Kako ste?? Vidim, da ste bile ful pridne čez praznike. user posted image   user posted image  Midva sva jih preživela ful delavno, ker sva mal najino hiško v red spravljala. user posted image

neela, na HSG grem pa v ponedeljek ali torek. Odvisno od tega kdaj se bo M končala. Danes se je začela najavljati z rjavim izcedkom, tako, da verjetno bom šla lahko že v ponedeljek. Kako pa to, da je tebe bolelo? A ni to neboleč postopek? user posted image

mona liza, nočem te žalostit, ampak tele kreme meni niso nič pomagale, pa sem sprobala že vse. Sicer je tud ful odvisno na katerem mestu je brazgotina. Redno si masiraj 3x dnevno po 5 minut, pa ful na trdo, da se res vpije.

lenna, jaz od 6 ciklusov v enem nisem reagirala. In takrat so mi povečali dozo iz 2 na 3 tableti/dan.

lučka, maš prav.. Jaz se med vikendi čist odtrgam od računalnika. Res redko ga sploh prižgem.

fargi, user posted image user posted image user posted image  imaš slab dan??

miška, to sredo že??? user posted image  Se mi zdi, da je ful hitro šlo tole skozi. Tebi se je pa vleklo, ne? user posted image  Joj, kaj berem user posted image   user posted image   user posted image , tako zelo mi je žal, da sta razočarana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj naj ti napišem, ker je itak škoda besed. Mislim nate!!!

matejčika, pa si res imela lepo oblekco.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
3.11.2008 9:54:58   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

neela, na HSG grem pa v ponedeljek ali torek. Odvisno od tega kdaj se bo M končala. Danes se je začela najavljati z rjavim izcedkom, tako, da verjetno bom šla lahko že v ponedeljek. Kako pa to, da je tebe bolelo? A ni to neboleč postopek? user posted image

punce, se opravičujem, ker se umešavamuser posted image . Sicer sem pa tudi sama ex Klomifenka, tako da mi je oproščeno, upam!user posted image

HSG zna tudi bolet, predvsem, če so jajcevodi zamašeni. In odvisno od posameznice. Velikokrat se zgodi, da punce po HSGju zanosijo, tako da srečno Suzika!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
3.11.2008 10:07:25   
Sulfinija
Ojla punce!

Vam povem,da ne vem če pri meni dobro kaže.Naredili so se mozolji kot pred vsako M,ter mene je začelo ful nekaj doli zvijati mam vsak čas občutek kot,da se bo vlilo pa je komaj 27.dan.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.11.2008 10:21:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

punce, se opravičujem, ker se umešavamuser posted image . Sicer sem pa tudi sama ex Klomifenka, tako da mi je oproščeno, upam!user posted image

HSG zna tudi bolet, predvsem, če so jajcevodi zamašeni. In odvisno od posameznice. Velikokrat se zgodi, da punce po HSGju zanosijo, tako da srečno Suzika!

Jazzzi, če rabiš dovoljenje za vmešavanje, ti ga jaz z velikim veseljem dam.

Skuštranka, če so jajcevodi prehodni (kot je bilo pri meni), potem je rahla bolečina tako kot kaki menstrualni krči. Boli pa precej bolj punce, ki nimajo prehodnih jajcevodov. Meni v bolnici niso dali nič protibolečinskega. Ti pa svetujem, da kej sama vzameš (kak ketonal) ali pa jim rečeš v bolnici.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.11.2008 10:51:28   
Anonimen
jazzz in miška, ja, itak bom vzela nekaj proti bolečinam. Samo ne vem kdaj? Zjutraj ob 8 moram biti tam. Kdaj je pa potem HSG? To me muči, da ne bom že ob 8 začela jest tablete, pa pol tja do 12ih. Se bom nazadnje samo še smejala tam. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
3.11.2008 12:24:48   
jazzz27
uff, to je težko pri HSG, ker ni rečeno, da te bo bolelo. Pri punkciji dejansko vemo, da bo bolečina. Jaz mislim, da komot vzameš 2 nalgesina 550....enega eno uro pred posegom in enega pol ure pred posegom. Definitivno bo prijelo, ker boš imela prazen želodček. Odvisno od posameznice, nekaterim nekatera zdravila ful pomagajo, nekaterim druga full primejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.11.2008 13:07:13   
Anonimen
jazzz, sem razmišljala tudi jaz nekako tako. Naprosine imam itak doma, tako, da bom najbrž kar to vzela. user posted image

in drugače? Vidim, da sva samo midve na tej temi. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
3.11.2008 13:09:35   
lučka 25

jazzz in miška, ja, itak bom vzela nekaj proti bolečinam. Samo ne vem kdaj? Zjutraj ob 8 moram biti tam. Kdaj je pa potem HSG? To me muči, da ne bom že ob 8 začela jest tablete, pa pol tja do 12ih. Se bom nazadnje samo še smejala tam. user posted image   user posted image   user posted image

Meni so pa v bolnici dali okalno inekcijo, da nisem nič čutila. Nisem sama nič jemala. Sem pa bila v Kranju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.11.2008 13:10:32   
Sulfinija
Skuštrana Suzi mene ja hsg bolel ko hudič.Sem pa imela en neprehodne jajcevod.

Jaz ti priporočam ketonal svečko eno danes zvečer v črevo eno zjutraj okrog sedmih ali vsaj dve uri prej ko si naročena.Jaz sem si vzela lani eno ketonal svečko pred punkcijo zvečer,eno zjutraj preden sma z mojim šla v LJ ob petih zjutraj in na punkciji bila na vrsti zadnja nekje ob 11 dopoldna in sploh nisme čutila nič ko so mi delali punkcijo.Tkole da resno tale zadeva v črevo pomaga.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.11.2008 13:20:03   
Anonimen
lučka, bom tud to povprašala, če dajo lokalno. G mi je sicer rekla, da moram biti tešča, za vsak slučaj če bi dobila narkozo (najbrž če bi blo prehudo). user posted image

sulfinija, kje se pa dobijo te svečke? Samo na recept najbrž?user posted image

Saj danes me še nič ne skrbi.. V nedeljo bom pa najbrž že bolj slabo spala, pa ful bom tečna... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
3.11.2008 13:22:48   
Sulfinija
Skuštrana suzi,lahko poskušišin prosiš v lekarni če ti jih dajo brez recepta pa pač poveš,da greš na nek poseg in bi si rada oblažila bolečino,če ti jih ne dajo pa stopi do osebne zdravnice in ti komot napiše recept pa boš rešena.Pa javi kak si zrihtala.Ker imaš komaj drugi teden hsg imaš še tale teden čas da si tudi recept zrihtaš,kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.11.2008 13:23:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla punce!

Vam povem,da ne vem če pri meni dobro kaže.Naredili so se mozolji kot pred vsako M,ter mene je začelo ful nekaj doli zvijati mam vsak čas občutek kot,da se bo vlilo pa je komaj 27.dan.

Pa ne no. user posted image  Pa bo ja uspelo s K. Jaz bom še vedno navijala, dokler res ne pride (itak da ne bouser posted image ) smotka user posted image  . A prav?

Neposredna povezava do sporočila: 991
3.11.2008 13:24:29   
lučka 25

lučka, bom tud to povprašala, če dajo lokalno. G mi je sicer rekla, da moram biti tešča, za vsak slučaj če bi dobila narkozo (najbrž če bi blo prehudo). user posted image

sulfinija, kje se pa dobijo te svečke? Samo na recept najbrž?user posted image

Saj danes me še nič ne skrbi.. V nedeljo bom pa najbrž že bolj slabo spala, pa ful bom tečna... user posted image

Pozanimaj se kako je, a dobiš kaj proti bolečinam lai ne. Drugače pa naredi tako, kot ti je svetovala Sulfinija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.11.2008 13:29:43   
Anonimen
Bom šla jutri v lekarno in vprašala če mi jih bodo dali. Drugače pa popoldne do zdravnice. user posted image  Hvala!

jej, še 15 minut in šibam domov.. user posted image   user posted image  user posted image   Sicer grem kar naprej delat v hiško, ampak ok.. Boljše je že kot pa sedet v pisarni. Sem pa bila okrog 12 malo zunaj in je blo tako luštno toplo, pa sonček je grel.. Sedaj se pa že oblači. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
3.11.2008 13:46:08   
lučka 25

Bom šla jutri v lekarno in vprašala če mi jih bodo dali. Drugače pa popoldne do zdravnice. user posted image  Hvala!

jej, še 15 minut in šibam domov.. user posted image   user posted image  user posted image   Sicer grem kar naprej delat v hiško, ampak ok.. Boljše je že kot pa sedet v pisarni. Sem pa bila okrog 12 malo zunaj in je blo tako luštno toplo, pa sonček je grel.. Sedaj se pa že oblači. user posted image

jaz pa že iz službe. Sem šla kar mal prej ven. Sem pa uživala na sončku, pa otroc tud. Je blo super. Popoldne naj pa še to vreme zdrži, da grem potem lahko še malo na špancir.

Pa dobro opravi v lekarni al pa pri zdravniku.user posted image

Pa dobro hiško rihtejta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.11.2008 15:27:27   
lenna
Ojla punčare
Samo na hitro vam sporočim kako je šlo. Mam full dela v službi in sem se šele zdele uspela prebit tle gor.
Verjamem da ste danes spet full klepetale, tako da bom popoldne doma prečikirala kaj je novega.

U glavnem pridelali smo kar 4 folikle (11,13 in 2x15) pa še dozo so mi povečal na 112IE. Matr sm dobrauser posted image user posted image   U sredo grem ponovo na UZ pol bomo pa vidl kako naprej. V 1 postopku sem imela samo 1 folikl user posted image . Mislim pa pivo res pomaga.
Endometrij se je pa tud odebelil na 8.

Tolk zaenkrat...vem da sem samo o seb govorila....

Uživajte še danes popoldne, kajti jutri bo že spet dežžžžž

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.11.2008 15:44:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

Ojla punčare
Samo na hitro vam sporočim kako je šlo. Mam full dela v službi in sem se šele zdele uspela prebit tle gor.
Verjamem da ste danes spet full klepetale, tako da bom popoldne doma prečikirala kaj je novega.

U glavnem pridelali smo kar 4 folikle (11,13 in 2x15) pa še dozo so mi povečal na 112IE. Matr sm dobrauser posted image user posted image   U sredo grem ponovo na UZ pol bomo pa vidl kako naprej. V 1 postopku sem imela samo 1 folikl user posted image . Mislim pa pivo res pomaga.
Endometrij se je pa tud odebelil na 8.

Tolk zaenkrat...vem da sem samo o seb govorila....

Uživajte še danes popoldne, kajti jutri bo že spet dežžžžž

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo. Pa saj ti si pa dobra. Naj se vsaj 1 ali 2 oplodita, da boš potem lahko cartala user posted image  ali user posted image  user posted image . No, v sredo pa naj UZ pokaže, da folikli lepo rastejo. Pa še kar kako pivo popij. Na zdravje! user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.11.2008 16:12:03   
Sulfinija
Evo klomifenke sem opravila opravek.IN sedaj sme spet doma prenosnik še vendo ne dela,prijateljice še vendo ni,msn ne delajo skratka prava groza.

Spodaj vse po starem razen krčev.Sedaj pa grem malo v omaro zlagat cunje,...

LP mojcauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.11.2008 16:54:05   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

jazzz....mislim, da je imela suzi v mislih mojo bolečino, ki sem jo občutila pri IUI-ju. HSG je bil zame k sreči čisto neboleč (z mojimi jajcevodi je bolj ali manj vse bp) in pravi balzam v primerjavi z inseminacijo. Kar se bolečine pri HSG-ju tiče, pa imaš verjetno kar prav - za tiste, ki imajo zamašene jajcevode, zna biti precej boleče.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.11.2008 16:58:49   
neela
lenna - user posted image odlično punca, tako se dela!!! Sem se že kar ustrašila, kako dobro si ti 'valila' in grela tista svoja jajčka, da so tako lepo zrasla. Se pravi, da bo še ta teden padel IUI, kajne???

sulfinija - dokler user posted image ne pride v vsej svoji moči nikar obupat....saj veš, take mačke, kot smo me nikoli ne obupajo in vedno gredo do konca! user posted image

lučkica moja - mogoče že kje kaj špika? že kakšni znakci????....saj vem, da sem preveč nestrpna, ampak ti tako iz srca privoščim, da ti rata....user posted image

suzi - če greš delat HSG v LJ - ti bodo tam sami dali protibolečinsko tableto, zato mislim, da je nakup vnaprej mogoče res nepotreben...ampak to je samo moje mnenje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.11.2008 17:09:39   
miska73
suzi - če greš delat HSG v LJ - ti bodo tam sami dali protibolečinsko tableto, zato mislim, da je nakup vnaprej mogoče res nepotreben...ampak to je samo moje mnenje.

Suzi  gre delat (če se ne motim) HSG v isto lokalno bolnico kot jaz. In meni niso nobene protibolečinske tablete ponudili. No, vsaj spomnim se ne, da bi mi.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?