Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in da
sploh ne bo.

Lepe priprave in nato prečudovito poroko, čez slabo leto, vama želim.
Pa ne zanalašč. Mi čas ne dopušča, sem skoz na terenu. Prejšnji teden nisem vedela kje se me glava drži. Čez vikend, pa sva šla z dragim s prijatelji v Bohinj. Nas je bilo kar 26 in smo se imeli super, enkratno,....bo še kdaj za ponovit.
.
. Naj tako ostane do konca in naj vaju nato razveseli mali sonček, ki bo svetil in grel z vso vojo močjo.
....
najlepše vam iz prve roke še ne morem potrdit...
). Življenje v dvoje z zavestjo, da si tudi na papirju nekje prevzel tisto 'odgovornost' za skupno življenje....
...In tisti, ki zagovarjajo, da je poroka le papir -
...ni res. Občutek je čisto drugačen. Lepo je biti poročen... Zatorej punce - le pogum, pa četudi je treba vaše 'težje' polovice malo podrezat in kakšno stvar vzet v svoje roke. Saj se itak ženske itak gremo zelo rade feminizem in zahtevamo enakopravnost....zakaj pa še ne bi potem ve zaprosile svoje fante????
...