Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Ja kaj pa nisem to že zrihtala ne!!!!!Pač tak je, kaj naj zaj.Če pa mi vse gre po glavi samo faks ne.Pa ke sem tak blizu konca.Se kera ubada tudi s tem?

tudi študentka. Sem imela sicer vse opravljene izpite, ampak diploma me je pa še čakala. Prvi plan je bil, da jo naredim pred porodom. No zaradi 9 mesečnih slabosti to ni šlo, sem jo pa naredila z majhnim dojenčkom. Ko je bila Lara stara 8 mesecev je šla z mano na zagovor in seveda so jo vsi občudovali. Meni pa diplome ni bilo težko napisati z otrokom. Je res, da sem precej komplicirala in mi je že mentorca govorila naj neham... Je pa otrok toliko večji motiv, da se hočeš čimprej rešiti.
...pa ful sem postala nerodna, da o pozabljivosti sploh ne govorim
pa v trebuščku nič ne brca
- sem bila, nič kaj pametnega nimajo, pa nobenih hlač za mene (ostale so samo velike številke) - trgovino pa zapirajo (baje)
...jaz razmišljam, da bi dragega prosila, če bi me peljal v mb, da bi šla kaj za bebija pogledat pa mogoče kakšno majčko, pulover za mene...a ti se že kaj rediš???...upam, da bo jutri vse ok na pregledu...naš bebi včasih tudi brca tako, da me kar vse boli,...včasih vidim samo trebuh, da se premika...ja nosečniška pozabljivost je baje pogosta...nerodnost pa tudi...imam tako lepo črno koleno...jutri me bo gin. vprašala kaj delam, da sem vsa potolčena...
Pa strah me je blo, da ne bi blo kaj narobe, ker sem v 7 tednu skup padla, pa so me v bolnico poslali, ker sem malo krvavela.Ampak od takrat je blo vse ok, edino te slabosti, ki so mi trajale cel dan.Samo to se vse da pretrpeti, samo da bo z našimi bebeki vse dobro.