Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... zdaj pa snegec pegec ... 
...no saj mogoče je kera opazila, če je bila tan. Nej je mogla fajn vidite toga babija....pa sve čakale...te mi je pa še poglednola vaginalno in končno. Vače mi je pa bilo tak lepo....nemo pozabila tistih malih rokic ka so tan migale... :).
...drugače kako se kaj počutiš?...včeraj je pa kar dolgo trajala mš a ne??...si se kaj sprostila?...dopoldan nas je vedno tako malo 4,5 pa še 2,3, moški mogoče in to je to, ampak meni je to super, ker nimam rada ko je v takem malem prostoru gužva...
Sicer res nimajo nevem kaj, ampak nimajo tko slabo. Pa še zato, ker sem zdaj eno št. večja kot normalno in si res težko najdem nosečniške hlače ki me nebi tiščale ali pa bile 10cm predolge. Pa še 40% znižane so ble, so zdaj stale glih toliko kot v H&M normalno.
teden, dva stane tam čez 20 eur...sicer pa itak plačaš samo to, da je benetton...
IN TUDI VSE NOVE NOSEČKE
(še bolj kot me je prej,... sem čudno ležala
Mislim, da so me dali na zadnje mesto, bom ziher 1 uro dlje čakala in pol bom do polnoči glih doma.