Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 10:57:31
|
|
|
|
smigli
|
Redno pokošena, širina travnika je odvisna od letnega cajta.
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 11:20:59
|
|
|
|
mlecek
|
A plevel si populila? Verjetno nimaš krtov....pazi pa se voluharjev
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 11:24:37
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Je dolgodlaka, kratkodlaka, obrita na balin,rdečedlakasta, svetlodlakasta, rjavodlakasta, debela, mastna, suha? Saj vem, da bom brisana, vendar si nisem mogla pomagati. okrašeno.... s tatoojem in piercem aja pa obrito
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 12:43:51
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlecek A plevel si populila? Verjetno nimaš krtov....pazi pa se voluharjev Ne krta ne voluharja, zaenkrat sem jih uspešno pregnala.
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 13:20:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli IZVIRNO SPOROČILO: mlecek A plevel si populila? Verjetno nimaš krtov....pazi pa se voluharjev Ne krta ne voluharja, zaenkrat sem jih uspešno pregnala. O pismo ta je pa huda. A imaš vsaj kakšnega črveka?
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 13:33:12
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: smigli IZVIRNO SPOROČILO: mlecek A plevel si populila? Verjetno nimaš krtov....pazi pa se voluharjev Ne krta ne voluharja, zaenkrat sem jih uspešno pregnala. O pismo ta je pa huda. A imaš vsaj kakšnega črveka? Črvov pa sploh ne maram. Krt pa voluhar, sta vsaj na otip mehka in topla.....
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 13:35:20
|
|
|
|
baguSka
|
moj dragi pravi da je sladka..
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 13:44:44
|
|
|
|
Rožica I
|
.....da bi jo človk lahk pojedu, no .....
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 19.9.2008 13:45:33 >
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:09:41
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli Redno pokošena, širina travnika je odvisna od letnega cajta.
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:11:38
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Moja ima pa dredlokse.
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:19:42
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Moja ima pa dredlokse. A je kaj temu podobna?
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:40:24
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Rubin to so kitke.
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:43:19
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Rubin to so kitke. O pismo, pa res. Grem še malo pobrskat. A bo tale boljša?
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 14:44:36
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Ja.
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 17:13:34
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Moja je pozimi in jeseni v odejci, poleti in spomladi pa gola. Samo da je vzpostavljeno ravnovesje, stara. Kot ekosistem. Ampak po ekotu jeseni listje dol pade...
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 19:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Moja je pozimi in jeseni v odejci, poleti in spomladi pa gola. Samo da je vzpostavljeno ravnovesje, stara. Kot ekosistem. Ampak po ekotu jeseni listje dol pade... Ma ne, to pomeni, da je čisto v skladu z letnimi časi - menjava dlake kot pri kužkih: poleti je vroče, odvrže dlake, pozimi zebe - dlake kot dodatno gretje .
|
|
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 21:06:05
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima jao kira tema, moja je sfrizirana po zadnji modi ...letos je baje škotski karo v modi
|
|
|
RE: Kakšno imate frčafelo? 19.9.2008 21:18:00
|
|
|
|
amaya
|
To je edino krzno, ki ga nosim
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Določitev spola.пеперутка16Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:Uganili so, da je punčka. (
0%)

Uganili so, da je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (
50%)

Nismo hoteli vedeti. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!