|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 11:20:41   
Freycha
Pingi:

1. kaj lahko potrdiš, da je bila afera Patria lansirana 14. dni pred volitvami?

2. SDS je pošiljal svojo zloženko po pošti skupaj z volilnimi lističi ljudem v tujino. Kaj boš pa na to mobilizacijo rekla?

3. določeni dnevni časopisi NISO smeli objavljati določenih zadev. Tako, da imaš delno prav, so bili pristranski..... Od pahorja ti bom pa jaz slikico dala, da si jo boš tetovirala user posted image

4.  Pahor tega ne zagovarja in se mu zdi butasto (se mu na obrazu vidi), ampak to je JJ-eva pravica in vse, kar Pahor zagovarja je to, da če želi uveljaviti to pravico, da jo naj.

5. Ja in?

Seveda imaš pravico, zato si jo tudi izrazila user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 11:53:53   
Katey
Pingi, seveda lahko komentiraš, zakaj ne, bilo bi pa tudi fajn za vse take, ki vidite 'krivice, ki so se' dogajale JJ pogledali še iz druge prespektive.
Ta vlada, se nikdar in nikoli ni znala ozreti vase in pri sebi poiskati problema in tako je tudi sedaj.
Kadarkoli je padel očitek na njihovo delo so odreagirali kot kardelo pittbulov, grizli in renčali so do te meje, da so na videz vso krivdo prenesli na druge.
Da ne govorim o pisanju v Expresu,  (ostalih sploh brala nisem) kjer se vidi, da so jim ostali kvazi novinarji, ki s svojim slogom in načinom pisanja bolj kot ne delajo škodo svoji opevani desnici.
Aja pa mobilizacija, to je šele nekaj boljšega, kaj pa cerkvena mobilizacija, to pa ne šteje v prid JJ???, pri tej se pa meni pošteno obrača želodec, 'cerkev v dobro ljudi', ja seveda, samo za njihovo dobrobit in še več nagrebenega denarja jim gre in vse to jim je JJ dobro omogočal. Zaradi takih in še malo morje podobnih res pod vsako mejo okusnega je ta vlada daleč najslabše kar se nam je lahko zgodilo.

Pa še to??? Kje pa je sedaj vrli gospod predsednik vlade,  ko mu je pošteno zalilo grlo ga pa ni nikjer več, le nekje iz ozadja se po radiu ognjišče oglaša in deli očitke o prevarah in o sivih eminencah, res groza ampak meni se zdi, da ta človek ne verjame niti sam sebi in je bolje zanj in za narod, da si poišče delo v kakšnem zaprtem vojaškem oddelku, kjer bo lahko sproščal vse svoje frustracije in se mu ne bo nihče upiral.


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 12:19:16   
kalbo
Mislim, da peščico tistih, ki so vsaj približno naklonjeni tej vladi (Demokracija, Reporter, Ekspres) itak berejo ljudje, ki so že politično opredeljeni.


Pa si kdaj dejansko držala v rokah tele cajtenge? Če si, pol veš, kaj je umazana kampanija in pristransko novinarstvo.

Afera Pathrija:
Tudi če je bila afera lansirana s strani "tranzicijske levice" (politična terminologija Janeza Janše ne pozna meja) je gospod Janša nanjo reagiral popolnoma napačno. Zakaj? Zato, ker so bile obtožbe naslovljene nanj osebno, odgovarjalo na njih se je pa v imenu Države Slovenije. In tukaj je zadeva zelo sporna. Gospod JJ misli, da je država on. Za nameček se je dal pa še nasaditi na rit eni zabavljaški novinarki, ki služi s tem, da se dela norca z ljudi.

Reakcija na rezultat volitev:
Tu je pa gospod Janez Janša pokazal vso svojo negativnost, ki jo je bolj ali manj uspešno skrival 4 leta in se (za to mu kapo dol) v vlogi premjeja dostojanstveno obnašal. V tednih pred volitvami in po njih je v trenutku postal stari JJ. Ubogi revež, ki je napaden z vseh strani. Za vse so krivi komunisti iz ozadja, katerim je tudi sam nekoč pripadal.
Da si pa privošči ideološko delitev Slovenije, to pa ni vredno niti komentarja.

Gonja proti JJuser posted image . Veš živimo v demokratični državi...vsaj upam...kjer vsake 4 leta volimo. JJ si je poraz na volitvah nakopal sam in nihče drug ni kriv za to kot on. S takšnim obnašanjem, kot ga kaže zdaj (pa je ugvor in zahteva ponovnega štetja še najmanj) kvečjemu izgublja svoje volilce. Ostanete mu le še tisti najbolj zagrizeni.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 12:24:10   
kalbo
Aja, pa priznam zmoto glede volilnega sistema. JJ res zagovarja večinski sistem.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 12:37:06   
mala maja
Mene pa samo nekaj zanima. Na podlagi česa JJ zahteva ponovno štetje glasov in celo ponovno glasovanje?

A zato ker volilna komisija ni pravilno opravila svojega dela? Kar se men tiče to, da se niso podpisovali v volini imenik je krivda komisije in ljudje ki so bili v volilni komisiji bi morali odgovarjat za to in biti kaznovanai. Pa tudi nepodpis v volilni imenik nima nobene veze s tem koga je ta volilec volil. user posted image
JJ je pokazal da ne prenese poraza.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 12:52:07   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Moram par stvari komentiratuser posted image

1. umazana kampanja: naj mi nekdo potrdi, da je bila afera Patria SLUČAJNO lansirana 14 dni pred volitvamiuser posted image

Patria je finsko državno podjetje, proti kateremu na Finskem poteka resna preiskava (in ne le v zvezi s posli s Slovenijo, temveč tudi z Egiptom in drugimi) in finski mediji se pač s tem ukvarjajo. Finci večinoma sploh nimajo pojma, kje je Slovenija in jih, po domače povedano, en klinc briga za naše volitve. Finskih medijev ne nadzira niti finska politika, zato ne vem, kako naj bi jih slovenska in kaj naj bi finci od tega imeli? Sploh pa je Patria Janši neizmerno koristila, precej bolj, kot levici. Janša si je tako nadel vlogo žrtve in zanimivo, vernikom se smili, četudi je prostovoljno nastopil v oddaji tiste 'nesramne finske novinarke'. In če nihče okoli njega ni sposoben dvakrat klikniti po internetu in ugotoviti, kakšne vrste oddajo gospodična vodi, potem si ne zaslužijo mandata.  
 
Brez zamere, ampak zame je to paranoja. Prebivalci tega planeta pač niso razdeljeni na tiste, ki vse noči snujejo zarote proti Janezu Janši in na tiste, ki ga podpirajo. Večini prebivalcev tega planega Janeza Janše ni mar.  Sveta čisto nič ne zanimajo naše volitve.

2. rezultat volitev ni presenetljiv glede na totalno mobilizacijo, ki sta jo spodbudila Kučan in Janković, pa še kakšna Spomenka Hribar se najde in nepristranska državljanka Marta Kos Marko, ki objavi v Dnevniku celostranski oglas za 8400 evrov...
Aja, pa da ne govorim o tem, da sta šla Kučan in Janković kot dve branjevke na štante od Lipe v Fužineuser posted image  Očitno jim je res šlo za nohte...
Ja, ta kampanja je res bila zgolj samo PROTI Janši in ne za resno alternativo, ki bi predstavila konkreten program za prihodnost Slovenije.

Verjamem, da ima vsak človek svobodno voljo. In pravico, da izrazi svoje mnenje. Kučan se lahko zaradi mene na trepalnice meče, jaz se bom odločila tako, kot se bom odločila sama. In sem tudi se. Seveda bo pa v maniri Janševe paranoje in politike strahu, vedno in večno 'vsega kriv Kučan'. Se je mogoče kdo vprašal, koliko podtikanj in žalitev je bivši predsednik države gladko požrl? A njega se pa lahko žali in se mu podtika brez dokazov? Na podlagi trivialnega članka rumenega novinarja? Se temu reče resna politika?


3. No, pa še nekaj o medijih. Če mi kdo lahko zatrdi, da so mediji nepristranski in da so v 4 letih te vlade objektivno poročali o njenem delovanju, si dam takoj tetovirat Pahorja na rit. Govorim o največjih medijskih hišah, ki imajo v lasti vse velike dnevnike in njihove edicije. Itak, pivovarski kapital je zakon...
Mislim, da peščico tistih, ki so vsaj približno naklonjeni tej vladi (Demokracija, Reporter, Ekspres) itak berejo ljudje, ki so že politično opredeljeni.

Pa glede na toliko neresnic, buč in norčevanj o Janši in njegovi vladi kot sta v 4 letih objavila Dnevnik in Mladina, je pa sploh presenetljivo, da je dal Janša intervju za njih.

Pozabila si omeniti Delo. Po prevzemu Dela so vsi boljši novinarji odšli k Dnevniku. Pozabila si omeniti nacionalno TV, ki piha v Janšev rog. Pozabila si B.Nežmaha pri Mladini. Seveda. Janševe vernike moti vsak medij, ki ne tuli skupaj z njim. Za njih bi bilo nadvse demokratično, če Dnevnika, POP TV in podobno, ne bi bilo, da ne bi širili 'napačne slike'.  Vsi mediji bi morali biti Janševa trobila, potem bi bilo to res demokratično in pravično.
 
In prav zato, ker je Dnevnik od vlade neodvisen medij, ki ga berejo tudi potencialni sveži in še neodločeni volilci, bi se Janša moral še dvakrat bolj potruditi, ko je dal intervju zanj. Brala sem oba intrevjuja - tudi tistega s Pahorjem. Z njim niso bili prav nič bolj nežni, vendar se je obvladal. Janša je s tem pokazal, da ga za bralce Dnevnika čisto nič ne briga, oni niso njegovi volilci, v svoji domišljavosti je mislil, da ima volilcev dovolj, zato bralci Dnevnika niso bili vredni spodobnega intervjuja. Zato smo z začudenjem brali izvajanja samovšečneža, ki se v prvi vrsti ukvarja s svojo lastno užaljenostjo. Zelo me je presentil, imela sem ga za pametnejšega.
 
Pravi politik se bo dvakrat bolj potrudil, ko bo dal intervju za medij, ki mu ni ravno naklonjen. Veličina politika ni  v tem, kako se obnaša tam, kjer pred njim klečeplazijo, ampak kako se obnaša tam, kjer so do njega nezaupljivi.
 
 

4. Janša je ob objavi rezultatov čestital Pahorju za zmago in se prav gotovo zaveda, da ne bi kar zmagal zaradi ponovnega štetja ali celo ponovnih volitev. Gre zgolj za to, da se razjasni situacija, da bo volilni rezultat nesporen. Mislim, da to zagovarja tudi Pahor.

Vsekakor je bolj v Pahorjevem, kot v Janševem interesu, da je volilni rezultat nesporen.
 
Predvsem pa je v Janševem interesu, da zaseje dvom, paranojo in strah, da nagaja, kolikor se nagajati da.  Tipčno njegovo izvajanje: zelo ga čudi tolikšno število neveljavnih glasovnic, pa nikoli še ni bilo tako malo neveljavnih glasovnic. Kako je bilo s tem, si lahko ogledaš na: http://volitve.gov.si/  . Seveda Janša zelo dobro ve, da si vsakdo lahko ogleda to stran in se prepriča o resnici. Ampak zdi se mi, da tudi dobro ve, da njegove ovčke tega ne bodo storile, ker želijo verjeti vse, kar jim naloži.  Če pa že, se je pa njihov Bog 'pač zmotil' in nihče ne razmišlja, da si politik njegovega formata takih špekulacij ne bi mogel privoščiti.
 
Janša je svojim vernikom všeč predvsem zato, ker govori tisto, kar želijo slišati, ker hrani njihovo sovraštvo, paranojo. Volilcem levega bloka je pa jasno, da od čvekanja in pritoževanja nad tem, kdo vse meče polena pod noge, nimajo nič. In so dali možnost drugim.
 
5. Pa še glede volilnega sisema. Mislim, da SDS že od nekdaj zagovarja večinski sistem.

Janša je imel štiri leta časa in neomejeno oblast v parlamentu, da bi storil z volilnim sistemom kar si pač želi.


OK, vem, da bom zdaj izpadla kot neka totalna aktivistka za SDS, ampak se mi res zdi, da je ta gonja proti Janši neutemeljena.

Poraz na volitvah ni 'gonja proti Janši', ampak samo rezultat volitev. In levica je zmagala iz čisto enakih razlogov, kot je pred štirimi leti zmagal on in njegov blok. Tedanja koalicija si je bila čisto sama kriva, da si je zapravila zaupanje ljudi. Janša & Co niso dobili volitev zato, ker so imeli prepričljive programe, ampak preprosto zaradi dejstva, ker niso bili tedanja koalicija. Žal se niso zavedali, da njihov jezni način vladanja in koncentracija na 'mi smo boljši, ker nismo oni', ne bo zadoščala še za en mandat.
 
Čeprav sem v osnovi levičar, se mi je takrat zdelo prav, da se zadeve spremenijo, premešajo in prav se mi zdi še danes, da so gospodje iz LDS dobili lekcijo. Koliko so se iz tega naučili, bomo videli v naslednjih štirih letih. Ampak kot je videti, se Janša in Co iz svojega fiaska ne nameravajo nič naučiti. Kar je slabo - pomeni, da ne bomo imeli neke kvalitetne opozicije.

Sicer ima pa vsak pravico do svojega mneja, a ne?user posted image

Absolutno. In lepota vsega je, da lako volilci svoje mnenje izrazimo vsake štiri leta. Tudi ta vlada bo morala prestati svoj preizkus. In predvsem zato se mi zdi Janševa reakcija, s tem mislim predvsem na njegov intrevju na radiju Ognjišče, absolutno pretirana - ni bilo državnega udara, nihče ni pridobil absolutne in večne oblasti, samo naslednje štiri leta pač ne bo Janša na oblasti.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 13:06:41   
kalbo
Violičarka, sej gre itak v prazno. Na to bo odgovor v stilu...ah ja...al pa preveč bereš dnevnik, al pa nisi še zrel...

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 13:11:52   
kalbo
In prav zato, ker je Dnevnik od vlade neodvisen medij, ki ga berejo tudi potencialni sveži in še neodločeni volilci, bi se Janša moral še dvakrat bolj potruditi, ko je dal intervju zanj. Brala sem oba intrevjuja - tudi tistega s Pahorjem. Z njim niso bili prav nič bolj nežni, vendar se je obvladal. Janša je s tem pokazal, da ga za bralce Dnevnika čisto nič ne briga, oni niso njegovi volilci, v svoji domišljavosti je mislil, da ima volilcev dovolj, zato bralci Dnevnika niso bili vredni spodobnega intervjuja. Zato smo z začudenjem brali izvajanja samovšečneža, ki se v prvi vrsti ukvarja s svojo lastno užaljenostjo. Zelo me je presentil, imela sem ga za pametnejšega


Nekako moji občutki ob branju obeh intervjujev.  Pri Janševem sem se parkrat uščipnil, če sanjam.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 13:54:35   
pingi
OK, samo še tole o Patrii. Zakaj je pa Aleksander Lucu že 25. avgusta v Nedeljskem dnevniku (ki je tudi zelo nepristranski) napovedoval veliki pok iz Finske, ki ga pripravlja Kučan?

Ja, edino normalno je, da se ne vrti vse okrog JJ. Ampak, pri nas se je izkazalo, da očitno se (vsaj v političnih krogih).
Na žalost.

Nikogar pa ne zanimajo politični spreobrnjenci in stari znanci, ki se prodajajo kot novi obrazi.
Nikogar ne zanima kaj je ta vlada naredila v tem mandatu. Nikogar ne zanima, kakšne programe imajo stranke za rešitev konkretnih problemov...

Ja, poraz zagotovo boli, sploh, če vidiš, da si zbral več glasov kot na zadnjih volitvah, pa si vseeno poraženec.
In tudi JJ je konec koncev samo človek.
Mislim pa, da se bodo v SDS znali pobrat in prevzeti vlogo opozicije v kateri so se vedno dobro znašli. Verjetno celo bolj kot v pozicijski.

In hvala Bogu, da so volitve na 4 leta!

Bo pa zanimivo spremljat medije in njihovo poročanje o delu nove vlade...
Kateri seveda želim vse dobro.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 15:06:30   
Vijoličarka
Aleksander Lucu je 31. avgusta napisal takole (prepisano iz Neleljskega dnevnika, ker menim, da je treba točno vedeti, o čem se debatira):

Neizogibno srečanje z zakoni Finske čakajo tudi obrambnega ministra Karla Erjavca, kar gre na političen mlin na Muri, ki ga upravlja Mian Kučan. Bivši predsednik je vsaj tako zvit kot najboljše preste, ki jih pod njemu milo vzpetino Šmarno goro imenitne polnozrnate pečejo mojsti v pekarni Rudija Cedilnika v Tacnu. Za kaj gre? V enem od tedenskih biltenov vladajoče stranke se namreč že nekaj številk panično sprašujejo, kje je Milan Kučan. Se je umaknil, se je ustrašil ali pa celo pripravlja glasen političen pok? Resnica je, da se ni ustrašil, pač pa premaknil, kajti za veliki pok je že vse pripravljeno.
 
Po grozljivih namigih s Finskega o grabežljivcih pri poslih z osemkolesniki Patria je vedno bolj jasno, da predsednik Desusa Karl Erjavec in predsednik SNS Zmago Jelinčič mnogo več vesta, kot priznavata. Vse bolj je jasno, da sta se prav onadva najbolj trudila od vlade in Janeza Janše odgnati 'nadležnega' Milana Cvikla, Tonega Anderliča in preostale nergače, ki po zadnjih dogodkih na Finskem upravičeno slavijo. V zakulisju z mislijo na zmago Janeza Janše na bližnjih volitvah sta oba strankarska prvaka vedno bolj lezla v nekakšno malo koalicijo, ki bi bila za obrambo sedanje vlade lepega dne bogato poplačana. Pri Jelinčiču bi bilo takšno vedenje samoumevno, pri Erjavcu pa malo manj, vendar je sam že izjavil, da v politiki nikoli ne veš.
 
Zato so se takoj vključili varovalni sistemi. Milan Kučan je po znanem receptu takoj javno podprl zmagovito pot Boruta Pahorja na volitvah. Kaj znan recept? Milan Kučan je namreč novinarjem naprtil, da so si oni izmislili, da ne mara Pahorja. Novinarji znamo prisluhniti politikom, kadar so v zadregi. Kučan torej z vsem srcem podpira Pahorja.


Temule bi zelo težko rekli neka resna novica z repom in glavo, kaj šele podkrepljena z dokazi. Gre za zbirko namigovanj, Luc pa se itak giblje v krogih, kjer krožijo vse mogoče govorice. Patria se ni začela dogajati z slavno oddajo finske TV, torej od takrat, ko je finska nacionalna TV osebno užalila Janšo, ampak se vleče že mnogo dlje.

Napisano lahko jemlješ kot namig, kot sarkazem, vsekakor pa veliko govori in nič ne pove. Zato je uporabno za zavajanje, sploh če vzameš samo tisti del o Kučanu, namerno pa spustiš tisto, da Erjavec in Jelinčič vesta mnogo več, kot se delata, da vesta in postavljata okope pred Janšo.

Napisano je namreč možno razumeti tudi tako, da okoli Patrie zelo smrdi in da so glavni akteriji pripravljeni, da bodo ob razpršitvi gnojnice obtožili Kučana, da je odprl ventil.

Patria vsekakor ni čista zadeva, preveč čudnih naključij je okoli nje. Preveč sprenevedanja. Februarja bo končana preiskava na Finskem in takrat bomo vedeli več. Žalostno se mi zdi predvsem, da je bila vlada dosti bolj zainteresirana za prepiranje o ugledu Janeza Janše, kot pa da bi ugotovila, kje so končale podkupnine. Malo hecno je, da na Finskem vse kaže, da so podkupnine bile plačane in da bodo podkupovalci kaznovani, pri nas pa ne bomo našli podkupljenih. Vendar Patria Janši ni prav nič škodovala, prej mu je koristila, zato bi se človek še vprašal, če je ni kar sam lansiral - he, he, razpredati se da na vse strani.




Nikogar pa ne zanimajo politični spreobrnjenci in stari znanci, ki se prodajajo kot novi obrazi.


Prvaka med spreobrnjenci sta Janez Janša in Dimitrij Rupel, znan tudi kot večni zunanji minister.

Težko cenim človeka, ki so ga svoj čas vrgli iz partije, ker so bili njegovi stalinistični pogledi na komunizem preveč celo za KPS. za človeka, ki je potem napisal tri prošnje, naj ga vzamejo nazaj in ob tem mobiliziral vse živo, da je lobiralo zanj. Težko cenim človeka, ki ne more prenesti, da ga niso izvolili za predsednika ZSMS, ki ne more prenesti, da mu v Drnovškovi stranki ni šlo najbolje in je presedlal k nasprotnikom, kjer se je takoj lotil vodilnih - Pučnika in Petrleta. Lahko mu čestitam samo k spretnosti - ostal je stalinist in si podredil orto desnico. Desnica pravzaprav ljubi stalinistične metode, ampak samo pod pogojem, če jih izvaja sama. Drugi jih ne smejo, ker je to nedemokratično.

O Ruplu pa ne bi izgubljala besed.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 17:19:13   
daddy
Absolutno preveč pompa je okrog tega. Zakaj bi se morala še naprej cela Slovenija ukvarjat s tem, da nekdo ni sposoben prenesti poraza na volitvah? Saj je to njihov problem, ne problem vseh ostalih.
   Trenja sinoči so bila prav fajn, brez dveh razgrajačev, ki se iz užaljenosti nista udeležila oddaje.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
26.9.2008 18:37:39   
Vijoličarka
Volilna komisija je vse ugovore SDS zavrnila. Predvsem zato, ker naj nepravilnosti ne bi bistveno vplivale na izid volitev. In slednje je več ali manj vsem jasno.

Če se bodo ustavili tukaj, bi rekla da je bil ta pomp pravzaprav pozitiven. Na voliščih si ne bodo več privoščili malomarnosti, kar se je dosedaj, ne le na teh volitvah, pogosto dogajalo.

Mi smo letos imeli zelo odločnega mladeniča, ki je vse legitimiral in res zadeve pelajal, kot pred njim še nihče. Prav trapasto se mi je zdelo, ko je starejši par pred menoj negodoval, ker je moral poleg vabila pokazati še osebno izkaznico.

Domnevam, da bodo organizatorji volitev v bodoče bolj pozorni in bolj striktni pri navodilih, izvajalci pa ne več šlampasti.

Če pa misli SDS na ustavno sodišče, zganjati celega hudiča za brez veze in štiri leta cmevkati čez volitve in kar se da raztegovati ero užaljenega bevskanja o krivicah, potem se zna zgoditi, da bodo novi vladi kar sami od sebe zagotovili še en mandat.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:12:32   
Lepotica
Jst upam, da bodo šli na ustavno sodišče in sprožili ustavni spor. Ker ne razumem kako lahko zavrnejo ugovore kot neutemeljene, če je eden izmed pogojev za pravilnost, da se vsak izmed volilcev podpiše v volilni imenik po Zakonu o volitvah??? Sicer pa vsak ima pravico do svojega mnenja in seveda tisti, ki najbolj to "priznavate" hkrati najbolj napadate drugače misleče.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:17:57   
Anonimen
če je eden izmed pogojev za pravilnost, da se vsak izmed volilcev podpiše v volilni imenik po Zakonu o volitvah


To v bistvu ni res. Ni se ti treba podpisat. Volilna komisija v takem primeru označi kot "Ni se želel podpisati".

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:19:07   
Lepotica
Ne more označiti, da se ni želel podpisati, če mu oni ne omogočijo tega...

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:21:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Jst upam, da bodo šli na ustavno sodišče in sprožili ustavni spor. Ker ne razumem kako lahko zavrnejo ugovore kot neutemeljene, če je eden izmed pogojev za pravilnost, da se vsak izmed volilcev podpiše v volilni imenik po Zakonu o volitvah??? Sicer pa vsak ima pravico do svojega mnenja in seveda tisti, ki najbolj to "priznavate" hkrati najbolj napadate drugače misleče.


če se bo ljudem tako zameril, ko bo šel na ustavno sodišče, kako bo (s predpostavko, da volitve uradno dobi) potem lahko normalno opravljal svoje delo, ko ga bodo napadali iz vseh strani? To vojno je izgubil.... bolj ko hoče dokazati, da je ni, bolj tone.....

pa še vedno mi nisi odgovorila na vprašanje user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:23:07   
Lepotica
Freycha kaj želiš od mene?

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:23:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Ne more označiti, da se ni želel podpisati, če mu oni ne omogočijo tega...


btw glede na obnašanje in "napake" volilne komisije bi rekla, da so na strani SDS-a........

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:24:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Freycha kaj želiš od mene?


no, saj na nik ti pameti ravno ne morem pripisati... pa vseeno.... odgovor na vprašanje user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 9:26:06   
Lepotica
Veš Freycha ne boš me žalila in na meni svoje komplekse zdravila. Če te kaj zanima, vprašaj, ker se mi ne ljubi nazaj brat kaj hočeš od mene. Pa piši svojim letom primerno in ne žali vsakogar, ki ti ne paše.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 10:13:03   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Veš Freycha ne boš me žalila in na meni svoje komplekse zdravila. Če te kaj zanima, vprašaj, ker se mi ne ljubi nazaj brat kaj hočeš od mene. Pa piši svojim letom primerno in ne žali vsakogar, ki ti ne paše.


lej, ne vem, a si res butasta, al se samo delaš butasto. Če ne drugega, bi se lahko spomnila, kaj sem te spraševala, če pa se ne spomniš si pa pojdi nazaj prebrati........glede na tvoje do sedajnje sodelovanje mi je itak jasno, da ne boš odgovorila, zato se tudi ne bom matrala iskati vprašanje........

žališ in budalo iz sebe delaš pa sama - žal!

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 10:25:06   
Lepotica
Sem že povedala, da se mi ne ljubi brat za nazaj in če ti je težko postavit vprašanje, pač  ne morm dati odgovora. Kakor komu paše. Nektari se itak vedno spotikajo ob ene in iste ljudi. Se zgodi.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 10:56:32   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Sem že povedala, da se mi ne ljubi brat za nazaj in če ti je težko postavit vprašanje, pač  ne morm dati odgovora. Kakor komu paše. Nektari se itak vedno spotikajo ob ene in iste ljudi. Se zgodi.


user posted image user posted image user posted image  res si slika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 10:58:13   
Lepotica
V bistvu si ti tista, ki ne moreš odnehat z žaljenjem. Sicer pa, če si na takih stvareh nabijaš ego, izvoli. Meni se ne da več.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?
27.9.2008 11:04:20   
Anonimen
Glej, Lepotička, ti jaz kopiram Freychino vprašanje, da ti ne bo treba iskati za nazaj:


kaj zaj, bom dobila odgovor na vprašanje: kakšna umazana kampanija se je odvijala proti JJ - razen finske novinarke, ki si jo je sam spustil za vrat?


Mene pa zanima naslednje: Kaj je JJ naredil tako dobrega in čudovitega, da bi ga morali spet voliti? Pa ne mi pisat, lepo prosim, kako so drugi smotani in grozni in pokvarjeni,... ker ne sprašujem o njih, temveč o JJ-ju konkretno: o njegovih dejanjih. Katera njegova dejanja v zadnjih 4. letih so tista, ki tebi pravijo, da si zasluži še en mandat? In še, ali ta dejanja odtehtajo vse, kar je anredil narobe?


Prosim za argumente, ne počez napletanje. Bom pa zelo vesela, če mi boš odgovorila resno.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?