|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.10.2008 19:56:49   
claud
timy-tale tvoj je bil pa res ogromen otrokuser posted image
sicer moj ni bil dost bolš...je mel 4kg pa 53cm, jst pa 3500 pa 52cm

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.10.2008 19:59:01   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

timy-tale tvoj je bil pa res ogromen otrokuser posted image
sicer moj ni bil dost bolš...je mel 4kg pa 53cm, jst pa 3500 pa 52cm

Saj je še zdaj kar orjakuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.10.2008 20:01:24   
claud
Sj prou!!!! moj tud-tok kot tvoj ne, ampak kadar kam greva se ob njem vsaj varno počutm!!! Je taprav dec!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.10.2008 20:03:27   
sunny24
timy, lepo, da si se oglasila! Vaša pupa pa lepo napreduje! user posted image user posted image user posted image   Sej naša bi tudi mogla bit neki tazga oz mal majn. Glede na brce, ki jih daje, je vsak dan bolj močna! user posted image

Joj, mene je tudi igel strah...ko mi reče, naj stisnem pest, ne morm nič stisnt, k kar vso moč zgubim in sam nakažem pest...Pol pa teče zelooooo počasi. Pada ne govorim o tem, kako me boli...AU! Mi je že zdej grozno, ko morm naslednji tedenit v laboratorij dat kri...user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.10.2008 20:08:49   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

timy, lepo, da si se oglasila! Vaša pupa pa lepo napreduje! user posted image user posted image user posted image   Sej naša bi tudi mogla bit neki tazga oz mal majn. Glede na brce, ki jih daje, je vsak dan bolj močna! user posted image

Joj, mene je tudi igel strah...ko mi reče, naj stisnem pest, ne morm nič stisnt, k kar vso moč zgubim in sam nakažem pest...Pol pa teče zelooooo počasi. Pada ne govorim o tem, kako me boli...AU! Mi je že zdej grozno, ko morm naslednji tedenit v laboratorij dat kri...user posted image

men so vse rekle da se bom navadla, ampak se jih nikakor ne moremuser posted image user posted image
Jst pa pesti stisnem tok da sm čist trda, pa še zobe zravn , tko da me pol še to boli. Tko da so mi v pondelk vzel pa še jutr morm it kri pa vodo dat, ker mamo v ponedeljek spet pregled...gremo srčka poslušatuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.10.2008 20:10:25   
timy

Sj prou!!!! moj tud-tok kot tvoj ne, ampak kadar kam greva se ob njem vsaj varno počutm!!! Je taprav dec!!!user posted image user posted image user posted image

Se strinjam, točno takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.10.2008 20:11:39   
timy

Ja, že po brcah se čuti.  Vsak dan so močnejše, pa tudi čutim jo, ko se premikauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.10.2008 20:12:59   
brkn83
Brkn, jst v petek ne morem. Če pa bo slučajno v soboto kot se je tud neki govoril pa pridem.

potem pa js predlagam, da se vsaka napiše na seznam in bomo videli za kateri dan nas je več in bo pač takrat srečanje. Meni je sicer vseen kdaj je, ker sem doma. Katera bo za soboto pa naj še prosim napiše kdaj ji najbolj odgovarja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.10.2008 20:14:44   
timy

men so vse rekle da se bom navadla, ampak se jih nikakor ne moremuser posted image user posted image
Jst pa pesti stisnem tok da sm čist trda, pa še zobe zravn , tko da me pol še to boli. Tko da so mi v pondelk vzel pa še jutr morm it kri pa vodo dat, ker mamo v ponedeljek spet pregled...gremo srčka poslušatuser posted image user posted image

Jaz pa se vedno vstran obrnem, ko mi jemljejo kriuser posted image  Tokrat sem morala dati samo vodo, naslednjič pa bom morala spet dati kriuser posted image  No, saj morajo preveriti, da je vse OK.

Kar naprej hodim na stranišče, včasih celo na 5 minut, ampak zadnjič, ko sem morala dati vodo, pa ni in ni šlo. Zunaj pa se je naredila takšna gneča, pa full so jamrali, kaj delam tako dolgo notri. Potem pa je šlo par kapljic, me je bilo strah, da ne bo dovolj, ampak je zgleda bilouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.10.2008 20:18:48   
claud
¸timy tole z vodo se pa tud men dogaja. Pol pa sedim tm u čakalnici pa se nacejam z vodo pa hodm pa se še kr nacejam, no po ene 2 urah mi pa pol rata....ko sm pa doma pa na pol ure hodmuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.10.2008 20:26:38   
sunny24
To z lulanjem v laboratoriju je pa tudi meni znano, ja user posted image user posted image user posted image   Doma sem po 3X na uro na WC, tam pa lih da kej spravim skupi...Sam do zdej je blo še zmiri zadosti, tko da se ne sekiram.
Se pa tudi jst ko mi kri jemljejo proč obrnem...Da bi gledala to...ne, ne, ni šans!!!!! BLJAK!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.10.2008 20:31:42   
timy
Ja, tole z lulanjem je res totalno brezveze. Me nonstop tišči, ko je pa treba dati vodo, pa ničesar ne spravim iz sebe. In potem zadnjič, ko sem oddala tisto malenkost, grem v službo, ki je čisto zraven ZD, že komaj hodim, ker me full tiščiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.10.2008 20:35:01   
claud

To z lulanjem v laboratoriju je pa tudi meni znano, ja user posted image user posted image user posted image   Doma sem po 3X na uro na WC, tam pa lih da kej spravim skupi...Sam do zdej je blo še zmiri zadosti, tko da se ne sekiram.
Se pa tudi jst ko mi kri jemljejo proč obrnem...Da bi gledala to...ne, ne, ni šans!!!!! BLJAK!

Očitno nam je vsem vse znano....tole z lulanjem je pa tko verjetn zato ker user posted image že tok dol prtiskajo....k jst mam skos tak filing kot da mam čist poln mehur pol gre pa komi kj vn...

Sj zdj bo zmer več problemov...v začetku so ble slabosti (celodnevne) pol je blo do zdj vse normalno brez problemov, zdj se je pa že začela nespečnost, križ,..
aja še to, morm mojga pohvalt: Včeraj se je sam ponudu da me je zmasiru zvečer!!user posted image user posted image ker ponavad ga morm zlooo prost!
to mu je drugač res mukauser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.10.2008 20:53:04   
timy
Nespečnost mene sicer ne muči, se pa ponoči večkrat zbudim, ker moram na stranišče, prvič, drugič še zaspim, ta tretjič pa  ne morem več in se potem precej časa premetavam po postelji, ko pa končno zaspim, zazvoni budilka in moram vstatiuser posted image

Masaža kaj?! Claud ti si pa res ena srečnicauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.10.2008 20:56:00   
Ajvy
Punce,,,,vse sem pokomentirala..porabila 45 minut, da sem se prebila čez poste....in potem me je vrglo ven iz interneta....user posted image user posted image user posted image

tak da rews ne bom še enkrat.....se opravičujem...

BAlonchy...naslednji pregled imam 26.11.

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.10.2008 20:56:08   
claud
Srečnica?!user posted image user posted image user posted image sj sm napisala da je bla to ena velka izjemauser posted image user posted image user posted image

to je že za praznik, za na koledar zapisat!

Pa ne da tebe tvoj nikoluser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.10.2008 20:57:47   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce,,,,vse sem pokomentirala..porabila 45 minut, da sem se prebila čez poste....in potem me je vrglo ven iz interneta....user posted image user posted image user posted image

tak da rews ne bom še enkrat.....se opravičujem...

BAlonchy...naslednji pregled imam 26.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image haha! boga si! ti ne zamermo!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.10.2008 21:00:57   
timy

Srečnica?!user posted image user posted image user posted image sj sm napisala da je bla to ena velka izjemauser posted image user posted image user posted image

ja, točno tako, mene skoraj nikoli oz. nazadnje me je julija, ko sva bila na morjuuser posted image  Pa je vedno tako utrujen, tako, da če bom hotela masažo, se bom morala naročiti v kakšnih termahuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.10.2008 21:03:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Vidim, da je bilo danes nekaj govora okoli srečanja. No js predlagam petek ob 17.30, kaj pravite pa ve?

2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE
Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan ?????  prideta, a ne?user posted image
3. .........................

jst bom prišla če se bo kaka LJubljančanka javla, da greva lahko skupaj....
bi bila pa bolj za soboto....načeloma pa je vseeno

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.10.2008 21:08:20   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: timy

ja, točno tako, mene skoraj nikoli oz. nazadnje me je julija, ko sva bila na morjuuser posted image  Pa je vedno tako utrujen, tako, da če bom hotela masažo, se bom morala naročiti v kakšnih termahuser posted image

Joj to pa mene tud tok razkur....k he vedno tok utrujen k je bil v službi...pol mu pa takrat ne težim pa mu rečem sam takrat ko je vsaj 2,3 dni frej...takrat ma pa spet en cel kup izgovorov...user posted image

Drugač sm pa nazadnje pred tem masažo dobila ko sm bla nekje v 2.mescu, k me je pelu v rim....no spet ena pohvala....k me je tja pelju na zaroko....no sj če tko pogledam se pa zna včasih res kr potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.10.2008 21:18:40   
Ajvy
nč....jst sem utrujena...grem spat...no, še prej se grem umit, pa zloščit trebuh....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.10.2008 21:20:03   
brkn83
no kar se masaže tiče se js ravno nimam kaj pritoževati, saj se kr dostikrat tudi sam spomni in mi reče, če me zmasira mal- no nazadnje me je včeraj,  pa pravi da me bo danes spet, ker sem zdele že prav utrujena od pisanja seminarske naloge in iskanje potrebne literature.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
29.10.2008 21:20:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nč....jst sem utrujena...grem spat...no, še prej se grem umit, pa zloščit trebuh....user posted image

user posted image user posted image nočko! pa lepo zlošči trebušček!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.10.2008 21:33:24   
Čebel@
tudi jaz odhajam.......se grem še malo k mojmu stisnituser posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutri.......nočkouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.10.2008 21:38:29   
brkn83
tudi jaz odhajam .....grem hitro pod tuš, ker moj me že čaka v posteljiuser posted image

se slišimo zopet jutri. Lep večer še naprej vam želimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.