Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mogoče kje v lj, kjer je bl središče?? lažje za vse...men je to ful dobra ideja, no...kaj mislte??
;
in tudi drugega bo.
Midva sva dejansko vzela skate, ker mi je bil bolj všeč
To pa je z otročkom notri skrajno nerodno in nevarno. Tako da tiste, ki ste v blokih, sploh kakšnih starejših in z manjšimi dvigali, pa če ga boste puščale v kakih kolesarnicah, premerite vse, ker potem ko je voziček doma, je že skoraj prepozno.
. Bom še enkrat samo krajša. Hotla sem rečt da tako popolnega vožička ne boš našla verjetno bo pa približno lahko tak. Problem imaš že pri tem da se pri nobenemu športni del ne poleže tako ravno da je namenjen čisto frišnemu novorojenčku. Njihova hrbtenička se še razvija in zahteva ravno ležišče. pri vseh športnih delih pa se čuti prehod iz sedišča na naslon. Poleg tega da s strani ni okoli in okoli dovolj visok da ti ne bi padlo dete ven pri vožnji. Kot veš v košari ne pripenjaš
Kar se mi zdi na netu ok, pa potem ko vzamem voziček v roke....pol pa še moj najde kaj... No, ja, do aprila, maja, bomo tudi voziček nabavili.