|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
2.3.2009 9:18:29   
Hanuši
Dobro jutro, evo še ena k se more s papirologijo ukvarjat.
Mene je pa delodajalka prav fino zafrknila. Ko sem ji povedala, da sem noseča mi je obljubila, da ni nobene panike in, da mi bo pogodbo brez problema podaljšala. Sedaj pred iztekom mi je pa rekla, da kljub mojim uspehom, se pač čuti recesija in mi žal pogodbe ne more podaljšat. Pa dva meseca sem že na bolniški, kar pomeni, da nima nobenega stroška z mano. Pa sem ji rekla, če lahko podaljša vsaj do porodniške, pa mi je odgovorila, da se nima časa s pogodbami ukvarjat.
Ma tok sem bla besna nanjouser posted image user posted image user posted image grrrrrrr.......

Pol sem se pa spomnila slavnega izreka mojega bivšega direktorja; ma ima boga. Preberite z bosanskim naglasom, se ful bolš sliš.

No tko, da moram zdej letat in si urejat papirje, da bom bolniško furala preko zavoda.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: junijke 2009
2.3.2009 9:37:47   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Išijas - moje prekletstvo v vseh treh nosečnostihuser posted image Me je vsakič začel matrat še preden sem vedela da sem noseča, grrr...Pomaga nič, ampak ko pa rodiš je pa takoj boljšeuser posted image Preverjenouser posted image

Hanuši, user posted image joj, kako mi grejo takšne stvari na živce..Pol pa jamrajo o rodnosti do nosečnic se pa obnašajo kot do zadnjih smeti. Grrruser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
   RE: junijke 2009
2.3.2009 9:48:18   
dreamhorse
Hojla punce... Koliko vas je že v bolniški? Jaz bi se počasi odpravila, pa se mi zdi, da je prehitro. Ampak res ne morem več 8 ur sedet in buljit v računalnik. Me pa skrbi, da mi je g. ne bo hotela dat, čeprav mi jo je na prejšnjem pregledu že ponujala.


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
   RE: junijke 2009
2.3.2009 9:57:01   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hojla punce... Koliko vas je že v bolniški? Jaz bi se počasi odpravila, pa se mi zdi, da je prehitro. Ampak res ne morem več 8 ur sedet in buljit v računalnik. Me pa skrbi, da mi je g. ne bo hotela dat, čeprav mi jo je na prejšnjem pregledu že ponujala.




jest sem na bolniški zaradi rahle krvavitve in nizko ležeče posteljice. Verjemi, da pa bi rajši delala. Ko sem doma samo premišljujem kaj bi bilo lahko narobe, zakaj me danes ob desetih ni 2x brcnil, saj do sedaj me pa je.... in take neboloze.
Prvouser posted image  sem preživljala brez zapletov in sem delala do 14 dni pred porodom, pa je bilo ful boljš. Nisem mela časa razmišljat na razne bedastoče, tko kot zdaj. Sploh se nisem sekirala, zdej pa minute odštevam od enega do drugega pregleda. Pa sej pol se izkaže, da je vse bp, ampak spet kej vmes pride, da zapaničarim. Skratka, čist preveč časa

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
   RE: junijke 2009
2.3.2009 9:59:39   
dreamhorse
Pri meni je pa ravno obratno, da se v službi obremenjujem z vsemi mogočimi stvarimi, ko sem doma, je pa vse ok. Ura je 10, mene pa križ tako boli, da več ne vem, kako naj se vsedem. Počasi se bo začel glavobol, ki je konstanta zadnji mesec v službi. KO pridem domov je sicer vse ok, vendar 8 ur v službi ni.
Zamenjavo v službi že imam, tako da me dejansko nihče ne bo pogrešal.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:02:59   
Hanuši
no pol sva pa midve ravno kontra narjene. Če se pa doma bolš počutiš, pa še zamenjavo maš že, pol pa definitivno G predlagaj, če so možnosti za bolniško, naj ti jo napiše.
Vse za naše zdrave prince in princeske!!!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:09:47   
dreamhorse
Saj to je to... Za mojo pikico bo tako najboljše... Bom kar predlagala bolniško. Upam, da mi uspe...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:12:11   
Hanuši
bom držala pesti user posted image . No zdej moram pa res šibat urejat svoj status.

Se beremo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:18:26   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Lino se vidiva jutr v materinski, ob 17 se začne, kajne?




Jutro.user posted image

Jst sem zgleda največjiuser posted image pri junijkah, sem šele dobro iz postelje pogledala...Sedaj pijem pravi čaj z mlekom in tudi vam sem skuhala še eno user posted image , če se mi katera pridruži.user posted image

Jst komaj čakam, da bo danes ura 17 in grem na materinsko šolo...user posted image
Kalanteje, a se bova ignorirali ali se predstavili????
No kakorkoli že, jaz nimam kaj skrivati in bi mi bilo prav cool, če bi se spoznali, sej bova kr neki časa na tej šoli skupi sedeli ...uglavnem jst sem bolj mala (160cm), sedaj že precej okrogla in imam dolge rjave lase, aja pa recimo, da bom pončo oblekla, pa me boš še lažje spoznala. Ostalo je pa evo čist na tebi, a prav.user posted image Aha pa v družbi prijateljice, ki je tudi user posted image pridem.

Me pa neki zanima, ker drugače sem tudi med tistimi, ki so v bolniški, a pol sploh lahk grem na materinsko šolo, kaj pa, če me v tem času doma iščejo???user posted image

Sedaj pa moram tudi jaz šibat pospravljat in potem še do trgovine s svojim user posted image skočim, da kupim neki najnujnejših stvari.... Imam full pridnega user posted image , ki počaka s svojimi potrebami tudi do cca. 11 ure dopoldne....joj tak moj cartl je.

Imejte se lepo in se oglasim še kaj zvečer.user posted image



(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:29:43   
Anonimen
no, da se vam malo javim. nič ni blo časa- se vidi, da je bilo lepo vreme
jezna sem kouser posted image - danes sem naročena pri G-končno po 5-tih tednih. pa kličem svojo osebno zdravnico za bolniški list in mi reče, da G ne dela- se pravi, če nebi zaradi bolniške klicala bi se potem vozila na uro gledat v Ormož. nišče mi nič ni javil, da je ni in da ne rabim prit . že tak se mi zdi grozno toto čakanje , da grem na kontrolo pa da čujem ali vidim user posted image zaj pa to.
pa še vreme je tako, da bi se človek lahko samouser posted image .

nič grem nekaj delat, da se malo zaposlim, da ne bom več jeznauser posted image

LP

< Sporočilo je popravil deja777 -- 2.3.2009 10:40:47 >

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:44:33   
kalanteja
Lino ma nikakor nisem zato, da bi se ignorirali, tudi jaz pridem v družbi prijateljice (a je slučajn iz Vuzenice), ki je tudi noseča, ma da nimava iste kolegice user posted image

Jaz imam skoraj do ramen dolge rjave (barvane) lase, pa v črni trenerki in roza športnih čevljih bom (addidas).

se vidiva...

jaz pa nimam tako pridnega user posted image , je svetel labradorec in da ti povem je star 4 leta pa otročji da je kaj ...

a je normalno, da ko ponoč spim na levem boku, da čutim brce v levi del črevesja, ma tak občutek mam, ma ni ravno prijetno

lep dan vsem


_____________________________

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:45:38   
tej_a
Dobro jutro punce, da se vam pridružim pri kavici...user posted image  

no ja, bl dobr dan - se mi miška zbuja ob 7h, pol se pa do 10h ukvarjam z njo, zdej sm jo pa že v vrtec odpeljala in imam še kako urco, da grem v službo. 

Hanuši, jest sm tko k ti, k grem rajš delat, kot pa da doma vedrim, pa čeprav se mi včasih ne da, ampak vem, da če sm doma, postanem tečna, mojmu še 100x bl težim zakaj ga ni ipd.  Pa že tko si pol na porodniški tako odrezan od sveta, da se mi zdi bolje, da vztarajam, dokler se bo dalo.

Dreamhorse, ti si pa kr zrihtej - če te služba izčrpava, je pa sigurn boljš, da si doma! Če tam mal pojamraš, se ponavadi da zmenit.

Toleg lede službe je pa katastrofa, da se dogaja - če si itak skos na boniški, te plača država in ne ona in da ti v tem ne pomaga je sramota!!! A ta ženska ima otroke? To se ji bo sigurno kdaj kje vrnilo!

Naj vam povem primer prijateljce (zaposlena za nedoločen čas) - šef jo je klical v pisarno in ji dobesedno rekel (sicer prijazno), da verjetno že kej načrtuje otroka in da je v tej recesiji naslednje leto idealno za take stvari, še najlepše, če ima rizično! Direkt ji je torej namignil, naj zanosi in zrihta rizično, da se jo za dve leti znebi! user posted image  No, sej to ni nujno slabo - prijazen predlog, s katerim delno rešuje obstoj delovnih mest - prisilit je pa itak ne more. Ampak svašta, kaj se zdej dogaja! user posted image

Nč punce, naj vam danes vreme ne uniči razpoloženja, sončka bo vedno več! user posted image




(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:45:59   
loveforever
boge reve tiste ki morate biti v službi in se ne počutite dobro. js sem hvala bogu doma, ko pa bo naš bebi star 1 leto bom začela iskati službo.

komaj čakam da bo konc aprila da si lahko začnemo zbirati paketeke ob rojstvu, a ste se že odločile kaj boste izbrale??- --- ja moj naslednji pregled pa je komaj 23 marca, se kr fejst vleče, ......

dojenček pa tako nogo vemn tišči da se prav lepo vidiuser posted image user posted image user posted image

ja imena že imate????
-js bom za fantka imela TADEJ
- za punčko pa še nisem 100% amopak najbrž Tinkara.

rada bi imela vsa imena na T... e še katero ime lepo na t  za punčke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:49:52   
tej_a
moja punčka je Tia, fantek bo pa Taj (al pa Tai)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   RE: junijke 2009
2.3.2009 10:55:02   
tej_a
zato imam pa v nicku Tej_a - ker sem imela plan imet drugega Teja ali Tej, pa je prišlo do odločitve da bo Taj.

Drgač imaš pa možnosti imen na netu en kup - še največ na statističnem uradu RS, kjer boš tudi videla pogostost ipd.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   RE: junijke 2009
2.3.2009 11:00:34   
biba14
Pozdravčekuser posted image
Moj fantek bo Tim, ful lepi imeni za punčko na T pa sta mi je Tisa in Tijana.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
   RE: junijke 2009
2.3.2009 11:13:03   
mojjaka
Pa je zopet nov teden! Čas res tako beži,jaz že v 26.tednu!!!!user posted image
Danes sem bila na kontroli pri svoji zdravnici, zaradi mojega križa,pa me je pustila še ta teden v bolniški,čeprav se jaz počutim že čist ok. Pa mi bo kr pasalo,moram priznat.
Moram se spravit k učenju, imam še namreč stare grehe-manjkajo mi 4 izpiti in diploma na Pedag.fakulteti, smer Slovenski jezik s književnostjo...pa sem čisto zavozila na koncu...tako mi je žal, zdaj ko bi se  rada zraven spravila, pa ne gre nič v glavo...Sem se prijavila na en izpit aprila.. ko bi mi vsaj ratalo, bi malo zagona dobila...
Aja imam eno vprašanje-rada bi šla v Celovec v Ikeo malo "pošnofat",pa nisem še nikoli bila,pa me zanima,če mi lahko katera pove kje jo najti.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   RE: junijke 2009
2.3.2009 11:52:33   
tinca84
Dobro jutro!

Jaz si ful težko predstavljam, kok je blo pred nosečnostjo ko me ni še nič matraluser posted image , zdaj pa se vsakih 14 dni nekaj najde. Upam da bodo bolečine v trtici ponehale.

Hanuši- tole je pa višek nesramnosti delodajalcev!


_____________________________

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
   RE: junijke 2009
2.3.2009 13:02:19   
fragola
Vidim, da pravite da vas boli križ, trtica,..
Prav v petek k sem bla pri splošnem zdravniku je rekel en gospod, da če te boli hrbet, da pričakuješ fanta. (spet ene vražeuser posted image )

hanuši kar se tiče tvojega delodajalcauser posted image , bi bla tudi jaz jezna kot ris!!!!!
Joj vsi izkoriščajo to recesijo!!!!!!!

_____________________________

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
   RE: junijke 2009
2.3.2009 13:41:44   
dreamhorse
Ja fragola... mene boli cela hrbtenica, od vratu do trtice, pa bo pupa... Heh, kaj vse se da slišat o spolu..

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
   RE: junijke 2009
2.3.2009 13:56:50   
lenika
Pozdravljene!

Tudi sama vidim, da vse težje delam in se počutim v razredu med malčki precej okorna. Še dobro, da imam 1.razred in da imam večino časa še pomoč vzgojiteljice, ki pa je prav tako noseča.
Do 23. marca, ko imam pregled bom sigurno še delala, potem bom pa že v 30. tednu in bom videla, kako bo šlo naprej.
Tudi v prvi nosečnosti sem delala skoraj do porodniške.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
   RE: junijke 2009
2.3.2009 14:13:07   
bamoocham
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Evo, sem iz LJ.
Čakala sem več kot uro, da sem prišla na vrsto, ker so imeli zamudo že od prej.
No z našo pikico je vse ok, srček dela tak ko more, verjetno bo punčka ja..Ni pa 100%user posted image
Tak se je vse lepo videlo, nosek, rokice (spet se je božala po obrazu), oči, v glavnem ful lepo za videt.user posted image
Mi je pa rekla, da naj grem delat test čimprej za nosečniško sladkorno, ker imam preveč kg in ne bi blo fajn, da bi še to fasala. Tak, da me čaka zdj še ta sladek test.
Pa da morem na hrano pazit in se čuvat, da se kg ne bi preveč nabirali (sem bunkica bila že v osnovi).
In da se 6.4 spet vidima, da mi pregleda mojo posteljico, ker je fuuuul nizko, in se še kar nič ni dvignila...spet v lj in potem v 34 tednu še enkrat...

Bomo že preživeli, samo da je pikica zdravauser posted image user posted image

Ena je spraševala glede paketov..js bom izbrala paket e-ko lahko sam izbiraš izdelke.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
   RE: junijke 2009
2.3.2009 14:42:17   
dreamhorse
Komaj že čakam, da grem iz službe, me hrbtenica boli ko strela....
Glede teh e paketov sem pa slišala, da morejo bit izbrani na cent točno in da je baje nekaj stvari, ki jih moreš obvezno vzet. Kot pravim, to sem slišala, če je res pa ne vem... Midva bova vzela kar denar...

A je že katera dobila potrdilo o pdp pri g, tistega ki ga potrebujemo za csd?

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   RE: junijke 2009
2.3.2009 14:57:01   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Lino ma nikakor nisem zato, da bi se ignorirali, tudi jaz pridem v družbi prijateljice (a je slučajn iz Vuzenice), ki je tudi noseča, ma da nimava iste kolegice user posted image

Jaz imam skoraj do ramen dolge rjave (barvane) lase, pa v črni trenerki in roza športnih čevljih bom (addidas).

se vidiva...

jaz pa nimam tako pridnega user posted image , je svetel labradorec in da ti povem je star 4 leta pa otročji da je kaj ...

a je normalno, da ko ponoč spim na levem boku, da čutim brce v levi del črevesja, ma tak občutek mam, ma ni ravno prijetno

lep dan vsem



Komaj čakam, da bo 17. Sedaj še nekaj pojem in potem...user posted image

No moj user posted image je pa že prava starina...je star že cca. 10 let (skoraj že 11 bo), je isto star kot moj sinek. Drugače pa je tudi še vedno razigran, ker take pasme...

Uglavnem, se vidimo ob 17 uri.user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   RE: junijke 2009
2.3.2009 15:03:18   
mk8
Živjo punce!

Da se vam najprej zahvalim za vse lepe želje, nisem mogla čez vikend nč pisat, ker me je dragi odpeljal na lepše user posted image . Hvala vsem!!
 
Luši vsem trem želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čimprejšnje okrevanje tvojemu user posted image  in tvoji pikici, da bi ostala v tvojem trebuščku toliko časa, da bo vse OK!!!!

Trtica tudi mene blazno boli, pomaga mi pa samo ležanje in to ležanje na hrbtu s pokrčenimi nogami. Ampak ne predolgo časa, če ne mi zaspi leva roka.
Bamoocham user posted image user posted image user posted image  za pregled!!

Danes sem mela prakso na gimnaziji in morm rečt, da je blo kr naporno. Sicer sem imela samo dve uri, ampak imam v sredo pet ur zaporedoma in bom verjetno kr težko cel čas stala...Ampak bom že mogla user posted image user posted image . Pol so pa še punce tok naporne, nč nočjo delat, jih je treba prost...No ja.

Pozdravček za zdaj

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?