PikicaStonoga
|
Sem mal preštela ...na čakalni listi je 15 ! Tistih, ki pa še nismo prišle do svojega roka, pa smao 9 !!! Dejmo no dojenčki, čakamo vas!!!!!! ZalaTM, ja tud jaz držim pesti, vidim, da se ti dogaja ... Zdej mam pa jaz eno vpršaanje: a se vam je kdaj zgodilo, da ste šle na sprehod in vas je levo od popka tako telo bolelo, da niste mogle hoditi, podobna bolečina, kot če vas peha, to pomeni, da včaish koi ste tekle ali jhitro hodile in vas je levo al pa desno bolelo, da ste se mogle ustavit in nadihat??? miDVA se prej odpraviva do knjiđnice, da si sposodim knjigo Modrost rojevanja (bom menda prej rodila, kot pa si jo sposodila in prebrala), pa me je tkao bolelo, da sme komaj do tja prišla pa je samo 700m ...in nisem mogla nazaj, je mogu moj po avto, da me je domvo odpeljal KATASTROFA!!!!!!!! Zdej je boljše, čist mal še boli, trebuh pa trd kot kamen! Lovely, sej nisi zadnja, po UZ jaz sploh oktobrka nisme, pa vztrajam pri vas!!! :) A maš ti slučajno svojo to knjogo MOdrost rojevanja, da mi jo posodiš?;) Zdej se grem pa stistit pa kak film pogledat ...Pa lep veler VSEM čakajočim in VSEM MAMICAM"! IN VSEM želim da bomo res VSE OKTOBRKE kmalu stiskale naše škorpijončke ... PikicaStonoga
|