Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prišel ob 2:30 spat (zaspal pred TV, ga nisem mogla z budit), je maloi vlekel in mlaskal ko da mu je prvič sploh. Jaz o tem nimam pojma
. no, tolk o mojem spanju-in, BTW-jaz sploh ne sanjam
. Ne vem, kdaj sem nazadnje...kaj to pomeni?
, ker mi je usoela ena tko osnobna računalniška operacija? 
Upam, srčno upam!
!
, njihovim spanjem, hranjenje, pa tako naprej. Na Discovery travel & learn, je ob pol devetih zjutraj oddaja Jon&Kate+8. To je par, ki ima 6letni dvojčici in 2letne šestorčke (3 fantke, 3 punčke). ker jih je tolk, jih ona MORA kaznovat, vsi jejo isto hrano-se ne zmišljujejo...in tko naprej Jaz to kar rada pogledam, ker vidim, da včasih pa res lahko zadihamo, ker-če bi mele tolk otrok, ne bi mele tolk časa za njih kot samo za enega.
dala pikalone in ostalo, ker konc koncev smo si jih res same zbrale, kot pravi d.anna.
? Pa še tole- zadnjič ,v RA, je tine ful švical, kot vedno, ampak dr.Zavrlova je takoj pregledala njegovo glavo, če nima mogoče rahitisa. Potenje je eden od znakov rahitisa. In je rekla študentu, ki je bil zraven:
k je tok veselo šu na pir s kolegom kljub temu da sem pred tem hotla da bi šu z nama-u glavnem brezveze se sekirat jst sm že ugotovila da je včasih kt da bi z lune padu