mtinca1
|
letošnji oktober je pa res super za vozičkanje. smo kr vsak dan zunaj, pa še tamala vedno zaspi (včasih to ni blo glih pravilo). komentariji (tko po spominu): romy - čestitke za prvi zobek (mi je tvoj stari nick tako sedel, da bi ga še naprej uporabljala, seveda če nimaš nič proti); d.anna - maks- za 4.mesece; očetje naših otrok - se na tem področju nimam kaj za pritoževat. ni vse idealno, pa mislim da je tudi nemogoče, da bi bilo. zna skuhat, pa posesat, previt, prazni koš za plenice,gre z nama na sprehod, ne teži kadar hočem kam sama (jaz pa njemu ne), nisva se še nikol prav skregala (so pa ble že tihe ure)... Tina28-nisva poročena - skupaj sva od poletja 2000, skupaj pa živiva od 2004. V bližnjem planu ni poroke. Nisem v obdobju, ko se bi mi to zdelo pomembno - ni pa nujno, da bo vedno tako. sireeena - sem naročila, naj jo previje, potem pa pride na vrsto mami, se dojimo- čas bo za papico. imamo voziček s košaro, pa moram rečt, da kr prav pride. na sprehodu navadno zaspi, pa kr košaro snamemo z vozička in nesemo v stanovanje, pa lepo še nekaj časa spi. razočarane gospodinje (na tv). ful rada gledam. tiste, ki imate siol tv, je zdaj nov program foxlife in se mi zdi, da jih kr pogosto vrtijo (ne vem kdaj). sem pa najprej mislila, da so novi deli, pa niso, so stari. ampak je vseeno fajn gledat.
|