Anonimen
|
Hm, sta bla na poročnem potovanju in sta prišla v četrtek domov. Jih je šel iskat tast. Dopoldne sem se ustavila pri tašči, ker so bli vsi skupaj tam.No, pa se je malo pogovarjala s Saro, pa malo vprašala, če ji bo posodila cunjice. Čist tko, spontano. No, pa sem rekal, ja boste mogli pohitet, če hočete imet poletnega otroka. Ker imamo od poletja naprej cunjice in še za punčko. No, v tistem pa ona pogleda svojega moža,. matr sem takoj vedla kolk je ura. Prej smo bili pa spet pri tašči in so bli oni tam pri njih danes, pa je povedala. Je pa rekel od mojga brat že v četrtek, da nas vabi na kosilo. In jaz sem mojmu skoz govorila, da je sigurno noseča in bodo pač vprašali za cunje in opremo. Matr, tolk sem jo prečitala, da ji še PDP lahko zračunam. je imela glih takoj po ohceti menstruacijo. Matr sem žleht. Mi pa punca ne gre v nos, ker je pač zelo zelo mlada, od njega je mlajša celih 13 let. Letos jih je bla 21. Njemu se je mudilo žent,in je prijel v svoji zaljubljenosti svojo zadnjo šanso. To vsi vemo.Punca je otročja, ima take čudne nikakve pripombe, predvsem pa je mamina lubica. Je še na popku. Zamerila se mi je z izjavo, takoj ko sta oznanila, da se ženita: Ja, sej za otroka bomo pa itak od Natalije vse dobili.WTF????? A jaz bom pa bankrotirala? Eh, ne bom več....
|