Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo punce, zunaj je že skoraj pomlad, topel sonček in okrogla 200 obletnica nadaljevanj....:bravo::bravo::rozica: Čestitam vsem :nosecka::bravo: in vsem čakajočim sporočam, da :hudicek: ta mesec zaradi praznikov odpade....:rozica:, ker pričakujemo nove:duda::duda::duda: Wawa, kje si danes??? Najbrž te je dragi tako zasul z pozornostjo, da sploh ne prideš k sebi???? Ker je lep dan, vsem priporočam sprehod po svežem zraku in obilico :):):)
ja, a ne kako je dons lep dan. Jest se bom tud skobacala mal na sončka, ker bi ga bilo škoda izpustit.
ooo pa res okrogla obletnica :bravo::torta::bravo: no, sama sem se velik kasneje pridružila, ampak vseeno.
lahko bi mal čaral, pa seveda :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bi vsaj do konca letošnjega leta vse čakajoče spremenil v srečke :nosecka::bravo::bravo::bravo::bravo:
kok bi to blo super :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
Punce, zdej mi je pa res hudo, ker sem zamočila.:(( No, bil je lep dan, pa sem opazila, da se danes nič kaj ne piše in sem mislila, da bom naredila veselje, sem ga pa vzela Anitki... Anitka sorry :((:((:(( Ampak vsem želim lep dan :rozica::rozica::rozica:
Bom priznala, sem res malce žalostna:(, ker nisem mogla odpreti dvestotke. Bom šla zdajle na sončka pa bo bolje.
Tole je pa ena Pavčkova pesmica, s katero sem želela otvoriti tole okroglo nadaljevanje in ki jo je naša Bambi napisala v 70. nadaljevanju:
Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, a v sebi - do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova.
Iiiiii mijavček in Anitka full lepo!!!:bravo::bravo::bravo:
Anitka ti pa ne bit žalostna,sej se bodo ta nadaljevanja še nadaljevala,pa ne bom rekla da ti želim čast odpreti 300 nadaljevanje tukaj ampak 300 nadaljevanje v 9.nebesih9nebesa,ko boš že :nosecka:.
Anitka, eno pesmico samo zate, ker mi je res žal.... Bodi sonček, kjerkoli si :love:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Je vsako srecanje majhno rojstvo, je vsako prijateljstvo lucka v srcu, je vsak nasmeh zarja srece in je nekje nekdo, ki iz temnih oblakov prinaša soncno nebo! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: TEBI ANITKA:rozica:
Ja tele se spomnem, vendar je na pamet ne bi več znala. Punce jaz sem pa kljub jubilejnemu nadaljevanju kar en majčkeno žalostna :(:(. Me je zopet obiskala ta :hudicek: M. Ne vem zakaj, zakaj, zakaj. :((:((:(( Saj sem jo na tihem pričakovala, ker ni bilo nikakršnih znakov in sem bila zadnje dni prehlajena, zdaj še ta herpes, pa cepila sem se proti klopom, a vseeno.
JUPI!!!!!!!!! Kaj pa kričim, jaz pa še vedno tu!?:zmeden: Svečano obljubljam, da se na 300. nadaljevanje ne bom javila.:miska: Danes sem začela z inekcijami, čez kakšen mesec pa bomo vedeli kaj več.
Anitka upam, da boš pri 300.tem nadaljevanju tako zaposlena z :nosecka: , da ga ne boš uspela odpreti,... Sem vse pripravila, da bi bilo 200. tvoje, pa ni šlo,........
Bravo za Pikino74 M. :bravo::bravo::bravo:
:miska::miska::miska: za neni, GoYo in Klariso,....
Jaz pa sem danes imela dolg razgovor s šefom,... Zraven sem jokala kot dež, verjetno me tile hormoni mal dajejo saj sicer to ni moja navada,..... in šef se mi je opravičil,.... S tem problem ni rešen a jaz sem totalno pomirjena. Še sreča, da sem tip človeka, ki hoče vse takoj rešit.
Lepo se imejte,... :kuza::kuza::kuza: , ker sem noro utrujena,... od vsega pa tudi od joka,...
Hoj PIA73 vsekakor računam na polno zaposlitev z :duda: ali morda celo :duda::duda: pri 300. nadaljevanju.:)-:)-:)- Pa naj se tvoje solzice čimprej osušijo. Pa dobro se naspi.
Grem zdajle pod tuš, potem pa me že čaka :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Sicer je O mimo, a morda kateri novi paglavec spodbudi katerega "starega" ali pa sam priskoči na pomoč h gdč. jajčki in jo prilima v gnezdo.:)-:)-:)-:)-
PIKA 74 še enkrat čestitke tvoji :hudicek: da se je spomnila nate.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
ASTRA tudi jaz te že mooooooooooočnooooooooooooooo pogrešam.:((:((:((
:fis:ika lepo, da še kukaš k nam in tudi jaz tebi pošiljam en prav prisrčen pozdravček:love::love::love:
GEA 1 :((:((:((:(( pa zakaj te ta pras... ni pustila pri miru. :grrr::grrr::grrr::grrr: Joj bi jo prebunkala, če bi lahko. Upam, da bo za fosilke maj že v aprilu.:miska::miska::miska::miska::miska:
NENI pridno se špikaj, čez en mesec pa boš že itak v 9nebesa :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Pa pestke še za Klariso in GoYo :miska::miska::miska::miska::miska:
KOALA s polno energije, le kje se skrivaš?:zmeden2::zmeden:
naj se tudi jaz malce javim v tem 200. nadaljevanju.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: res smo že daleč.Jaz močno upam,da res več ne bo fosilk v 300. nadaljevanj.Gremo punce na :modri:.
Morem vam povedati že dva dni čutim mojo :duda: ali do danes nisem vedela da je to to ,a sedaj pa vem saj vmes kar orink čutim nekakšne metuljčke.:love: mojo :duda:.
Jutri pa pregled,res si močno želim,kakšen UZ,da bom videla kako napreduje moja zlata :duda:.
Gea1 pa sem že tako po tihem upala,da vama je ta mesec uspelo,nič ne :((,držim že psti za nasldnji mesec.
Anitka želim ti ,da tja za 10 dni poročaš,jaz pa sem :nosecka:.
Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo M.,da se je prikazala,res ti želim da je to zadnja.
Astra,Bambi ,Koala ,Pi in vse ostale kej se potepate?
Neni,Klarisa in Goya naj vam tokrat uspe,sem z mislim z vami.
Pia73 dobor ,da si rešila ta spor saj veš,da sekiranje lahko škodi :duda:.
Tako grem počasi v postljo,saj jutri že komaj čakam.
Sem danes že malo boljše volje. Vsaj boleča ni :hudicek:. In upam, da nam borkam (fosilke se mi zdi tako poniževalno in zastarano, da imam kar cmok v grlu, ko se spomnim, da sem med njimi) čim prej uspe. Če ne že naslednji mesec, pa vsaj do poletja. :bravo: Ko bi znala čarati bi nam vsem pričarala eno majhno :duda: pod srčkom, a ne znam. Zato bomo to morale prepustiti kar naključju in slepi sreči. Eh, enkrat že bo. :ups: Tia, kako lepo je slišati, ko že tvojega :duda: čutiš. Sploh si ne znam predstavljati, kako to izgleda, a mora biti čudovit občutek. Anitka, borka, da je ni. Se zdi kot, da od ta starih še samo midve sodelujeva na teh nadaljevanjih. In še nisva :nosecka:. Aja, pa Pike ne smem pozabit. Goya, Klarisa in Neni držite se in upajte na najboljše, saj kot pravi Bambi, upanja nikoli ne smeš zgubit. Držim :miska: za vas. Pa res, kje si Bambi, a si od slabosti čist hin? :( Kaj pa Koala, kako si kaj.
Hitro se pofočkajte še vse ostale, da bo 200. obletnica kot se šika. Kajti na 300. nas ne bo več. :)-
Pozdravljene, punce. Tudi jaz sem bil anekaj časa z vami. Rada se vam še oglasim in držim pesti, da čim prej pridete na Prvič noseča. :bravo:
Anitka, tudi če nisi ti odprla tega nadaljevanja, menim, da si TI tista, ki vedno vlivaš pogum, daješ moči in voljo ljudem okrog sebe. Prav občudujem te. Drži se! :bravo: Jaz vem, da ti ne boš več dolgo na tem forumu...:roza::modri::roza::modri::duda:
Hvala za lepo Pavčkovo pesem, men so šle kocine pokonci.
Punce, ne se dat! 300. obletnica? Ne ga hecat, punce, takrat boste ve že vse :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: