|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 17:38:02   
pikovit
Sej sploh nimam časa sledit,mi mali vzame toliko časa,da zvečer samo dol padem.Skratka samo na hitro da vas malo pozdravim.Tako da veste,da mislim na vas.

Mlinčka,Žiži,Ledenka,Miška,Miška 73,Sapi,Grethy,Larica,Lučka,Shuka,Pika.po,Pika74,Netka in še vse ostale

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
7.10.2008 17:43:58   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Ženske dejte mi prosim pomagat.
Moj dragi je pred 1 uro prinesel domov zavrženega mucka, ki ga je našel na cesti, sedaj pa se jaz malo bojim okoli njega zaradi bolezni. Na katere bolezni bi ga bilo treba pregledat pri veterinarju? Kaj je nevarno za plod in kako se prenaša, če bi se slučajno tole juti izteklo v +
Hvala za kakršen koli odgovor.

Ojli!
Mandreja, js se ne bi hecala, sploh, ker je bil na cesti....Če pa se vseeno odločita ga obdržat, brž k veterinarju, pregledat in cepit (oni že vejo kaj in kako), pa povedat za morebitno nosečnost!!
Srečno!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
7.10.2008 17:50:49   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Ženske dejte mi prosim pomagat.
Moj dragi je pred 1 uro prinesel domov zavrženega mucka, ki ga je našel na cesti, sedaj pa se jaz malo bojim okoli njega zaradi bolezni. Na katere bolezni bi ga bilo treba pregledat pri veterinarju? Kaj je nevarno za plod in kako se prenaša, če bi se slučajno tole juti izteklo v +
Hvala za kakršen koli odgovor.

Po moje je najboljš da ga dragi pelje kar k veterinarju mu razloži kaj vaju skrbi in bo on najbolj vedu kaj ga je treba pregledat in še povedal mu bo proti čemu ga je treba cepit in kdaj . Drugače pa najbolj pomembno je da vzdržuješ higieno in si vsakič umivaš roke, muckov WC naj pa zdaj raje dragi čisti za vsak slučaj. In veseli me da sta tako dobrega srca in nameravata revčku ponudit dom.
Vsem današnjim akterkam pa iskrene čestitke za njihov uspeh.
Bravo vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
7.10.2008 18:01:34   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Torek, 07.10.
Gigi1- UZ
Netka34 - UZ
Paddy - punkcija
Mlinčka - UZ

Sreda, 08.10.
womanpolice - UZ

Četrtek, 09.10.
Lana08 - UZ
Jazzz27 - UZ

Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Sobota, 11.10.
Želvica99 - prva špika
Kajsica - ET

Nedelja, 12.10.
Miška73 - UZ
Paddy - ET

Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
user posted image        Ozone      user posted image  
user posted image        GITA14  user posted image
user posted image       Obayifo  user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje     user posted image user posted image     test 07.10.2008 
Martin6 greje       user posted image   test 10.10.2008
Kicsi greje          user posted image user posted image     test 11.10.2008
bbpikica greje    user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje         user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje        user posted image user posted image test 15.10.2008
Gospodarica greje    user posted image test 19.10.2008
Pika74 greje        user posted image user posted image test 20.10.2008
Zarja greje    user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 20.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič, 11.10. prva špika)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ, 3.10. posvet)
  • Jill (1. ICSI, MB, 06.10. posvet)
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakecuser posted image user posted image    Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Anime
user posted image user posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 user posted imageKonina user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30user posted image   , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image   , Jadrnicauser posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image           Stijan (MB)

user posted image             Dajamaja (PO) 

user posted image              mojsonček (PO)

user posted image           martin6 (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
7.10.2008 18:15:44   
mismis
Hedi, user posted image za Micko in user posted image za Francelčka. Upam, da si pozdravila dr. D.ja v mojem imenu

Pikovit, aj luv ju bak, pa se jo itak veš

Žiži in Mlinčka, a jih hočeta user posted image , a se kaj napiše, kdaj imata naslednji UZ.

Paddy, čestitke za uspešno punkcijo

Želvica, lepo se sprehajaj, jaz sem za danes to  opravila. Ampak jutri je nov dan

Lučka, kaj so se tvoji izcedki že umirili

Tina1, kje si, že dolgo se nisi javila. Upam, da je vse v redu

Seveda pozdravčke tudi vsem ostalim: Sabsa, Sapi, netka, laraLight, Noki, pika.po, gretka, kajisca, ... vsem vsem vsem, jaz moram iti jesti, kajti mismis je LAČEN

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
7.10.2008 18:27:02   
kajsica
Oj babike!!!

Kako ste mi kaj! Vidim v kolikor sem oreletela, da so danes samo lepe novičke!!!! Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image

Ne bom vas poimensko, ker nikakor nimam glave za razmišljanje, mi je slabo pa driska, pa boli, pa moti, glava težka 3 tone....pa ne vem li je vse to posledica včerajšnje punkcije ali me kaj drugega baše....Po tem utropizderaju, sam spim, sem ko malo dete, pa res bi lahko vse prenesla, če me ne bi želodec tolk bolel in mi ne bi bilo slabo....

Ma bo že!!! Še par dni, dokler pa navijam za vse!!!

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
7.10.2008 18:41:58   
pika.po
user posted image Kajsi, tak revček si nam ti. user posted image

Držim pesti da te čimprej mine, karkoli te je že zagrablo.

V soboto pa veselo po svoje user posted image user posted image

Že navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
7.10.2008 18:42:58   
zarja1
halo pupe....

Shuki a sem kaj spregledala?!? Si zagorela????user posted image

Gigi bravo za foliklčke......user posted image user posted image user posted image

Ajsi full lepa nova oblekca. Še mal bolj šikana...user posted image

Abra, jaz sem zadnjič kupla ta veliko pakungo....bašem kot nora, imajo otroci prav Čokolešnik je boljši..user posted image

Pikovit hura za mariborsko pismo.....zdaj pa hitro akcija. Začeli so delat s polno paro, je taka gužva .....

Netka počelo je počelo...bravouser posted image

Bozza user posted image user posted image user posted image

Hedi bravo za Micko in Francelčka!!!!!!user posted image

Paddy kokoška.....bravo za 9 celic, naj se lepo oplodijo!!!!

Kajsica bogica naša, držim pesti da čimprej mine.....

Lara, Želvica, Lučka kako ste kaj zlate pupe?

WP držim pesti za jutri....

......................nič grem kavčat.......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 7.10.2008 18:43:52 >

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
7.10.2008 18:48:27   
bozza
Ljube navijačiče, vašo pomoč potrebujem.

Fasala sem vnetje (glivično), kaj lahko vzamem? Ali prej ali po prometriumu? Doma imam vagisan in canesten vaginalete. Joj, od teh UZ me vedno kaj takega pričaka. Čez poletje so me non stop preganjala vnetja, od morja naprej pa sem imela mir.

Danes pa spet, zdaj pa ne vem, kaj naj prej, prometrium ali vagisan? Gotovo imate izkušnje tudi s tem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
7.10.2008 19:14:14   
lara light
Bozza, žal ne vem, če imajo vagisan ali canesten kakšen vpliv na prometrij.user posted image  Upam,da bo kera druga kej vedla. Jaz bi danes les kremo zunanji del namazala, da boš lažje počakal do ju3, potem pa ju3 nujno kliči svojega G in vprašaj...po mojem te bo takoj vzel na pregled. Če nima jasnega odgvora glede vpliva na prometrij, kliči še reša. Naj ti ne bo težko. Srečno!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
7.10.2008 19:19:35   
lara light
Zarjica, da ti odgovorim, kako sem.
Danes popoldan sem šla na tajsko masažo. Pridem, maserka me pozna, se mi približa in jaz že hočem vstat, da jo objamem in steguje roko proti mojemu trebuhu (oblečeno imam pleteno majčko, ohlapno, ni šans, da se kaj vidi) in pravi: baby? yes? Nimam pojma, pravi, da me je videla v obrazuser posted image . Res je, da sem ji enkrat v aprilu zaupala, da si otroka želim in to je bilo vse. Fajn feelinguser posted image ...masaža pa je bila božanskauser posted image .

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
7.10.2008 19:21:06   
bozza
Najprej sem si vstavila prometrium. Umila sem si zunanji del češplje z eno kapljico teatreeja, ampak problem je globlji, kot si želim. Ko se ta p. raztopi, bom pa še vagisan dala.

In jutri kličem G. Sem že danes govorila z njo, da sem ji povedala srečno novico, ampak takrat težave še ni bilo na spregled.

Lara light, pozabila sem Reša vprašati, kako kaj s slončkanjem, no sedaj moram itak najprej vnetje pozdravit. Koliko časa se čaka po ET, da spet lahko? Se sploh ne spomnim več, kako to zzgleda.

Pa še nekaj vam moram povedati: ko sem tam pri Rešu na mizi na uz, z eno roko usmerja tisti joystick, da nacilja vrečko, druga roka mu pa počiva na mojem kolenu. Strašno hecen občutek. A se je vam tudi to zgodilo? Meni se je to že ene tretjič. Mi je ful hecno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1712
7.10.2008 19:21:39   
lara light
Kajši, pošiljam ti skodelico zdravilnega napitauser posted image ...vse tegobe stran, vse bolečine proč, nič slabosti, le radosti, tako da boš super v formi za et!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1713
7.10.2008 19:26:24   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Najprej sem si vstavila prometrium. Umila sem si zunanji del češplje z eno kapljico teatreeja, ampak problem je globlji, kot si želim. Ko se ta p. raztopi, bom pa še vagisan dala.

In jutri kličem G. Sem že danes govorila z njo, da sem ji povedala srečno novico, ampak takrat težave še ni bilo na spregled.

Lara light, pozabila sem Reša vprašati, kako kaj s slončkanjem, no sedaj moram itak najprej vnetje pozdravit. Koliko časa se čaka po ET, da spet lahko? Se sploh ne spomnim več, kako to zzgleda.

Pa še nekaj vam moram povedati: ko sem tam pri Rešu na mizi na uz, z eno roko usmerja tisti joystick, da nacilja vrečko, druga roka mu pa počiva na mojem kolenu. Strašno hecen občutek. A se je vam tudi to zgodilo? Meni se je to že ene tretjič. Mi je ful hecno!!!

Ju3 še 1x pokliči G. zarad ene tablete ne bo nič narobe.

Glede roke, ja tudi na meni večkrat tko počivauser posted image ....me ne moti, se mi zdi tako sproščeno.user posted image

Glede slončkanja, do testa naj bi se počakalo...priznam, da mi2 še nisva, s tem prometrijem in vse ostalo, nama še ni ratalo, ampak nenamerno. Jaz tudi ne vem, če še znam, menda je kot vozit kolo. Bom probala danes se malo potrudit, bogi moj, se bo znoruuser posted image ...grem spat zgodaj, pižama do vratu, vložki...saj ne moreš prit zravenuser posted image

Coelho

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
7.10.2008 19:29:18   
bozza
Lara light, veselo noč! Poročaj jutri! user posted image Pa hvala za odgovor 

Neposredna povezava do sporočila: 1715
7.10.2008 19:39:17   
Goldy
bozza - vagisan sigurno lahko vzameš tako je med dr. Tomaževič rekel, sem ga pa jemala po Utrogestanu.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
7.10.2008 19:52:01   
Tina1
Pupe pozdravljeneuser posted image

mismis z mano je vse OK. Čez cel vikend sem se potepala, včeraj sem imela pa zelo leno popoldne.

Najprej bi se rada zahvalila mismis za gostoljubnost ( plec je kulski, kužon pa zakon), vsem puncam ki sem jih spoznala  pa hvala za prijeten, nasmejan večer.

Kajsica bravo (upam, da si že kej bolša)
hedi super novica za
user posted image
Pikovit čestitam za poštouser posted image user posted image user posted image  
Wp super napisano 
Mlinček čimbolj mirno roko ti želim
Vsem akterkam in ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
7.10.2008 20:00:59   
tassi1
no ,da se še jes pohvalim:.DOBILA SEM POŠTO IZ MB.in ja.razgovor imam v torek .ej PIKOVIT a si za en kofe,ko boma že glih tamuser posted image user posted image user posted image

Bo to že moj šesti postopek,čakala pa sem od lani decembra,samo vmes smo naredili še genetiko(zaradi 3xss)
se beremo drug teden,papa babe žabeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
7.10.2008 20:09:15   
mismis
Tina, super da si v redu, veš en malček me je že zaskrbelo, ker se nisi nič oglasila. En dan se morava še dobiti, da ti vrnem posodouser posted image

Tassi, super za postopek, zdaj pa mora uspetiuser posted image user posted image user posted image

Ženske, sedaj pa jaz potrebujem vašo pomoč, v bistvu predvsem predloge. IN SICER, kaj kupiti moškemu za 40. R.D. predvsem je pomembno to, da je ta moški bolj kolega kot prijatelj, pa sploh totalno nezahteven, bolj zaprt vase kot ne,  s tem mislim skrivnosten, ker po drugi strani ima rad dobro družbo.
Štala, totalno sem brez ideje...sicer vem, da bo vesel vsega kar mu prinesem, ampak neka velika neumnost pa to spet ne more biti, ker je ravno okrogla. Ali ima katera kakšen predlog.user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.10.2008 20:14:45   
lara light
Tassi, bravo, čestitam za pošto!user posted image  Od srca navijam, da bo ta zadnji!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.10.2008 20:41:00   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO mismis
Ženske, sedaj pa jaz potrebujem vašo pomoč, v bistvu predvsem predloge. IN SICER, kaj kupiti moškemu za 40. R.D. predvsem je pomembno to, da je ta moški bolj kolega kot prijatelj, pa sploh totalno nezahteven, bolj zaprt vase kot ne,  s tem mislim skrivnosten, ker po drugi strani ima rad dobro družbo.
Štala, totalno sem brez ideje...sicer vem, da bo vesel vsega kar mu prinesem, ampak neka velika neumnost pa to spet ne more biti, ker je ravno okrogla. Ali ima katera kakšen predlog.user posted image user posted image user posted image

mismis Jaz ponavadi kadar nimam idej in osebe ne poznam dobro podarim kakšen darilni bon za savno ali pa masažo ali pa kaj podobnega.

tassi bravo za poštouser posted image user posted image user posted image

kajsi da bi ti bilo čimprej boljš

wp dobro opravi jutri na UZ in veliko foliklov

mandreja naj ti krvni test jutri prinese nasmeh na obraz in srečo v srce

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.10.2008 20:57:59   
gigi1
Oj puppe drage & Mlinček user posted image

Evo mam končno mal časa, da vas preberem za nazaj...
...in še mal uč na Željkota vržem user posted image .
Miška hvala še 1x res je njami na tej slikci. Si prav zbirala kje ful toplo gleda user posted image .
Za darilo bom mal premislila, pa ti sporočim. Mislim, da vem za koga je user posted image
Sooooorry dabu dabu napisat. Z Mlinčko imava naslednji UZ 16.10., Netka pa 14.10.

Pikovitek me pa ignorira user posted image . Hec lubica,...vidim, da si čist naspidirana user posted image

Bozza seveda navijamo zate in za tvojo pikico. Boš vidla kolk bo srček naslednjič šibal user posted image

Miška73 ja bi bi že čas, da to v živo opraviva. Virtualnih sva že kar nekaj skupaj spili user posted image . In ja...evo user posted image  kot akontacija user posted image

Sapi draga ful ti hvala. Prav vesela sem, da si nabrala novo energijo user posted image

Gretka prav vesela sem, da si spet mal doma in da te lahk spet beremo user posted image . Kako noga?

Mlinčka dobra majčka a? Bom patentirala user posted image  user posted image  user posted image . Žal mi je, da si mogla šibat. A tiste slinčke si za pirček prklopla...al..ti kej Mlinček pripravlja user posted image  user posted image .

Mlinček ti si car! Lepo za Mlinčko skrbiš, zdej pa še za nas user posted image

Šukica ti moj bledoličnik. A kar opeklo te je? HB za tale sonček, da se ga še mal naužijemo...naj kar še nekaj časa ostane user posted image

Sonček te je Jazzzy mal hecala user posted image . Maš prav. Netka je pa puppa od katere se je prav težko poslovit. Kar domov bi jo peljala user posted image

Dajči lubica še malo pa boš srčke vidla. Itak, da ga bo Reško vprašal, kaj ti je obljubil, da si tako pridna user posted image  Tvoj nej si pa že kar zamisli, kaj bo odgovoril. To bo še smeha user posted image

Paddy je res..9 je pravljično število in vse pravljice imajo srečen konec user posted image

Gospodarica kako si?

Larica he, he...ti pa lenoba? Nisi malo prestroga? user posted image

Hedika draga a Micika se je pokazala? IIIiiiii Kako lepo, da bo parček in ja pš pš ...obdržita zase user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  super, da sta oba krasna in da imata vse tam kjer mora bit. Sploh nismo dvomile user posted image

Želvica pa gozdno bitje? Škratek al kako? A vi2 tud gobe nabirata al sam vandrata? Ne me preveč hvalit pliiiz. Zadnje čase sem tolk v gužvi, da mam kar malo slabo vest, ker se vam ne posvečam tolk k bi si želela user posted image

Lučka kako si mi ti? Vse pod kontrolo?

Netka bo luna prinesla same dobre stvari, boš videla user posted image

Mandreja za mucka so ti že deklice svetovale. Res najbolje k veterinarju. Pa pazi se predvsem iztrebkov in ne ga futrat  s surovim mesom. Navijam za velik + jutri user posted image

Kajšica draga pocajtaj se čimprej. Upam, da je mami še pri tebi in da te carta. Me pa mislimo nate in vemo da boš do ET že dobra user posted image

Zarjica ti pa kar pridno kavčkat user posted image

Bozza žal ti ne znam svetovat. Malo po Monu pobrskaj. Upam, da bo kmalu minilo.

Tina mi je žal, da se nisem udeležila srečanja in te spoznala. Upam, da se kmalu spet dobimo.

Tassi user posted image  user posted image  user posted image  za pošto. Zdaj se bo pa začelo user posted image  user posted image  user posted image

Noki kako je zob?

Ajsi a spiš? Avatarček pa rula user posted image

Abra si pa še mene skor s čokolešnikom skurla user posted image . Sem ga že imela v štacuni v rokah...na koncu sem se pa zarad OH premislila. To lahk še kakšen mesec počaka user posted image

Oki lubike vem, da vas še pol nisem omenila, pa kaj ko moram počasi iti. Rada vas imam prav vse user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.10.2008 20:58:46 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.10.2008 21:39:09   
sonček33
mismis - jaz sem evdno za dobro knjigo, ali npr. enoletna naročnina na kakšno revijo (Svet in ljudje, NG ...)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.10.2008 22:02:58   
mismis
bbpikica, hvala za predlog, ampak se mi zdi, da tale moški ni ravno tip za masaže. K sreči ni nikakršen metro user posted image user posted image

Žiži, ja prav se ti zdi, točno zanj. Groza jaz pa brez ideje in z veliko željo po tem, da  bi mu ugajalo in da bi bilo nekaj posebenega

Sonček, tale z revijo je dobra ideja, tole bi mu bilo všeč, bom še malo premislila, full ti hvala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
7.10.2008 22:08:04   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 08.10.
womanpolice - UZ

Četrtek, 09.10.
Lana08 - UZ
Jazzz27 - UZ

Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Sobota, 11.10.
Želvica99 - prva špika
Kajsica - ET

Nedelja, 12.10.
Miška73 - UZ
Paddy - ET

Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ

Četrtek, 16.10.
Gigi1- UZ
Mlinčka - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 07.10.
Bozza - UZ
Hedviga - pregled + morfologija

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
 user posted image        Ozone         user posted image
user posted image         GITA14  user posted image
user posted image        Obayifo   user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje      user posted image user posted image     test 07.10.2008 
Martin6 greje       user posted image   test 10.10.2008
Kicsi greje           user posted image user posted image     test 11.10.2008
bbpikica greje    user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje          user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje         user posted image user posted image test 15.10.2008
Gospodarica greje    user posted image test 19.10.2008
Pika74 greje         user posted image user posted image test 20.10.2008
Zarja greje     user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 20.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • mandreja (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič, 11.10. prva špika)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ, 3.10. posvet)
  • Jill (1. ICSI, MB, 06.10. posvet)
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakecuser posted image user posted image    Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Anime
user posted image user posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 user posted imageKonina user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30user posted image   , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image            Stijan (MB)

user posted image              Dajamaja (PO) 

user posted image             mojsonček (PO)

user posted image            martin6 (LJ)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?