|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 15:51:18   
paddy
Ojla punce,no končno sem prišla domov in vam sporočam da sem pridelala devet celic,v nedeljo pa imam ET.Sedaj pa grem malo počivat ker me boli tam doli da je jojuser posted image ,držim pa pesti za vse ki ste v kakršnemkoli postopku,da bi nam vsem nekdaj uspelo .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
7.10.2008 15:55:45   
sapi

Mlinčka še tebi-superca za akcijo sedaj gre zares in tebi Paddy-lepo počivaj in pazi nase saj bodo otročki kmalu pri tebi -a kar devet to bo še veselo.

Grem domov je dosti te službe!!!!!

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
7.10.2008 15:56:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

GRETKA sem se že ustrašila, da me ti to namerno ignoriraš user posted image ... jaz tebe že ene dvakrat pobaram pa nič, vse druge si videla samo mene ne groza .... uh kamen se mi je od srca odvalil user posted image ... 

Čist iskreno - zdej sem doma, pa nekako sproti spremljam, prejšnji teden in še ostale nazaj, pa enostavno nisem utegnila sprotnih strani brat, kaj šele kej več ... draga moja ČAS me baše ... drugače pa nisem taka kot si misla veš ... res da me skleroza že popada, da bi pa nalašč koga ignorirala se mi mora pa BLAZNO zamerit ...

Sem pa slišala ja kot bi se kamenje valilo, sem šla na kuhnsk oknčk pogledat, če so v Pirešici miniral v kamnolomu nad asfaltno bazo, pa ni blo nč videt ...aaaaaaaa tko ... to je blo pol to ... no sam da vem, da nam panike zganala, pa na 24ur klicala da se neki čudnga dogaja ... sej veš ...Vojnik je čist bliz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
7.10.2008 15:59:45   
Grethy

Gretka, nič čakat, kr srečko kupit. Pa sej klomifen lahk ješ tud če se ti na UZ ne da hodit. Pol pa lepo s tvojim vsak drug dan in tu smo!

Dajamamja bohlonej za lep nasvet ... kva pa veš ... mrbit bom pa res tko nardila ... al bom šla pa prvič na UZ, ker sem se z mojo DR zmenla da jo pokličem pa da bo ona nardila, pa jo pol še nafehtam za kašno škatlo Klomifenčiča ... bomo vidli ...  bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako kaj v spodnjem domu, je mladina pridkana, al te pikajo sem in tja ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
7.10.2008 16:12:28   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: paddy

Ojla punce,no končno sem prišla domov in vam sporočam da sem pridelala devet celic,v nedeljo pa imam ET.Sedaj pa grem malo počivat ker me boli tam doli da je jojuser posted image ,držim pa pesti za vse ki ste v kakršnemkoli postopku,da bi nam vsem nekdaj uspelo .

paddy...malo pokukaj maš zsuser posted image

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
7.10.2008 16:13:22   
lara light
Joj, koliko sem zamudila??!! Same super novice!user posted image

Grem po vrsti, res sem malo rešetasih možganov zadnje cajte, a upam,da ne katere pozabim!

Najprej Bozza, iskreno čestitam za pikico! Še malo, pa bo slišati srček, srečka že nasl.teden!user posted image user posted image user posted image

Netka, srce, kot sva si povedali...drži trdno, nič sekirancije, vse bo kot mora bituser posted image , navijam za torek in menopur!user posted image

Pikovitek, super novica! Komaj čakam, da štartašuser posted image

Paddy, odlično, 9!!!user posted image Držim pesti za nedeljo, zdaj pa lepo počivat!user posted image

Gigika, Abra, nič kape, nič beljenja, sem pa pobarvala dve podlagi za sliki, ki jih bom obesila v spalnico. Ne me hvalit, prosim, ker jih pogrešava že 8 let, odkar smo tukaj. Za vse pride svoj čas, pravi lenoba!user posted image

Dajamaja, nimam kaj rečt, super si! Ta film pri atu, je pa precej realnuser posted image , ga prav slišim, dejte no, poglejte, poglejte, kaj pa vam jeuser posted image  Bodite lepo.user posted image

Pozdravček Gretky, Mismis, sapi, želvici, Goldy, miš2, Zarji, zagoreli Shukiuser posted image , ledenki in vsem ostalim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
7.10.2008 16:17:03   
hedviga
Kuku pipike, evo nas od doktorja...
Pogledali smo glavice, pa srčke, pa mehurčke, pa hrbteničke, pa ledvičke, želodčke.....in je blo zaenkrat vse ok.
Sicer je naš vrli drD nekaj zamujal, tako da sem čakala kot kreten in se mu je ful vrsta naredila. Posledično je bila tudi ta morfologija hitre sorte. Še za slike sem mu pozabla rečt. No, pa je.bat ga samo da so otroc ok!
In smo vidli tudi med nogice....user posted image user posted image user posted image
Nekej sva se z mojim šuntala da ne bi povedala, ampak jaz zase ne morm glih garantirat da se ne bi zagovorila.
Tako da...
...sicer ni zihr, je rekel, da nej ga ne garbam naslednjič, če bo drugač....
...ampak....
...mamo
enga Franclčka user posted image
in
eno Micko user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
7.10.2008 16:17:39   
želvica99
No super, dons so pa same dobre novičke.

Zarja lepo grej naprej in uživaj tele proste dni, pa še tko lepi souser posted image

Gigi super za frnikule, naj se naprej razvija tud po planu. Ti si tko pridna, da zmer cel seznamček napišeš in mam jest pol slabo vest, ker sem zadnje čase tko kratkauser posted image

Bozza lepo, da je en pikec ostal, drugi verjetno ni bil ok, tko da se veseli za tvojega borcauser posted image

Paddy dobra cifra, pravljična.

No jest grem spet v gozd na sprehod, me imate po moje za obsedenko, ampak je tko lepuser posted image

Ledenka seksi oblekcauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
7.10.2008 16:18:04   
lučka 25
gigi, super z akcijo.

Pikovit, bravo za pošto.

Lara, dobro pazi na pikici in uživaj tudi. user posted image

Zarja, lepo da počivaš in lepo greješ svoji pikici.

sonček, hvala ker siješ.

mismis, pridna kužošolarka si.user posted image

abra, ti si taprava poznavalka vseh problemov in rešitev. user posted image

miška, super da špike lepo padajo.

netka, upam da boš šla kmalu z vrečko prave municije domov.

mlinčka, super za municijo, zdaj pa hitro b napad.user posted image

bozza, super za pikico, saj je tudi ena lep dar. Lepo jo čuvaj še naprej, naslednjič pa naj se sliši močno bitje srca. user posted image  user posted image  user posted image

paddy, super za 9 celic. V nedeljo pa veselo po svoje otročke. user posted image  user posted image  user posted image

Grethy, zdaj nam sledi, ker drugače vem, da je težko, če imaš tako službo kot ti, pa še toliko vožnje.user posted image

jazzz, pridnega možička imaš, meni je tudi moj dajal špike.

Sigurno sem kakšno spustila, pa naj mi ne zameri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
7.10.2008 16:18:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Lučka - pozabljivost je lepa čednost, sploh k gre emšo že mal v svojo smeruser posted image user posted image user posted image , mene vprašaj, se mi zdi, da odkar sem noseča sem čist za lunouser posted image user posted image , še dobro da majo naše glave tudi budilko, ne? user posted image kako si ti? Še vedno te čaka čajček, sam mislim, da mu bo prej rok potekel

Ves čas te imam v mislih. Sem te že hotla za rokav pocukat, kdaj bi se dobili, potem pa si imela tiste krvavitve. Zdaj pa ne vem, kako se počutiš, saj na eno kavo ali čaj bi pa lahko sedaj že šli.user posted image  Se bova še dogovorili.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
7.10.2008 16:19:03   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Pogledali smo glavice, pa srčke, pa mehurčke, pa hrbteničke, pa ledvičke, želodčke.....in je blo zaenkrat vse ok.
Sicer je naš vrli drD nekaj zamujal, tako da sem čakala kot kreten in se mu je ful vrsta naredila. Posledično je bila tudi ta morfologija hitre sorte. Še za slike sem mu pozabla rečt. No, pa je.bat ga samo da so otroc ok!
In smo vidli tudi med nogice....user posted image user posted image user posted image
Nekej sva se z mojim šuntala da ne bi povedala, ampak jaz zase ne morm glih garantirat da se ne bi zagovorila.
Tako da...
...ampak....
...mamo
in

user posted image user posted image user posted image čestitam!!!!!!no pa si se le zagovorlauser posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
7.10.2008 16:19:33   
lučka 25
o želvica. Ti kar uživaj v naravi, to je samo dobra lastnost. Midva greva tudui vsak dan na sperhod, pa če nama ne uspe skupaj, pa vsak posebej. Uživaj.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
7.10.2008 16:20:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

Tako da...
...ampak....
...mamo
in

user posted image user posted image user posted image čestitam!!!!!!no pa si se le zagovorlauser posted image user posted image

Čestitam tudi jaz!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
7.10.2008 16:22:10   
miska73
Iiiiiiiiiiiiiiiii, hedviga parček. Joj, kak lepo.

Pady, lep pridelek. Upam, da te v nedeljo čaka čimveč otročkov.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
7.10.2008 16:28:04   
lara light
OOOO, Hedi, čudovito, parček! Sem vesela, da je vse kot mora bit...uživajte!user posted image user posted image user posted image

Lučka, hvala, kako se ti počutiš?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
7.10.2008 16:47:03   
pika.po
Punce moje drage user posted image user posted image user posted image za lepe novičke!

Paddy, Mlinčka, Netka, Gigi user posted image user posted image user posted image

Naj gre vse po planu!

Pikovit super za pošto! user posted image user posted image user posted image

Uf, nam gre dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
7.10.2008 16:52:37   
pika.po

Tako da...
...ampak....
...mamo
in

Hedi čestitke za parček user posted image user posted image user posted image

Super, da vse štima! Fajn se cartajte!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
7.10.2008 17:17:28   
Shuka
Hedi user posted image user posted image user posted image user posted image superca za morfologijo in da je vse OK s Francelčkom in Micko user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
7.10.2008 17:29:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikovit, ljubica zlata, sam da se je začelo!!!! Zdaj bo naša gospa še mami postala user posted image user posted image   

Thx user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
7.10.2008 17:30:10   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Netka, če smem vprašat, kako pa to, da ti dans še niso dal menopurja? Kaj jim ni blo prov?

Dragica moja...moj endom. je še tko debel, d ni šans! Tko d 14., prav na polne lune dan šibam po menopur!! JUHUUU!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
7.10.2008 17:31:05   
pikovit
Hedi super za morfologijouser posted image user posted image user posted image ,no pa mamp parček.Jupiii.Kaj pa kaj z najino solato ta teden?Pokliči me.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
7.10.2008 17:32:51   
pikovit
Punce hvala vam za vse lav ju oluser posted image A se da to sploh prebrat?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
7.10.2008 17:33:45   
mandreja
Ženske dejte mi prosim pomagat.
Moj dragi je pred 1 uro prinesel domov zavrženega mucka, ki ga je našel na cesti, sedaj pa se jaz malo bojim okoli njega zaradi bolezni. Na katere bolezni bi ga bilo treba pregledat pri veterinarju? Kaj je nevarno za plod in kako se prenaša, če bi se slučajno tole juti izteklo v +
Hvala za kakršen koli odgovor.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
7.10.2008 17:36:24   
netka34
Jupiiii, Hedi!! Kok si ti crtkana, te prow vidm!! Pa bo BRO & SIS !!!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
7.10.2008 17:36:35   
mlinček

Tako da...
...ampak....
...mamo
in

čestitam za lep parček user posted image user posted image user posted image user posted image  in obilico veselja in sreče, pa da bi šlo vse BP
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?