lara light
|
Joj, koliko sem zamudila??!! Same super novice! Grem po vrsti, res sem malo rešetasih možganov zadnje cajte, a upam,da ne katere pozabim! Najprej Bozza, iskreno čestitam za pikico! Še malo, pa bo slišati srček, srečka že nasl.teden! Netka, srce, kot sva si povedali...drži trdno, nič sekirancije, vse bo kot mora bit , navijam za torek in menopur! Pikovitek, super novica! Komaj čakam, da štartaš Paddy, odlično, 9!!! Držim pesti za nedeljo, zdaj pa lepo počivat! Gigika, Abra, nič kape, nič beljenja, sem pa pobarvala dve podlagi za sliki, ki jih bom obesila v spalnico. Ne me hvalit, prosim, ker jih pogrešava že 8 let, odkar smo tukaj. Za vse pride svoj čas, pravi lenoba! Dajamaja, nimam kaj rečt, super si! Ta film pri atu, je pa precej realn , ga prav slišim, dejte no, poglejte, poglejte, kaj pa vam je Bodite lepo. Pozdravček Gretky, Mismis, sapi, želvici, Goldy, miš2, Zarji, zagoreli Shuki , ledenki in vsem ostalim!