|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
7.10.2008 13:04:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Gigi, Netka in Mlinčka, naj bo na uz čista slika pa polno vrečko inekcij za domov!
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zdravo, pupe!! Sva se z zlato gigi našo tko zaklepetale, d sm pršla domov na čas ručka...al ručka nema!!user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, vse tri s polno vrečko igel domov....ampak netka samo s suprefactom...user posted image
"Eh netka, slabo si si ti to začarala sinoči...za drugič...bog je najprej sebi brado ustvaru!!user posted image
Ampak netka je netka...se bo še marsičesa mogla naučit!" (monolog je tole namreč!!user posted image )

V torek imam s5 UZ pa borbo za menopur!user posted image user posted image

Za soborki vem...kako pa paddy??

Netka saj bo, počasi se žabo dere user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.10.2008 13:13:08   
sonček33
Netka, nič ne skrbi, jaz sem tut bl an izi šla v drugo s S-factom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.10.2008 13:14:06   
gigi1
Drage moje ful ful hvala za dobre misli user posted image user posted image user posted image .

Miška tebi extra hvala za stimulacijo in ja tisti objemčki so bili tebi namenjeni. Miške73 ne poznam še tolk dobr, pa nočem bit vsiljiva user posted image  user posted image .

Miška73 user posted image  user posted image  user posted image  za prvo špiko. Vidiš, da ni nič hujšega user posted image

Gretka naj te počasi spet mal prime volja do dohtorjev., pa skoči po tisti klomifen. Jaz tooolk navijam za vaju user posted image  user posted image  user posted image

Ajsika mamika kako smo danes?

Abra in Šukica bravo za prespano noč.

Hedi pozdravi Franceljčka user posted image

Mandreja ful navijamo.

Sončka obe sta pridni danes k sijata user posted image

Jazzzika bravo za tvojga user posted image , škoda za bolečo ritko.

Larica torej danes še nič z belenjem.

Želvica kako si?

Zarja občutki?

Lučka  ti kar pomirkaj nase. Naj te ne skrbi kaj drugi mislijo. In navijam, da bodo KT opravile svoje.

Pija kje si mi? Pirček danes ne. Morda jutri, pojutrišnjem? Moram mal za rast frnikolc poskrbet user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.10.2008 13:16:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce dobila pošto iz MBuser posted image user posted image user posted image .Naslednji teden v torek imam razgovor,pol pa kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image

TO mi delaj Pikovit user posted image user posted image user posted image

daj povej, daj povej kdaj se bomo dobili, da spijemo tiste tvoje šampanjce?
Moramo  user posted image , preden greš v postopek

Miška kar povej kdajuser posted image .Čim prej tem boljšeuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.10.2008 13:17:12   
gigi1
Pikovitek moj user posted image  user posted image  user posted image  to mi deli. Še mal pa štart user posted image  user posted image  user posted image

Netkica draga sva se zmenili brez sekirance. Bom jaz v torek zate čarala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.10.2008 13:19:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: barbarela77

pikovit, mi lahko prosim odgovoriš, kako dolgo si čakala na pošto? kdaj si bila dana na čakalno listo?
prosim, me ful zanima, ker sem trenutno v 2. ICSI in čakam na rezultat, ampak mislim da slabo kaže in spet ne bo ničuser posted image . nimam nič zamrznjenčkov tokrat, pa me zanima kako dolgo bom morala čakat na novi postopek.

hvala

Jaz sem čakala cca. 6 al 7 mesecev.Dokler ni nil nimaš kaj obupati.Drži se punca.

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.10.2008 13:23:25   
mismis

Punce dobila pošto iz MBuser posted image user posted image user posted image .Naslednji teden v torek imam razgovor,pol pa kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image

bom, bom samo da izvem, kdaj me bo meseni polovni spet povabil za njegov r.d., glede na to, da sem ga v četrtek skenslala

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.10.2008 13:26:47   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Netkica draga sva se zmenili brez sekirance. Bom jaz v torek zate čarala

Hvala, pupika, hvala, sej bom pridna!!user posted image
In res supertruper super, d sva meli možnost se spoznat!! To lah tko na 4 oči, aja, mislm 6(moja očalauser posted image user posted image user posted image ) samo tistim t najbl fajn uspe, he he!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.10.2008 13:28:04   
Hope2
Pikovit superca user posted image user posted image . torej si lahk že začnemo brusit prste in stiskat pestiuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.10.2008 13:28:45   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Netka, nič ne skrbi, jaz sem tut bl an izi šla v drugo s S-factom.

Ja sonček hvala za moralno podporo, pa to d me tolk hvalš...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.10.2008 13:30:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pikovit superca user posted image user posted image . torej si lahk že začnemo brusit prste in stiskat pestiuser posted image

O Hope,upam,da bo kaj iz te mokeuser posted image Thx za vseuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.10.2008 13:31:32   
pikovit

bom, bom samo da izvem, kdaj me bo meseni polovni spet povabil za njegov r.d., glede na to, da sem ga v četrtek skenslala

Miška kot želiš.Ta vikend grem pa na morje pospravit stvari in se malce pomrtinčkat.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.10.2008 13:32:29   
pikovit
Abra dobila sem g.Osojnika.V četrtek imam pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.10.2008 13:58:56   
bozza
No, končno sem doma. Je bila kar greča.

Videli smo eno vrečko, veliko 16 mm, od druge se je videl pa le ostanek. Naslednji teden imam UZ pri svoji G. Upam, da bomo že slišali srček.

Hvala, da navijate tudi zame!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.10.2008 14:10:13   
miska73
Miška tebi extra hvala za stimulacijo in ja tisti objemčki so bili tebi namenjeni. Miške73 ne poznam še tolk dobr, pa nočem bit vsiljiva .

Žiži, mislim da je cajt, da pade kak kafe.
Da bom jst tudi deležna direkt objemčkov. user posted image

Se že veselim,  da bom katero od vas punc spoznala, ko bom od nedelje naprej hodila na UZ v LJ.  user posted image

Pikovitka
, bravo za pošto.

Bozza, upam da bo naslednji teden slišati srček. Me pa bomo držale pesti še naprej

< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.10.2008 14:19:34 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.10.2008 14:20:12   
netka34
Bozza user posted image user posted image user posted image !!

Veseli se pikice, ki je ostala pri vama!! Srečno še naprej!!!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.10.2008 14:23:34   
sapi
ooo gigi dober začetek ... začetek dober, konec dober, vse dobro user posted image ...

gretka saj bo, boš videla samo ne obupaj ... jaz sem malo odklopila in dala  možgane na pašo, sedaj pa s polno paro naprej in je takoj bolje ...
pikovit super za pošto ... sedaj boš pa kmalu imela pikice pri sebi user posted image user posted image ...
netka saj veš, da bo  ... moji sošolki so tudi podaljšali suprefact pa je na koncu postopka dočakala svojo pikico ... mogoče je pa to znamenje ...
bozza sedaj še v torek srček vidiš in bo spet veselo user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.10.2008 15:10:26   
Abra
Lara, pol imaš še čas, da začneš časopis zlagat user posted image

Pikovit, jaz že navijam user posted image

Netka, tko je to, ko tečka zamuja, takoj daljša narkomanija user posted image v torek bo pa vrečka ziher polna tut menopurja user posted image

bozza, stiskamo pesti, da bo drug teden še srček user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.10.2008 15:13:34   
Grethy

Gretka naj te počasi spet mal prime volja do dohtorjev., pa skoči po tisti klomifen. Jaz tooolk navijam za vaju

OOOOOOOO sej ga imam domaaaaaaa ... hehehehe.. sam papcat ga začnem ... pol pa na UZ ...

Hvala žižek ker navijaš za naju ... saj tut jaz za vaju, pa za vse aktiviste nooooooo user posted image user posted image ... dejmooooooooo  ... za ene sicer mal bolj aktivno ... ampak v bistvu za vse ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.10.2008 15:14:55 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.10.2008 15:17:29   
Grethy
gretka saj bo, boš videla samo ne obupaj ... jaz sem malo odklopila in dala možgane na pašo, sedaj pa s polno paro naprej in je takoj bolje ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <

SAPIKAAAAAAAAAA

Sem misla da si se v zemljo pogreznla ... zdej si pa spet v veseli akciji ... lepotička zdej pa sam gas ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go punčka go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.10.2008 15:18:59   
Grethy

Abra dobila sem g.Osojnika.V četrtek imam pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ni važn kerga si dobila (no ja ) sam da je počelo - ČESTITAM in želim en lep uspeh

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.10.2008 15:31:41   
mlinčka
Daaan!

No, da še jaz dopolnim poročilo današnjih UZ-jevk. Vse bp, dobila menopur, špike in...akcija! Mal sem utegnla počvekat z našima bejbama, potem pa odfrčala delovnim izzivom naproti user posted image . Berem, da sta kar produžili user posted image , res škoda, da nisem mogla čakat. Uuuu, sej res! Da bi ve vidle, kako majčko je mela Žiži oblečeno user posted image ! Hudo!
Netka, če smem vprašat, kako pa to, da ti dans še niso dal menopurja? Kaj jim ni blo prov?

Ker se je dans začelo zares, se grem zvečer ne samo fotostimulirat, ampak kar v živo stimulirat user posted image user posted image user posted image . Jeah!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.10.2008 15:33:09   
Shuka
A ste šle vse na sončkauser posted image
Jest sem zdele s sprehoda pa se mi zdi k sem bolj bledolične sorte, da me je po čelu mal užgalo sonce user posted image

In zdej sem se napokala riževga narastka tko da grem sam že ležat, joj kolk mi je težko user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.10.2008 15:35:19   
dajamaja
Gigi, super izzid UZ user posted image user posted image user posted image  Zelo, zelo vesela sem!!! Kako si šele ti user posted image  Super, res!

Pikovit, ljubica zlata, sam da se je začelo!!!! Zdaj bo naša gospa še mami postala user posted image user posted image  

Bozza, držimo pesti še naprej za srček! So far so good.

Gretka, nič čakat, kr srečko kupit. Pa sej klomifen lahk ješ tud če se ti na UZ ne da hodit. Pol pa lepo s tvojim vsak drug dan in tu smo!

Lara, jaz sem dobre volje z vsemi stvarmi, ki me zamotijo od misli na UZ. S tem v zvezi ne znam postavit stališča ... preveč samozavesti bi izzival usodo, negativizem ni zaželen ... torej odmislim, pa bodo povedali kaj dogaja. Tko na kratk, sem precej posračkana (ne sam od Estrofema user posted image ). Sem močno razmišljala, da bi jaz šla na mizo miže z zatisnjenimi ušesi, pa da men pol moj pove..ampak verjetno bi me Reš že poknil po nogi ... no kaj se pa zdej greste user posted image  ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.10.2008 15:50:13   
sapi

GRETKA sem se že ustrašila, da me ti to namerno ignoriraš user posted image ... jaz tebe že ene dvakrat pobaram pa nič, vse druge si videla samo mene ne groza .... uh kamen se mi je od srca odvalil user posted image ... 

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?