rea27
|
jutro jutro! še nič?!?!? EJ, nosečke kwa pa štrajkate :) Mal vas moram podražit, no.. :) Danes je spet en tako fini dan, da gremo mi že kr v Mercator potem pa kr dalje na Otočec mal vozičkat... Smo se pa šli v četrtek slikat za osebno - pazi to: ko prideš k fotografu z enomesečnim otročkom ti reče, da je po zakonu določeno, da mora imeti dojenček fajn odprte oči in zaprta usta!!!!! Halo! Kako pa naj dopovem moji mali Evi, da naj zapre usta in fiiino odpre oči, da bomo imeli veljaven dokument??!!??!! Sem se potem z Elvisom ki pri Asji dela mal pogovarjala in je rekel, da je to bedarijo moral napisat nekdo, ki ne ve kako otrok zgleda, kaj šele da bi ga verjetno sam imel!!! AL mu je pa življenje en velik izziv in nič ni lepšega, kot bit pred fotoaparatom 2 uri in hecat otroka, da naj bo v pravilni pozi!!!! No kakorkoli že, naši Evi je ratalo od prve..seveda najprej smo jo morali zbudit..in ko smo jo..na slikici je taka, da Bog pomagaj..podbradek, rdeče učke, ker je spala..no usteca so pa res bila zaprta!!! Tako, da če bo ta carinik prepoznal mojega otroka na tej fotografiji...svaka mu čast! Tako, malo za sprostitev vsem tistim, ki ste že zelooo nestrpne... lep dan vsem, imejte se maximalno!! au revoir!