Mala_princeska
|
Dobro jutro. Hvala vsem za lepe besede in dobre nasvete, specialne ste čisto vse . Saj pravim brez RR bi resnično znorela (imam zadnje dni prav moreče sanje na to temo , ker sem enkrat že, ko še ni bilo ). Skratka bojim se da se preteklost ponovi, ko sva imela full krizo z mojim, pa še jaz sem čist zabluzila, ga sračkala, si delala iluzije z enim drugim ( iskala sem tolažbo, ramo da sem se naslonila.....s katerim sem potrgala skoraj vse stike, ko sem razčistila da ne bo prihodnosti z njim, še vedel ni potem da sem v drugo , no Manca je bila zaželjena z obeh strani, čist drugače kot Nina, pa je zato nimam nič manj rada) in želela vsemu naredit konc in sem kot norc iskala rešitve, pa sem zmer pristala na realnih tleh. V glavnem v vsej tej moji situaciji v svoji podzavesti vem da je preteklost za mano, da se moram veseliti vsakega dne posebej, da ne smem misliti na negativne stvari - ker jih prikličeš in se res zgodijo (mogoče bluzim) in da je lahko prihodnost rožnata, če tako mislim in delam na tem. No, zdaj sem pa en malček spet zabluzila.... (ja in danes se bom verjetno lepo pogovorila z mojim) Drugače pa res dobro jutro, ki se je začelo drugače - z mojim sva spila kapučino in pocrkljala Manco, predno je šel v službo (sem mu naročila naj me zbudi in ni pozabil, zbudil me je s poljubom). Pa včeraj popoldne smo šle punce na obisk k očetu in mačehi in sem malo odklopila.