Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nič posebnega se ne dogaja. Ponoči ful slabo spim, šele proti jutru zaspim in pol me dopoldan ni na spregledu
. Čist sem neka taka kot cota. Nč se mi ne lušta. Sma včeraj z atijem Sari naročila, da naj drug teden pride vn. Joj ko bi vsaj. Sem prvo računala na 9.9.2009 pa mi ne bo potegnlo
.
- jaz sem tudi imela tak občutek, zanimivo, da prvič in drugič. Sem se spraševala, kako bom to štručko dvignila, če jo bom znala prijet, potolažit,... Ampak boš videla, ko to malo štručko prvič slišiš, vidiš, čutiš - občutek, ki se ne more primerjat z ničemer, ne moreš ga opisat. ENKRATNO
letos
, če bo vse po sreči
. 4 leta nazaj mu je aorta počla, so ga v LJ že odpikal (so rekli da bo fenomen če kaj takega preživi). Pa je imel tako voljo do življenja...pol je še čakal mojo poroko, zdaj malo, mu moram naročit, da more štet dneve še potem do krsta