Alex01
|
Dan Princesi - se opravičujem za danes, sem šele zdej vidla. Obljubim, pridem enkrat na obisk . Drugače imamo pa mi vinograd, oz moji starši čisto na vrhu hriba, tam kamor vodi makedamska pot. Tisti dve hiši, če ti je kaj znano, pod hišami pa vinograd. Če greš iz Hrastaj gor proti Lazom, pa ko prideš po asfaltni poti čez en gozdiček, potem zaviješ levo pa potem takoj desno in samo še gor v hrib . Pa za tvojega mucka. Sva mi2 imela eno muco, še predno smo imeli Alexa, pa je zbolela, so jo morali uspavat, pa sva tako da sva šla komaj tisti dan v službo. Melody - mene je popadek bolj bolel kot iztis . Iztis ne boli, vsaj mene ni. Čutiš kot nekaj pekočega al kak, sej ne znam opisat, nekakšen pritisk. Spopadi se z vsakim popadkom posebej in ga predihaj in nič ne misli na naslednjega. Ko popadek mine, počivaj. Potem pa spet "v boj" z novim popadkom.Vzemi jih kot nekakšne valove, ki jih moraš preplavat, da prideš do "cilja" . Sej bo šlo. Zmogla boš . Proti bolečinam sem jaz dobila inekcijo "v tazadnjo". Valentinčica - jaz sem 3D sliko dobila na UZ, mislim da na NS. Nisem nič rekla, ampak mi jo je ginekologinja sama natisnila. Vinograd je obran Za ponedeljek - bi bilo lepo, da se nam še katera pridruži . Se že veselim srečanja
|