Sankka
|
Hej punce! Sem vse napisala ze prej, pa zgleda nisem objavila.. ojoj. Ja danes sem bila, bolelo niti ni, mogoce malo. Me pa zdaj zacenja, ker je tableta spustila. Pa saj ne boli tak hudo, ful cudn pa mocan pritisk je. Sem dobila se antibiotik in nalgesin forte za domov. Drugace pa vse prehodno, tako da se en problem manj in se bolj cudno, da se ne prime :) pocakam M, potem pa IUI. Bomo videli. Hvala za skrb :) me veseli, da se stvari premikajo tudi zate. Fajn da ti gleda z uz, ce sploh imas O. Pa tudi ce en mesec imas ni nujno da bo tudi drugi mesec. Meni se je zgodilo to. 3x ja in 2x ne. Drzim pesti, da reagiras! K, meni so poznane samo bolecine v mehurju podobne vnetjem, vcasih je vnetje, vcasih pa ne. Ko grem lulat pa ko se mehur krci al kaj pac proti koncu, me ful zaboli, in to dostikrat, vcasih veckrat na dan. Upam da je to zate dober znak! Je pa res se malo hitro. Si sigurna da nimas kakega vnetja? Juj se par dni, pa testek 😁💪💪 Anonimna, kako si? Jaz tudi mislim, da bi test bil pozitiven, ce bi bil splav. Vsaj krvni. Mogoce se da kaj dolocit z UZ. Ne vem. Vem pa da je mene splav tak bolel, da mi 10 nalgesinov je bi prijelo. Kaj takega se nisem obcutila res. Ne vem pa ce vse tak hudo boli al ne. Pa ce ze je bil splav, se to itak bojda dostikrat zgodi brez da sploh vemo. Aja, koliko dni po O si delala test?
|