|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.8.2019 19:27:28   
Cali90
Živjo anonimna. Jaz sem se že kar nekako vdala v usodo in se niti ne obremenjujem več s tem. Itak vem, da bo vsak mesec prišla M. Testa nisem delala že kar nekaj mesecev. Sedaj sem končno dočakala, da je leto naokoli in so se stvari začele premikat naprej. Mi je bilo pa vrjetno najhuje tam okrog 6 mesecev probavanja, takrat sem bila kar precej obupana. Sedaj si rečem, vem, da mi je usojeno in takrat, ko bo bo itak najlepše. Zgleda še ni prišel moj čas. Hvala punce za odgovore, bo vrjetno res šel kar v Dravlje pa glede na ceno ne vem če se sploh splača po napotnico hodit in čakat na vrsto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.8.2019 20:39:07   
Sankka
Hej punce.

K, ne bom jemala estime. V torek imam že ta Hyfosy pregled prehodnosti jajcevodov, in v tem ciklu ne smem zanosit, potem pa tak IUI. Kako je na morju? ali si že doma? si izkoristila plodne dni?user posted image Ovulacija je mimo?

Mariposa sem jemala dabroston pa mi je bla taka muka bleh, sem potem en mesec samo, pol pa sem prosla za nekaj drugega :D Povej še ti, kdaj ne čakaš M, da malo navijamo. Pol hodim cela radovedna na forum, da vidim če je kaj ratalo :D

Cali te čisto razumem, tako sem tudi jaz zdaj vdana v usodo. Me niti ne boli, da zdaj dva meseca nisem imela O (prej sem jo imela vsaki mesec vedno), ker sem se sprijaznila, da po naravni poti ne bo šlo. 4 leta je dovolj, pa še takrat ko se je po čudežu prijelo, je šlo naprej. Očitno pač nekaj ni ok. Saj bo vsem uspelo, samo to čakanje je pa za moje živce že čisto preveč. Res se vleče. Za spermiogram pa naj ti svetujejo punce, midva sva v Mb. Je pa prvega imel januarja, pa drugega marca, in marca sva tudi izvedela komaj izvide. Jaz sem se januarja naročila v ambulanti, in evo, september, jaz pa še nič ne vem. Po takem postopku bom rodila za abrahama user posted image Malo šale. Kdaj pa ti pričakuješ M?

Dobrodošle tudi vse nove, želim, da se tudi vam želja čimprej uresniči.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.8.2019 8:10:51   
Uporabnica123
Sanka. Eh ja tocno saj si rekla ze pa sem pozabila. Ko vas je toliko in toliko razlicnih ciklov🙈🙈 drzim pesti da za naprej❤️ evo danes se odpravimo nazaj domov nazalost. Danes je 14 dan in vceraj se mi je zdelo da naj bi bla O ker me je najbol spikalo po jajcnikih.. Lahko pa da se pride. Sem izkoristila drugace ja hehe😂 vikend bo se poskocen pol pa cakanje na M 😁 


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.8.2019 13:33:13   
Malecka8
Mariposa08, tudi jaz sem zaključila z Dabrostonom za ta cikel, tako da čakamo kaj bo.. :)


Sankka, 19.dan? To pa je res neverjetno hitro.. :/ upam, da ti čimprej vlijejo še malo pozitivne energije.
Če je katera že pred testom, naj se javi, da držimo pesti. :) 
Lep vikend vsem, držim pesti za vse. :) 

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.8.2019 14:19:00   
Mariposa08
Sankka v torek sem vzela zadnijč dabroston, tko da zdej čakam kdaj bo M prišla. Pomoje ne bo nič ta mesec, od včeraj sem eno leto starejša in spet nič.. Že kr malo obupujem nad tem, se mi zdi, da je vsako leto isto in isto in skos isto in nič drugače.. Upanje in čakanje in potem spet razočaranje in tako vsak mesec.. Mah mogoče sem taka zaradi vremena ali je kakšna polna luna spet kaj pa vem, mal sem mogla dat ven  iz sebe. Smotano je, nisem si mislila da pri 31 letih še ne bom bila mama, žalostno, med tem ko imam sestrično, ki je 10 let mlajša od mene in je že mama. Pa ji privoščim, daleč od tega da ji nebi ampak mi se zdi tako ironično 🤔🙄 ah, sej bo boljše.. Se opravičujem, mal me včasih depra prime in imam potem take čudne izpade 🙈🤭




Za ostale, ki ne čakate na M, držim pesti, da vam skorajšnja jesen prinese najlepše darilo 😊

Malecka ti si tudi ravno zaključila z dabrostonom, no evo sva že 2 ampak jaz kr čutim, da bo M, nič drugače se ne počutim kot ostale mesece do zdaj. Bomo vidli kaj bo 😊


Cali moj je šel tudi v ZC Dravlje opravit spermiogram, je 45€,zdravnik takoj pogleda seme in spermije pod mikroskopom in še morfologijo ali kako se temu reče opravijo na kar čakaš samo 1 teden rezultate. Tako, da se splača it v Dravlje. 

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.8.2019 16:30:53   
Uporabnica123
Mariposa mislim da imamo vse take momente depresije. Ce je pa tak v nedoglednost tole vse skupaj :) nismo same v tem in velik jih je slo ze cez vse tole pa imajo plusek ali bebico ze :) tudi me bomo kmal na drugem forumu in brale te objave za nazaj kako smo ble en mesec optimissticne in vsak znak posebaj opazle en mesec pa depresivne in zopet nobenih znakov. Mamo me to! :) 😘 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2019 8:47:36   
Uporabnica123
Hej babnce! Evo pa smo v septembru! En dva tri pa bo novo leto tu :)

Zanima me ali je imela katera podobne izkusnje z bolecino v mehurju/maternici.. Danes ponoc me je tako bolelo da sm komaj prisla do wcja. Se lulat nisem upala zarafi bolecine. Kot nekaksen krc :/ zdaj zjutraj je popustilo ceprav se zmeraj malo boli.. Se mi je ze zgodilo to takrat ko sm bila noseca ampak drug dan v ciklu. Danes je 17 dan takrat pa mislim da je biu 24 dan isto ponoc.. 

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2019 15:53:18   
Anonimen
Zivjo punce. Mene pa zanima kako se obcuti spontani splav, kako izgleda, koliko casa to traja in ali je mozno da se pojavi takrat ko naj bi bila M. M mi je ta mesec zamujala 3 dni in ko se je zacelo sem imela neznosne bolecine (vrtoglavica, spreletaval me je mraz, uglavnem nisem bila sposobna stati ne sedeti.) Je mozno da sem dozivela splav ko naj bi prisla M?

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2019 17:42:22   
Cali90

Pomoje, da je možno, da imaš spontani splavv času M. Če nisi naredila testa nosečnosti vrjetno ne moreš vedeti ali je splav ali M. Se mi pa zdi, da če narediš test in če je splav bi bil tast lahko še vedno pozitiven, ker nosečniški hormon počasi upada.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo punce. Mene pa zanima kako se obcuti spontani splav, kako izgleda, koliko casa to traja in ali je mozno da se pojavi takrat ko naj bi bila M. M mi je ta mesec zamujala 3 dni in ko se je zacelo sem imela neznosne bolecine (vrtoglavica, spreletaval me je mraz, uglavnem nisem bila sposobna stati ne sedeti.) Je mozno da sem dozivela splav ko naj bi prisla M?



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2019 18:07:29   
*Ajda*
Anonimen... Jaz sem imela iste težave ta mesec z menstruacijo.. Res, da je nisem imela tri mesec nevem če je to kaj povezano.. Ampak mene je tolk bolelo... Trebuh, hrbet, slabost, vrtoglavica... Kaj takega še nisem doživela.. Pa nobena tableta mi ni prijela... Nalgesin mi je prijel po 3 urah.. Ponavad vzamem en Lekadol in me ne boli nč... Tko sm pa vzela 4 nalgesine da sm zdržala... Obup.. Tudi jaz sm se ustrašila, da ni slučajno kakšen splav.. 


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2019 18:16:04   
Anonimen
Naredila sem 2 testa in sicer enega en dan pre pricakovano M in enega na drugi dan pricakovane M pa sta bla oba negativna (sm misla da se ni dovolj hormona)  pa sm misla ponovit test se cez dva dni potem se je pa kar ulilo z mene. Tudi meni tokrat lekadol ni pomagal...bilo je res nenavadno.. prvic sem kaj takega vidla pr sebi. Naj povem da sva na otrocku v casu ovulacije altivno delala na tem in kasneje 6 dni po ovulaciji sem imela enodnevno krvavitev ( vse se sklada z vgnezditveno?!?) sem bla res prepricana da sem zanosila in pol me je kr mal sokiral k sm mela tok hude bolecine...tudi telo mi nekako pravi da bi lahko bil spomtani splav ker se tudi zdaj po M ne pocutim ravno najbolje

(odgovor članu *Ajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.9.2019 16:40:39   
Mariposa08
Sankka si imela danes pregled prehodnosti jajcevodov? Kako kaže? Javi se kaj!



Jaz sem že proti koncu M, v soboto sem jo dobila, kri za hormone sem že dala, čakam izvide. Naročila sem se tudi na merjenje folikulometrije za naslednji teden, tako da bom vsaj vedela ali na 1/2 tbl clomida sploh kaj reagiram. Jaz sem se itak že sprijaznila, da brez umetne ne bo nič pa še tam zna trajati ali pa tudi ne. Nisem več tako, da bi vsak mesec pričakovala, da bo kej, sem vsaj manj razočarana, ko potem itak ni nič 🙈🙃

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.9.2019 23:10:15   
Sankka
Hej punce!
Sem vse napisala ze prej, pa zgleda nisem objavila.. ojoj.
Ja danes sem bila, bolelo niti ni, mogoce malo. Me pa zdaj zacenja, ker je tableta spustila. Pa saj ne boli tak hudo, ful cudn pa mocan pritisk je. Sem dobila se antibiotik in nalgesin forte za domov. Drugace pa vse prehodno, tako da se en problem manj in se bolj cudno, da se ne prime :) pocakam M, potem pa IUI. Bomo videli. Hvala za skrb :) me veseli, da se stvari premikajo tudi zate. Fajn da ti gleda z uz, ce sploh imas O. Pa tudi ce en mesec imas ni nujno da bo tudi drugi mesec. Meni se je zgodilo to. 3x ja in 2x ne. Drzim pesti, da reagiras!
K, meni so poznane samo bolecine v mehurju podobne vnetjem, vcasih je vnetje, vcasih pa ne. Ko grem lulat pa ko se mehur krci al kaj pac proti koncu, me ful zaboli, in to dostikrat, vcasih veckrat na dan. Upam da je to zate dober znak! Je pa res se malo hitro. Si sigurna da nimas kakega vnetja? Juj se par dni, pa testek 😁💪💪
Anonimna, kako si? Jaz tudi mislim, da bi test bil pozitiven, ce bi bil splav. Vsaj krvni. Mogoce se da kaj dolocit z UZ. Ne vem. Vem pa da je mene splav tak bolel, da mi 10 nalgesinov je bi prijelo. Kaj takega se nisem obcutila res. Ne vem pa ce vse tak hudo boli al ne. Pa ce ze je bil splav, se to itak bojda dostikrat zgodi brez da sploh vemo. Aja, koliko dni po O si delala test? 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.9.2019 17:07:22   
Anonimen
Test sem delala 14 dni po O...saj mogoce res ni bilo nic in se mi je vse skupaj mocno dozdevalo. Kaj pa vem tako si zeliva otrocka da sem ze cisto zmesana niti en dan ne mine da nebi pomislila na kaj v zvezi z otrockom...bova poskusila ta mesec. Upam da se bom potrudila cim manj misliti na otrocka... upam da bo uspelo. Sporocim rezultat 

(odgovor članu Sankka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.9.2019 10:08:44   
Janey
Hej punce.

vidim, da se ni kaj veliko spremenilo odkar sem bila nazadnje tukaj. Še vedno stiskam pesti za vsako od vas, da čimprej zagleda srček.


Imam pa eno vprašanje. sem malo googlala, pa nikjer ne najdem, pa morda katera od vas kaj ve o tem. Bi rada bila jutri pripravljena z vprašanji, imam kontrolo v neplodnostni.

Po mojih izvidih izpred 8 let imam rezultate, da imam en jajcevod neprehoden, drugega pa zelo slabo, priporočena laparoskopija. (s tem sem tudi zaključila obravnavo, ker sva se z bivšim razšla).

sedaj pa sem imela UZ pregled in krvne preiskave, jutri pa kontrola. Na UZ so mi ugotovili 2 polipa in tista zdravnica je priporočala histeroskopijo. Je pa ta moja, ki naju je sprejela rekla, da bomo stare izvide ignorirali, ker je že toliko časa mimo.
Mene pa sedaj zanima ali katera ve, ali se da na laparoskopiji tudi polipe odstranit?

ker res ne bi rada, da mi najprej delajo histeroskopijo, potem pa ugotovijo, da bi bilo dobro spet preverit jajcevode...

Hvala za vsako info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.9.2019 11:57:33   
Cali90
Meni so na laparaskopiji, ki so jo opravljali zaradi IMN zraven odstranili še miom, tako, da pomoje se da.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.9.2019 12:20:22   
Janey
Sem šla malo čitat po forumu in delajo tudi oboje hkrati. Bom videla kaj bodo jutri rekli user posted image

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.9.2019 13:54:25   
Mariposa08
Janey jaz sem se ravno pred kratkim pogovarjala z neko punco, ki je imela laparoskopijo in so ji odstranili polipe, tako da očitno tudi to med laparoskopijo uredijo 😊


(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.9.2019 20:47:34   
Sankka
Jaz tudi mislim, da lahko med laparoskopijo, pa zraven bodo videli še, če imas prehodne jacevode.


K1234, je kaj novegaaa?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.9.2019 9:14:56   
Uporabnica123
Hej! Pri meni nic novega. Tist pritisk je potem sel in to je bilo to.. Vnetje sigurno ni bilo :) danes 21 dan tako da ce bo tak kot prejsni mesec bi cez 3 dni morala dobit M. Bomo vidli. Znakov ni nic edino izcedek sem imela zadnje dni povecan kar se mi pa ne zdi da je to znak :)

Mariposa medve sva tak na istem kot zgleda brez umetne nebo nic.. No pri meni vsaj ce pride M v naslednjih dneh je naslesnji korak verjetno to. Bomo vidli kaj bodo oktobra rekli. En mesec bom pa zdaj na "suhem" brez tablet ipd. :) kak se vlece! Sanka super duper vesela zate da je prehodno vse!! Te se kaj boli ali je slo mimo? Kdja imas zdaj naslednje? Saj si napisala verjetno pa sem pozabila :) Pri laparoskopiji ponavadi vse lahko zraven zrihtajo ja. Saj bolse ce si ze enkrat tam da se vse zrihta :) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.9.2019 12:49:59   
Mariposa08
K1234 ja res je, zgleda brez umetne vsaj pri meni ne bo nič.. Mah sem se itak že sprijaznila in ne čakam vsak mesec kaj bo 😊 upam, da vsaj pri tebi uspe😊 kdaj pa imaš ponovni pregled? Se mi zdi, da si rekla oktobra ali sem narobe prebrala :) če ne rata potem upam, da te dajo čimprej v postopek, se kr vleče to vse 🙄🙈




Drgač sem pa danes dobila izvide hormonov, itak nič nevem ali so ok ali niso, v tisti tabeli vrednosti so, pod opombe ni nič napisano, kera ve kaj je AMH? Piše da je moj  AMH  7,30, normalne vrednosti so pa od 0,711 - 7,59,. To naj bi bilo še ok ampak je skoraj že na meji, nevem če to kaj pomeni. Bom počakala do naslednjega tedna, ko imam merjenje foliklov pa bom zdravnici itak prinesla izvide, bo že vedla kaj je 😊

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.9.2019 13:57:12   
Uporabnica123
Mariposa.. Nimam pojma za tvoje izvide kaj naj bi pomenlo. Upam da je vse normalno in pa da hitro zves :)

Ja zdaj sem imela zadnji cikel z femaro in ce se ni prijelo imava 2.oktobra kontrolo na kliniki pa bomo vidli kaj bodo rekli.. Kolk casa traja to sploh za umetno potem? Upam da mi nebote rekle eno leto ali vec🙈

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.9.2019 14:23:05   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

K1234 ja res je, zgleda brez umetne vsaj pri meni ne bo nič.. Mah sem se itak že sprijaznila in ne čakam vsak mesec kaj bo 😊 upam, da vsaj pri tebi uspe😊 kdaj pa imaš ponovni pregled? Se mi zdi, da si rekla oktobra ali sem narobe prebrala :) če ne rata potem upam, da te dajo čimprej v postopek, se kr vleče to vse 🙄🙈




Drgač sem pa danes dobila izvide hormonov, itak nič nevem ali so ok ali niso, v tisti tabeli vrednosti so, pod opombe ni nič napisano, kera ve kaj je AMH? Piše da je moj  AMH  7,30, normalne vrednosti so pa od 0,711 - 7,59,. To naj bi bilo še ok ampak je skoraj že na meji, nevem če to kaj pomeni. Bom počakala do naslednjega tedna, ko imam merjenje foliklov pa bom zdravnici itak prinesla izvide, bo že vedla kaj je 😊
AMH je anti mullerjev hormon. Povečana vrednost le tega kaže na visoko aktivnost foliklov. To pa je značilno za policistične jajčnike. Če jih imaš je to to. Lp


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.9.2019 14:57:43   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: Mišmašek



IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

K1234 ja res je, zgleda brez umetne vsaj pri meni ne bo nič.. Mah sem se itak že sprijaznila in ne čakam vsak mesec kaj bo 😊 upam, da vsaj pri tebi uspe😊 kdaj pa imaš ponovni pregled? Se mi zdi, da si rekla oktobra ali sem narobe prebrala :) če ne rata potem upam, da te dajo čimprej v postopek, se kr vleče to vse 🙄🙈




Drgač sem pa danes dobila izvide hormonov, itak nič nevem ali so ok ali niso, v tisti tabeli vrednosti so, pod opombe ni nič napisano, kera ve kaj je AMH? Piše da je moj  AMH  7,30, normalne vrednosti so pa od 0,711 - 7,59,. To naj bi bilo še ok ampak je skoraj že na meji, nevem če to kaj pomeni. Bom počakala do naslednjega tedna, ko imam merjenje foliklov pa bom zdravnici itak prinesla izvide, bo že vedla kaj je 😊
AMH je anti mullerjev hormon. Povečana vrednost le tega kaže na visoko aktivnost foliklov. To pa je značilno za policistične jajčnike. Če jih imaš je to to. Lp







Hvala za pojasnitev 😊 sem nekaj potem brala na spletu, imam pcos tako, da je očitno povišan zaradi tega :) 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.9.2019 8:40:38   
Anonimen
Tudi 4. cikel neuspesen ... M pride tocno kot urica. :( Sedaj grem preverit se sebe v Dravlje - hormone, uz ... In upam da mi kaj predpisejo (ceprav se mi zdi da imam in o in m redne), ker nocem cakat sto let, da bodo po regelcih kaj ukrepal ... 


(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?