|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.12.2019 14:41:18   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: abracadabraa

Punce, samo en hiter pozdrav. Ce se me še spomnete. Cali, mariposa, druge nisem uspela zaslediti, sem samo na hitro preletela. Vam želim vse dobro, naj bo 2020 vaše leto<3 mi imamo skoraj 5mesecev ze. Vem, da boste tudi vi kmalu mamice. En velik objem! 







Kako sem te vesela, da si se oglasila, sem večkrat mislila nate 🤗❤️ čestitke za punčko, če se ne motim, uživaj s svojo princesko 😀💕 ja upam, da kmalu pridemo za tabo 😀 oglasi se še kaj! 🤗 Vse dobro v novem letu ti želim! 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.12.2019 14:43:18   
Mariposa08
*snowflake* kaj pa je to, da si kar kolabirala? So povedali kakšen je lahko vzrok tega? Joj, pa kaj se to dogaja punce, te hormoni so nas že čisto zdelali ☹️


Ti kar lepo počivaj, upam, da se vse lepo uredi🤗

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.12.2019 8:52:08   
Anonimen
Zivjo punce. Vceraj sem bila na prvem pregledu kjer so mi odvzeli kri in vodo. In spet novo razocaranje. Povisan sladkor v krvi. Je imela ze katera tezave s tem? Sploh nevem kaj lahko jem?...pregled pri diabetiku imam sele enkrat po praznikih vrjetno, moram dobiti od G se napotnico. Niti ne vem koliko je bil povisan sladkor, tega mi G po telefonu ni povedala. Sladkarij zadnje case res ne jem, ker mi ne pase, tako da nevem od kje bi imela lahko povisan sladkor.

(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.12.2019 9:56:33   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo punce. Vceraj sem bila na prvem pregledu kjer so mi odvzeli kri in vodo. In spet novo razocaranje. Povisan sladkor v krvi. Je imela ze katera tezave s tem? Sploh nevem kaj lahko jem?...pregled pri diabetiku imam sele enkrat po praznikih vrjetno, moram dobiti od G se napotnico. Niti ne vem koliko je bil povisan sladkor, tega mi G po telefonu ni povedala. Sladkarij zadnje case res ne jem, ker mi ne pase, tako da nevem od kje bi imela lahko povisan sladkor.



Zelo veliko nosecnic ima povisan sladkor. Ene samo spremljajo in merijo, druge so na dieti, tretje potrebujejo inzulin. V veliki večini je vse ok na koncu, pri nekaterih ostane sladkorna, pri drugih se ne ponovi nikoli, pri nekaterih pa v starosti kot tip 2. Ne se prevec sekirat, vse bo kul. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.12.2019 10:42:29   
*snowflake*
Mariposa08, to se mi je že enkrat zgodilo pred 7 leti. Namreč, takrat sem imela precej močne bolečine, sem skup padala in nisem prišla k sebi, dokler nisem dobila konkretno dozo zdravila direktno v kri. Potem so sumili na endometriozo, sem bila operirana in je bilo potem bolje. Do zdaj. Že tako imam kar močne in boleče menstruacije, ampak je nekak šlo z močnimi tableti. Potem sem od stresa letos fasala še gastritis na želodcu in nisem smela več nalgesinov jest, samo lekadole. In sem preživela lepo brez večjih težav kakšne štiri mesece, zdaj pa kolaps spet. Pregledali so med, naj bi bilo vse ok, neke miome so mi našli in da lahko ti povzročajo takšne bolečine. Sicer pa nič konkretnega, naj bi bilo vse ok. Zdaj čakam na ginekologa, ki ga imam šele februarja, pa bomo videli kaj bo rekla. Do takrat upam, da že zanosim po kakšnem čudežu, da mi ne bo treba še na kakšno operacijo, ker mi nič ne diši tole. Skratka, težavam ni konca to leto, res ne. Ampak danes sem že malo prišla k sebi, tako da gre na bolje. Posledično me bo seveda strah spet vsak mesec kako bom preživela menstro. Sam moram zakorakat pozitivno v novo leto, ne bi rada bila v začaranem krogu v svoji glavi. Bo boljše, a ne? 😊Drugače pa anonimna, glede povišanega sladkorja v nosečnosti sem že marsikaj slišala. Moja sestra ga je imela, morala je stalno spremljat svojo skladkor (dobila je vse, kar je potrebno..pikala se je v prst in potem izmerila). Odpovedala se je glutenu (moka, testenine, sladkor), skratka res je bila pridna. Donosila zdravo in igrivo deklico, ki je po karakterju ista kot njena teta (jaz😄). Je pa tudi moja sodelavka ravnokar rodila zdravega fantka, je imela tudi nosečniško sladkorno. Naj povem, da ni bila ravno pridna s čuvanjem, jedla vsega boga, je bila pa na bolniški od takrat, ko so ji to ugotovili (zakaj? Ne bi vedela. Ker ti kao bolniška ne pripada). Ampak vseeno je rodila brez težav. Naj bi pa pomenilo to, po besedah žensk, ki jih poznam in ki so to imele, da imaš lahko težave pri porodu. Ampak nobena jih potem ni imela. Ti se samo čuvaj, poslušaj zdravnike, kar ti svetujejo, in sem prepričana, da bo vse v najlepšem redu. Ni za delat panike. Upam, da sem kaj pomagala. Upam, da ste ostale dobro. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.12.2019 20:24:00   
Sankka
Pozdravljene punce. Evo tudi mene, nic novega in nic pametnega nimam za povedat, jemljem estimo, da si podaljsam cikel da lahko grem kar na iui z januarjem. Ce mi ga bodo sploh delali glede na prejsnjic. Nimam pojma.


Vsem vam pa itak zelim vse dobro, tako kot vedno!
Lepe praznike 🙂

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.12.2019 9:20:11   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08



IZVIRNO SPOROČILO: Sofie



IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

*Snowflake* meni je dabroston uredil cikle, jemljem ga od 15-25 dne cikla, od 3.-7. pa clomid. Sem pa že pošteno sita teh hormonov, še januarja pijem clomid in dabroston in potem s tem zaključim verjetno do marca, ko naj bi bila umetna. Tako, da že komaj čakam januar, da se naročiva na posvet konec januarja, da vidimo na čem smo 😊


Kako ste kej ostale, Cali, Sankka, K1234, kej novega pri vas :) ? 



Če prav razumem se ga je od 15. dneva in zadnji dve tableti vzameš 24. dan? Jaz sem ga sedaj dobila še za tri mesece, ker imam ves čas izcedke. Upam da se sedaj uredi. Danes je UZ pokazal, da se mi maternica sama slabo čisti po M. Zato tudi dabroston. Upam, da bo kakšen pozitiven rezultat. 





Sofie res je, 24.dan vzamem zadnjo tbl,  ene 2-3 dni po tem pride M. Kako pa to, da se maternica slabo čisti po M? Jaz sem dabroston dobila za ureditev cikla in pa ker sem imela zelo stanjšano maternično sluznico, zdaj je bolje, pomojem še januarja pijem vse to z klomidom, potem bom videla kako bo s pripravami pred ivf postopkom. Bom pa šla na akupunkturo pred in med ivf postopkom, sem že zmenjena z neko gospo, da jo pokličem po novem letu, da se dogovoriva vse okoli tega. Je rekla, da se ravna po neki angleški metodi in, da so tako že ene 3 zanosile v postopku, prej so bili pa vsi postopki neuspešni. Mi jo je pa priporočila kolegica. Sem pozabila malo, je tebi v prvo tudi z akupunkturo uspelo ali sem malo zamešala? 


Hvala. So me opozorili tudi v lekarni, da moram pazit, da res vzamem na 12h. Ne vejo zakaj se maternica ne ščisti do konca. Je rekel, da če ne bi delala na otroku, da bi me poslal na čiščenje. Ampak da je potem lahko samo še več težav. Jaz sem imela v zadnjem času 4 UZ, da je preverjal kakšno je stanje. Sem res vesela, da imam takšnega G, da si vzame čas. Se mi ni potrebno nič naročit, samo pridem.
Jaz sem v prvo zanosila po operaciji pregrade. Sedaj se trudiva 9m, ampak glede na to, da sem tudi po 20 dni krvavela, ne kaže najbolje. G je rekel, da ko bom želela napotnico za neplodnostno naj se kar oglasim.

Mogoče katera ve kakšne so čakalne dobe v Dravljah?

Lepe praznike in naj bo 2020 polno novih dojenčkovuser posted image

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2019 22:18:53   
naty1989
Punce tudi jaz se malo javljam. Ker je jutri zadnji dan vam želim vse dobro v letu 2020! Veliko ljubezni, sreče, veselja in vse kar si iz srca želite. Jaz sem vredu, moja Nastja pridno raste in se lepo razvija, počasi bo že stara 4 mesece. Vam pa vsem želim da se vam izpolni največja želja da postanete mamice, posebej Mariposa, Cali, Sanka in vse ostale. Ne bom pozabila na vas, še vedno držim pesti.
Abracadabra
Super da si se javila, kar tako naprej in uživaj s svojo pikico (sej imaš punčko ne?)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.12.2019 2:00:49   
Sankka
Hvala naty, lepo da si se javila in da je vse ok,😘 vse lepo zelim tudi jaz tebi in tvoji druzinici.


Punce tudi vsem vam ostalim borkam zelim, da bo leto 2020 uspesno in pa seveda tudi plodno in da zacnemo enkrat ze s temi plusi! Lepo praznujte, 🎊🎉✨✨🎈🎀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2020 9:46:01   
*snowflake*
Tudi iz moje strani punce, vse dobro v letu 2020! Naj bo čim manj stresno, zelo uspešno, predvsem pa zdravo in plodno! Naj se nam uresniči ta tako močna želja po zanositvi in donositvi zdravega otročka. 🐞🍀

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2020 10:12:49   
Mariposa08
Zdravo punce, tudi jaz vam želim nepozabno leto, polno uspehov, sreče in zdravja.. In pa seveda, da se nam uresniči tista največja še vedno neuslišana želja po materinstvu. Srčno upam, da bo ta prehod v novo deset_letje naše leto! 🥂💕😘



Naty lepo, da si se javila in da misliš na nas 😊 tudi tebi želim vse naj naj v novem letu! super, vesela za Nastjo, želim ti lepe trenutke s tvojo malo princesko  🤗

Sofie, v Dravljah ni čakalnih dob, jaz sem čakala 1 mesec in to sredi poletja, jutri že kličem tja, da se naročim na posvet z partnerjem, da se zmenimo kdaj gremo v postopek. 

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2020 10:47:20   
Malecka8
Pozdravček še od mene v novem letu.

Želim vam predvsem zdravja in pa seveda, da se nam končno izpolni ta velika želja, da postanemo mamice. Naj bo leto 2020 tudi za nas srečno! 
Vse lepo! :*
Kako ste drugače? Čaka katera, da M ne pride? Da še bolj držimo pesti? :) 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2020 11:33:55   
fracek
Draga dekleta, tudi jaz vam zelim prekrasno leto. Za nas bo v vsakem primeru pestro. 😁 Sem polna upanja in drzim pesti za vsako posebej. 🤗 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2020 12:45:41   
Cali90
Punce tudi jaz vsem nam želim srečno v letu 2020! Evo, jaz sem že začela z svojimi novoletnimi zaobljubami (čeprav si jih nikoli ne dajem ampak sem itak hotela to storiti) in sem opustila kajenje, ter začela tečt oz. se več gibat, bi rada kakšen kilogram izgubila. Si je še katera zadala kakšno novoletno zaobljubo? 


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2020 16:00:40   
Mariposa08
Cali tudi jaz sem si dala zaobljubo, da bom malo kg dol spravila, kšno kilo alo dve sem že izgubila, še ene 3kg pa bo ravno prav, da bo trebih zopet bolj zategnjen 😂



Drugače sva pa dobila datum za posvet glede ivf 28.1.,tako da se bomo konec meseca dogovorili kdaj gremo končno v postopek 😀

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2020 19:33:30   
*snowflake*
Jaz sem tudi ena izmed vas - zaobljuba, da izgubim par kg. Bolj zdravo jest in telovadit.  Mamo to punce 😊 Mariposa, super! Jaz pa imam komaj februarja drugi posvet po hsg. Se mi zdi še cela večnost do takrat. Sem se pa končno ta teden malo sprostila. Sva na smučanju in je prav lepo, ko ni treba v službo hodit, pa še nobenega stresa 😊

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 8:56:46   
Sofie


Živjo. 
Nam so dobri možje malo z zamudo prinesli darilo. Včeraj popoldne sem zagledala dve črtici. Danes zjutraj pa je tudi CB pokazal plus. 
Držim pesti še za vse ostale. Pri meni je dabroston očitno pomagal. 
Lp, Sofie

(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 9:09:33   
Anaina
Pozdravljeni punce..


Redno vas spremljam in danes vidim končno veselo novico.. Sofie iskrene čestitke in srečno do konca. Sama sem Glih vstopila v 33t in gre res ful hitro ta druga nosečnost. Drugače pa pridno navijam za vse vas.. Mariposa mislim da si ti naslednja na vrsti za plusek. 
Lp

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 12:29:36   
fracek
Woohooo, zacelo se je 💪💪💪 Sophie, cestitke in vse najlepse pri poteku nosecnosti ti zelim. Po kolikem casu vama je uspelo?

Zdaj pa nadaljujemo v tem duhu, ane? 😉Jaz pa nisem sprejela nobenih novoletnih odlocitev, grem s tokom 😁Lepo bodite in se javite kaj.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 18:40:37   
Sofie



Hvala vsem. 
Fracek v 9. krogu je uspelo. Pri meni so bile težave, da sem imela kar naprej izcedke. Očitno je sedaj dabroston deloval in je potem celo uspelo.
Sva pa že prvo dete dolgo čakala. 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 19:10:57   
Anonimen
Bravo Sofie! ☺ Juhuhu, pa se je začelo. Katera bo naslednja? Tudi anonimna v pričakovanju vas še spremlja in podpira in navija za vas. In se veseli naslednjega pluska. 


(odgovor članu Sofie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2020 19:33:07   
Mariposa08
Sofie čestitkeee! To pa je lep začetek leta 😀

Počasi ti bomo vse sledile, upam :) 
Anaina, lepo da si se javila! Evo še malo pa boš imela punčko že v naročju :) ja upam, da bom res kmalu na vrsti za plusek, zdej se pa kr vse že hitro odvija :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.1.2020 9:01:15   
*snowflake*
Sofie, čestitaaaam! Zelo vesela zate! Zdaj pa srečno naprej, da bo vse tako kot mora biti. To je pa zelo lep začetek leta. Upam, da se tako naprej tudi nadaljuje še z nami ostalimi. Držim pesti. Ostalim mamicam in bodočim mamicam, ki ste se javile pa tudi srečno naprej in lepo, da se javljate in navijate za nas 😊

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.1.2020 20:11:12   
*Ajda*
Punce najprej vam želim eno uspešno, zdravo, plodno in ljubezni polno leto 2020❤️🥂🍀upam, da bo leto 2020 naše❤️ Sofie čestitke🥰lepo je slišati take novice😍.  Pri meni ni nič novega.. Jutri grem na sprejem v ambulanto za ivf, da dobim zdravila in nato počakam M in v akcijo... Čeprav sem vesela se pa tudi ful bojim vsega tega😏in sem danes čist nekok sesuta... Bojim se, da mi nebo uspelo v prvo, ker redko kateri uspe in se bojim, da me bo preveč prizadelo če nebo uspelo takoj... Po drugi strani se bojim špikanja.. Nevem kako bom to zmogla... Tko imam mešane občutke glede vsega.. 😕


(odgovor članu *snowflake*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.1.2020 20:37:12   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: *Ajda*

Punce najprej vam želim eno uspešno, zdravo, plodno in ljubezni polno leto 2020❤️🥂🍀upam, da bo leto 2020 naše❤️ Sofie čestitke🥰lepo je slišati take novice😍.  Pri meni ni nič novega.. Jutri grem na sprejem v ambulanto za ivf, da dobim zdravila in nato počakam M in v akcijo... Čeprav sem vesela se pa tudi ful bojim vsega tega😏in sem danes čist nekok sesuta... Bojim se, da mi nebo uspelo v prvo, ker redko kateri uspe in se bojim, da me bo preveč prizadelo če nebo uspelo takoj... Po drugi strani se bojim špikanja.. Nevem kako bom to zmogla... Tko imam mešane občutke glede vsega.. 😕







Ajda se enako počutim kot ti, me iste misli matrajo.. Sicer bova šele konec tega meseca zvedela ali gremo februarja ali marca v postopek ampak sem kr malo na trnih. Samo berem in razmišljam o tem, ali bo uspelo sploh v prvo, bom sploh pridelala kšno celico? Špikanja me ni strah, ampak neuspeha 🙄 mogoče se prekmalu preveč obremenjujem, ampak kaj čem. Javi kako bo, kaj ti bodo rekli.. Držim pesti, da bojo lepe novičke kmalu 😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?