|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 9:58:03   
Mariposa08
Lillyy 

Ja meni se tudi zdi , da ni to še to na testkih, mogoče si jih prekmalu delala.. koliko si že od konca M ? Mogoče je še prekmalu, probaj popoldan zopet po kosili kot ti je Anonimna rekla , mogoče bo kaj vidno in ponavljaj vsak dan pa boš videla , bo že moralo biti potem malo bolj jasno .

Naty


Kaaaj??! Tudi to obstaja, da se tipaš dol, nevem če bi jaz to počela, meni že slabo postsne , ko mi G vse s prsti pretipa, da ae pa še sama, hvala lepa :)) Verjamam pa ja sej je milion nekih metod in ko si obupan že , potem probaš vse samo da bi že uspelo ampak uspe pa ravno takrat , ko že misliš da ne bo nič :)

Jaz sem opazila, da imam ta mesec zaradi klomida že daljšo M oziroma M je že nekako minila , samo rjavi izcedki so še malo , to je normalno zaradi klomida , mi je že takrat G tako povedala ampak sem brala, da naj bi če jemlješ klomid tudi O se prestavila na malo kasneje ,hmmm.. moram bit zdaj pozorna , je verjetno , da bo M namesto 13.dan prišla 14,15,16.dan cikla ? No saj je vseeno, zamudila je zih ne bom hahah

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 10:03:11   
Mariposa08
No očitno mi je ta vročina malo stopila v glavo in ne vem več kaj pišem 😂 mislila sem na O , da bo kasneje, da bo namesto 13.dan, verjetno potem prišla šele 14,15 ali 16 dan. Bom bila pozorna pa bom videla kako im kaj bo , mogoče si še jaz kupim teste , me je kar malo zopet zamikalo , da sprobam kdaj je ta O točno 😊

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 10:28:16   
naty1989
Ja mariposa08 mislim da obstaja. Ampak ne vemo kako se tipat. Sploh si tudi sama ne predstavljam kako to izgleda. Nisem še tega nikoli probala, pa mislim da tudi ne bomo. Bom raje počakala, da se zadeva sama po svoje zrihta.
No pri G je res malo bolj tak ko imaš pregled, ni prijetno. Tudi če hočeš sama to počet moraš vedet kako pa kaj. Da se ne raniš, ali pa še kakih bakterij not ne neseš. Sej veš, vse se lahko naredi, če ne veš. Oz.nisi podučen.


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 10:33:36   
Lillyy
Ah saj vem da še ni to to :) upam samo da mi kaj pokaže pred ponedeljkom. Ker na morju ne bi delala testkov. Ne vem, če bom naredila še enega, jih bom tako takoj vse ponucala.Danes imam 11. dan. Glede na to, da imam cca M na 29 dni, je še prezgodaj ja. Se pa pomoje bliža. 😁Abracadabra, ti imaš zdaj že pravo M, ali se ti je zdaj umirilo? Če si kje napisala in sem spregledala pa se opravičujem. :)Jaz tudi ne mislim it v metodo tipanja vratu, to mislim da pa res moraš biti malo bolj podučen, da točno veš kako in kaj :)
Bomo vse dočakale poroko, nič bat 😁😁

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 10:50:59   
abracadabraa
Cisto po mosko :)) sej bo, sej bo.. bo bo :D
Vgl.jaz se vedno cakam da se moja draga M ulije.. vceraj krvi minimalno, pac na papirju, niti do vlozka ne pride.. prav me nervira ker bi rada da takoj ulije in cau.ne pa to packanje 2,3dni. Ker itak vem da je to to, da prihaja M. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 11:49:40   
Mariposa08
Se strinjam Naty da če si želiš pretipati mat.vrat , da moraš biti malo podučen o tem , da ravno nekaj na pamet ne rsziskuješ preveč, da ne bi bilo še kaj narobe potem 😊
Lillyy ti greš že v ponedeljek na dopust , blagor tebi :) no sej bo meni tudi hitro minilo do dopusta :) ja probaj potem čez kakšen dan naredit O test ali kako , mogoče bo pa že pokazalo takrat. 
Abracadabraa , ja sej tipični moški , vse je na izi in vse bo, iz tega njegovega sej bo bi lahko že knjigo napisala , hihi 😂A še vedno se ti M ni ulila, kaj pa veš, mogoče se pa sploh ne bo :) a kakšne znake tako imaš, se kej drugače počutiš kot pa ponavadi pred M ali imaš obučutek , da M prihaja ? Držim pesti, da še vedno nekaj je na tem, da te M ne obišče 😁

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 11:59:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lillyy

Evo, sem naredila testek za O in je isto šibka črtica kot včeraj. Se mi zdi, da je bila včeraj popoldne malenkost bolj močna. Skratka, ni še to to .. no po Floju naj bi imela O šele v ponedeljek, torej recimo da najprej v nedeljo. Bomo videli. Sem slikala, čeprav itak mi nimate kaj pomagat 😎bolj da vidim, če znam slike dodat. 
Naty, ti dam prav glede O. Čeprav meni, če jo testi ne bodo pokazali, priznam da bom malo zaskrbljena.Anonimna, ti si si koliko mesec testirala? In pa a ti je vsak mesec pokazalo? 
Ne vem, a mi je uspelo naložit slikce? Tista kjer sta 2 je od včeraj 😎
user posted image


Lillyy, jaz sem testirala samo 1 mesec, toliko, da sem videla, če je to kar čutim, res O in res je bila :) Drugace pa tvoje črtice lepo napredujejo in bi lahko v roku do 2 dni bilo že pozitivno :) Pa bolj kot po aplikaciji se orientiraj po O testih, ker aplikacija je samo predvidevanje, O test pa ti pokaze realno stanje.

(odgovor članu Lillyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 12:09:12   
abracadabraa
Mariposa, pri levem jajcniku me vsako tolko spikne, pa v spodnjem delu en tak pritisk cutim, se najvec pa me v krizu vseka na.komente..ampak, nic kar ne bi vsak mesec pred M cutila..tako, da je M na pohodu v vsej svoji "lepoti" :D 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 12:55:18   
Mariposa08
Abracadabraa imaš istr znake, kot sem jih imela jaz , samo da je mene M obiskala oa sem se tako že veselila, da pa nekaj je:/ jaz upam, da je pri tebi drugače, da to niso znaki M ampak .. 😊😋Pa imaš drugače vedno pred M izcedke 2,3 dni ? Jaz izcedkov pred M nimam,pri meni se samo ulije in me potem tako močno boli , da ja ne pozabim, da je M prišla, hehe.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 13:23:18   
abracadabraa
Mariposa, hvala :) ceprav nimam vec niti upanja za tokrat :) nimam cisto vedno te izcedke, ampak na par mesecev pa..ena 2meseca nazaj je blo podobno, ko se je kazalo ze na 25.dan..druagce pa M dobim na 29.oz30.dan.. bi raje videla da se ulije.ker to packanje je katastrofa..3dni ne ves niti kaj si oblect da se ne ulije, pa ce gres kam ajde vlozek, in pol seveda niti kapljice :D pa se ne vem a bi oznacla to 1.dan M ali ne..jaz oznacim tisti dan ko je jasno, da je to to, ker M spremljajo kar mocni krci. Tako, da glede na izkusnje, mislim, da bo taprava M prisla jutri.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 15:36:07   
naty1989
Mariposa
Ja če si hočeš ta maternični vrat pregledovat res morš že bit pol ginekologa, če ne že celi, haha.
Abrakadabra
Vem kako ti je, to matranje sem in tja, pa ko 98 % da ne bo, samo čakaš še tisto glavno. To se meni zdi res že kot malo matretiranje samega sebe. Pa če kaj čutiš greš hitro na wc pogledat če je, pa še ni. Pol pa drugi ali tretji dan ponavadi zjutraj šok. Ah ja zelo znano. Ti je kaj hudo? Kateri krog si že?
O Lilly skoraj dopust, jaz še bom pa za tabo počakala 6 dni. No 5. Tako da ko ti greš, takrat vem da bom tud jaz počasi. Upam da bo lepo vreme še te do konc avgusta 😊

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 17:24:52   
abracadabraa
Naty, ja neko razocaranje ves da vseeno je..itak vsak krog upas, da tokrat pa bo..pol pomislis, ce bi ze v prvo uspelo bi skoraj ze pri koncu bila :) glede na to da je to 8.krog.. ampak no, nocem se prevec sekirat tokrat..bom probala cim bolj pozitivno gledat:) je pa vsekakor en tak smotan obcutek kljub vsemu trudu da odmislis vse

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 19:23:08   
Mariposa08
Naty , ti tudi že počasi odštevaš? No saj jaz grem pa malo za tabo , za par dni samo, da bom do rd nazaj :) pa potem se septembra malo, že komaj čakam malo ohladitve v vodi :)
Abrqcadabraa ja smotano je to , sploh zdej poleti ko bi npr. lahko oblekla oblekico al pa nekaj da zi je na komot, ker je že tako preveč vroče, potem pa ta M niti se ne upije dobto niti ni da je ne bi bilo :/ Če bi meni zdaj po novem ko se trudiva uspelo, bi bila tudi že več kot na pol nosečnosti že, hehe . Tako pa bomo vsaj do poletja naslwdnjega pa ja že zanosile in rodile pa potem poleti vozičkale naokoli😂

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 19:28:54   
Mariposa08
Sem hotla napisat , da se M niti dobro ne ulije, ne upije , hahaha , te telefoni kar nekaj po svoje pišejo 😂

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 19:31:48   
abracadabraa
Hahah:)) sem vseeno razumela kaj si mislila :D :D Ja res, ko bi se 1.dan ze fajn ulila bi skoraj je blo ze konec, a vbistvu niti se zacela ni aaaaaaa.za popenit

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 19:42:31   
Lillyy
Ma mogoče te pa vseeno varajo občutki Abracadabra in je ne bo. Je pa lažje prenesti, če se pripraviš kot da bo. 😁 
Meni se zdi da sem že čisto zmešana in da je vse to načrtovanje že čisto preveč vplivalo name. Sem se že kar sprijaznila, da tudi ta mesec ne bo uspelo, ker samo še to razmišljam, groza. Trenutno sem se temi O testi obremenjena in dobro pa krvomočnico stalno kuham.Se mi zdi, da tudi že na moje slončkanje vpliva. Prav grozno. Morda pa imam danes le slab dan.Nekako nočem, da bi vse to čisto preveč vplivalo na moj odnos s partnerjem v slabem smislu. 
Res komaj čakam morje, upam da se bom tam malo izklopila. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 19:52:35   
Mariposa08
Najboljši recept bi bil, da se ne obremenjujemo z O in ali bo ali ne bo ampak je to tako težko, da enostavno ne moreš tega izklopit :/ sej bo pa na morju boljše, se boš odklopila pa tudi zdaj , pozabi na O , ti samo slončkaj 😊Res je Lillyy to obremenjevanje s tem je obupno , jaz moram rečt da se ta mesec prav nič ne obremenjujem , sem priprsvljena da me bo konec meseca ali začetek septembra itak M obiskala, če pa ne bo pa še toliko bolje😊Ta M zdej nazadnje me je čist zdelala, ko sm mislila da je pa ni bilo pa bo ko bo , hehe še vedno bom imela kake izpade, da nekaj čutim pa pol ne bo nič hehe.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 21:44:19   
abracadabraa
Se strinjam z vama..je prav psihicno naporno..pa nikoli si ne bi mislila.. itak najboljse bi bilo ne mislit toliko o tem, se prepustit kar bo bo, ampak ja..zelo tezko..Potem ze nekako se sprijaznes z novin neuspesnim mesecem, in dobis spet tista famozna vprasanja kaj pa vidva cakata, ali pa zgodbice kako je kolegica od kolegice zanosila nenacrtovano, niti v nobenem planu ni blo otroka se dolgo ne, pa ni vedla da je noseca pa na veliko popivala, pa smucala itd.. pa ajde so se odlocli ga obdrzat..-_- pa kje lih mene najdete za te zgodbe noo :D :D

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 22:14:35   
naty1989
Abrakadabra
Ja čist razumem kako je, tebe še bolj ko že zaključuješ 8 krog. Ko si misliš, da če zdaj ni bilo bi pa zdaj že lahko. No ampak mislim, da ti več ne razmišlkaš kdaj je O? Ali veš kdaj jo imaš?
Veš kak je, najprej po M je hudo, kak mesec te čist zdela, kak mesec ne tako. Potem kake 3 dni razmišljaš zakaj ni blo, pa kdaj bo, pa če bom sploh mela otroka vsaj enga...malo črnih misli tudi pride. No potem pa nekak preboliš, da pač ni, pa greš počasi naprej. Za kak teden po M si že ok. Je pa res dobrodošlo da se zamotiš čim bolj, najboljše s kakim delom, pa začnejo dnevi hitro tečt. Ali pa da se družiš s kom, pa ne da bi se o tem menla, pač kaj drugega. Pa je potem lažje. Samo da nimaš črnih misli, pa da ne študiraš kdaj bo O. Ker če začneš o tem, potem spet padeš not v črno luknjo in komaj prideš ven. Res je zelo naporno ja, psihično, vcasih se ti zazdi da bi kr nehal s tem. Sam kaj ko pol tud ne bi noben mev otrok, če ne bi vztrajal. Ampak moreš res bit močn, da greš po vsakomesečnem padcu spet naprej. Al pa sčasoma postaneš močn. Sej veš kar te ne ubije te okrepi.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 22:31:35   
naty1989
Abrakadabra
Vem, tudi jaz poznam eno, ko je zanosila tako nevede je kao tabletke vmes jemala, 1x je 1x ni. Kar mi ni jasno, ker če bi jaz jemala tabletke ni šans da bi mi ratalo, če mi zdaj ne. V glavnem je hotela splavit, pa potem ni, ker so jo tam gledali kot neko morilko. Mislim včasih se ti zdi, kot bi se usoda norca delala, takim ko nočejo otroka jim ga da, takim ko pa se trudimo pa ni šans. Ne vem, kaj se čemo jezit sej nič ne mormo, sam fer pa ni.
Ja eni si res mislijo da otroci padajo z neba, da ko boš reko zdaj bom mev bo štorklja prnesla. Ne sekiraj se zarad takih, ko ne vejo, kaj ti preživljaš, niso v tvoji koži in ne morejo sodit. Če bo kdo kaj takega reko, sam reči nazaj kako pikro. Npr.da ni tako enostavno ali pa da otroci ne padajo z neba, pa ne bojo več nič rekli.
Mene je tudi tašča spraševala kdaj bo kaj, pa da slabo kaže. Nekaj časa sem še bila tiho, pol sem pa rekla čist normalno, da če bi bilo tako kot bi jaz hotela, bi že davno bilo.  Pač mex vrsticami delamo na tem ampak še ni. Pa pač tud če kdo drug vpraša, povem pač da ni enostavno. Da traja lahko kar dolgo...in ne boš vrjela, dobim zelo pozitivno reakcijo nazaj da sej bo, samo vztrajat. Tako da marsikfo ve kako je, samo so pač radovedni. Čeprav jaz nikogar ne bi spraševala kaj čaka pa če bo kaj. Ker vem kako lahko prizadene takšno vprašanje nekoga ki se sprašuje če bo sploh lahko imel otroka.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 22:40:45   
naty1989
Mariposa
Ja že odštevam dneve. Že kr težko čakam ta dopust, haha. 
Super da si neobremenjena kr tako naprej. Tudi jaz sem razmišljala kako bom že takoj noseča, haha. Recimo febrarja sma začela pa sma se takrat z mojim menla, da ko gremo na morje bom pa že mela fejst trebuh. Pa še ena je rekla, ko sma rekla da grema na morje, da naj te 3 pridemo nazaj, haha. Pa je reko moj, že tja bi mogli 3 it. In evo me zdaj, niti prvo ni bilo, sem popolnoma nenoseča, ni trebuha, ni nič. Drugo pa tudi ni bilo mogoče, sma že zamudila. Tako da se ni nič uresničlo, kaj sem planirala.
Lilly
Joj vem kako je, ti testi še bolj prilijejo olje na ogenj, pa si še bolj nervozna, če bo kaj pokazalo...zato se jih jaz raje izogibam, dokler se da. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 22:46:55   
naty1989
Ja lilly res upam da malo odmisliš zadeve, ker lahko res vpliva ta nervoza na tvoj odnos s fantom. Lahko se tudi začneta kregat zaradi tega. Ni dobro to, ne za tebe ne zanj. Boljše da se imata rada, otrok bo že prišel.
Mariposa
Ja najboljše bi bilo odmislit pa si rečt bo ko bo, ne bom se nič sekirala. Sam ko včasih to nd gre, dobro malo že odmisliš, ampak čisto pa ne. Še vedno so misli tu, pa tuhtanje. Če se jim prepustiš, te hitro zavedejo pa peljejo na stara pota. Dobro se moraš zamotit in brzdat, da ti vsaj malo rata. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 22:53:16   
abracadabraa
Naty, ja sej naceloma vem kdaj imam O, ker jo cutim ko zabode :D sva pa pridna cez cel mesec tako, da tudi ce bi jo imela prej al kasneje kot mislim, bi vseeno moglo nekaj ratat :DAmpak bi ratalo se nic posejat :PNo, vsekakor cakam nov mesec oz.nov cikel.novim zmagam naproti. No, seveda se more prej gospa M odlocit in ulit.me malo zafrkava

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.8.2018 23:11:06   
naty1989
Mhm. Kaj pa obremenjuješ se pa ne več toklo kolki si se mogoče prej ne vem v 4,5,6 krogu? Mislim s tem zakaj ni, pa če bo sploh kdaj ratalo, tako da se ti skoz to podi po mislih? Mislim če je vseeno malo popustil ta začetni zagon, da morš zanosit...pa nujno O trofit...

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.8.2018 1:30:00   
Anonimen
Oj, pupe je katera imela problem. Delala sem teste pa so pokazali, oz en test mi je bil na sumu, da je lahko bil pozitiven, vendar nisem prepričana, ampak potem pa sta 2 pokazala negativno. Menstruacija bi morala priti junija, do danes je še nisem dobila. Imam sicer dneve, ko mi je slabo, občasno mi kava smrdi in gre na bruhanje, zelo sem utrujena na trenutke.
Nisem pa še šla G. Imam jaz sicer sedaj 1 leto ze redno M, prejsna leta nisem imela rednih, M. 

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?