|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 20:03:35   
Mariposa08
Abracadabraa moja O se bliža že počasi , v nedeljo ali ponedeljek naj bi prišla . Čutim že neko rahlo špikanje in bolečine tako da vem da počasi že prihaja . Kako si ti z O ? Ti si malo za mano kakšnih 3,4 dni se mi zdi, bo tudi kmalu tvoja O kle :) ko bi vsaj končno bilo kaj uspeha :)


Naty mi imamo vrt , mislim mama ima vrt, tako da imamo dosti domače zelenjave  ( por, korenje, čebula, česen , stročji fižol, buče , paprike, celo čili smo posadili in feferone :) ) tako da je za zimo dosti zelenjave ostane , da lahko potem pri kuhanju uporabim. Ajvar nisem nikoli delala, rada bi pa čili naredila, tisto pekoči džem ali kako se temu reče , ki potem dodaš jedem , mmmmm :pPeso je mama enkrat delala, je bila dobra , vložena pesa , smo jo imeli za celo zimo :) sem pa rekla, da bi rdeče paprike vlagala , tiste pečene paprike s oljem, česnom in peteršiljem , mmmm tudi dobro paše k jedem namesto solate :)Veliko lahko človek res sam naredi doma, kot pa za vsako stvar v trgovino hodit , res je strošek , ko moraš toloko in toloko sadja in zelenkave in vsega kupiti , da lahko potem vlagaš zelenjavo in delaš razne marmelade , ajvarje in take stvati , vendar če pogledaš itak narediš veliko tega in imaš za dolgo časa , kar pa kupiš v trgovini nevem 1 marmelado pa no hitro poješ pa zopet greš v trogivino in spwt zapravljaš pa itak vedno kupiš še milion drugih stvati in spet si v minusu heeh :) 

Naty jaz isto O že napamet vem kako in kaj bo in mislim aha ta mesec sm pa zadela bo nekaj pa potem zopet ta M in sem potem spet čiato na tleh mah, enkrat sr bo pa ja že prijelo :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2018 12:34:39   
naty1989
Moj ata ima tudi veliko zelenjave in tudi sadja. V bistvu prodaja na tržnici u mb zelenjavo, zato more imet kar velike količine vsega. Tako da ko mu grem pomagat, ko ima kakšne akcije, recimo da se more kakšna stvar spravit pa je potem za prodat, mi da ful vse zelenjave, pa krompirja, tudi sadja. Tako da je prav lušno, ko ni treba vse kupit pa še domače je :). Jaz sem 1x jedla ene male rdeče paprike z nekim namazom notri, ne vem če si tisto mislila? je kar dobro za pozimi ja. Mogoče še jaz kaj takega kdaj naredim :). Ja res je treba kar gledat, ko greš v trgovino misliš da boš kupil samo par stvari, potem pa pod 30 € je že redko :). Pa vse bi imeli to je, pa sladkarije ne smejo manjkat...pa še kaka osvežilna pijača, pa za grizkat...pa je voziček poln :). Ah včasih je boljše sploh ne it v trgovino,haha. Al pa res bit žlaht do sebe pa si ne kupovat nekih takih stvari ko sploh niso potrebne, pa samo tisto kar bi res rabo za jest :).

Zgleda, da še vseeno nismo pogruntale to O, ali pa se nam ona tako vztrajno izmika. Ampak glej sej vedno se pa tudi ne more,haha. 1x bo tudi ona podlegla :). Ali se malo zalolala, pa bo tisti bum ki ga tako pričakujemo :). Upajmo da čimprej :)

In kaj si začneš na to lepo soboto?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2018 12:37:12   
naty1989
Najbolj se pa morem smejat, da ko grem v trgovino, da želim kupit recimo mleko, potem pa kupim vse drugo samo mleka ne,haha

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2018 14:52:23   
abracadabraa
Moja O naj bi bila cez 5dni priblizno ja.. Bomo videli...
Naty, res je.. Ko gres v trgovino se hitro nabere.. Od 20€ tezko prides.. Tudi ce gres po par stvari vedno kaj vidis ajde pa se to vzamem, pa se to.. In je hitro polna kosara.. Oz. Kar vozicek hahha :)) Zdaj je tako obdobje, da mi pase kake juhice jest.. Bucne pa zelenjavne..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2018 15:25:58   
Mariposa08
Punce danes je tako lepo vreme tako da se odpravljava malo potepat v naravo, na kašno kavico in večerjo kasneje :) danes sem se odločila da ne bom dan preživela za štedilnikom hehe :) 

Naty to je super, da ima oče na tržnici mesto kjer prodaja zelenjavo, potem pa res veliko zelenjave dobiš zasstonj:) pa to pri kakšnem obrtniku kupuje na veliko , ker nw tržnicah je zelenjava veliko boljša kot pa v trgovini , se vidi da je domače pridelana .Hmmm male paprike z namazom ?? Mogoče misliš tiste , ki jih v šparu kupiš vložene male rdeče in malo pikantne paprike ki so polnjene z nekim namazom ali sirom nevem. Drugačene mislim te paprike. Navadne velike rdeče paprike popečeš na hrbtni strani pekača v pečici potem pustiš pokrite s krpo da se zmehčajo in olupiš vrhnjo plast tisto lupino ko se naguba potem :) potem pa česen narwžeš na pol  in peteršilj narežeš in lahko tudi malo korenja naribaš , daš v te steklene posode s pokrovom naliješ olivno olje in paprike seveda prej daš not in česen in vse to, potem z olivnim oljem zaliješ in pokriješ , pa seveda tudi soliš . Nevem pa če ni celo nekaj kisa , da se da v to , lahko samo z oljen delaš , lahko pa še kis dodaš če se ne motim. 


Jaz bi tusi samo juhe jedla zsej :) najraje si naredim zelenjavno juho z cvetačo , brokolijen, zeleno bučko , korenjem ,čebulo in česnom . To vse prepražim, česen samo na pol prerežem in na koncu dodam pitem pa z vodo zalijem in dodam jušno osnovo in je super juhica , mmmm :) 



Abracadabraa jaz pa mi se zdi jutri da bo O ali pa v pon nevem, sva aktivna pa upam da bo kaj končno obrodilo sadove hehe :)Ja sej v trgovini greš pa potem zapraviš veliko:) naty tudi jaz doatikrat grem v trgovino po določeno  stvar potem pa tisto pozabim kupim pa vse oatalo haha, potem pa še enkrat v trgovino :) ja abracadabraa celo voziček napolniš hehe , zato jaz raje vzamem košaro ampak tisto sevefa ko jo vlečeš za savo kot voziček in seveda mora prelivat čez košaro da dostikrat še kaj v rokah nosim do blaganje , da me ja vsi čusni gledajo haha :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2018 10:01:36   
naty1989
Mariposa08
Res so lepi dnevi, tako da čisto prav da jih preživiš čim več zunaj in da nisi vsak dan za štedilnikom,haha. Prija malo kaj drugega tudi ne samo vsakodnevno kuhanje. 
Ata se sam ukvarja s tem z zelenjavo, ima veliko njiv in 3 rastlinjake. Tako da ima vse sam. Drugače sta ata in mama ločena, ima pa ata eno prijateljico ki mu zelo pomaga. Drugače pa ima ni da ni od paradajza,paprike,murk,solate,radiča,pšenice,koruze,zelja,ohrota, tudi sladki krompir in šparglje ima. No pa še te standardne korenček,peteršilj,česen,čebulo,por...pa še se kaj najde. 
Ja mislim da so one male rdeče paprike z namazom. 1x sem jih jedla na morju na obisku, niso slabe. Za tisto ko ti delaš pa še nisem slišala. 
Juhice so tudi meni ok. Gobova je dobra, pa prežganka. Čez kurjo/govejo/svinsko v nedeljo je pa tako ni.
Pa lepo nedeljo še naprej 😊

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2018 11:15:48   
Mariposa08
Naty potem je pa ata priden , da tako na njivi dela in vse obdeluje in predeluje zelenjavo in potem še na tržnici prodaja to vse , mora imeti pa res tudi dosti volje , da nekako uživa v tem poslu . No potem je pa v redu , da tako dobiš zelenjavo, najbrž mu tudi kdaj malo pomagate . Tudi moja mama ima vrt in neko malo brunarico , no oba starša skupaj haha . No in se tudi zberemo za vikend, da potem vsi pomagamo vrt pretvoriti v neko lepo stvar s polno cvetoče zelenjave :) gobovo juho imam tudi jaz zelo rada ,sem jo sama delala in nikakor mi ne uspe naredit tako kremno gobovo juho kot jo v gostilni naročiš in dpbiš , saj je tudi moja juha zelo okusna in dobra ampak nekako ni to to haha, ali je pa drugače če nekdo drugi kuha :) Jaz bi pozimi samo pečen krompir jedla in kislo zelje mmmm :)


Drugače pa evo moja O je bila včeraj zv ko sva domov prišla je bila ta slz in itak takoj v akcijo in danes zj spet , nekaj me še špika ampak sluzi nisem več zasledila , tako da sploh nevem a je O bola na 12 ali 13 dan ali nekje vmes uglavnom zamudila je nisva a bo kaj zaleglo to pa nevem :) ujela sva vse dneve zdaj pa če bo spet M prišla bom pa res že na robu živčnega zloma počasi . Ampak moram biti optimistična ;)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2018 13:41:48   
naty1989
Ja ima kar dosti volje ata, pa priliko ima, ko je prej že bila kmetija, vsi predniki so se s tem ukvarjali, s poljedeljstvom in prodajo na tržnici. Tako da samo nadaljuje posel. Mu pa gre lepo ja. 
Mogoče ti je res gobova juha boljša, če jo drugi naredi. Jaz tudi raje drugot kaj pojem, doma nikoli ni tako dobro. Al pa če te povabijo na kosilo je boljše drugot kot doma.
No glavno da nisi zamudila O, haha. To ziher nisi, vprašanje če je obrodilo sadove. Tu pa nastane majhen problemček. Pravijo da je takrat O, ko je največ sluzi, potem pa sluz izgine že naslednji dan, no kar pomeni da je fertik. Ma sej drugače pa tako ne veš kako je prav, po tolikih neuspehih. 
Zdaj pa grem na en velik sprehod.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2018 19:15:15   
Mariposa08
No sem že mislila sa je O odšla pa je potem se sluz kar vlila , tako da če je to tako kot ti praviš je to bila potem O nevem . Sva slončkala tako da zamudila je nisva , ali bo uspešno končno ali ne pa nevem, bi bil že skrajni čas kajne ;) 
Ja res je Naty, ko nekdo drugi kuha je vedno bolj okusno kot pa ko sam kuhaš, meni se včasih že zdi vse nedlano im brez okusa ko pa tolikokrat pokušam hrano med kuhanjem, da že včasih ne vem več ali je sploh okusno ali ni haha . Danes sem kuhala zelenjavno juho mi se je zaluštala :P Ja priden je ata res , lepo da tako na njivi predeluje vse , seveda je potem to plus ker imaš toliko zelenjave za čez celo zimo in poletje še potem in ti ni potrebno v trgovino hodit , vsaj prišparaš, res pa je da se kar namatraš . Sploh ne morem verjet kakšno toplo vreme je zdaj oktobra , tako se ne spomnim da je kdaj bilo tako toplo , saj je bilo sonce oktobra ampak 20 stopinj pa se ne spomnim da je bilo cel oktober mesec :) super, vsaj pri gretju bom prišparala hehe :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.10.2018 7:56:44   
Lillyy
Evo mene, se opravičujem, sem se malo odklopnila, ker mi vas je kar hudo brat, ker sva morala dati zanositev malo na stran. Slonckat sva poskusila enkrat pred enim tednom pa ni bila dobra ideja, se moram prej pozdravit. Bo počasi bolje, je že bolje v primerjavi s prejšnjim tednom. 😀 Ena vem da je spraševala o moji terapiji. Imam fisure, rane in imam mišico v krču in se mi zato ne celijo. Moram mišico sproščat s pomočjo dilatacij (eni taki čepi). In je zoprno kot le kaj in zelo moram pazit kaj jem. Res upam, da bo kmalu nehalo boleti, da bova nazaj slončkala in vse.Imam pa že občasne krče, tako da M prihaja. Na začetku cikla sva 2x slončkala, ampak čisto mimo O, tako da je čisto pričakovana. Držim pesti za vse vas, da vam tokrat uspe! 😀😀

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.10.2018 8:59:08   
Mariposa08
Lillyy lepo , da si se javila :) verjamem , da ti je hudo ko si morala to malo na stran dat ampak na to glej iz drugega vidika , če bi bila noseča pa take te težave bi bilo še slabše , tako se boš pa lepo pocajtala in bo zanositev prišla en dva tri :)) a M je že blizu , no upam , da po M ti bo uspelo , da bo november srečen zate . Moja O je mimo tako , da zdaj lahko samo čakam, če je ratalo , je bila kar močna O po sluzi sodeč, pa špikanje tudi ampak saj je vsak meeec pa vseeno ne rata . Kako pa je kaj s pripravami na poroko ? Imata že vse pripravljeno ? Jaz mislim, da bom mogla prvo nosečnost dočakati šele takrat se bo moj zmigal pa kej naredil :) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.10.2018 10:12:49   
naty1989
Mariposa08

Ja to z O kako je in kdaj je kar malo zakomplicirano. Pravijo oz. ponekod pišejo, da se pripravlja ta sluz nekje 4 dni, najprej je neka vodena, potem pa 4.dan vedno bolj gosta, takrat bi naj bil najbolj plodni dan. Pote pa že naslednji dan pa sluz izgine, pa je fertik vsega lušnega. Ampak tudi jaz sem že opazila, da sem mislila, da je O že mimo, po vsem tem kar pišejo, je vse tako bilo, ampak potem je pa spet prišla neka slz, sicer ne tako močna, ampak vseeno. Tako da potem ponavadi nisem vedela če je bila prej O ali je zdaj...No v glavnem si potem v še večji temi. Zaenkrat prepustim O naj bo kakor hoče, samo da se že kaj prime :). Sicer pa sem prepričana da O so verjetno skoraj vsak mesec ( zdaj če kak ni O je izvzeto ), samo potem se še mora dalje razvijat in vse poklopit, da se zanosi :). To je pa potem večji problem :). Tako da je lahko ta mesec, lahko naslednji, ali še naslednji, lahko pa še dolgo ne...upajmo pa da seveda čim prej no, ampak nočem pa silit, ker če zadeve ne štimajo je boljše tako kot je, kot pa da pride potem ko zanosiš še do še večjih težav... Tako da mislim da O vsekakor noben mesec nismo zamudile, ampak ni še prišel tisti naš mesec :).

Ja vredu ima ata poštimano, ima še ogromno zelenjave, ko je več drugi nimajo, veliko vsega si lahko da v skrinjo...ima še 2 pujsa, potem naredimo decembra pred Božičem še koline, pa vse kaj spada zraven, Tudi polovici enega prašiča proda, ker ima sam veliko mesa. Pa ocvirke, zaseko dela, mast...ni da ni. Tako da je pri njemu vedno pestro, dela je koliko hočeš,haha :). Je pa res, da vse že ima, ampak more tudi vlagat noter, vse kupit, semena...sej ima nekaj sam, ampak vseeno glede na količino, more kar dosti vložit. No ampak se mu potem pokrije. Ima tudi svoje stranke ko kupijo...tako da lepo gre :).

Prav super je to vreme zdaj, nič ni treba kurit...ko bi le še nekaj časa tako zdržalo, zarad mene je do konec leta lahko tako,haha. Samo tudi malo mraza že potem more bit, ker drugače ni to zima. Žal je tako, da 1x nas zime obišče in potem februarja zna hudo stisnit, kar pa spet ni fajn ne :). Ali se tudi podaljša v takrat ko bi že spomlad mogla bit...Sej veš kako pravijo zima in davčna, še nista nikoli dolžni ostali, haha ;). Hec.

No vidiš boš imela potem dvojno veselje hkrati, noseča boš in še poročila se boš :). Ni lepšega. Veš včasih je tako, da ko čakamo na nekaj, tistega ni, pride pa mogoče potem dvoje na enkrat :). Tako da smo še bolj veseli pol :)


Lilly

Mislim da sem jaz spraševala, nekaj v zvezi s tem kako to da je tako hudo... pa kaj pravijo zdravniki? Ah meni je res žal, da imaš take težave, pa to si že kdaj imela? ali je to novo? mislim da se ravno zdaj pojavilo ko bi želela zanositi. Ti vrjamem, da ti ni lahko tega brat, tudi meni ne bi bilo, držim pesti, da se ti zadeva že dokončno porihta, pa da boš potem lahko šla naprej brez nekih večjih težav. Bi se pridružila Mariposi, da je mogoče res boljše da je tako kot je, kot če bi imela te težave že ko bi bila noseča, mogoče se ne bi izteklo dobro. Kaj pa lahko ješ? oz. kaj ne smeš?


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 10:38:03   
Mariposa08
Naty meni je bilo danes tako slabo , da ne znam sploh opisati. Kot bi me počasi zmanjkovalo in v želodcu mi je bilo prav težko , ah kr neki . Verjetno tudi zato, ker sem slabo spala ponoči kaj pa vem. Se mi zsi , da je nek težek zrak danes . O je mimo ampak špikanje je še tu malo nevem več kaj se dogaja s tem mojim telesom haha. Zdej moramo samo počakati na rezultate :) kdaj naj bi ti M dobila ? 


Abracadabraa kako si ti? Kej novega pri tebi ? Lillyy objemček zate, da boš čimprej bolje in se pozdravila 🤗

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 14:12:36   
naty1989
Mariposa08
Ah kako pa to da ti je bilo slabo? Si mogoče kaj takega pojedla? Zdaj je boljše? Mogoče pa od stresa tud. Od nosečnosti bi še najbrž bilo prehitro, res je da nikoli ne veš no, ampak težko da bi bilo od tega. Meni je redko slabo, če mi je je pa sigurno konkreten razlog.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 14:15:11   
naty1989
Tudi jaz čakam rezultate. Danes teden bi naj bila spet M. Se je kar hitro obrnil ta mesec. No pa sej toliko boljše, bomo prej dočakale tisti pravi mesec. 
Ja telo nas včasih malo jezi, ampak se potem nekako porihtamo.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 14:40:40   
abracadabraa
Ejla punce.. Pri meni vse ok zaenkrat.. O naj bi bila v roku par dni.. Nic se ne cutim.. Komaj cakam pregled, da vidim na cem smo.. Pijam pa ta ciklus pridno caj

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 16:45:19   
Mariposa08
Naty ne to ne da bi bilo zaradi morebitne nosečnosti haha , bi bilo pa res malo crazy tole :) se še cajt nima prijet jaz bi pa imela že vse znake , itak da ne. Ampak tako , kar brez razloga  pa sem potem zopet posumila ker sm spet kavo pila na tešče , prej nič jedla , ni bilo časa in pomojem zaradi tega in zrak težek in evo :) aha imaš še 1 tedn do M , to bo hitro , pa že kaj čutiš kakšne spremembe?  Uh jaz imam še enih 13 dni do M , to je še dobra 2 tedna hehe :) 


Abracadabraa lepo da piješ čajček :) kdaj imaš že pregled pri G ? Malo sem pozabila že :) jaz se sploh naročevala nisem, bom počakal še ta mesec ali pa še november pa če do takrat ne bo nič, se bom pa potem šla h G malo pokazati zopet :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 18:52:19   
abracadabraa
V petek grem :) upajmo na najboljse.. Grem iz dnevov ko sem pozitivna ful do dnevov ko sem totalno negativno nastrojena... No saj verjetno smo vse malo tako kdaj..Prav mi je ze dovolj vsega tega razmisljanja kaj bo kaj ne bo, kaj bi lahko se naredila ipd...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 19:48:38   
Mariposa08
Verjamem , da ti je včasih vsega že dovolj km potem so dnevi ko si polna upanja in optimizma potem pa zopet to razočaranje . Mah bo že bolje, upam da nam uspe še to leto , bi pa ja že bile vse na vrsti , da smo končno nosečke :) aha v petek imaš pregled, super boš poročala kaj ti bo G povedal :)Jaz sem ta mesec čaj pila samo 2xdan , zj in zv pa je bilo čisto ok pomojem ;)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 23:14:19   
naty1989
Abracadabra
Aha, sem mislila, da si že šla na pregled. No upajmo da bo vse ok. Najboljše je pa tako to, da boš vedela pri čem si. In potem pravilno ukrepala, če bo potrebno
Ti čist vrjamem, 1x si čist ok, drug dan pa čist v bedu. Sploh če se s kom meniš o tem ali pa če slišiš da je katera kar hitro zanosila, pa si misliš kaj pa te na mene so pa pozabli?? Haha.
Recimo žena od drugega sina od princese Dijane Megan je noseča, po šele 5 mesecih baje. No ok naj bo, ji privoščim ampak kaj smo pa me? No sej vem da nimam najmanjšega vpliva, ampak življenje bi lahko bilo malo bolj prijazno do vseh nas, ki že nekaj časa čakamo.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 23:18:01   
naty1989
Abracadabra
Tudi meni je že tečno to razmišljanje če bo ali, pa kaj če spet ne...pa kako dolgo še... ah rabimo malo dopusta od razmišljanja o zanositvi.Jaz načeloma ne razmišljam več toliko. Se mi več ne da.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 821
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.10.2018 23:36:42   
naty1989
Mariposa08
Hja ojoj, to bi bil pa res narobe svet, da bi se en dan pojavila ta slavna O, za 2 dni pa že kar znaki nosečnosti. Sej vem, da ni od zanositve, samo malo se pohecam. Ne glede na vse, je še tak najboljše da se hecamo. Vsaj malo. Čeprav ni vedno smešno no, ampak ok. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 7:47:36   
Lillyy
No, mene je danes obiskala M. Sem opazila, da so se mi nekoliko skrajšali cikli, so okrog 27 dni. Se ne sekiram, ker sem jo pričakovala.Naty, to kar se je meni zgodilo, se lahko vsakemu. Jaz sem podedovala slabše žile in zato ni bilo treba veliko, da se je. Nisem pa śe nikoli imela tega. Ena 2 izbruha hemeroidov, ki sem ju hitro pozdravila. Močno upam, da ko gre sedaj M mimo, da bova lahko začela slončkat, ker to res ni več za nikamor. Glede hrane moram pa pazit, da ne jem mastno in hrano, ki zapira. Pa sladkorju in belim stvarem se izogibam. Mi gre kar ok, sem tudi shujšala in ravno prav zaradi poroke.Mariposa, imava takorekoč vse za poroko. Čakava še prstane in pa enkrat v kratkem morava do župnika. Potem pa malo prej, moram se zmenit še za šopek in dekoracijo pa v gostilno morava poklicat.
Kje si Naty prebrala, da je Meghan potrebovala 5 mesecev? Sem tudi jaz videla, da je noseča, srečka. Upam, da bo za katero iz med vas oktober srečen mesec. Jaz upam, da bo morda november in če ne pa december :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 823
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 9:05:38   
Aleksandra91
No, evo punce, se vam bom pridružila tukaj, če se res lahko vključim v vaše debate... user posted image
Torej ene že veste, da tudi midva delava na bebiki sedaj "že" 4 krog... Ja vem, to so šele začetki, ampak kot sem v temo "Ovulacija ?" omenila se obremenjujem s tem čisto preveč, ker so kar vse okoli mene noseče, da ne govorim o tem, kako je 3/4 parom uspelo "v prvo".. Ne vem, a je to res, ali pa si izmislijo, da je bilo tako enostavno user posted image . In potem se sprašujem zakaj pa nama ne uspe, kaj delam oz. delava narobe, a sploh imam O, glede na to, da odkar več ne paziva, sploh ni več izcedkov med O (to se vrjetno telo igra z mano user posted image ). Moji ciklusi so že najmanj 5 let (odkar več ne jemljem KT) redni na 27 dni, tako, da bi naj O se dogajala tukaj vmes... Z ovulacijskimi testi zaenkrat še ne bi, ker sem prepričana, da bo potem še malo bolj "obsedeno stanje", pijem pa ta cikel prvič čaj krvomočnice, oz. ga bom ta teden nehala, ker bom v NEpričakovanju M.
No bom videla naslednji teden v torek, če bo M...

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 11:20:37   
Mariposa08
Aleksandra dobrodošla med nami :) seveda se nam lahko pridružiš :) imam jaz iste probleme , ko povsod vidim nisečke in me kar malo špikne. Pa zudi med bližnjimi sorodniki eni pričakujejo že 3 otročka , drugi delajo na prvem in sevefa jaz tudi na prvem pa me kar skrbi kaj pa če še dolgo ne bo . Ampak moram biti optinistična da bo uspelo :) 


Lillyy super, da si bolje in da poroka napreduje , mislim priprave in vse skupaj :) no evo , ko se M konča pa boš lahko že slončkala s tvojim, da ja bi november bil usoešen zate :) 


Naty jaz sem za Meghan prebrala , da je zaključila že prvo tromesečje, se pravi je noseča že cele 3 meeece in glede na to , da sta se poročila maja meseca , bolj proti koncu maja , je to nekako 1 in pol od njune poroke pa je zanosila ali slaba dva meseca . Pri njih dvomim, da so pričeli z naraščajem pred poroko , saj veš ta kraljevska pravila in to :) si kje zasledila, da je pisalo , da je 5 mesecev se trudila, sej je možno, glede na njena leta ni hotela več čakati , je že 37 stara , jaz pa 7 let mlajša od nje pa evo .. še vedno čakam , kakšna ironija :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Življenje
пеперутка16

Katero obdobje tvojega življenja je bilo do sedaj najlepše?

Otroštvo. (23%)

Obdobje šolanja, fakultete. (8%)

Ko sem bila dekle. (8%)

Poročena. (46%)

Čakam in upam na najlepše obdobje. (15%)


Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!