|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.10.2018 14:10:47   
abracadabraa
Joj tudi jaz dostikrat sanjam o dojenckih nasplosno, pa tudi da sem sama noseca, oz.da je ze rojen.. Pol se zbudim pa cela zmedena se bolj.. Vsake toliko me stisne pri srcu prav strah, kaj pa ce res ne uspe? Kaj ce nama ni usojeno? Uhh.. 
A mislite, da zdaj ko bo G opazoval kako pa kaj z O bo opravil navaden ultrazvok? Ali spet vaginalni? 
Naty, jaz mislim, da teza vec kot toliko ne vpliva.. Ne recem, da bi res bili konkretno predebeli s kup tezavami povezani s tezo.. Ampak tako pa ne verjamem.. Pa kot pravi mariposa, ze ce se vsaj malo gibas, pa kuhano hrano, ne na suho ipd. Je ze to veliko. Jaz sem dosti boljse. Sprehodi v naravo pasejo za vikend. Nekako tretji dan M ze ratam pozitivna :) vi kako ste punce? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.10.2018 18:21:07   
naty1989
Aha, no ok. Pač sej vemo kako je, ko ne veš kaj je gledaš na vsako malenkost, ki bi lahko škodila. Ja na splošno probam it na sprehod vsaj vsak drug dan, za vikend pa če se le da sobota in nedelja. Pa to kar lep sprehod, slabo uro hoje, to je okrog 3 km. To ne samo zdaj sem že prej veliko hodila. Po večini grem čez teden sama, za vikend pa obvezno skupaj, če je le vreme. Si včasih ne predstavljam, da ne bi šla ven, če ne grem par dni mi že nekaj manjka. Ker le neko gibanje res more bit, sploh v teh časih.
Ja Mariposa, veliko razmišljamo o nosečnosti, pa si želimo in potem že sanjamo o tem. Tudi jaz sem že sanjala o dojenčkih. Mene je tudi že malo strah, da bi se morala truditi za otroka ne vem 3,4,5 ali še več let. Niti ne računam raje koliko nesrečnih M bo še do takrat. Tisto ko ni konca, ne vem zdaj dvoje bi lahko bilo : ali bi se sprijaznila če bo bo, če ne pa ne, ali pa bi bila čist zmozgana od vseh negativnih misli. Ampak raje ne razmišljam o tem preveč, boljše mislit da kmalu bo.Drugače pa ja, počakam M in grem do G. Zdaj me res že zanima kako pa kaj. Ker sem že po M v 10 krogu in je že res čas.
Super Abracadabra, da si vredu. Si se že malo sprijaznila, da pač ta zadeva rabi ful enega časa. No jaz sem se že malo. Ja pri meni je vedno tako, da je M tisti prelom in je slaba volja in razočaranje, recimo en dan pred M, pa še upanje, mogoče pa le bo. Potem še kak dan si tako bolj, nisi pravi. Ko pa M gre, se mi najprej zdi, da cajt ne gre nikamor, no pa ko je prvi, drugi dan M se sprašuješ kaj je šlo narobe pa če bo sploh kdaj. Potem pa kr gre, si naenkrat že 12,13 dan po M, pa te kmalu že preseneti kaka sluz in špikanje...pa je spet novo upanje tu. Kar od nekod se pojavi. Potem spet čakanjeeee, ki je najbolj mučno. No potem še več upanja do M. Nato pa spet vemo kaj sledi. Začaran krog. Vrtimo se not in ne moremo izstopit.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 15:54:37   
Mariposa08
Abracadabraa jaz sem imeoa vedni vaginalni uz, taki da predvidevam , da bo tudi tebi tvoja G naredila vaginalni uz oz. naredil :) nevem a imaš žensko G ali moškega G :) Ah jaz tudi vedni potem , ko je M mimo aem optimist ampak za ta mesec pa kar nevem počasi me volja že mineva , ker razmišljam kaj če sper ta mesec ne uspe a splh imqm še moči za naprej , sej vem da ne smem kr tako obupat ampak včasih mi pa res že zmanjka volje. Slončkat sva že začela , jupiii :) tako da naj le gleda M da ta mesec ne pride niti slučajno več na obisk hehe :)

Naty čist dosti se gibljeta , pusti ti kar piše na intrnetu in po revijah, to samo prodajajo reklame za svoj žep . Tako kot je rekla abracadabraa, če se giblješ in dokaj zdravo ješ potem tudi tistih par kilc gor ali dol ne igra nobene vloge , drugo je če po cel dan samo poležavaš in ješ vse kar je nezdravo in ni da ni pa se rediš , tisto je bolj problematično , tako da se nič ne sekiraj in lepo hodi na sprehode :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 16:10:21   
abracadabraa
Aha, ker nisem vedla ali to O spremlja preko navadnega ali vaginalnega uz.. Hmmm. Imam pa moskega ja. Sem danes klicala pa imajo za tisti dan cisto vse polno, pa grem na 15.dan ciklusa..Joj prav me zanima kaj bo..
Mariposa, te cisto razumem ja.. Ti toliko bolj ko si enkrat ze uspela zanosit.. In se kar vlece.. Kdo bi si mislil, da bo toliko trajalo.. Uuuh.. :///

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 18:29:17   
Lillyy
Punceeee! Se opravičujem, sem malo na off in nisem pridno brala objav. Skratka, če prav vem, smo vse dobile M in gremo, no greste v drug krog. Če sem kaj pomembnega izpustila, mi povejte 😀 Jaz sem bila danes zaradi hudih bolečin pod nujno pri proktologu. Tako da bom najbrž morala malo preložit projekt dojenček dokler se ne uredim. Mi je žal, da sem odlašala, ker je bilo grozno in nobenemu ne privoščim. Drugače pa punce, enkrat nam bo vsem uspelo, brez skrbi. Naty, če vsak dan greš vsaj na daljši sprehod, je dovolj gibanja. :) upam, da pridno že vse, razen abracadbre slončkate. Dajte še zame dvojno 😀😀

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 19:11:38   
abracadabraa
Uh lilly, si prav boga torej :/ upam, da se kmalu porihtas za prav, in da kmalu uspe tudi tebi!

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 21:07:02   
Mariposa08
Llilyy žal mi je , da imaš take hude težave s tem :( čimprej se pocajtaj , verjamem da je grozno, mah ko gre nekaj narobe gre ponavadi na vse ali pa nič :/ sej bo, drži se , pa da čimprej ugledaš plusek :) pa javi se kaj :)


Abracadabraa nič hudega če boš 15.dan ciklusa, meni je moja G rekla da moram pridet ko bo 16 ali 17 dan ciklusa , takoj po O . Samo na tel jih moram še dobit , da se naročim hehe :) kaj pa ti je prejšnjič rekel, ni nič omenjal , da bi tvoje O bile kaj slabše ali kako ?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 22:09:41   
abracadabraa
Mariposa, pogledal je oz.preveril, da ni nobene pregrade. Tokrat pa da pogleda kako je z O, oz.ali bo treba spodbudit jo malo. Zadnjic ni nic preverjal ce je videt da sem po O, oz.vsaj ni nic rekel.. Sem pa bila na 18.ali 19.dan zadnjic..Komaj cakam da pride ta pregled da bom bolj na jasnem.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 22:17:31   
naty1989
Ah Lilly, tudi meni je žal, da imaš toliko teh težav in vsega. Pa da boš morala prestavit ta projekt zanositev 🙁. Upajmo da se pozdraviš čimprej. Pa kako da je tako slabo? Mislim da je vedno slabše? Kaj pa pravijo zdravniki? Kakšno srečo imamo me, da smo vredu, mislim da nam je edina težava, ko ne zanosimo. Mislim da dokler ni takih hudih težav, da se sploh tega ne zavedaš. No pa poročaj kako bo. 1x bi ja moglo it na boljše.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 22:25:54   
naty1989
Ja Mariposa bom pridna in bom še naprej probala bit čim bolj aktivna, mislim glede sprehodov. Hja sej zdaj bi že res bil čas, da M vsaj pri eni ne pride ta mesec. Kako smo že rekle, vsak mesec zdaj do decembra je ena na vrsti ne? Haha. Tako da naj se začne. No če pa že M hoče izbirat, pa da še hoče prit, pa naj bosta naslednji mesec kar 2 na vrsti,haha. Če bi to bilo tako enostavno ja.
Abracadabra
Upajmo da bo tvoja O toliko močna, da je ne bo treba vzpodbujat. Če ne pa boš vsaj vedela zakaj ni bilo prejšne mesece. Tudi to je nekaj. Verjamem ja, da te že zanima kaj se dogaja z njo. Tudi mene že. Držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.10.2018 22:36:17   
naty1989
Traja pa res dolgo ta zanositev ja. Mislim da je čakanje kar podvojeno. Ponavadi ko čakaš je zato tako dolgo, sej če tako pogledaš niti ni tak.
Pa vedve veliko razmišljata o tem? Mislim če imata misli ful okupirane s tem? Ali mine pol dneva ali dan,pa sploh ne pomislita da delata na tem?
No jaz že razmišljam o tem, ampak se poskušam čim bolj brzdat, da mislim na druge stvari. Ker se mi zdi bolj razmišljaš, manj ti je jasno. Se pa tudi že lažje odklopim in kot da ni tega. No čisto še ne, ampak mogoče za pol. Včasih, sploh prej je pa kar težko te misli krotit, ki kr švigajo sem in tja. Pa sploh ob O, pa če dobiš kako značilno sluz, pa si avtomatsko vesel...pa se moreš kar brzdat, pa si pravit eh pa sej to še nič ne pomeni, je premalo,haha.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2018 11:40:34   
Mariposa08
Naty moram rečt, da čisto nič nekako ta mesec ne mislim na zanositev, pač slončkava že ampak sva okupirana z drugimi stvarmi , da se okoli zanositve niti ne pogovarjava , kar je še bolje ker potem se samo napsihiran preveč. Tidi jaz upam da nam vsem kmalu uspe , še tri mesece so konca leta pa ni vrag da nam ne uspe že no :) 



Mah jaz samo še sanjam ženske , ki so že rodile in mi govorijo kako je ko si noseč, pa evo sploh ne mislim na to čez dan , ker enostavno niti časa ni :)


Abracadabraa aha no potem je pa ok tako , boš takoj pi O oziroma mogoče boš pa ravno na 15 dan imela O , nikoli se ne ve , ker se ta O vedno nekaj spreminja. Jaz predvidevam , da ta mesec ko sm M imela spet kratko 4 dni , da bo O nastopila že 13 dan , upam da bo O čim prej , da opravim s tem za ta mesec, hahahaa , mal heca 😋

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2018 12:11:51   
naty1989
Res je Mariposa manj misliš na to, boljše je. Tudi moja O predvidevam da je mimo, je bila kar točna, včeraj je bil 15 dan od M. No če še je danes sicer ne vem, tudi mogoče. Ampak nič hudega, da je vsaj bila. 
Oja zelo hitro boš dočakala spet O. Si sprva ne misliš, se ti vleče, bi rad že čimprej dal dneve skozi ali kar preskočil teden ali dva. No potem pa lepo steče, da se niti ne zavedaš in že razmišljaš da ni več dolgo spet do M. No jaz jo dobim že za 14 dni. 
Ja upajmo da noč čarovnic kaj prinese. Sam tiste čarovnice se mi zdi bolj kaj odnesejo. No tudi prav kar M naj odnesejo,haha. Pa je naj ne vračajo več, je ne rabim 😁😋

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2018 16:00:13   
Mariposa08
Moja O bo šele konec vikenda pa mi je čisto že vseeno kdaj bo , sem se odločila da se ta mesec sploh ne mislit it kazat G ker je brez veze. Bom počakala še ta ciklus pa bom bidela potem kako pa kaj , tudi decembra grem lahko , če do takrat ne uspe. Ta mesec sem čisto napsihirana nekaj nevem kak mi je, samo negativno razmišljam in čisto slabe volje sem in brez volje in kr neki .. :/ najbrž je ta jesen kriva ali pa imam včasih že počasi vsega dovolj . Kako ste kaj ostale ? Naty, Abracadabraa .. Lillyy upam, da si bolje vsaj malo :) abracadabraa ti si tudi že po M , Naty tvoja O je že mimo , če sem prov razumela , upam da ti noč čarovnic nekaj lepega prinese :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2018 21:17:10   
abracadabraa
Mariposa, verjamem ja, da pridejo taki dnevi.. Popolnoma razumem.. :// tudi mene doletijo taki dnevi.. Ko si mislim itak ce ni do zdaj, zakaj pa bi tokrat ipd.. Nekako nel strah me preleti, da je nekaj toliko narobe, da ne more uspet..Jaz sem zdaj po M res je.. Ravno sem si caj pripravila.. Da vidim ce mi bo ta mesec uspelo ga piti.. Ce bom imela kaj vec volje in pozitive..

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2018 22:38:20   
naty1989
Ja pridejo taki dnevi, to je verjetno od tega ko se že nekaj časa vse skupaj vleče in noče bit nič. Pa smo potem že čist brez volje in vsega. To je čist normalno, če bi nam ratalo v parih mesecih potem se ne bi imele kaj za sekirat, zdaj pa je čisto drugače. Pa sej bo, ni vsak dan enako, ko se malo zamotiš, ali se pogovoriš, ali greš kam, ali prespiš je potem nov dan in se malo manj sekiraš. Meni pomaga malo da se zamotim, ta teden sem imela nekaj obveznosti, pa sem tisto rihtala, pa marmelado sem delala, jabolčno, sem si dala dela z njo, pa kostanje grem nabirat, se tudi malo zamotim. Potem ju3 greva s fantom ribe lovit...no da ne govorim da sem imela včeraj 2 pralna stroja za oprat...pač preguram dni, pa morem rečt, da več obveznosti imaš manj misliš negativno, pa še hitreje mine. Malo že skoraj pozabiš, da bi rad zanoso, no za minutko, potem se spet spomniš.
Ja O je mimo, zdaj pa čakat na M. Pa sej bo hitro. 
Kako pa to da razmišljaš negativno? Si kaj čitala po netu? Ali se s kom pogovarjala o tem ali kar tako?
S teh misli se težko pobereš ja, pri meni je isto. Takrat te ponavadi nič ne spravi v boljšo voljo, tiste par dni. Moreš malo prespat, pa se potem izboljša pa se vrne malo volje in vse.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2018 10:44:43   
Mariposa08
Naty sej vem, da se s stvarmi zamotiš ampak pride tako obdobje , ko sem čusto na tleh , se bo razpoloženje že izboljšalo :)a mogoče poznaš kakšen recept za pesto od bazilike , je imqm veliko pa nevem kaj naj z njo še počnem ? Sem gledala malo recepte na intr pa je vse kr neki nevem . Mogoče jo bom pa samo v vrečke dala jn v skrinjo pa jo tako uporabila pri kuhanju , kaj pa vem. Sem tudi jaz nabirala kostanj ta tedn , sicer so ga dosti že pobrali ampak nekaj sem ga pa le uspela nabrati :) jabolčni marmelado si delala? Kako pa to narediš, mi moraš recept napisati , da jo še jaz naredim :) rada bi tusi marelično marmelado naredila , jo imam najraje pa se kar ne morem spravit to delat . Drugače sem začela kašljati suh kašelj , tipično zame, ko pride jesen kašljam do konec zime :/ Jaz pa večinoma pralni stroj koristim samo ob vikendih ali zv po 22 uri, ko je elektrika in voda cenejša , moram kar gledat na mesečni proračun .😜🙃😋


Abracadabraa ja sej pride tak dan, da sem potem čisto zanič potem drugi dan je pa že bolje :) O se že bliža počasi , že čutim neko rahlo špikanje , sicer je šele 10 dan ampak kmalu bo očitno , upam da bo končno uspešno ker se tole vleče že tako da bi najraje vse u luft vrgla haha :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2018 22:32:26   
naty1989
Mariposa08
Ja saj pride tako obdobje ko si čist na tleh pa ne pomaga nič. No ampak nič ni večno in tudi slaba volja ne. Ni vsak dan v mesecu enak in vedno se ne moreš smejat in tudi vedno ne moreš bit slabe volje. Upam da je kaj bolje? 
Jaz bazilike ne uporabljam, tako da tu ne vem nič kaj narediti iz nje, kam jo dat...mogoče res najboljše da jo daš v skrinjo pa čez zimo že porabiš. 1x sem edino baziliko imela med solato zaradi uši, drugače pa ne. Imam pa raje peteršilj, majaron in stevio. No pa še solato, jagode in paradajz sem imela. Imam balkonski vrt, tako da mam tistega največ kar se najbolj splača, recimo solato. Imela sem že papriko, fižolo, radič. Ampak se nekako ni obneslo. 
Recept za marmelado še dobiš. Je enostavna, ampak zahteva kar veliko dela. Pa meni je zelo dobra. 
Tudi mene matra suhi kašelj. Kake 2 noči po najhujšem prehladu sem mela napade kašlja ponoči, da so mi kr solze lile od napora, pa tako me je žgečkalo po grli da sem se skoraj dušila. Zelo neprijetno je.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 8:31:33   
naty1989
Mariposa08
Upam da se bo dalo odpret. Tu k temu receptu sem jaz dala še pol litra vode. Pa na koncu moraš dat kozarce v pečico na 50 stopinj, za enih 10 min, tako da so fejst topli, da ne počijo. Delala pa sem ta recept x 5. To pomeni, 600g jabolk × 5 je 3000g oz.3kg. Še malo več sem imela. Potem pa vse sestavine × 5. Pa dodala sem še 2 vanilijeva sladkorja. 

Jabolčna marmelada - OblizniPrste.sihttps://oblizniprste.si/slastni-nasveti/ozimnica/jabolcna-marmelada/ 


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 9:00:46   
naty1989
Mariposa08

https://oblizniprste.si/slastni-nasveti/ozimnica/jabolcna-marmelada/

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 9:02:39   
naty1989
Zdaj pa boš lahko pogledala, s fona ni šlo, sem mogla na računalnik user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 9:43:09   
Mariposa08
Naty hvala za recept , sem si s tel slikala postopek :) malo bom še pogledala po netu o marelični marmeladi pa bom obr delala :) prov fajn je tako nekaj delati in pripravljati :) tudi ozimnico je fajn napraviti , ko imaš več zelenjave in paparike in vsega vloženega , sploh solate ne rabiš zraven :) 

Kako si ti kaj ? Moja O se že bliža ampak poskušam se ne ukvarjati s tem in tudi ne misliti na to ampak včasih mi ravno ne uspe odmislitit hehe :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 13:30:03   
abracadabraa
Oo sta pridniii! Ta jabolcna marmelada se prav dobro slisi.. Mmm..
Za z baziliko pa res ne vem kaj bi.. Jaz jo prakticno ne uporabljam, tu pa tam posuseno dam.. 
Kako kaj vase O? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 14:26:48   
naty1989
Mariposa08
Jaz dosti stvari tako dam v skrinjo za zimske dni. Je fajn ko imaš pri roki, pa ni treba za vse v trgovino skoz. Sploh za juhe, ko vsako nedeljo kuham, da maš peteršilj,korenček,zeleno,por pri roki skoz. Vlagam sicer ne, edino sem želela da bi peso vložila, ampak sma jo potem dobila pa ne bo treba. Lani sem pa ajvar delala, letos ne ker če skupaj potegneš da moreš vse kupit pa večje količine, se skoraj ne splača. Je pa res, da maš pa domačega. Najboljše je če imaš kaj viška zelenjave, sadje če kje dobiš, potem je pa fajn kaj naredit.
Jaz sem vredu drugače, po starem. Nič po novem. Sem se nekako že malo sprijaznila, da ko bo bo. Nočem preveč razmišljat o tem. Ker potem me spet potegne noter.
Pa pri tebi? Kaj novega?

Abracadabra
Moja O je že mimo, mislim da je bila tam ponedeljek, torek. Tako da bomo videli kaj bo. Nimam nekih pričakovanj za ta mesec. Ju3 10 dni pa že pričakujem M. Pa pri tebi?
Kaj novega?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2018 14:36:12   
naty1989
Mariposa08
Ne ne rata vedno odmislit, se moraš prav potrudit, da se prisiliš da misliš kaj drugega. Ah te misli, saj nas bojo še pokopale,haha. Hecam se. Mene vedno vznemiri, to ko na konc meseca nič ni, a v sredini cikla pa lepo kaže, kot da ima nek potencial ta O. Zdaj 2 meseca opazujem sluz in je vredu, gosta, obilna kot treba, vlečljiva...torej se dogaja v tej smeri nekaj pozitivnega. Potem sem pa avtomatsko vesela, da zdaj pa bo nekaj. In se morem prav brzdat, da to še nič ne pomeni. No konec meseca pa spet M 😖. Prej nikoli nisem imela tako obilne sluzi, sem vesela da je tako, ampak potem pa kot da se vse razblini. Pa si mislim, dobro sej da vsaj se nekaj spreminja na boljše, 1x bo že tisti pravi trenutek.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica



pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!