|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.2.2019 19:18:52   
Dežna
Socustvujem s tabo Sankka😟 zal mi je za M...

Kar se pa tice nosecih kolegic ... izredno bedna situacija. Pa velikokrat uspe takim ko sploh niso nacrtovale otroka oz poznam kar nekaj takih "kolegic", ki so zanosile z namenom, da obdrzijo partnerja. Pa poznas koga ko ze ima 3 otroke (za katere ne skrbi kot bi morala) v cetrto noseca in kadi ko turek. Mislim a me hecas?! Kot da se nekdo norcuje iz tebe... ah ja..vcasih ni posteno to zivljenje. Moramo se tolazit, da vsak pride na svojo wc skoljko 😂 tud me bomo! 😂😁  🤞🤞Btw  opazila sem, da se mi je M ful skrajsala v zadnjem letu. Dans je 4. dan in nimam prakticno nic vec a ponavadi je trajalo nekje 6 dni krvavitve.. ima se katera podobno izkusnjo?

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.2.2019 14:13:01   
K1234
Hej babike. Na hitro sem samo preletela ker sem v guzvi.. drugi teden odpotujeva na toplo in bom uzivala se za vse vas :)

Imam samo eno vprasanje. Vceraj je bil 12 dan cikla in je pokazal O test pozitiuno. Glede na to da sem jemala drugi krog clomida kdaj naj zdaj vzamem dabroston? Za ziher pocakam do 16dneva cikla?

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.2.2019 14:13:06   
K1234
Hej babike. Na hitro sem samo preletela ker sem v guzvi.. drugi teden odpotujeva na toplo in bom uzivala se za vse vas :)

Imam samo eno vprasanje. Vceraj je bil 12 dan cikla in je pokazal O test pozitiuno. Glede na to da sem jemala drugi krog clomida kdaj naj zdaj vzamem dabroston? Za ziher pocakam do 16dneva cikla?

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.2.2019 14:20:12   
K1234
Ps. Dezna tudi meni so se skrajsali dnevi M. Vcasih mela 7 8 dni zdaj pa 5 dni :)


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2019 8:40:18   
naty1989
Sankka

Žal mi je za M 😖 . Te čisto razumem glede tvoje prijateljice, da ti je ni za poslušat, ker se samo hvali... samo je mogoče zelo srečna, ker ji je uspelo, če ji mogoče dolgo ni. Misli si samo, da boš ti tudi tako vesela 1x, ko bo še tebi uspelo in potem bo ona morala tebe poslušat,haha. Sej vsaj 1x res pride na vrsto, kot sama praviš. Pa še en nasvet, jaz sem se poskusila če se je to dalo malo odstranit od takšnih ki imajo male otroke. Včasih res ni šlo, ker je malo preden sem se odločila za otroka bil pravi baby boom, vse okrog so bile noseče in potem imele dojenčke, potem pa je bilo še skoraj leto dni čakanja...in je bilo včasih kar naporno vse skupaj. Mi je pa takrat pasalo, da nisem bila v družbi kakšnih dojenčic. 

Pa še nekaj je bilo. Ravno ko sma se že nekaj časa trudila, 7 mesec probe je bil, smo šli na morje z parom ki je imel malo bebico staro 10 mesecev. In tudi onadva sta se trudila leto dni za to. Pa je bil kar težko to veselje gledat, oa kako se je smejčjala pa vesela bila, pa radovedna...pa mala sem mala tja, pa so se smejali vsi njenim fintam...v glavnem ni bilo najbolj prijetno. Meni je bila tako luškana, bi jo z veseljem v roke prijela pa se malo podružila z njo in vse, ampak sem se raje malo umaknila za sebe. Za nameček sem še na morju dobila lepo kazen - M. In je bila mera popolna. Včasih sem ravno solze oči dobila zraven vsega. Ampak je minilo, morja je davno konec, potem sem se tudi malo pomirila ko res nisem vsak dan več to gledala...pa je šlo naprej. Zdaj drugače gledam na to, tudi z malo punčko se bom zdaj raje podružila, prej se nisem, ker mi res ni bilo lahko, zdaj mi je malo žal, ampak nikoli ni prepozno. Sej bo sankka, samo velikooooo potrpežljivosti ti želim. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2019 8:41:39   
naty1989
Aja še nekaj sem pozabila. K1234 uživaj maksimalno na počitnicah. Pa da pridete 3 nazaj ne,haha. Fajn bodi.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2019 12:20:37   
Sankka
K1234 dabroston oz estimo jaz vzamem kaka 2-3 dni po pozitivnem O testu. Po moje ne rabis obvezno cakat na 16 dan, ampak se ravnas pac po O. Nisem pa jemala s klomifenom, tako da ne vem ce je kaj drugace, ampak po moje ni. Sicer pa tudi 16 dan najbrz ni prepozno. Lepo se imej na potovanjuuuu, upam da dobis tam kaksne dobre novice :)


Naty
Saj nocem da me katera narobe razume, ker nisem ji fauš niti slučajno. Itak ji privoscim, komu pa ce ne njej. Ampak me je prizadelo to, da ne vprasa niti 1x, ce je z mano kaj novega. Jojoj. Ne vem ce bo ona mene kdaj poslusala ker se mi zdi da bo moja uzaljenost kar trajala še nekaj časa, razen če me bo kaj vprasala, kako sem jaz, pol bom se pa razmisla :D eh saj ne vem al se hecam al ne. Zaenkrat se se kul drzim glede teh nosecih okoli mene, pri tistih edino ko imajo ze drugega v casu od mojih zacetkov edino si mislim kakoooo za vraga, zakaj pa meni ne rataaa. Hvala za tolažbo, pridejo pac dobri in slabi dnevi :*

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.3.2019 18:29:34   
Lillyy
K123 uživaaaaj! Za poroko bomo pa čestitali ko prideš nazaj 😁 tudi jaz držim pesti, da pridete trije 😁 

Glede trajanja M, je pa normalno da se vsake toliko kaj spremeni. Jaz imam nekje 3 dni in potem še malo rjavo. Se mi pa dogaja par mesecev, če z mojim slončkava takoj po M, imam potem še malo krvavo. Je sluznica najbrž še občutljiva. Se spreminjamo in tudi dolžina se spreminja 😁 Jaz zdaj nič več ne sledim, za katero stiskamo pesti naslednjo? 😁 In pa pobrkljala sem katera je dobila M in katera še ne ... Pijete potem še krvomočnico? Jooj, moram res prebrat stare objave, sem zagotovo pol izpustila.Je pa tudi meni težko, ko gledam vse trebuščke in vozičke. Sploh pa pri nama vsi čakajo od kar sva se poročila. Jaz dokler moj dragi ne gre še na en spermiogrsm, nimam kaj. Potem bomo pa videli. A katera ve, če je slab spermiogram, če potem jaz sploh rabim delat hsg in/ali laparo? Upam da morda ne. Mariposa, kam greš ti naredit hsg, sem pozabila ali pa spregledala ... Pa a datum že imaš za ambulanto? Naty, kako si ti? Kdaj imaš nuhalno?

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2019 9:03:39   
naty1989
Sankka

Ja te čisto razumem, vem da nisi nobenemu fovš, da itak ji privoščiš in vse, ampak ni ti vseeno. To je čisto normalno. Verjamem da bi raje videla, da bi te vprašala kako daleč si ti, če že kaj kaže...samo ne vem jaz ko sem bila na tvojem mestu včasih nisem želela teh vprašanj. Kaj pa vem, mogoče na začetku še, potem pa mi ni bilo več do tega da bi komu razlagala mojo situacijo zakaj ni, pa kako dolgo se že trudiva...enostavno se mi ni dalo več o tem govorit, ker preprosto nisem imela pametnega odgovora na to. Še sebi nisem znala odgovorit kaj šele drugim. Da bi pa morala kje it na umetno pa mislim da raje ne bi tega govorila okrog. Bi raje zase obdržala. Na koncu ti tako samo pravijo saj bo. Ali pa se še kdo najde ko ti reče, da pa on ni imel takih težav. Ja fajn za njega res. Tako da po eni strani je ok da te kdo vpraša kako je, po drugi pa niti ne tako. Že malo tečno postane. Recimo primer. Jaz sem svojemu ateju povedala oz.opisala situacijo ko je pač vprašal 1x ( to je bilo na začetku, trudila sva se komaj kak mesec ali 2 šele). In potem me je vedno spraševal skoraj vsak naslednji mesec kako je zdaj, če že bo kaj...pa je rekel da ni lahko...pa potem je spet vprašal če bo kaj pa kaj zdravniki pravijo...in vedno ista in ista vprašanja...in to je trajalo skoraj leto. Vedno ista in ista vprašanja...malo mi je že tečno bilo. No zdaj ne vpraša več, kar mi je še najbolh všeč. V kratkem oa ga tako imam namen presenetit. No kaj sem mislila, mogoče je pa še tako najboljše da ne sprašujejo.

Lilly

Sem že imela nuhalno. Vse je ok. Oz.zelo dobri rezultati so. Pa še kr ne morem verjet. Če ne bi imela slik in cd - ja bi rekla da sploh nič ni,haha. 

Upam pa da se pri tebi kaj premakne na boljše. Pa da bo naslednji spermiogram boljše pokazal, pa da ti čim prej mine do takrat. Kdaj pa imaš datum? 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2019 10:40:38   
lolipop8
Ojla se se danes jaz javim ko mi je uspelo vsaj mal casa se vsest pa kj napisat...men moja prjatlca skos posilja slike od svoje puncke 4 mesece stare...glej kako se smeji...lej kako je uno lej kako tisto...te tko mi je blo tezko k mi je povedala da je noseca..pa kao 3 mesece sta se "matrala'' mrb se pa ob teh besedah kr zelodec obracal..3 mesece a se hecas...sn si mislila...kolk nas je tle k se 30 x dlje pa se res matramo ampak res matramo...ene se res ne zavedajo te srece k jim hmal rata...no ne vom vec nakladala sj vsi vemo kako je to...moje stanje je pa tako dans je 47 dan  pa me nc ne boli trebuh.. nc nimam mozoljev...nc ne kaze se na mebstro..vceri sm test nardila bil negativen itak.. od tistih treh dni blagih flekcev ki so se pojavli na wc papirju pa je ze 9 dni..najbrs vi test ze nogu kj pokazat al...test bom spet v sredo ponovila...tako da skatlica z femaro se caka:/

Punce zelim vam lep vikend, izkoristite ga maksimalno;)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2019 13:57:51   
Cali90
Lolipop upam, da vsaj čimprej dobiš M če ne +, da potem lahko začneš s femaro. Jaz sem brala ameriške forume glede femare ( slovenskih itak niti ni) in je veliko ženskam s PCO uspelo že v prvem ali drugem ciklu. Tako, da vrjamem da bo tudi tebi hitro uspelo s F. Jaz pa sem sedaj v čakanju če bo M ali ne. Še dober teden me loči. Ubistvu mi je to obdobje najtežje v celem ciklu. Se mi najbolj vleče. Včeraj peti dan po O so me kar precej boleli jajčniki in imela sem veliko izcedka. Mah ne vem, vrjetno spet sama sebe prepričujem, da bi pa lahko kaj bilo glede na to, da tega prejšnje cikle ni bilo..

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2019 15:35:09   
lolipop8
Cali drzim pesti da nama femara pomaga do cilja ki si ga zeliva..da je to to zdravilo, ki je tapravo za naju...jaz sem imela tolk naporen teden v sluzbi da tud do izvidov nisem mogla za partnerja (spermiogram)...upam da mi do srede uspe prit da vidiva ce je firtil up kj pomagal...hja si kr mislim da je mocno zdravilo glede na to da je za bolnice z rakom ...jaz kr nucam neki mocnega ker z dobrostonom ni blo nc buljs..a ti imas tudi PCO, ali s katerega razloga si dobila femaro..sj si verjetno ze napisala..sam nas je kr neki ze v tej devati da sm nal pozabila..hja upam da pride ta tecka ze koncno enkrat ce misli....ce pa ne pa itak super🤣

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.3.2019 17:08:01   
Cali90
Ne jaz nimam pco, imam redne cikle na prb. 29 dni. Samo po ultrazvoku par dni pred O mi je predpisal femaro. Vrjetno so mu jajčeca zgledala premajhna. Sem pa pozabila potem vprašati. Drugače sem lani imela IMN in imam samo še en jajcevod. 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.3.2019 20:54:15   
lolipop8
Koliko zalostnih zgodb je tukaj med nami...koliko razocaranj..operacij in tablet igel smo dale skos..ampak nam bo ratal...bolj ko prebiram nase komentarje bolj se zavedam da za vsemi komntarji stojimo mocne zenske, vztrajne pretrpeti pripravljene vse in se vec da bomo enkrat koncno docakale nase strucke🤗



(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.3.2019 19:56:00   
Cali90
Lolipop je že kaj novega pri tebi? M,+?No pa tudi pri ostalih, kako vam kaj kaže?

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.3.2019 21:43:20   
Dežna
Ojla. Jaz delam ovulacijske teste, 10. dan cikla O se ni. Imam pa konstanten pritisk v predelu maternice oz ga zvecer bolj cutim. Lahko pa, da se mi ze malo mesa od vsega skupaj 😂 pa ve? 🤞🤞


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.3.2019 14:20:40   
lolipop8
Cali ne se nic se kr cakam M/+

Pa ne ebo ne drugi ne pride..v petek zjutri sm delala test pa je bil negativen...ga morem ta teden spet ponovit...pri G sem narocena pa sele naslednji teden v sredo ce se M ne bo do takrat...dans je 50 dan vikla ze..tazadnjo M sem imela 15.1.😂Ta mesec pa kr precej caka

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.3.2019 19:41:23   
K1234
Punce.. kaj naj naredim. Jaz jemlem spet dabroston 2 dni po ovulaciji.. naj bi se jemal 10 dni ne? No in imam spet prebavne tezave,trebuh boli za znoret,slab mi je pa napihnjena sem kot balon. Jutri odpotujeva in se umes porocim in zdaj res nevem kako bom zdrzalq z vsemi temi stranskimi ucinki ker bi se pac rada vredu pocutla. Je katera nehala jemat dabroston prej kot 10 dni? Pri meni je danes 4 dan.. waaa kr ziucna sm.


(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.3.2019 9:00:50   
Sankka
Punce hvala za vse besede, mi je malo lažje, ko vidim da ni samo pri meni tak.


K1234 dabroston bi se naj jemal 10 dni ja, pusenjak pravi celo 12. Tudi sama se nisem po dabrostonu v redu počutila, zato zdaj jemljem estimo, ki se lahko tudi vstavi v noznico. Dabroston je sinteticen, estima pa naravni hormon. Kakorkoli, lahko nehas ampak mislim da znas potem dobiti menstruacijo. Lahko da ne vpliva, in da zanosis kljub temu da nehas jemati. Najbrz pa je tudi mozno da se ne prime, ker nehaš jemati. Jaz predlagam da vprasas ginekologa, mogoce ti napise kaksen drugi progesteron, mogoce ni panike da ga vmes spremenis, itak imajo vsi enako funkcijo.
A zdaj ga prvič jemlješ?
Javi kako bos uredila. Želim ti najlepše potovanje.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.3.2019 10:54:25   
K1234
Sanka. Zal smo ze na poti in nemorem zdaj urediti z ginekologom. Drugic jemlem zdaj in je bilo prvic isto.. bom jemala pa upala da bo malo popustilo :)

M res nebi rada zdajlendobila ko grem na morje:)Hvala za tole.Srecno vsem in se javim ko pridem nazaj😘

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.3.2019 12:20:49   
Dežna
Aloha! No da povem dobro novico. Vceraj je imel moj spermiogram in je danes ze dobil rezultate tako, da je vse v redu in normalno 😊 hvalabogu sem si fuul oddahnila. Ampak zdaj vem, da je problem verjetno pri meni zaradi pozne ovulacije 😕 konec meseca imam bris in bom rekla G za to zadevo in da bomo ukrepale. Verjetno bo treba it na tablete? 


🤞🤞

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.3.2019 19:22:04   
lolipop8
Dezna


Sta pa hitri dobila rezultate, moj je tud ze bil ene 14 dni nazaj pa se mi ni uspelo it po izvide..jutri upam da mi rata da ne bo panike v sluzbi in upam da bodo tud dobre novice tako kot pr vama...je mel prejsnja dva kr slaba..upam da je firtil up kj pomagal...no javim jutri...pri nama sva oba k imava probleme tako da je se tezi..pr vama je pa vsaj en ok...tebe bodo pa tud postimal s tabletami pa bo hmal tist + bos vidla:)

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.3.2019 23:29:50   
Dežna
Lolipop8

Hvala ti  😀 letos sem se odlocila, da bo 2019 leto sprememb in je ze cas, da se zacne kaj premikat.Fajn drzim pesti zate, da bo tud tvoj imel boljse rezultate! Sam ne smemo obupat pa bo vse ob svojem casu 😉 Javi ko kaj vec izves. Pa baby dust ti posiljam sem ga svoji prijateljici lep cas posiljala in je ratal bemu vrag, da bo tud vama in nama in vseeem 😁

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.3.2019 13:42:41   
naty1989
Pozdravljene punce!


Kako ste kaj? Ne sledim več kako imate M in O? Je kaj novega, kako napredujete pri G, oz. pri tabletkah kateri jih jemljete, ste kaj novega izvedele?


Mariposa08


Že dolgo se nisi javila, pa me zanima kako si zrihtala tisti pregled? Se bo dalo kaj narediti?

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.3.2019 18:31:46   
Cali90
Živjo naty, lepo, da si se oglasila. Sem malo brala vašo temo (septembrke) in sem videla, da si že imela nuhalno. Me veseli, da je vse OK. Jaz sem ravno pred M, v nedeljo jo pričakujem. Imam pa danes tako polne prsi, da me že cel dan vse tišči. Se spomnim, da so take bile tudi takrat, ko sem bila noseča. Sedaj so me vsak cikel samo malo bolele. No pa si ne pustim upati preveč, da ne bo potem razočaranja. Mogoče bom jutri zjutraj naredila test. Sem pa sedaj prvi cikel jemanja femare, tako, da mogoče je pa bila že uspešna 🙂 O je pa bila na tisti strani na kateri imam še jajcevod.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?