|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 13:55:22   
Mariposa08
Hei punce :) se še jaz na kratko javim .. sem končno dobila datum za hsg 4.3. tako , da komaj čakam , da vidim kaj se dogaja . Sem vesela , da se končno stvari premikajo naprej :) 
Lolipop zakaj pa testa ne narediš ? Imaš take M kot jaz , zelo neredne . Se kaj drugače počutiš, da bi lahko bila nosečka :) ?

Dežna a tvoj je šel na spermiogram p čakata zdaj izvide ? Se opravičujem, nisem za jazaj brala , če si napisala že to :) 

K1234 super vidiš kmalu boš gospa :)) 


Lillyy javi se , upam da si v redu :) 

Tiste , ki zdaj ne pričakujete M , držim pesti, da vas tisto najlepše preseneti :) ❤️

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 14:50:17   
lolipop8
Ne nimam rednih mens...enkrat je na 42 dan..drugic 47 dan..oak mesec tud nad 50 dni..cist kukr si zmisli:/ tako stanje mamo ze kr dolg:/


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 15:08:36   
Mariposa08
Imaš mogoče PCO ? Jaz imam pco , sicer sem imela samo na levem jajčniku ciste in sem imela M kr redno od 28-30 dni zdej mam pa oba jajčnika policistična, pač polna cist in se mi je M podaljšala na 35,36 dni . 
Koliko pa si stara ? Delaš na prvem otroku ? Se opravičujem ker toliko sprašujem, nisem šla za nazaj brat objave :) 
G pa ni nič naredila , pogledala zakaj so M tako neredne ? 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 15:44:30   
Dežna
Mariposa08 ne ni se sel. 6.3.ima datum. Nekaj ne more bit ok glede na to, da sva bila vedno aktivna sploh v casu O in ni se popolnoma nic nakazalo, da bi bila kaksna moznost zanositve. (Jaz sem ze opravila pregled in naj bi bilo vse v redu).  Je pa res, da je vse ob pravem casu. Lahko, da se samo noce prijet.  

Lolipop8 jaz bi na tvojem mestu vseeno naredila test. Kaksno pa je zdravljenje v primeru kratke lutealne faze?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 18:52:34   
Mariposa08
Dežna , če imaš prekratko lutealno fazo je možno, da zaradi tega do zanositve ne pride , da se jo pa podaljšati z progrsteronom, to je Dabroston ali Estima oz.nevem katera zdravila se še upirabljajo za to. To ti lahko predpiše samo tvoja G, če misli da je to potrebno . Jemlje se pa v drugem delu ciklusa , se pravi po O, nekako od 16.dneva ciklusa 10 dni . 

Malo si forume od dr.Pušenjaka preveri ima dosti tem na lutealno fazo in probleme s ciklusi :) 

Aha, ima tvoj v kratkem potem preiskave. No fajn je , da se vama vsaj premika nekam, pri nama sem problem jaz in moji pco:/ ampak evo 4.3 imam hsg mi je G dala od hitro tako , da vsaj čakakti ni treba . Nevrm pa ali že s hsg lahko kaj odpravijo ali tam samo pogledajo kaj je v bistvu narobe? Pa se potem na laparoskopiji odstrani vse kar mora it stran , nevem kako naj se drugače izrazim. Ima katera izkušnje s tem ? 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 19:40:33   
Dežna
Ok hvala. Sem kupila ovulacijske teste tako, da z naslednjim ciklom zacnem pa bomo videli ali je kaj na tem mogoce. 

Zdaj hcg, ce sem prav razumela, je to samo preiskava d vidijo prehodnost jajcecodov. Verjetno bodo naredil najprej teste potem pa naprej. Ti pa pripadata 2 dni bolniske po posegu. Si res hitro dobila termin. Srecno 🤞

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.2.2019 22:39:58   
lolipop8
Ja imam PCO..delava na prvem otrocku..dvakrat je ze uspelo ampak se kar hitro koncalo ss. Stara sem pa 28...ne  moja GIN je z dobrostonom probala ampak ni blo ucinka..med tem casom k sm ga pa jemala pa sm sla privat ordinacijo kjer so ugotovili da je dobroston naredu se vec skode ...menda je bla sluznica pretanka da bi se lahko kaj prijelo...tako da sm mogla takoj prenehat in direkt po napotnico za nelodnost...bom se kar pocakala z testom do naslednjega petka...do takrat pa bi ze mogla tetka prit ce misli🤣drgac da bi imela kaksne simptome nosecniske nimam...gremva pa drug teden se po izvid za sperm. tako da vam tud lahk porocam ce so te tablete firtil up izboljsale rezultate ce bo katero zanimalo ce je kj na teh tabletih res.

Lep  vikend vam zelim <3

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.2.2019 19:23:32   
Mariposa08
Lolipop tudi jaz imam PCO, in tudi sem že enkrst zanosila pa je sledil ss v 7tednu , zdaj spet eno leto okoli in imam toliko cist okoli jajčnikov da dokler to ne sčistijo očitno naravno sploh ne bo uspelo. Meni je prvič uspelo s clomidom in fertilup tbl in predhodno sem 2 meseca jemala tudi dabroston za podporo . Drugače je pa clomid tisti ki tanjša sluznico , dabroston naj bi jo odebelil , da bi s tem naredil podporo morebitne zanositve , ker pomaga tudi ko “grozi “ ss , da se plod obdrži. Zanimovo da je tebi komtta naredil, ampak vse je možno :/
Sporoči, ko dobita rezultate :) jaz čakam na naslednji ponedeljek na hsg , da vidim kaj vse je pri meni narobe im potem bo sledila očitno tudi laparoskopija . 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.2.2019 20:06:16   
lolipop8
Lahko da sm narobe razumela:/

U hlavnem ni dobro vplival in sm ga takoj prenehala kest...jazbsembze bila na hsg v Lj...oba jajcevoda prehodna lepo...je pa mal neprijeten obcutek k ti to delajo..pa vzami kako protibolecinsko tableto prej...jaz se kr cakam menstro...da zacnem z femaro..ce ta ne bo pomagala pa bom tud mogla na laparos....upam da ne bo treba k me je ze zdaj groza.po operaciji pregrade si ne zelim vev pod noz:/.mariposa a se ti kje na kliniki zdravis al pri svoji G?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.2.2019 20:25:37   
Mariposa08
Hvala za opozorilo, bom vzela nnekaj proti bolečinam tisti dan :) nisem vedla da tovtoliko boli ta hsg preiskava , verjamem da je malo neprijetna :/ Potem si laproskopijo že imela ali kako? A cist pa na jajčnikih nisi imela ? Mene verjetno laparo čaka , ker naj bi imela na obeh jajčnikih kr velik cist pa je bilp prej samo na levem pa še to manj , zdej pa kr oba :/ Drgač sem pri svoji G vodena , rekla oa je , da ko bo / če bo laparoskopija je potem klomid in hitro probat zanosit , in že takrat na kliniko, da bi me vodili n če v 6 mesecih s clomidom ne bo nič sledi umetna oploditev. Tako sem jaz razumela , kako pa bo pa pojma nimam :) Ti si vodena na kliniki ? Koliko časa se že trudita ? Midva 2 leti , vmes po 1 lwtu ko ke bil potem ss sva kr mal več kot 1 leto pavze naredila , ker sva ae mogla nazaj pobrat , zdej bo pa marca spwt 1 leto okoli odkar se trudiva . Bo že nekak uspelo , če ne naravno pa umetno :)

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.2.2019 22:18:34   
lolipop8
Na laparoskopiji se nisem bila..bila sem na odstranitvi pregrade predlani...pa na hsg sem bila to je to od posehov kar sm nardila. .na kliniki za neplodnist sem od lani poleti...dali so mi femaro za probat...menda se ze v prvem ciklu vid ce reagiras ker moram 12 dan na UZ pa pogledajo....no in ce pri meni ne bo nc reagirala bom morala na poseg se narocit..upam da ne bom predolg cakala ce bo treba it na laparoskopijo:/ matrava se pa ze kr neki casa (v letih) tko da mi je vso to cakanje na razne raziskave pa posega kar konkretno odvec:/ ampak kaj cmo...za ciste pa mi je blo pa receno ja da jih imam manjse kao na obeh jajcnikih...kaj vec pa mi ni bli receno..tudi sedaj v Lj ne..upam samo da se je mojemu spermiogram izbolsal (izveva naslednji teden) ker ce ne, sva kr v slabi kombinaciji PCO+slab spermiogram:/

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.2.2019 11:07:21   
Mariposa08
Zanimivo, da te na laparoskopijo niso že poslali, nevem jaz sem brala , pri nas ženskah, ki imamo PCO , in je cist okoli jajčnikov kar precej , jih z laparoskopijo odstranijo in jajčnike z nečim elektrokoagulirajo ali nekaj takega :) potem naj bi se “ kao” stanje izboljšalo , spet se vzpostavi normalna ovulacija in cikel in te zato potem dajo na umetne stimulatorje , da bolje ovuliramo in se lažje zanosi po naravni poti . Nevem zakaj vaju še niso dali v postopek ? A to res tok časa traja ? Midva časa za čakati 3,4 leta nimava , jaz sem stara 30 , moj je že 40+ , sem kr razmišljala , da bi šla v Dravlje k Mili Lomšek , baje tam čakalne dobe ni . 

Je tvoj pil fertilup ? Koliko časa pa že pije , drgače bi lahko to pila oba . Meni je takrat pomagalo , zgubit tko nimaš kej, razrn par € :)
Aha pregrado si imela odstranjeno , no potem so pa tisti ss verjtno bili s tem povezani . 
Preberi si malo za spodbudo na fertilup.si komentarje uporavnikov, en par ali celo dva para , enako žena PCO, mož slab spermiogram in je uspelo , res pa je živčki in psiha imajo kr dosti veze pri tem , seveda niso krivi zs težave , ampak je dostikrat ko enostavno obupaš pa uspe čusto tako , da niti ne dojameš kdaj in kako :) tako je bilo pri nama , res da je žal sledil ss ampak prej sem se obremenjevala usak mesec z O in znaki in ni da ni , ko je pa ratal pa nevem če sva imela odnose ene 2x tisti mesec prej pa skos in še to tok zgodaj , da sem enostavno odmislila da bi to lahko bilo to , no pa je bilo:) 
Držim pesti , da se vama bo spermiogram pri tvojem izboljšal in , da vaju čimprej v postopek lahko dajo , da ne bi čakala . Leta grejo res zelo hotro mimo .

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.2.2019 19:34:59   
lolipop8
Nevem zakaj me se niso napotil na laparos...ampak definitivno me bodo v prihodnosti ce femara ne bo pomagala...hja se kr nacakaa za vsako stvar cas pa kr gre...sm lani rekla letos pa bo ziher ratalo 2018 je najino leto in namest najino je bilo od vseh drugih..od sestricen..bratrancev sodelavk sam najino ne..kar me je cist potrlo kr jezna sm bila nase da sm tolk slaba da tud zanosit nemorem...ampak cas gre dalje...vse to mors dat na stran in razmisljat pozitivno...ko vidim letos te dojencke med katerimi bi moral bit en moj se tolazim nekega dne pa res bo in takrat bo tolk leps..a tam k gres k tej samoplacnisko izvedejo vse postopke vse do umetne? Ja moj pije firtil up zdej 4 mesec v cetrtek bom pa sla verjetno po izvid spermiograma da vidiva ce je kj pomagalo..jaz sm pila firtil up dva meseca pa sm pol obupala ker nevem ni blo dobene izboljsave..ampak itak bi ga mogla jest vsaj 3+mesece da bi blo kj od izboljsanja..sm pa se tud jaz zdej bolse bolje ker se stvari premikajo...prej sm jemala dobroston pa diben ni preveru kako reagiram nanj..ce nebi sla sama k samoplacniskemu G bi verjetno se zdaj sam cakala kdaj bo kj buls...ampak letos bo pa res ampak res nase leto punce boste videle🤗


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.2.2019 20:09:18   
Mariposa08
Sploh ne govori , pri meni je bilo rnako. Sem rekla 2018 je najino leto .. ja pa kaj še , od vseh drugih je bilp samo najino ne, vsi možni noseči, od sestričen, sodelavk, sosed mimoidočih , ni da ni kamorkoli sem se obrnila in kamorkoli sem šla same nosečnice , da enostavno sem se zlomila totalno. In potem še ta šok, da bo po vsej verjetnosti ttwba na umetno me je pa čisto dotolklo:/  in zdej ko bo treba dojenčke it glwdat me kar vse mine , da najraje sploh ne bi šla, je grdo ampak nisem več tok močna in me pogled na tuje dojenčke kr potre pa žal tega niti moja mama ne razume , sem izpadla čudna :/ sem pa pač čudna, vsem privoščim ampak težko je bit prispten ko se vsi samo še o tem pogovarjajo jaz bi pa rada samo psihično se držala še pookonci do teh preiskav in vsega . Meni je takrat fertilup pomagal , sem ga pila 3 mesece , zsej pa še to ne pomaga ampak kr vseeno pijem , vsaj M dobim , vsaj to je ok :) no držim pesti , da bo izvid dosti boljši :)Kakor sem razumela naj bi tusi tam bilo na napotnico za umetno in ne čakaš toliko dolgo kot na kliniki . Bom vidla ko bo treba se odločit se bom še dobro pozanimala , ker ja kot praviš hitro se čas obrne okoli . Jaz tusi upam , da je leto 2019 naše leto zs vse tiste , ki še upamo in čakamo iz meseca v mesec :) 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.2.2019 21:42:19   
Dežna
Joj punce ko vas tkole berem..kot da bi jaz pisala. Enaki obcutki, jeza, razocaranje, vse v enem 😔  vsak dan gledam nosecnice ko se lepo sprehajajo ali pa z vozicki. Poznam zenske ki so v tem casu ko se recimo midva trudiva ze drugic rodile. Kar kricala bi. Pol pa spet ljudje z bedastimi vprasanji kot so: kaj pa vidva cakata? Itd. 🤬  ampak ja moramo se tolazit, da bomo tud me v bliznji prihodnosti tkole naokrog s trebuscki hodile ☺ mislim, da nimamo izbire kot pa da rinemo naprej. 

Jaz sem pa seveda kot naroceno dobila 👹 ze vceraj. Kot da nikol sploh ne bi bila aktivna. Kar mineva me ze vse skup.. 😑  lahko recem samo slab zacetek (leta), dober konec (mogoce nam pa vsem rata do konca leta)  😁Posiljam vsem baby dust 😚😚

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 7:10:51   
Lillyy
Ojla punce!


Sem bila na službenem potovanju. Seveda sem imela cel čas zelo močno M. Prvič po pol leta nisem imela prej izcedkov, tako da to je super. Sem opazila, da od kar sva izvedela za mojega, sem malo manj napeta, ker pač vem zakaj ne uspe. Pri meni je zdaj tako, da sem govorila s svojo G in nima smisla, da jemljem clomid in dabroston. Mora pa mož jesti Profertil. Noro dragi so! Je rekla G, da ve da je drago, ampak če bomo mogli v postopek, se že vsaka izboljšava pozna. Kontrolo ima pa konec marca. Tako da pri meni čakamo. Si pa ne delam utvar, da bi uspelo naravno in bova najbrž šla kar na čakalno za umetno. Držim pesti, da vam ostalim uspe! Mariposa, super da si dobila datum za hsg! Ne vem, če bodo meni to sploh delali, če imamo slabe plavalce, ali pač. Bomo videli :) Sem pa tudi jaz potrta, ko vidim vse trebuščke in dojenčke, saj to je edino normalno ... Saj bo, jaz ostajam pozitivna! 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 9:16:26   
Cali90
Pri meni je isto, vsak teden zvem za novo nosečnico, kamorkoli se obrnem vidim nosečnico ali pa voziček in potem premišljujem kako lahko enim tako hitro uspe. Pa vem, da jim ne, samo jaz imam občutek, da vsem hitro uspe samo nama ne.. je pa res, da prej nisem bila toliko pozorna na to kot sem zdaj. Mene je danes ponoči desni jajčnik taaakooo boooleeel, da sem se prov zbudila in nisem mogla zaspat nazaj. Ko sem si malo grela trebuh je bilo pa bolje, sedaj je tudi že skoraj OK. Pomoje je bila to O, ponavadi me boli samo ne pa toliko, tako, da zgleda ta Femara nekaj počne. No upam, da res :) Je lepo slišat, da se pri vseh odvijajo stvari naprej in, da se bo slej ko prej nekaj zgodilo, če ne naravno pa umetno, ni važno kako, samo da bo! Tale vreme pa nam tudi malo pomaga, da smo bolj pozitivne. 💐🌞😀

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 9:18:35   
Cali90
Aja še to, če se katera kaj spozna. Ali mislite, da je ta folna kislina iz DMa (A-Z Mama) vredu? Nekam nizka cena se mi zdi.. 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 9:47:44   
Dežna
Cali90 jaz jo ze nekaj mesecev uzivam in je cist ok. Nimam nobenih neki problemov ali pa stranskih ucinkov. Kolegica mi jo je svetovala ko sta delala na otrocku ko je pa zanosila je pa na elevit sla tako da je ok.


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 12:12:13   
Cali90
Hvala Dežna, tud js sem jo zdej začela jest. Približno en teden, vem, da je dokaj pozno glede na to, da že nekaj mesecev delava na otročičku, vendar bolje pozno kot nikoli 😉

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 13:20:49   
naty1989
Potdravljene

Malo se javljam. Sem vas skozi prebirala kaj pišete, ampak glede teh tablet, ki so za vzpodbujanje O ali za sprožitev M nisem jemala, tako da nimam izkušenj z njimi. Jemala sem samo estimo za podporo, oz.ohranjanje nosečnosti. Pa nisem imela nobenih stranskih učinkov. Tako da tu nisem potem nič komentirala. 

Drugače pa sem brala tudi o različnih težavah, ki jig imate in držim pesti da jih rešite, pozitivno je to da se vsaj premika nekam naprej, da se ne čaka in ni hudič da se tudi vam vsem ne bo 1x prijelo nekaj. Eni za drugo. 

Sem brala za tebe Mariposa08 da imaš že naslednji ponedeljek en pregled, no upam da bo ok, pa da ni tako hudo kot je videti na prvi pogled. Še vedno držim pesti da ti le uspe naravno, če pa res ne gre drugače pa je res umetna oploditev najboljša rešitev. Žal tu velja samo tolažba, da je vsako slabo za nekaj dobro. No sicer slaba, pa vendar. Ampak upanje umira zadnje, tako da drži se.

Glede teh nosečk in vsem ki jim je kar tako ratalo skoraj takoj, pa se sploh niso trudili, pa vas tudi čisto razumem. To je tako žal nareto, da tebi ko se trudiš ne rata kr, eni ko pa sploh ni pomislila da bi imela otroka pa kar čez noč. Kot neki zakon narave, kot nalašč. Pa vsaki punci se zdi isto, vsem rata samo meni ne. Poznam to še predobro, sem imela čisto enak občutek,haha. 

Ja folna iz dm-a A-Z mama pa mislim da je čist ok, ker jo jaz tudi jemljem, pa mi jo je G sam priporočal. Tako da mislim da ni sporna. Po mojem je tako, da tudi če je nižja cena še ne pomeni da je slaba in tudi če je zelo draga pa da je najboljša. Najbrž je tu bolj znamka, ki jo plačaš pri ta dražjih kot pa sama folna. Ker če greš brat kaj vsebuje mislim da je pri vseh v glavnem enako not. Ne vem, samo moje mnenje. No zraven folna pa je seveda še to kaj poješ, da je to čim več sadja in zelenjave, da si malo železo dvigneš, ti potem pride še kako prav. Recimo pomaranče so super, ker imajo veliko folne, se jih splača jest in pa temno zelene zelenjave čim več. Drugače pa je dobrodošla vsa zelenjava in sadje. 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 13:28:56   
lolipop8
Oo super cali 90 pol je ta femara neki zacela delovat..jaz je pa se kr ne morem zacet jemat..sm dans 42 dan pa je se kr ni 🤣se je bom nacakala ta mesec ocitno...sm pa test delala v soboto nosecniski in je bil negativen:/ nisem mogla pocakat do petka..sj vem da neb smela sam firbec je firbec...


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 16:36:18   
Mariposa08
Lilly super , da si se javila :) boga , te M so res tsko smotsne, kot da nam ni dost težko mora bit M še tok močna potem :/ nevem glede preiskav , mi se zdi da ko se gre na umetno opravita oba preiskave , ne me pa za besedo jemat ker tudi jaz sem čist zelena v tem :D 

Dežna škoda za M :( joj kok je to smotano ko tako upaš pa potem se usak mesec ta M prikaže :/ 

Cali super da femara deluje :) upm sa no uspešno ta mesec :) 

Ja glede twh nosečnosti in twga , ravno pred kratkim sem en par videla , imela sta 2 mali punčki tam cca. stari od 2-4 leta , enega dojenčka ( punčka ) pomojen da več kot 7 mesecev mala ni imela , ženska pa že spwt noseča ( sodeč po trebuhu in kako ga je božala ) enih 5,če ne 6 mesecev !! In sem si mislila pa kako jim rata , pomojem mi je kr čeljust dol padla ko sem jih tako gledala :)) sej mi je lušno ko majo kakšni več otrok majhne rszlike so prav simpatični :) ampak una je sam rodila je bla že noseča , ko jo je dec pogledal jaz pa kle sr na glavo lahk postavim pa bom samo M dobila . Ah , bo pa pač tok lepše ko bomo končno nosečke :) 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.2.2019 16:59:38   
Cali90
Hvala za informacije glede folne. Se mi zdi super, da je nizka cena pa še veliko tablet je v eni škatlici, ker glede na to, da ne vemo kdaj bo uspelo se mi kar malo trapasto zdi ne vem koliko € dajat za folno, ker jo lahko ješ po več mesecev. No jaz zraven jem še matični mleček tako, da zdaj bi pa res lahko kaj bilo, ko se z vsemi temi stvarmi bašem 😜 malo sem premišljevala, da je možno, da je levi jajčnik proizvajal kvalitetnejša jajčeca in je takrat tako hitro uspelo, desni pa mogoče ne in, da zdaj pa bo ker ima spodbudo. Je pa na srečo spet bilo na desni strani. No ne vem, če je dejansko to sploh možno ampak saj veste, v vsaki stvari je treba iskat upanje 😄

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.2.2019 9:37:46   
Sankka
Hej punce, tudi jaz se javljam, ravno pojedla nalgesin forte ob čudovitih občutkih, ki jih povzroča M. :)


Joj tudi jaz imam najboljšo prijateljico, ki je noseča. Dokler ni bila, je bil govor o tem da ji ne rata, pa da ne rata meni... odkar je noseča pa samo ona ona ona.. kaksen voziček, katera previjalna, gledala sem to ono tisto, danes pregled, jutri to ono bla bla bla. Niti enkrat ne vprasa ce je pri meni kaj novega, nic. Pa res ji privoscim, se veselim za njo, ampak se ne morem tako, kot sem se na zacetku, ko ji je uspelo. Mislim, a je res tako tezko vprasat. Po moje ze opazi, da nekaj ne stima, izpadla pa bom otročja jaz, kao fauš mi je. Itak da ji nisem faus, se pa mi zdi grdo, me je to kar prizadelo.. ajajaj, ko da ni ze vse skupaj dovolj, potem pa se take stvari.
Eh punce, novi boji so pred nami, novi mesec. Držim pesti za vse nas :*

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?