naty1989
|
K1234 Super novica, ja potem pa te upajmo da se je kaj primlo ne? če že ne vsaj eden pa tudi če se bosta 2 ali 3 ne bo nič narobe ne,haha. Ja če imaš 28 dnevni cikel, pa če si imela O na 14,15 dan, potem se lahko počaka vsaj do 12 dneva. Za 10 dan po O še ne več če bi tako hitro kaj pokazalo, ampak nikoli se ne ve. Če ne moreš več čakat narediš test in je to to, pa še ponoviš za par dni :). Jaz sem test šla delat na 30.dan, pa sta bili dve črtici že skoraj enako obarvani. Boš videla kako bo, vem kako je grozno to čakanje na čakanje in še kr čakanje...ni ga konca. Držimo pesti da seveda rata ;). Dežna Ne vem kako je s tem, ampak mislim da lahko še vedno vztrajata, saj nikoli ne veš kdaj te preseneti. Pa tudi če te, najbrž ne bo nič narobe. Vem pa ne. Na koncu pa življenje samo tako naredi da je prav, če zdaj ni pravi čas, pa da to porihtaš najprej, potem je res boljše tako, da še tega ni. Lilly Ne nisma še povedala, čakava na nuhalno. Potem pa boma takoj povedala. Samo si ne delam nič planov, ker ko so jih se rado kaj izjalovi in bom raje še tiho do takrat. Upajmo da bo vse ok. Tudi meni je žal za slabe izvide :(. Pa sem vseeno mislila, da ne bo tako slabo. Mogoče pa bo le naslednjič ko ponovita kaj boljše. Je imel tvoj mož mogoče kak prehlad ali virozo ta čas ko je to opravljal? Lahko to vpliva na slab rezultat. Ti želim seveda, da se res popravi s kakšnimi tabletami, pa da ne bosta rabla iti na umetno, vso srečo :) Mariposa08 Hvala za lepe želje, jaz sem praznovala kar doma, je najboljše. Upam da si tudi ti imela lep dan. Pa držim pesti, da ti vseeno uspe še pred umetno in končno zagledaš ta + . Vso srečo tudi tebi še naprej :).
|