|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 9:40:41   
naty1989
Pozdravlejna Dežna.

Uh, težko ti dam kak konkreten nasvet, jaz sem bila na istem kot ti, je trajalo kar nekaj časa, da se je kaj primlo,haha. No po drugi strani se ti pa zdi, da ko le pride do tega, si pa misliš, pa sej le ni bilo tako grozno dolgo, kot se je na začetku zdelo. ratalo pa je 11 mesec probe, 10 jih je bilo neuspešnih. Sem pa tvojih let, 29 še zaenkrat, grem v 30.že drugi mesec :). Pravijo da 1 leto probavanja še ni tako hudo, kaj pa je po 1.letu je pa že nekaj narobe. Tako da načeloma, če sta zdrava, zares zdrava, da so M redne, da so jajčeca in semenčice kolikor tolikor kakovostna, da so redne O, da ni kaj zamašeno, ali ni kakšnih cist, potem bi skoraj moralo uspet. Slej kot prej. Drugače pa je res dobro it do G, pa da se vidi kaj je, nikoli ne veš, lahko je samo stres kriv, ki moti vse skupaj, lahko je vsakdanji ritem življenja, lahko so krivi pritiski... Lahko pa je kaj narobe iz zdravstvenega vidika. Tako kot pravi K1234 se zna vse skupaj zelo zelo zavleči, da najdejo problem, pa da ga začnejo reševati...pa gre pol leta, leto kar hitro okorg.


Če imaš O 7 dni pred M, potem jo imaš kar pozno. To je potem od prejšnje M nekje 20 dni. Lahko je tudi različno vsak mesec je drugače, 1x je prej, 1x pa kasneje. Načeloma je okrorg sredine med eno in drugo M. Če je recimo prvi dan M 1.2 in je cikel dolgo 28 dni, potem bi naj bila O nekje od 11 - 19 dneva. Zdaj pa si preračunaš kako imaš ti. Samo vseeno je potrebno veliko stvari da se vse poklopi in zato malo dlje tudi traja. Tako da ni vse v tem, da trofiš O ( seveda jo bi naj ), ampak je še potrebnega veliko drugega.


Tako da nekega recepta za to ni. More biti pravi mesec da rata, bi jaz rekla. res je, je zelo težko težko to čakanje, sama dobro vem, noče in noče biti, ampak drugega res ni kot samo čakanje in upanje, da nekoč - kmalu tudi uspe. Tako da če sta zdrava je upanje, res je da malo pozneje, ampak bo pa 1x uspelo. Jaz držim pesti da čim prej :).


Za te tablete pa ne vem, če kaj vplivajo na semenčice, hja možnost je da vseeno kak % ali 2 že vplivajo. Lahko da je tudi zdaj vplivalo samo vnetje, ki tudi ni dobro za samo kakovost. Tako da lahko gre vsak mesec kaj narobe, lahko je konstanten problem...možnosti je veliko da ne uspe. 1x pa se samo poklopi vse pa gre. Tudi jaz sem že skoraj začela jemati clomid, sem že imela tabletke doma pripravljene, samo na M sem čakala in evo ga, pa le ni bilo treba. Mogoče se je pa vstrašlo,haha. Pa je od sile ratalo. Malo heca. Sej bo, boš videla :)


Cali90

Žal mi je za M, sej bo, ne še obupat, boš videla ko boš najmanj pričakovala bo ratalo. Naslednji mesec že začneš s clomidom? V kateri krog pa že greš?

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:02:48   
Sankka
Ooh K1234, zna se zgodit da te bom zbimbardirala z vprašanji maja, ko mi bodo živčki začeli popuščat :D sem brala ja, da naj bi bili ful fajn v Mb, tak da upam da bodo res. Katerega zdravnika pa imaš?
Ojoj Cali, žal mi je. Zraven vsega pa se še hormoni tak poigrajo z nami, da že misliš, da pa je ta mesec drugače, potem pa spet tako :/
Dežna dobrodošla. Meni so ovulacijski testi vedno pokazali, ko je bila ovulacija. In možno je, da imaš M čez 7 dni, ker lahko da imaš drugi del cikla - lutealno fazo - prekratko, tako kot jaz. Čeprav naj bi drugi del cikla bil predvidljiv, se pravi okoli 14 dni po O nastopi M, pa vedno ji tako. To se reši tako, da se dodaja progesteron v drugem delu cikla, po ovulaciji, recimo Dabroston ali pa Estima. Povprašaj ginekologa. Jaz sem imela O okoli 14. dne, M pa potem že okoli 23. dne. Prejšnji mesec pa O že 9.dan, pa sem mislila, da mogoče pa ne rabim Estime.. evo čez 6 dni že M, ki je trajala 11 dni! Očitno nimam izbire in bom mogla jemati Estimo, dokler se ne prime. Partner pa naj le opravi pregled čimprej, mislim da se ponavadi naredita dva spermiograma, vsaj v Mb je tako. Midva sva imela enega januarja, drugega pa ima marca, ker bojda spermiji rabijo 72 dni, da se v celoti obnovijo. Upam, da čimprej rata.
Ah, še malo pa bomo lahko ginekološke svetovalke :D

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:05:52   
Dežna
Joj zlate ste vse 🤗  fajn pozitivno energijo cutim tu 😁 ja naty1989 sem leto za tabo..se kar mlade..prihajava v najboljsa leta 😂  glede O sem brala mislim, da je ravno Pusenjak odgovorjal, da baje sploh ni mozna O 10 dni ali manj do M. Tako, da mi je vse skupaj cudno. Verjamem pa, da ima psiha tu veliko vlogo. Ce drugace ne je konstantno to v ozadju in vsak mesec upas aha mogoce pa je zdaj prijelo in ze isces neke domisljene znake da je vse res. Na koncu pa itak ves koliko je ura 😏 vem, da gremo vse skozi isto in bolj ali manj dozivljamo podobno in je vse mogoce za kancek lazje, ko ves da zal nisi edina. Tocno tako mi je kolegica rekla, da ko po dolgem casu dejansko uspe potem si mislis, da je bilo vredno to cakanje in pozabis na vse kar je slo narobe. A tebi je uspelo po naravni poti? Ne vem kako lahko ostale recejo, da se je samo malo bolj sprostila in ni vec mislila na to in je ratal. Ne znam si sploh predstavljat, da dejansko uspe 🤣
🤞

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:13:14   
K1234
Sanka ce bos rabla kaj glede klinike kar vprasaj. Zdaj vse vem..:D no jaz sem zdaj od ultrazvoka 16dan cikla po clomidu.. v levem jajcniku imam tri folikle. 28mm 23mm in 18mm. Cudno je bilo zdravnici da mi niso pocli in rekla mi je da naj bi danes ali jutri bil dan D ker imam sluz in vrat je sirok. Tako da bova pridna in dala vse od sebe. Cez tri dni morem pa nazaj da vidijo ce je prislo do O ali so se naredile ciste. Drzite pesti. Mogoce bojo pa dvojcki :D 


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:16:22   
Cali90
Maty jaz grem sedaj v deveti krog, bom pa začela jemat femaro ki je podobna kot clomid. Sem upala, da ne bo treba, da se ne filam z raznimi hormoni pa bo zgleda treba.. mi je pa sedaj dal pol leta, da uspe. Tri mesece jemanja tablet potem pa še tri mesece brez, ker baje učinkujejo z zamikom. Malo se bojim teh stranskih učinkov, upam, da jih ne bo. 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:18:24   
K1234
Aja zdravnika sem pa zdaj cisto pozabla kateri me je imel na sprejemu.. prijazen gospod z pleso :D je pa tudi moja osebna ginekologinja na tem oddelku in sicer Ksenija rakic. Ona je tudi zelo prijazna tako da bilokdo bo bo vse super. Tak pa imas samo ppgovore z zdravnikom in ti predpise kup napotnic in zdravil potem pa skaces od enega do drugega tako da nimas veliko stika z njim.. potem ko das vse izvide mimo pa zopet na ppgovor oz obrazlozitev izvidov do tega zdravnika.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 10:56:20   
K1234


user posted image
Babe se slikico od pozitivnega O testa danes! Torej bo prislo do O med 12 in 24 ur ce prav razumem navodila ne?:) joj kako upam da bo res in da nebojo ciste :))

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 11:06:01   
Sankka
K1234 dva sta že prav velika, upajmo da iz tega potegneš največ :D na sliki se ne vidi v redu, je testna črta bolj močna, ali pa vsaj enako? Če je, potem bo ovulacija kajkmalu tak da kar veselo na delo :D hvala za odgovore, že vidim, da bom potrebovala veliko navodil :D
Dežna je možno, da je ovulacija prej, je tudi meni pušenjak odgovoril, pa ravno zato jemljem Estimo :D mi je ginekolog preverjal ovulacijo, potem pa  tako hitro M. Prekratka lutealna faza. Je pa res, da načeloma ni tako in je O nekje 14 dni po M. To je res vse mogoče. Zdaj pa le poskusi odmislit vse, če ti le rata. Škodlo sigurno ne bo, potem pa poročaj :D

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 11:29:05   
Dežna
Ok hvala za odgovor 😁 najboljs, da si tudi jaz omislim ovulacijske teste. Ena skrb manj 😋 porocam ko bo kaj novega oz napredka 😁 drzim pesti, da nam vsem rata! 🤞good luck ladies 😘

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 11:38:47   
K1234
Sanka. Ja na sliki se svoh vidi. So dve iste crtice v zivo :) hvala hvala upam da res rata :) 

Je pa to res da dlje od M do O je boljse je notri vse priskrbljeno za zarodek :) tako da ni fajn imet prehitro O.. Testki so zelo fajni. Vsaj ves na cem si :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.2.2019 17:21:20   
Lillyy
Ojla punce :) Dežna dobrodošla med nami :) bomo stiskali pesti tudj zate :)Naty, jaz sem zdaj v 10. krogu. Ti imaš že kakšne slabosti? K123, Clomid bom jedla 1 tabketko in Dabroston 2. Kako se pa ti počutiš?Cali, žal mi je da je prišla M. Bo pa naslednji krog :)Sankka, kako si ti? :) 
Moja situacija pa taka, da je bil mož na spermiogramu in kot kaže bo precej slab. Sva šla skupaj potem na posvet in so rekli, da ne zgleda preveč dobro. Točne izvide pa čakava. Sva bila oba prav na tleh. Katera ve, kako se postopa, če je slab spermiogram? Vem samo, da bo najbrž treba ponoviti. Potem bomo pa videli, kako slabo bo. No edino zdaj veva, zakaj ne uspe. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.2.2019 17:23:59   
Lillyy
Aja Sankka, jaz vidim 2 črtici. Tako da je bilo po mojem mnenju pozitivno :) upam da sta bila pridna.Dežna, ti si poskusila s testi? :) 
Jaz pa zdaj sploh ne vem, a naj se "ahtam" ali ne ... sem se nekako že kar pripravila, če bo zelo slabo, da bova šla na umetno. Držite pesti, da ne bi bilo trajno oz. da se izboljša.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.2.2019 17:46:52   
Dežna
Pozdravljena Lillyy 😊 teste sem narocila tako, da jih v tem tednu dobim. Prijateljica je po letu in pol zanosila, ker se je orientirala na te teste, tako da upajmo, da bo kaj iz tega 🤞 a je katera pila caj iz krvomocnice? Naj bi ti odebelil maternicno steno, da se lazje obdrzi, ce sem prav brala 😁 jaz sem pila to dobra 2 meseca potem pa kar nekak obupala. Ne skodi pa. Lillyy zal mi je za slabe rezultate, tudi midva cakava na njegov pregled. Moram pa reci, da sem mu kupila vitamin C, ker naj bi pripomogel pri izboljsanju semencec. Upam, da bo pri vama naslednji pregled bolj pozitiven 😉

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.2.2019 19:41:44   
K1234
Lily testek je bil moj od ovulacije ja :) bomo pa vidli zdaj se enkrat v cetrtek imam ultrazvok ce je prislo do O ali so ratale ciste glede na to da so bili zeloo veliki folikli. Jaz sem clomid po 2 tablete jemala in dabroston isto. Po obeh sem bila psihicno cisto na dnu. Kr jokala sm pa tecna sm bila. Drugace pa nic resnih stranskih ucinkov :) ajej zal mi je za spermiogram. Nevem kako v tem primeru resujejo stvari.. to sta bila zdaj enkrat ali ze drugic? Drzim pesti da bo vse ok! Zdaj sem 17dan cikla in sem ponoci imela hude bolecine v spodnjem delu trebuha pa ko da bi me skos lulat tiscalo..cela napihnjena. Zdaj sem ze ok. 


Glede krvomocnice medva sva ga oba pila tri mesece pa ni bilo ne M ne O tako da sm kr obupala. Ampak vseeno boljse da se pije kot ne ja. :)

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 11:14:28   
naty1989
Dežna


Ja zanimiva je ta O, nikoli ne veš kdaj bo, 1x je tako, spet drugič pa drugače. Jaz sem jo že probala naštudirat na vse možne načine,haha. Vse možne kombinacije že probaš...pa potem ugotoviš da te evdno prelisiči. Hja očitno ima svoje namene z nami, ne glede na to kaj bi me hotele. Lahko je tudi tako, da je O ali prej ali kasneje od tiste sredine ( sredina je načeloma pri tistih ženskah, ki imajo cikle dolge 28 dni ), pa je čisto normalna O, lahko pa je normalno na sredini cikla pa je mogoče šibka. Lahko je vedno šibka in zato ne gre, ne vem rada se zelo zelo izmika. Ampak jaz vrjamem da jo 1x pa le boste zadele, ni hudič :). Jaz sem po večini bila takega mnenja, da 1x pa ne bo ušla,haha. Čeprav se ti že včasih zdi vse skupaj malo noro, ampak tako je. Ja po naravnem je uspelo. Pa še kar ne morem vrjet, ker v bistvu ni nekih znakov, tako da še sama ne bom vedela do nuhalne kako pa kaj. Samo upajmo lahko da je vse ok.

Mislim, da to ravno ne drži, da so se ene sprostile, pa jim je uspelo. Ker se nekako ne gre tu sprostit, kvečjemu če več časa probavaš si lahko samo še bolj nervozen, če ne uspe. Težko bi kar čez noč bilo reči, da zdaj ti je pa vseeno, kar bo pa bo, če pa si se prej skoraj leto dni trudil in se sekiral za to, ker ni. Tako da to nekako ne gre skupaj. Mogoče nekatere mislijo da so se sprostile, ker jim je pač uspelo, ampak dvomim da je to bila ne vem kako velika sprostitev. Sprostitev je lahko edino potem ko ti uspe, mogoče pa ene to mislijo,haha. Ja imaš prav, ne moreš si predstavljat da je res mogoče po vsem tem času, samo tako nekako je. Ponavadi potrebuje kar nekaj časa vse skupaj z vsemi motnjami vmes...pač more biti pravi trenutek, to je edini recept :)


K1234


To je super da ti preverjajo na uz kakšno je stanje, tako vsaj že malo veš pri čem si. No držim pesti, da je folikel lepo počil, velik je bil že ful, tako da je bilo samo vprašanje kdaj bo se to zgodilo. Meni so tudi tako gledali po uz, ampak mi G sploh ni omenil velikosti foliklov, samo 1x je rekel da O bo v roku 3 dni, potem čez en teden pa da je O bila, pa če sem imela spolne odnose...in nič ni konkretnega komentiral. Naslednji mesec sem pa šla samo 1x in je rekel da je že mimo in je O bila, pa je bilo to to. No takrat pa je tudi uspelo :). No ampak kakorkdo, eni se mogoče bolj posvetijo, eni ne tako. Mogoče bi me potem bolj spremljali ko bi jemala clomid.


Lilly


Ne nimam nekih slabosti, razen mogoče malo slabšega počutja in utrujenosti, pa prsi me še kr močno bolijo. Pa apetit imam ful, skoz bi nekaj jedla, sploh kake hamburgerje pa čipse,haha. pa čokolado...


To ne vem kako je s temi spermiogrami, midva sma se odločila takrat, da moj naredi test plodnosti kar doma, kupla sma tako napravo, seme je šparal okoli 5,6 dni in potem je to opravil, pa je samo pokazalo da je ploden, se je pokazala rahla črtica, tako da sma potem vedela da je vse kolkotoliko ok. Verjetno moraš zdaj čakat en teden na rezultate ne? verjetno drugega kot čakat res ni, ampak držim pesti,da pa le ne bo tako slabo. Ker saj ne veš, tudi če je slabše, plodnost je še vedno, pa mogoče tudi vsak mesec ni enako. In tudi tako lahko uspe. Ker midva tudi nisva vedela koliko % je plodnost, samo da je. In je lahko tudi bila slabša, ampak bila je. Drugače pa mislim da se da pomagat tudi pri boljši plodnosti pri moškem, s kakimi tabletkami verjetno. Upanje ostaja, da je še vedno ok ne. Sej bo, ne še obupat, na koncu se vse pogliha, boš videla :)



(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 12:25:50   
Pika Poka 12
Ojla, evo jaz sem se za nekaj casa odklopila je pa situacija taka, danes sem spet dubila menstruacijo, sicer sem to nekako predvidevala da bom zato ker glih ko sem imela najbolj plodne dneve sva oba z mojim zbolela in oblezala v postelji z vrocino, vendar sem vseeno nekako upala, da pa mogoce menstruacije vseeno ne bo in ko sem jo dubila sem bila precej razocarana, kar na jok mi je slo. Oba z mojim sva sicer zdrava, oba sva ta mesec pila caj krvomocnice in se kar nic. Jaz sem pocasi ze obupala nad usm in tudi mojmu sem danes to povedala, da nama ocitno ni usojeno. A on mene zajebava, prav nic hudega ce si dubila menstruacijo sej bo, spomladi se pticki zenijo. Joooj k bi ga najraje nekam poslala kako za vraga je loh taka flegma.. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 12:42:33   
naty1989
Pika Poka 12


Hja vem kako ve, tak si misliš pa saj ne bo, ker je bilo to in ono, pa plodni dnevi sploh niso bili pokriti...ampak vseeno je razočaranje veliko, lahko si še 100x rečeš da sej bo, pa da ti ni tako hudo, ampak ko pride rdeč obisk je žal zelo zelo hudo. Samo tu res ni kaj za pomagat, žal. Kako dolgo se pa že trudiš pa koliko si stara?


Moški so pa moški, tudi moj se ni pretirano sekiral, je pravil sej 1x bo. Ja 1x že samo kdaj??. Moški so bolj flegma in umirjeni, oni se mogoče začnejo sekirat če v enem letu ne uspe. Mogoče je pa boljše včasih tako, da se ne sekiraš preveč. Vsekakor jim zavidam,haha.


Ne obupaj še prehitro, 1x bo tudi tebe presenetilo. Vem pa, da če je prisoten prehlad lahko tudi moti zanositev. In še veliko takih motilcev je prisotnih, tako da je vsak mesec kaj predno sploh uspe :)

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 12:47:33   
lolipop8
Živjo,

tudi jaz bi se želela pridružiti vaši debati, da se nekomu zaupam, kar težko je že to čakanje in negativni testi me spravljajo v obup. Že en teden prebiram in sledim vašim komentarjem. Danes sem pa končno zbrala pogum in se še jaz pridružujem...situacija pri nas tudi ni rožnata:/ trudiva se dve leti, od lani junija pa sva na kliniki za neplodnost v LJ. Zdaj čakam na svojo menstro da lahko začnem z jemanjem Femare...Femaro sem pa dobila za to, ker nisem imam mens. na 47 dni +/- spermiogram pa tudi ni čist OK. Tolažim se in upam da bo to pomagalo uredit moje cikle in menstro in da končnooo rata...a vam je femara kaj poznana...držim pesti tudi za vas punce sotrpinke da čimprej zagledate user posted image in nas tukaj na forumu kmalu razveselite z pozitivno novico:)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 13:24:47   
Pika Poka 12
Naty jst mam ze dva otroka z bivsim, stara sem 29 (no letos bom 30), s tem partnerjem delava na otroku od avgusta (takrat sem si dala vn mireno) vem da to se bi tako dolgo vendar prej sem moskega samo pogledala pa sm bila ze noseca sedaj se pa nikakor ne prime. Moj je biu tudi na spermiogramu, ga je moja ginekologinja kar poslala in je use super, baje da ima veliko plavalcev :-) tako da mi res ni jasno zakaj nama nikakor ne uspe :-(

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 15:06:49   
K1234
Naty joj upam da bo pri meni tudi tako in mi jutri recejo da je bila O. Dneve pa bolj nebi mogla met pokrite kot sma imela ta mesec :))


Lolipop dobrodosla. Tu je malo lazje ko se enkrat razpises in vidis da nisi sam v tem. Mormo bit pozitivne drugo nam tak ne preostane :)
Glede femare jaz nimam izkusenj ker sem dobila samo dabroston in clomid.. verjetno je pa vse nekako isto. Dabroston mi je sprozil M tako kot treba in clomid mi je zdaj pri prvem ciklu pomagal da so mi zrastli folikli samo nevem se ali je prislo do O ali so ratale ciste. Srecno z femaro :)
Glede moskih pa ja tudi jaz imam takega doma ko ima veliko zeljo po otrocku samo ko pridejo pa pogovori al pa mu preberem kako objavo iz tu je pa druga pesem. Sej bo ne se sikirat.. in to je to. Zenske vrjetno res prevec razmislamo negatiuno takoj in si jemlemo to kot edino stvar na svetu. Ampak take smo. Verjetno ker je postati mama veliko tezje oz vecji deal kot postati ata. Pa naj me zdaj kdo udari ce ni res :)

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 15:59:47   
Lillyy
Joj K123 oprosti. Mislila sem prav za teste, napisala pa narobe.  :)  držim pesti, da je bilo tokrat uspešno! Jaz sem samo 1x dobila pozitiven test. 2x mi ni uspelo. Ampak sem sedaj pri G videla, da imam O prej in zato ni uspelo. Dežna, jaz pijem krvomočnico že drugi mesec. En mesec sem jo že pred časom. Škodi ne. Jo pijem pa sama, čeprav tudi možu ne bi škodilo. Naty, en teden ja na rezultate in potem bo skoraj zagotovo čez 2 meseca ponavljal. Upam, da ni res tako zelo slabo in da se izboljša. Se sama malo tolažim z raznimi zgodbami, ki sem jih kdaj brala in vseeno upam, da bi nama uspelo. Bom pa upam da vsak mesec sedaj manj razočarana, ker vem kaj je vzrok. Pika poka, pozdravljena nazaj :) saj bo. Za vse enkeat bo :)Lolipop, dobrodošla! Držimo pesti tudi zate. Povej, so kaj svetovali tvojemu možu glede spermiograma?Drugače pa je tudi moj dokaj miren, edino je bil tudi on na tleh po pregledu in mu seveda no vseeno. Bova se trudila, da se izboljša. Sem našla neke tablete že na spletu, če bo treba jih bova kupila.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 17:36:24   
Cali90
Lolipop dobrodošla. Jaz sicer še nimam izkušenj z jemanjem femare jih bom pa kmalu imela. Čez 3 dni začnem, tako da ti bom lahko kmalu kaj povedla. Tudi midva z mojim se zelo redko pogovarjava o tem, kdaj tudi on kaj omeni, vem, da si želi, samo tako obseden kot jaz pa ni :) zato pa je tale forum zakon, da si lahko babe malo izmenjamo besede 😃

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.2.2019 19:11:36   
lolipop8
Vidim da ste kr aktivne😄hvala za dobrodoslico...sj sm ugotovila da nism nc razlozila kako je kj blo z nama ..tko da evo...en let sva se matrala pa me je razkurlo in sm sla G svoji..pa je rekla da vidi pregrado..dala mi je napotnico in sla sm pod noz.. potem ni blo nic bols pa se PCO imam (trenutno probam hujsat da bi mogoc tako pripomogla malo k boljsim izvidom,G je rekel da ze manjsa izguba teze lahko izboljsa cikle in vse (aja pa nism bajsa da ne boste misle..ampak za zdravnika si takoj debel🤣)..pa ful je blo tezko kj nacrtovat sploh kar se tice krvnih preizkav pa tega k je mens. tolk neredna...v Lj pa cakas za vsako stvar tooolk casa...no po preizkavah so ugotovil da mam nek stresni hormon povecan...sicer mi ni nc reku da je lahk sam to..ampak a nismo vsi pod stresom skos..vsaj mal ddddd..no da se je zacelo mal premikat zdej stvari v LJ na kliniki,se je odlocu da mi da femaro...in zdej spet cakam na tecko da koncno sprobam kaj bo s tega...morm pa od 3 dneva do sedmega (5 dni) po dve tableti hkrati ob isti uri. Partner je bil pa 2krat na sperm. In so ugotovil da ima veliko protiteles..nevejo od cesa to pride...zdravi se jih z stereoidi ampak menda so posledice jemanja se bolj skodljive zato se moj ni odloco za njih ampak je nabavu firtil up..zdej jemle 4 dozo in upava da bo naslednji teden izvid kj boljsi kot je bil nazadnje. Aja pa se to..po jemanju femare moram na UZ 12 dan da vidijo kako reagiram na tablete...ce ne bom reagirala me caka prebadanje jajcnikov:/ dans sm se test za ovulacijo nardila..pa je bla crtica fuuul slabo vidna je pa dans 30 dan ze...al se bo al pa je ze mimo:/ pri teh dolgih ciklih pa itak ne mors vedet kaj bo s te moke:/    uf sm se razpisala🤣ampak sm mogla mal dat iz sebe😊


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 8:11:10   
naty1989
Pika Poka 12

Mislim, da še ni straha pri tebi, če od avgusta šele poskušata. Ker je doba nekje 1 leto. Verjamem, da ti je prej uspelo zelo hitro, ampak žal ni vedno tako. Nekaj naredijo leta, nekaj stres, različne hormonske motnje, tudi prehrana...jaz sem istih let kot ti, to je moja prva nosečnost in sem potrebovala 11 mesec da je uspelo. 10 je bilo neuspešnih. Ampak še vedno vredu, da je vsaj uspelo. Saj najprej se ti grozno vleče in vse, potem pa ko 1x uspe se pa ne zdi tako hudo dolgo, glede na to koliko več eni potrebujejo za to. In kaj vse dajo skozi. Tudi meni se ni zdelo mogoče, da to tako dolgo traja, ampak sem potem vsak mesec bolj vrjela da je res kaj pravijo. Ampak si misliš magari malo dlje traja, samo da je potem vse ok. Sej bo 😊 .

K1234

Ti želim danes da ti rečejo da je bila O in to močna. Pa tudi če ne uspe ob koncu meseca in pride M, 1x bo uspelo. Da je vsaj en pozitiven znak da gre v pravo smer.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 8:13:26   
naty1989
Lolipop

Dobrodošla na forumu. Žal mi je da imaš toliko vseh težav in da se moraš res res trudit za otročka. Upam da ti zdaj zadeve le porihtajo in da tudi ti dočakaš + . Vso srečo.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?