|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 10:05:21   
Sankka
Hej K.
Cikle imam redne vsa leta, na 21 do 26 dni, povprečno zadnje mesece na 23 dni. Ovulacije sem tudi imela vse mesece po splavu, s tem da so prisle iz 14. dne cikla na 9. dan cikla zdaj nazadnje. Mocno pa je kar, kot polovica menstruacije recimo, pa tudi boli me pol manj, ampak to bi komot oklicala za menstruacijo.Pol pa pravijo odmisli in se sprosti, pol pa tako. Ce bi bla noseca iz prejsnjega cikla bi pa test sigurno ze pokazal, pa ni ker mi ga je pri pregledu predvcerajsnim naredila. Tak da nic od tega, najbrz hormoni, ah. Bomo videli kaj bo iz tega, pametnega najbrž nič.
Hvala :*

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 10:10:59   
Sankka
Hej punci.
Moji cikli so dolgi od 21 do 26 dni, povprečno zadnje mesece 23 dni. Imam vsa leta redne cikle, pa tudi ovulacije vse mesece po splavu, s tem da so se prestavile iz 14.dne cikla na 9.dan cikla. Kar nekaj.
Če bi bla teoreticno noseca iz prejsnega cikla bi itak test ze pokazal, pa ni ker mi ga je predvcerajsnjim na pregledu G naredila.
Je pa tak za pol menstruacije, pa boli tudi čisto malo, ampak komot bi to oklicala za menstruacijo. Pa tudi rdeče je, ne več rjavo, tak da mislim da kar je menstruacija. Ah bomo vidli kaj bo s tega, pametnega pa itak menda nič.
Pol pa pravijo da ne se sekirat pa sprostite se pa ne vem kaj vse, ja kak pa.

Hvala obema :*

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 10:26:45   
Sankka
Joj kak sem nerodna, sem misla da ni objavlo, pa sem 2x napisala 🤦‍♀️
K1234 točno ja, jaz sem bla tudi nervozna cela od Dabrostona pa glava me je bolela. Kolegica je tudi rekla da je cela tesnobna. Mogoce so boljse tiste, ki so vaginalne, recimo estima. Edino malo smotano je ker pac vecina tistega ko gre not, pride tudi ven :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 13:41:53   
K1234
Hjoj.. kaj vse damo cez in potrpimo samo da bi se kaj zgodilo :) sanka se vseeno upam da ni M to pri tebi in je kaj druga :) lep vikend babike!

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 14:12:06   
Anaina
Hej punce.Kako ste? Jaz od G. Stanje mojih jajčnikov ni tako grozno... So sicer policisticni ampak je rekla da ni tako zaskrbljujoče. Zdaj sem dobila dabroston za tri cikle in če ne bo nič mi da potem se klomifen.  Seveda upam da ne bo potreben. Mi je pa rekla da je pri PCO super da se res izločijo OH. Torej testenine, riž,  beli kruh in sladkor.. Tak da se bom striktno držala tega in upala da čimprej uspem. Čestitke novim nosečkam.. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.1.2019 11:00:07   
naty1989
Sankka

Potem pa je res možno da je prišls M. Čeprav je še vedno nelogično, da je to že 15.dan cikla. Boš šla do G, da preveri kaj se dogaja? Mislim ne vem, če se da to videt kaj je v resnici, ker je vse prej kot normalno ne. Sploh če si imela redne M vedno. Včasih nam jo res telo in jajčniki zelo zagodejo.

Anaina

Me veseli, da je vse ok pri tebi in da še ni vse izgubljeno. Mogoče pa bojo tablete hitro pomagale in bo uspelo pa sploh ne boš vedela kdaj. Pa poročaj kako boš zrihtala. Ja hvala za čestitke 😊 .

Ella

Kako pa si ti kaj? Vse ok? Si se že naročila pri G za prvi pregled?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.1.2019 21:30:31   
Ella221118
Anaina, no super, da ni nič hujšega :) Držim pesti, da ti uspe z dabrostonom :)

Naty jaz sem ok.. ubistvu kar zelo fajn, tako psihično kot fizično. Dosti boljše se počutim kot pri tisti prvi nosečnosti. Sicer mi niti zdaj niti takrat ni bilo slabo, sem pa bila takrat ves čas nekaj živčna, pa tak čuden občutek sem imela v trebuhu. Zdaj pa sem edino nonstop lačna in zaspana :) Pa prsa me bolijo, od včeraj še malo bolj. Sem pa tudi klicala h ginek in so me naročili za 12.2 user posted image . Ne bo treba tako zelo dolgo čakat :)) Izcedki so se mi tudi umirili. Kako si pa ti kaj? Kako daleč si zdaj?

Sankka pri tebi kaj novega?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.1.2019 21:23:13   
Sankka
Hej.
Ella super, vsaj ti imaš spodbudne novice tukaj, res fajn :)
Pri meni se pa je vse skupaj obrnilo v močno menstruacijo, ki traja dlje kot običajno. Mah ko že misliš, da ne more vse skupaj biti še bolj smotano. Sem šla ginekologu, sem itak mogla še po Estimo, pa sem to združila. Ni ravno kaj komentiral, sem pa dobila vsaj napotnico za ambulanto za neplodnost, me je kar naročil, in sicer na vrsto pridem v prvi polovici junija.. saj pol leta hitro mine, al kak že pravijo :))))

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.1.2019 10:26:34   
naty1989
Ella

No glavno, da je vse ok. Boš pa kr hitro na vrsti, to je vredu. Za dobrih 14 dni že. Prej si, boljše je. Že lahko vidijo če je vse ok. 

Jaz sem z današnjim dnem v 9 tednu. Po eni strani se kar hitro obrne teden, po drugi se pa zna kr vlečt. Imam pa naslednji torek pregled. 

No potem pa le sporoči kako bo. Pa držim seveda pesti, da bo vse ok.

Sankka

Žal mi je, da je prišla nazaj ta stara M 😞. Pa sej bo, ne se preveč sekirat. Morda pa že v tem pol leta, ko čakaš uspe. Ja se obne pol leta ja, samo če nekaj čakaš ne gre in ne gre naprej. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.1.2019 14:31:56   
Mariposa08
Zdravo punce , da se na hitro javim.. pregled pri G sen opravila, novice so slabe .. imam oba jajčnika policistična in to kar dosti cist na obeh jajčnikih , prej je bol samo levi jajčnik, potem je bilo stanje že boljše, zdaj pa tako. Skratka dobila sem napotnico za hsg ali nekaj takega , za rtg maternice , kjer tudi pogledajo jajčnike in jajcevode s kontrastom , če se izkaže , da so jajcevodi neprehodni kar verjetno tudi je tsko sr to potem z laparoskopijo odstrani tsko kot vse ciste na jajčnikih. Šele ko M dobim se lahko naročim tako da pred feb nič uredila ne bom.

Rekla je sa O testi so pri PCO dostikrst lažno pozitivni , ker hormoni zelo nihajo in glede na moje stanje je presenečena , da sem M sploh še redno dobivala in da če sem že O imela vsak mesec so bile verjetno zelo šibke . Tidi zdaj ni mogla videt ali sem po O ali O še ni bilo, glede na to da je 17.dan cikla je rekla da je možno da je O bila čeprav tudi če je je bila šibka. 

No vglavnem , ko se vse te preiskave opravijo bova mogla s partnerjem na reprodukcijsko kl.oziroma tam na kliniko za neplodnost v staro porodnišnico v Lj kjer bojo potrm to postopek baje kr hitro vzeli . Ker je G rekla , da če se opravi laparoskopija je treba potem hitro na klomid in zanosit da se zopet jajcevodi ne zamašijo in ciste ne pojavijo. 

Toliko mesecev sem planirala in se obrememenjevala pa bi lahko slončkala  po mili volji brez obremenjevanja , zanisila tsko ali tako očitno nebi. Rekla sicer je , da dosti žensk ima take težave in kakšno ovilacijo slabšo na pol leta pa useeno zanosijo naravno , čudeži se dogajajo ampak dvomim da sem jaz med njimi . Tako mi je bilo hudo, da sem komaj do avta prišla , in se zjokala :((( nevem kje je ti pravica , zakaj se moram tako matrat:((( ne mi zamerit , čisto sem na dnu in enostavno volje več nimam :( upqm da ste ostale v redu , vas bom brala občasno in kdaj kaj napisala . Aktivna pa tu več ne bom ker nima smisla . Tako ali tako ne morem vsak mesec čakat ali bom noseča ali ne ker tusi O očitno ninam . Se opravičujem če sm kakšni s tem čisto zamorila ampak tako sem žalostna in morala sem to dati ven iz sebe . Čuvajte se punce , tiste ki ste noseče čuvajte pikice , Lillyy držim pesti zate in ostale ki se šw trudite da vam čimprej uspe :) se še ldaj beremo punce 😘

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.1.2019 16:04:41   
K1234
Mariposa! No si me spravila v jok z objavo. Kako mi je zal za vaju.. glede na to da res rata nekaterim kljub vsemu in diagnozam taksnim in drugacnim verjamem da vama bo tudi enkrat uspelo! Sigurno je moznost manjsa ampak je pa in vrata niso zaprta. Zelim ti oz.vama cim manj slabih dni in pot obsijano z sonckom! Drzim pesti da resijo na kliniki problem in se stvari hitro pomaknejo naprej in vrjamem da bosta tudi vedva zagledala plusek. samo pozitivno ceprav vem.... da trenutno ni. Na en dolgi dopust in se prepustit samo vama.. da ne bodo prevec trpeli ziucki. Res vama privoscim vse najbolse! Javi se kaj!❤

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.1.2019 18:28:13   
Pika Poka 12
Ojla da se vam se jaz na hitro javim. Danes je meu moj spermiogram in ko je opravil svoje je zdravnik pogledu pod mikroskopom in je reku o mater je veliko plavalcev (dobesedno tako je rekel) jst sm mislila da bom umrla od smeha. No skratka z mojim je baje use u redu in z njegovo spermo (natancne izvide dobiva se po posti) z mano je tudi use u redu tako da nam u bistvu se ni jasno zakaj natancno potemtakem ne morem zanositi, vendar mislim da sva bila zadnje mesece prevec pod stresom in prevec obremenjena z dojenckom in da rudi zaradi tega se ni nic prijelo. Odkar se mi je koncala menstruacija sva zacela oba piti krvomocnico tako da sva se tudi danes odlocila da se z dojenckom ne bova vec obremenjevala (sicer je to lazje reči kot narediti) ampak da se bova enostavno ptepustila toku in bo k bo sej imava se cas, dejansko se nisva tok stara da bi se nama fuuuul mudilo tako da upam da bova sedaj imela vec srece. Ostalim pa tudi zelim sreco pri doseganju zastavljenih ciljev. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.1.2019 9:39:42   
Cali90
Mariposa žal mi zate in za tako slabe novice. Vem, da ri ob taki diagnozi vse kar dol pade ampak moraš gledati pozitivno na stvari (je težko ja). Bosta pa kar hitro sprejeta za umetno in to je tudi dobro, ta čas pa ne boš premišljevala o zanositvi na naraven način se bo pa mogoče ravno to zgodilo 😉 pošiljam ti pozitivno energijo! 

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.1.2019 9:42:57   
Cali90
Pika poka, potem je pa zgleda za vaju najboljše, da se prepustita glede na to, da sta oba zdrava. Midva zdaj oba jemljeva matični mleček. Samo jaz mislim, da tale mesec spet ni bilo nič. Sem ravno po O pa zdaj čakam M, da grem dat kri za pregled hormonov in potem me čaka femara, če bodo hormoni OK. 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.1.2019 15:56:15   
naty1989
Mariposa08


Tudi meni je hudo za tebe, ko sem prebrala, da v bistvu res ni nič pozitivnega. Verjamem, da imaš vsega dosti, tudi jaz bi imela, tako si še dobra da vztrajaš že tako dolgo. Jaz po resnici rečeno ne vem če bi. Gre preveč živcev in vsega. Je pa res da je še vedno tisti vprašaj in močno upanje, da mogoče pa uspe. In to nas nekako žene naprej, da se poberemo in gremo naprej. Tako da ti vseeno svetujem, da greš naprej. Še vedno je upanje, jaz bom držala pesti za tebe, da nam pišeš in poveš da si videla tisti + ali II. Čeprav mogoče to ne bo ta mesec ali naslednji, pa vseeno, 1x. Nikoli ne veš, če ne probaš. Pravijo, da je upanje ostaja, dokler res ne probaš čisto vsega kar ponuja medica, čisto tiste zadnje možnosti. In še več, še vedno lahko uspe, ko obupaš in rečeš da se ne greš več. Ne bi bila edini primer. Boš videla, jaz upam, da ti kmalu uspe, ko ti očistijo jajčnike ( če jih seveda bojo ). Poznam več punc, ki so jim to naredili in jim je zelo hitro uspelo, prej pa nikakor ne. Mogoče je res problem v tem. Če se bo zadeva hitro začela odvijati, ko boš 1x v teh postopkih, bo vseeno lažje in tudi uspe lahko prej. Vem da je lažje govorit, ko je že uspelo, ampak vseeno se še splača potrudit naprej in poskušat, ker čudeže se resnično dogajajo. Tudi jaz sem ko še nisem zanosila, ravno tisti mesec bila čisto na tleh, ko je še G rekel, da najbrž nič ne bo, jokala sem doma fantu, bala sem se da sploh nikoli ne bo nič in se sekirala kaj če s tabletami tudi ne rata, celo rekla sem da jaz na enekcije ne grem, ker me je res bilo strah...Ma potem za par dni sem se že vdajala, da bom itak nalsednji mesec mogla na clomifen, pa da bo s tistim najbrž uspelo, ker sem drugače čisto zdrava...no in potem je iznenada prišel +, ko si nisem najmanj mislila. je pa res, da sem tudi mislila, da zdaj ko bom zanosila bo vseh težav konec bom srečna...ampak ni tako, strah je naprej, mogoče še večji. Strah pred izgudo, nikoli si ne bi mislila, da je ta strah kar močen. Finta je ker se kar dolgo trudiš in lahko v trenutku vse izgubiš in ta strah je zelo močen. Tako da vedno te bo nečesa strah, dokler res ne rodiš zdravega otroka, je vedno tisto prisotno kaj pa če bo kaj narobe, groza te je. Tako da res ti želim vso srečo in 1x bo uspelo.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.1.2019 7:18:18   
K1234
Pikapoka. medva sva tudi pila ta caj 4 mesece ampak mi ni nic uredil cikel ali pa da bi zanosila. vendar je cisto odvisno od posameznika.. veliko jim je pa ratalo ravno ob pitju krvomocnice.. tako da glede na vajine dobre izvide bi morale hitro biti 2 crtici :)) 
Punce jaz sem danes prvi dan klomifena in sicer moram vzeti dve tablete na dan 4do9dne cikla. ima katera izkusnje z klomifenom? kdaj zanosila ali kdaj dobila M? Upam da nebom tako depresivna kot po dabrostonu.. za ultrazvok sem pa pisala mail pa mi se niso odpisali kdaj naj pridem da vidijo kako reagiram. tako da ce ne odpisejo jih se klicem :)

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.1.2019 19:13:22   
Ella221118
Sankka joj škoda :/ Očitno že nekaj ni bilo ok, držim pesti da vseeno uspe prej kot junija oz. da se ti vsaj uredijo cikli. Zdaj se je ustavila krvavitev?

Naty ja res bo kar hitro, čeprav še vedno daleč haha. Najrajše bi šla že zdaj, ampak vem da je še prekmalu :) Imam trenutke, ko me skrbi, da bi bilo spet kaj narobe oz. da bi bila mogoče spet prazna gest. vrečka, glede na to da nimam nekih intenzivnih simptomov, sploh pa slabosti.. Te skrbi se res nikoli ne končajo ko se enkrat odločiš da si želiš otroka.

Mariposa zelo mi je žal zate :( Takše novice so tiste, ki se jih najbolj bojimo, ko po mesecih ali celo letih truda in vprašanj kaj počneš narobe, ugotoviš, da je bilo vse zaman in nebi bilo nič drugače, karkoli bi naredila. Zato sem bila tudi jaz dostikrat paranoična in hodila preverjat stvari, ki jih načeloma ne bi bilo treba. Res mi je žal, da je prišlo do tega, upam da se vse srečno uredi za vaju in bo tole obdobje čimprej pozabljeno. Če prav razumem, gresta potem direkt po čiščenju v postopek? Vem, da je hudo, ampak poskusi imeti v mislih tisti srečen trenutek, ko boš končno držala v rokah svojega otročka. Če boste vse uredili in začeli pred poletjem, se zna zgoditi da bo to že kar hitro. Nič ni izgubljeno, samo težka pot je. Ampak velik del je že za tabo. Ostani močna.

Pikapoka haha, pri nama je tudi mel take smešne komentarje :) Super, da zgleda vse ok. Verjetno sta zdaj tudi malo bolj pomirjena, kar tudi veliko pomeni :) Krvomočnica pa je po mojem mnenju tudi plus, tako da kar v akcijo :)) Če vama uspe čimmanj razmišljat o tem pa še toliko bolje :)


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.1.2019 8:52:51   
Lillyy
Mariposa, sem tudi jaz kar jokala,ko sem prebrala tvojo objavo. Ne skrbi, jaz sem prepričana, da bo na koncu vse ok in ti pošiljam ogromno ogromno pozitivne energije in držim pesti da se bo hitro vse odvilo! 😁 Po drugi strani pa se ti bo zdaj vsaj vse premaknilo. Vseeno upam, da se občasno še kaj javiš in poročaš kako si. Te bom prav pogrešala 😘 skratka drži se in boš videla da bo vse ok 😁 Punce, sem malo bolj na off. Imam že 2 dni precej močno M. Bila sem čisto na tleh, sedaj sem bolje. Prihodnji teden imam G, sicer za bris, a ji bom omenila te izcedke. Drugače pa sem se odločila, da do maja ne bova prav nič, da si res dava 1 leto in če še vedno ne bo, bo mož šel kar samoplačniško na spermiogram. Sem nekaj gledala v Izoli, da hitro prideš na vrsto in potem bomo pa videli 😁 Ella, Naty, vse bo ok 😁 Sankka, kako je? K1234, žal nimam izkušenj s temi zdravili, a zagotovo boš dobro prenašala 😁 Katera je že pisala o krvomočnici? Jo tudi jaz pijem in verjamem, da bo pomagala. Jo pijem pa samo jaz. Mož jo je pred meseci in zdaj jo pa kar sama. Enkrat bo že. 😁 Tolažim se, da M imam kljub vsemu redne in da nimam PCO in enkrat bo pa ja uspelo. Bom bolj odsotna, ker bom res poskušala čim manj razmišljati o zanositvi, vas bom pa vseeno brala. 😁

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.2.2019 10:54:12   
Tara9
Punce pozdravljene,

se opravičujem, da se vpletam v vašo debato. Ubistvu že zelo dolgo nisem brala tega foruma, danes me je slučajno zaneslo sem in sem ob prebiranju dobila potrebo, da nekaj napišem.

Dejansko sem se znašla v situaciji, da ste v meni prebudile spomine na moj začetek "projekta zanositve", zato sem želela vliti malo pozitive.

Sem mamica dveh majhnih deklic, mamica s PCO, nerednimi ovulacijami, nerednimi cikli, skratka mamica s celo hormonsko zmešnjavo user posted image . Za prvo deklico sva se morala pošteno namučiti, kljub vsem pa je na koncu šlo po naravni poti s spodbudo ovulacije. Drugi čudežek pa se je zgodil kar sam. Želim povedat, da je vse mogoče. V trenutku načrtovanja otroka te takšne in drugačne novice glede tvojega stanja vržejo na tla, pa vendar punce, ne obupajte. Vem kako hude je, vem pa tudi kakšen je občutek, ko prideš do želenega rezultata. In vam povem, je vredno... Vredno vsake solzice, vsakega obupa, vsakega negativnega testa. Želim vam vse dobro in veliko pluskov ter zdravih dojenčkov.
Lep pozdrav

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.2.2019 13:56:48   
Sankka
Hej punce.
Sem vesela za vas, ki vam je uspelo in cakate na preglede in srcke, ostale pa saj vem kak je. Nihce ne more zagotoviti kdaj bo in kako bo, samo upamo lahko. Dlje ne uspe, blizje smo dnevu, ko bo. In to je upanje, katerega moremo imeti.
Kako pa so sicer vaši ginekologi? Vas kaj obravnavajo, ki ne gre 8, 9, 10 krog? Al samo cakajo na tisto mejo 1 leta in dajo napotnico in potem dalje?Meni je sicer tu in tam ginekolog pogledal, ce bo ovulacija, pa dal mi je Estimo zaradi prekratke faze od ovulacije do menstruacije. Drugace pa se mi zdi, da se jim ne da s tem ukvarjat. Ne vem zdi se mi da bi mi lahko dal pregledat hormone, a je to prevelika zelja? Al pa ne vem, nekaj za jačanje ovulacij, clomid recimo, ali to dajo samo tistim s PCO? Jaz sem ga poklicala prejsnji teden in mu povedala da krvavim, pa je rekel naj jemljem Estimo.. halo estimo med menstruacijo... mah. Ko se mi zdi da me niti ne posluša, da kar presliši stvari. Nočem gnjavit pa bit pametna, ampak se mi zdi da se mogoče da neke stvari preverit prej. Saj ne rečem 3, 4, 5 mesec, ampak kakega 9 pa bi že mogoče lahko.. mah ne vem, spet je en tistih dni. Moja menstruacija traja že 10 dni, sicer je manj močna pa vseeno. Pa kaj mu naj, spet ga kličem, če tak ne vidi problema v tem. Še bolj sem jezna ker mi je zmešalo celi cikel, ne vem kdaj bo ovulacija, ne vem kdaj bo menstruacija, nič. Pol pa rečejo ne sekiraj se, pa sprosti se. Aha ja okej bom se, najbrž je res krivo to da nisem sproščena, ker lije z mene 16 dan cikla... jojoj.
Malo sem mogla jezo iz sebe dat, tega tak ne razume nihče oziroma redko kdo, ki je na žalost to moral dat skozi.
Držite se punce, v takih slabih dneh pa se raje pokrijte in naspite, pa kaj dobrega pojejte, pa se spomnite da nas je več takih in da je baje vse za nekaj dobro.
S.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.2.2019 14:41:55   
naty1989
Ella


Res je imaš prav, vedno pridejo skrbi in vedno nove in nove. Strah je pri meni še prisoten, sicer se zmanjšuje, ker bom že počasi, ampak res počasi prilezla do 10.tedna ( vesela do neba ), ampak vseeno je še tisti črviček, kaj bo na pregledu, če bo vse ok. Veliko stvari se lahko zgodi še. Za tebe pa čisto vrjamem, tudi mene je bilo na začetku kar vredu strah, sploh ko sem šla na wc. Tudi z znanko sem se o tem pogovarjala, pa je rekla da je njo tudi bilo vedno strah, ko je že imela en ss. In ji je bilo že počasi grozno na wc it, ko je tudi v drugi nosečnosti imela eno krvavitev. Ah, boge smo ženske, ene bolj, ene manj, ampak vse nas je strah. Najbolj je strah, da bi tisto za kar si se kar dolgo trudil v trenutku izgubil. Nič drugega ni kot upat, da bo vse ok, pa fejst držati pesti. Sej bo Ella, more biti vse ok.


Sankka


Glede ginekologov je pa tako, da je odvisno kakšnega maš. Eni mogoče malo bolj gledajo, eni se ne obremenjujejo preveč s tem. Čakajo pa večinoma 1 leto ja. Mogoče če je imaš srečo, da je kaj prej. To je pri tebi dobro, da ti bo O spremljal vsak mesec, če je ali če ni, ali če je šibka, potem če se folikli razvijajo kot se morajo...Potem pa če bo slabo z O ti lahko da clomid. Pri meni je bilo tako, da sem šla do G, v 10 mesecu probe in me je dal na uz, da je preveril O, če sploh je. To je bilo 1 in 2 mesec. Za 3 mesec pa je že predpisal clomid ja. Ne vem kako bo pri tebi, ampak mogoče bo podobno. Fajn je, če se to pač spravi v tek ne, tako ali tako je še veliko čakanja...pa da vsak kako stvar zveš je vseeno malo lažje dočakat, pa še prej mogoče lahko uspe, ko boš točno vedela kdaj imaš O. Kot pa da sama gruntaš ne.

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.2.2019 16:07:54   
K1234
Sanka. Kr pozitivno naprej! Vem da ti gre vse to na zivce pol pa se vreme tako  uuughhh. Glede G. Je pa tak jst mam slabe izkusnje kr me tudi niso nikoli jemali resno glede nicesar. Na kliniko za neplodnost me je dala 13krog..torej ko je minilo 1 leto. Neredne M in vrjetno tudi O nisem imela vec kot eno leto in mi ni dala nobenih tablet ali napotkov. Ces..bo ze prisla vse je normalno samo pod stresom ste. Ko pa prides enkrat na kliniko se pa vse obrne v drugo stran.. zelo prijazni in takoj se zavzamejo za zadeve. Meni so kr kmalu kri vzeli da so hormone preverili na ultrazvoku sem bila po prvi sprozeni M z dabrostonom da so vidli ali je O. In sem imela folikle nekaj vlkih nekaj malih tako da je O vrjetno bila ampak ni bilo srece. Dobila sem tudi takoj recept za clomid in napotke naj zacnem jemati po drugi sprozeni M z dabrostonom. Ces da nebomo nic cakali da pride naravno do M ampak bomo pohiteli ker se drugace stvvari zavlecejo. Res prijazni. Zdaj jemlem clomid in cakam na teeeermin za ultrazvok da vidijo kako je pod vplivom tega O. 

Lep vikend babike!

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.2.2019 22:56:31   
Cali90
Sankka je zgleda kar precej odvisno od ginekologa, tako kot ti opisuješ se mi zdi, da tvoj ni kaj prida. A si že kaj razmišljala, da bi zamenjala? Meni je moj sedaj po sedmem krogu dal napotnico za pregled hormonov in pa femaro za spodbudo O. Sploh ni nič kompliciral je takoj ukrepal. Po M (še vedno upam, da je sploh ne bo) začnem z jemanjem 3 mesece in potem še 3 mesece brez, ker baje še tri mesece po koncu jemanja učinkuje, če se v pol leta nič ne zgodi pa naprej.. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.2.2019 18:17:14   
Sankka
Haj haj.
Hvala vam za izkušnje. No me veseli, da se samo meni ne zdi, da bi pa kaj vec le lahko bilo. Saj vem da vse traja in da nimamo vpliva, ampak mogoče pa se nekaj malega le lahko naredi pred skoraj enim letom. Pa saj ne da gnjavim pa silim. Niti vec ne grem, da bi mi pogledal ovulacije, ker itak si merim, pa ponavadi je pokazal test ovulacijo. Ta mesec je ocitno ne bo, itak ta vmesna 12 dnevna menstruacija ni bla normalna, tak da mislim da ovilacije tudi ne bo.
Bom ga res menjala. Vcasih je bil ful fajn, zdaj pa je cisto drugacen. Sploh pa se mi je zameril, ko sem imela vnet mehur, ko sem bila noseca, pa je rekel da ne more nic prve tri mesece. Niti ni pregledal urina... mah.Edino ne vem kako bi se drugi ginekolog spravil k stvari, upam da ne bo slo vse od zacetka, reciko tri mesece preverjanja ovulacij in podobnega, ampak da bo verjel, kar mu bom povedala.
Javi kako kaj ucinkuje ta femara, da vidimo :)
Lepo se imejte :*

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.2.2019 14:59:38   
naty1989
K1234

Super, sem vesela da se ti zadeve urejajo naprej in da so prijazni tam. Pa da jim ni vseeno, da nimaš M in da ne čakajo da bo prišla sama od sebe, ker ne bo. Tisto čakanje je naslabše, pa še 3 mesece, pa še mesec...pa ni in ni konca. Pa sporoči še kaj kako bo.

Cali90

Tudi pri tebi je fajn, da grejo zadeve nekam naprej. Ker če imaš sama prešibko O je tako brezveze vztrajat, ker tako ne bo šlo. Oz.bi se res moral čudež naredit. Zdaj pa tako lahko traja, nikoli ne veš, lahko je res takoj, ampak ni pa rečeno in se še dodatno načakaš. Ampak imaš vsaj več upanja kot pa če se sama trudiš.

Sankka

Mogoče bi bila res pametna menjava G, če ti ni ok. Se bo mogoče kdo drug bolj zavzev zate. Ene pravijo, da moreš biti tečn in malo silit, da te dajo nekam naprej, da ti pomagajo...samo ni pa fajn tečn biti ne. No vsaj jaz bi težko bila. Odvisno od človeka. Včasih mogoče res ne prideš nikamor, če se res ne zavzameš za sebe. Mislim pa, da je boljše, ce si v manjšem kraju, ali če greš h G v kak manjši kraj( če se to da ). Da to ni kaka Lj, Mb, Ce, Nm... ker mislim, da se v kakem manjšem kraju bolj zavzamejo za osebo, ki želi zanositi in ne more, tudi ker jih nimajo toliko, kot pa recimo v Lj in Mb, ko samo čakajo da mine leto in šele potem se začnejo malo zanimat, zakaj le ne uspe...ne vem, tako si jaz mislim. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?