|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 10:59:13   
Ella221118
Naty, ja res je :) hvala za čestitke :)) Tako sem si želela, da bi bilo 2019 bolj pozitivno, in čeprav se je slabo začelo je pa zdaj zelo popravilo prvi vtis :) Še vedno težko verjamem in cele dneve buljim v teste user posted image . Danes je koončno malo bolj normalno vidna črtica tako da sem glede tega pomirjena, zdaj pa še samo da ne bo več nič rjavo in bom super :) Zaenkrat se še pojavlja tu in tam. Sem pa po nekaterih izračunih celo med septembrkami user posted image .. ampak mislim, da do pregleda ne bom točno vedela, glede na to da je bil bolj poseben cikel. Glede na to kdaj mislim, da je bila O, bo verjetno okoli 1. oktobra :)

Cali hvalaa user posted image .

K1234 hvala!! user posted image Se trudim da pazim na vse, jem čimbolj zdravo, veliko vode, ne pijem kave.. nočem tvegati nič niti najmanj :)
Lepo da se tudi pri tebi stvari premikajo naprej :) Kako pa to, da šele tako pozno dobita rezultate spermiograma?
Na te folikle se pa žal ne spoznam, tako da ti ne znam pomagat :/ Ampak sliši se logično kar si napisala, tako da če sta bila pridna takrat potem super :) Jaz imam tudi po O ponavadi bolj tak gost izcedek.. ampak ni tako prozoren in vlečljiv kot tisti med O. Tako da s tem sem nekako vedela da je O mimo :) Držim pesti zate da vama uspe že ta cikel in da sploh ne bo treba naprej na preiskave! Obveščaj nas :)

Sankka, hvala tudi tebi :) user posted image Javi kako bo/je bilo na pregledu :) Upam, da je vse ok in ni sledu o PCOS! Držim pesti da bo tudi za tebe tale zgodnja O dober znak :))

Jaz se drugače počutim fajn, nič kaj posebnega ubistvu. Edino prsa me bolijo, skoraj enako kot že od O naprej, torej predvsem ob straneh. Samo da zdaj malo bolj :) Ampak še vedno samo na dotik. Včasih so me pred M že bolj bolele.
Pa če že iščem znake, sem še malo bolj utrujena čez dan, včeraj sem skoraj cel dan prespala user posted image . Pa zvečer postanem malo napihnjena se mi zdi + včasih me malo špikne po trebuhu :) Drugače pa nič posebnega.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 12:35:03   
Sankka
Hej,
Ce se prav spomnim, folikel poči okoli 21, 22mm al pa še lahko celo več. Naj me katera popravi, ampak tak mi je na zadnjem pregledu rekel ginekolog.
Sicer pa, ce si približno 6 dni od ovulacije, zakaj jemljes Dabroston že 8 dan? Ni tako, da ga med ovulacijo ne smeš jemat, ampak po ovulaciji, raje kak dan dva tri kasneje, ker lahko moti ovulacijo?
Se opravičijem če sem kaj narobe razumela :D
Upam, da uspe v vsakem primeru :)

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 13:27:16   
K1234
Narocili so mi tak da morem 14dan ciklusa zopet zacet dabroston 10 dni jest :) nevem!:) ampak hvala za tole bomo vidli naslednji mesec ko zacnem z klomifenom se kako bo:) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 13:59:59   
K1234
Aja glede spermiograma pa nama je bilo receno da se marca vidimo da vse izvide skupaj spravimo od obeh in se pomenimo kaj in kako. vrjetno bodo poslali po posti kaj prej pa potem marca pac imava razlago zraven. jaz sem do zdaj vse izvide razen za hormone dobila po posti tako da mozno dq bo tudi moj dobil.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 17:28:31   
Sankka
Ja dabroston 14 dan je najbrz klasika 28 dnevnega cikla, kot ovulacija na 14 dan... ogromno sem brala ko sem zacela jemat estimo, ki je progesteron kot Dabroston (samo da je naraven), pa se cez ovulacijo ne sme jemati, pobrskaj malo pa bos vidla, da je sigurno nemenjen času po ovulaciji, raje kaksen dan kasneje, da ne moti ovulacije, ziher.
Spermiograma pa sigurno ne dobi, ker gre v njegovo kartoteko in tam ostane, ker citiram: en izvid ne pove nič, obvezno morata bit dva. Seme se namrec obnovi cez 72 dni in se takrat opravi še drugi ter primerja...
Ne vem, sem upala da bodo kaki izvidi pa zgleda da ne. Sva bila pa v Mariboru, kako je drugje pa ne vem.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:01:17   
Ella221118
Midva sva bila pa na spermiogramu v Dravljah (sicer samoplačniško) in določene stvari so nama že kar tam povedali, ko smo skupaj pogledli prek mikroskopa, podrobneje pa so nama poslali po pošti čez 1 teden. Nama je rekel tam da ponavadi se dvakrat dela ampak kakor sem razumela to bolj v primeru slabih rezultatov.
Mogoče je tudi kaj drugače če gre vse preko zdravnika, verjetno potem on določa kako bo vse potekalo :) Samo malo smotano, da moraš tako dolgo čakat.

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:15:36   
K1234
Sanka. ja vem sm si prebrala vse o tem samo sem vseeno sledila navodilu. tako so mi rekli v mb na kliniki ja. Zgleda da torej ta cikel nebo nic in bomo vidli zdaj kako bo ko dobim M in vzamem klomifen.. grem tak al tak na UZ takoj. Glede spermiograma pa super hvala za obrazlozitev in ja je moj narocen za 2 oddajo semena v marcu tako da bomo potem vse skupaj pregledali in vrjetno cakajo na ta drugi del glede izvidov. me pa danes res tako spika v jajcnikih in cela sm napihnjena kot da bom eksplodirala. ze dolgo me niso tako boleli :/

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:27:10   
naty1989
K1234

Nekaj sem tudi jaz prebrala o foliklih. Tako da 16mm, ki jih imaš je čisto ok. Lahko je tako kot si izračunala, da folikel poči pri 18mm, lahko pa še raste. Zrastel naj bi pa nekje do 22mm. No lahko tudi več. Ampak načeloma bi naj bilo to to. Super da si izkoristila dneve. Samo tako kdaj bo ta folikel počil tako ne moreš vedeti, to je lahko kadarkoli. Ampak nekje v teh dneh bo. Vidiš pa lahko po sluzi, ki je kot beljak, je gosta, po tem bi naj vedela, da bo do O prišlo čez dan ali 2. Je pa tudi res, da ni vedno te sluzi, včasih je ni, ali je taka da ne veš če je prava. Potem se pač zaneseš na te dni, ki bi naj bila O, pač vzameš malo več dni tu okrog in tudi ne moreš zgrešiti. Ampak trofit O še ni tako težko, bolj je težje to, da se vse poklopi, je potrebno veliko stvari in če je čas pravi potem bo. Če ni, pa spet naslednji mesec.

Ella

No super, da ješ večinoma zeljenjavo, sadje, zdrave stvari, ne piješ alkohola, preveč kave... kar tako naprej. No kako kavico na dan ali tu in tam se lahko spije. Tako boš poskrbela, da se bo plod dobro razvijal, kar se da najbolje. Kaj pa bo čas prinesel, pa bomo videli. Držim pesti da bo vse ok.

Se boš pa kar načakala, še imaš kar nekaj časa do prvega pregleda, pa potem še naprej. Pa vmes nekaj straha če bo vse ok, pa da bi le bilo...pa kaj če ne bo...je še najboljše, da čim manj razmišljaš za naprej kako bo. Uživaj čim bolj v teh trenutkih. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:30:26   
Pika Poka 12
OjlaJaooo kolk je spet enih objav bilo za prebrat :-) ja jaz sem bila prej anonimna :-) drugace pa evo danes jw zadnji dan menstruacija tako da pol pa veselo na delo SPET. Drugace pa moj ima tudi v ponedeljek spermiogram, pa jaz imam v petek spet kontrolo pr ginekologinji. Drugace pa cestitam vsm sreckam noseckam in upam tudi za ostale da se vam/nam usm kmalu prikaze plusek... 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:30:36   
naty1989
K1234

Če te špika je to dober znak, da O bo. Najbrž še ni, ampak se pripravlja nekaj. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 18:33:37   
naty1989
In kako ste kaj druge punce? Mariposa08 kaj novega? O že bo? 
Lilly, kje si ti že? Blizu O, po O? Sem te malo izgubila. Aja vso srečo v novem stanovanju. Zdaj si že poročena, v novem gnezdecu, zdaj pa še samo ena stvar manjka. Držim pesti, da čimprej uspe.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 22:01:46   
Sankka
Dober večer vsem.
Da vam samo malo opišem nadaljevanje mojih misterioznih pojavov :)
Sem bla na uz, pa gleda pa pravi da težko reče, ker sama slika policisticnih jajcnikov ni dovolj, so potrebni se drugi neki parametri, v glavem nisem tocno razumela, potem pa se ji je mudilo, pa je mogla it. Je pa potrdila ovulacijo slab teden nazaj, se vidi da je bila.Pa rekla mi je, da vidi not eno mini pikico, ki lahko da je kar nekaj, lahko pa da bi bla nosecnost, ampak tezko rece, danes je le komaj 6-7 dni po ovulaciji.
Pa dobro, grem malo prej na wc, pa kar neki svetlo rjavi izcedek... omg, pa še to ravno danes, ko imam bele hlačke :p
Tak da kdo bi vedel, sem pa komaj 15. dan cikla, ovulacijski test je bil pozitiven 8. dan, kljub temu pa da imam cikle zelo kratke, pa vseeno na manj kot 21. dni se nikoli nisem imela menstruacije, niti to ne bi blo najbolj normalno. Vse skupaj ne tič ne miš :p
Samo malo podelim z vami, da bomo še bolj cenili to zapleteno in skrivnostno žensko telo :p

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 6:47:17   
K1234
Sanka. Wiii javi kako bo pa probaj kak test naredit kmalu. lahko da je vgnezditvena ane?:) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 7:54:59   
Sankka
Heej :D
Ja koliko vem, je test pozitiven nekje 4-5 dni po vgnezditvi, torej recimo v nedeljo, ampak to se mi zdi zelo kratek cikel :o
Razmisljam, da je tista pikica bla ne vem kaj pac, pa je potem to počlo al whatever, pa priteklo ven... :D nimam pojma, ugnezditev pa je tak redek pojav, da si ne bi misla. Bom naredla test cez nekaj dni. Mi ga je ze ginekologinja vceraj tam naredila, pa valda ni kazalo, ce sem bla 15.dan cikla... mogoce je misla, da tista pikica res kaj je. Al pa je razmisljala, da sem noseca s prejsnjega cikla ze, ampak to ocitno nisem :D


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 8:40:37   
naty1989
Sankka

Nikoli ne veš, mogoče pa tista pikica res kaj pomeni. Ampak seveda je še prehitro, to lahko rečemo da še začetek ni. Zdaj da bi tako hitro delala teste je brezveze. Mislim da bi test 14 dni po O šele lahko pokazal pozitivno, če je seveda to to. Takrat zazna tisti hormon, ki kaže na nosečnost. Mogoče če bi naredila test prej bi se kaj rahlega poznalo, ampak spet ne bi bila ziher in bi mogla ponovit. Res je da je tečno čakat in vse, ampak če pa testi kažejo še negativno, pa tudi nima smisla jih delat. Najbolje pač pravijo, da se počaka do M, oz.kak dan po M. Jaz sem naredila test točno na dan, ko bi M mogla prit. Dober znak, če ti je uspelo so zelo boleče in skeleče prsi, drugače ne bolijo tako kot če boš zanosila. Ponavadi je to tisti ta prvi znak, da je lahko kaj. Res pa je tudi, da ni tega pri vsem ženskah, tako da tu drugega kot še malo počakat ni. Pa sej bo, boš videla, 1x bo samo presenetilo, mogoče že zdaj. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 10:04:08   
Ella221118
oo, Sankka user posted image To bi bilo super, držim pesti! :) Veš da je bilo pri meni enako, 7 dni po O oz en teden pred pričakovano M sem prvič opazila izcedek. Potem en dan nič, potem pa spet od 9 dne dalje. Pri meni je bil test raaaahlo pozitiven 11 dan po O. Vgnezditveni izcedki tudi niso tako zelo redki, nekje pri 1/3 se pojavijo :) A si meriš mogoče kaj temperaturo? Jaz sem si ta mesec prvič in se je lepo vidlo kako je zrastla po O, potem pa ta dan ko je bil prvič izcedek (vgnezditev) malo padla, potem pa nazaj zrastla in ostala visoka :D Nekje prb 37 - 37,4 je odkar imam plusek user posted image . Mogoče malo kompliciranje, ampak jaz sem mogla vse sprobat user posted image user posted image .
A se kaj drugače počutiš mogoče? Čutiš kakšno špikanje po maternici/jajčnikih? Meni se zdi da me je tisti dan malo zategovalo spodaj po trebuhu.. ne znam opisat.
A delali so ti krvni test?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 10:04:48   
Cali90
Živjo punce, evo jaz sem od ginekologa. Pri naslednji M moram na pregled hormonov potem pa mi je dal Femaro. Je katera jemala Femaro? Imam pa ta cikel spet jajčece na desnem jajčniku, tam kjer je jajvecod, se ga je videlo, ker sem ravno pred O. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 11:22:35   
Sankka
Hvala za mnenja :)
Ah sama itak ne bi delala zdaj testa, itak je prehitro, tak da ne vem kaj je ginekologinja imela v mislih. Prsi me pa bolijo od ovulacije dalje, od splava dalje me do zdaj noben mesec niso. Predno sem zanosila pa tudi odvisno, kaki mesec malo ali zelo in kaki mesec sploh ne, tak da težko rečem.
EllaPrej krvavitve ni vec bilo, zdaj pa je ze bolj rdeca ampak ni veliko sploh zaenkrat, samo ko se obrisem... ne vem to se mi se nikoli ni zgodlo, menstruacijo pa sem dobila najhitreje na 21 dan, povprecno pa na 23 dni. Tak da nimam pojma. Temperature se nisem merla, mam kar ovulacijske teste... Haha, me pa ful zebe par dni že, tak da sem si merla vrocino in sem imela 3 dni nazaj 37.3, 2 dni nazaj pa 37. Vceraj pa si nisem merla, sem pozabla pa niti nisem razmisljala o tej opciji, sem misla da sem malo bolna... bolj razmisljam da je tista pikica bla nekaj ne vem kaj, pa je mogoce to zdaj priteklo ven al kaj. Po drugi strani pa sem bla 6-7 dni po ovulaciji vceraj, tak da teoreticno se je ze lahko vgnezdilo, to pa se najbrz nekje opazi kot nekaj miniaturnega. Ne bi niti razmisljala o tem, ce ne bi potem blo te nepojasnjene krvavitve. Me pa skos nekaj pika not ja, sploh po desni strani, sem pa tudi ovulacijo imela na desnem jajcniku. Pa taki pritisk imam. Samo tezko recem, lahko je kdaj cisto isto kaki teden dni pred menstruacijo. Ko sem bila noseca me je ful ful bolelo kaki mesec, pa pikalo pa sem pa tja. Sigurno bi vzela nalgesin, ce bi pac lahko, tak da me je res precej. Potem pa je nekak nehalo. Sem posumla da sem noseca, ker me je celi dan bolelo, kot da bo pravkar menstruacija, pa je ni in ni blo. Mi je ze 23 dan popoldan BC test pokazal pozitivno. Naslednji dan pa se digitalni clear blue. Zgleda gre to kar hitro pri meni. Nimam pojma, tak da kavo se tudi pijem zaenkrat :p kak močen in kaksne barve pa je bil tvoj izcedek? Krvnega pa niso delali. To je res res prehitro, pa se potem mi je sestra cez celo cakalnico tak na glas govorla negativno je, minus je... ja no shit, pa zakaj zdaj vsi to vedo, ko da sem sama hotela delat test ddd :D
Me pa skrbi, ker sem jemala Efloran antibiotike pa se terapije imam za hrbtenico (elektriko pa to), zato sem nekak upala da ce do zdaj ni blo, je mogoce bolje da tudi ta mesec ni. Tak da ce slucajno je, je bil usoden en odnos, preden sem zacela jemati tadruge antibiotike. Tak da bogve, cez kaki teden bo vse znano. Saj itak gre na vse ali nič, ce bi vse skupaj imelo kaksen vpliv.
Femare pa sama nisem jemala, tak da nimam izkušenj.


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 12:54:47   
K1234
Sanka. Tocno tak imam jaz zdaj. jajcniki me bolijo pa spodaj v trebuhu me tisci in cela napihnjena sm. Izcedka rjavega nimam imam pa beli tok. Ne tak kot pred O ampak bol gost. Zdaj nevem ali mi je dabroston kaj zmesal O ali ne in je mogoce nisem imela takrat ko sem izracunala po velikosti folikla. Nevem kako to deluje potem ce vzames dabroston pred O. Naslednji teden moram dobiti M. sem pa tako utrujena in tecna da bi se najraje zaprla v sobo in jokala celi dan.Upam da so pri tebi izcedki dober znak in da zagledas magicen plusek :)) kdaj bos delala test? 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 14:03:24   
Lillyy
Še jaz malo pojamram ... Zame je pomoje zgodbe konec ta cikel.Včeraj po slončkanju imela malo krvavega izcedka, danes nič. Sem pa 7 dni do M.Res ne vem kaj je fora teh izcedkov, to se mi je zdaj že ene 3x zgodilo in seveda sem vsakič upala, da je vgnezditvena. Tako da tokrat pa nimam upanja.Sankka, držim pesti, da je pikica otroček 😁Femare pa nisem jemala ... Sem bolj na hitro vse preletela in sem zagotovo kaj pozabila komentirat ... Se beremo

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 14:09:08   
Ella221118
Cali, jaz tudi žal nimam izkušenj s Femaro tako da glede tega nevem nič povedat :/ No super, da bo O na pravi strani :) Hitro v akcijo! user posted image

Senkka ja za test je res še prehitro, drugače pa krvni pokaže nosečnost že dosti prej :) Mene so tudi ta mesec prsa bolela že od O naprej. Izcedek je bil pa večinoma rjavkast, enkrat vmes je bil samo rdeč/roza - mislim, da je bilo to 9dpo. Potem pa nikoli več rdeč oz niti blizu rdečemu :) Saj ponavadi je vgnezditvena bolj enkratni dogodek, se ne vleče toliko dni. Tak da jaz nevem kaj mam to user posted image
Haha kar pij kavo, ne rabimo bit vse tak zmešane kot jaz user posted image .
Glede antibiotikov in tega pa itak tako kot si rekla, če je kak vpliv tako zgodaj je lahko samo dokončen.. tako da vse ali nič, na razvoj pa ne bi smelo vplivat kolikor vem :)
no jaz držim pesti da se ti izide najboljše možno :)

Lilly žal mi je user posted image . Tudi jaz sem prvič opazila po slončkanju in sem mislila, da bo M prišla en teden prezgodaj. Pa je imelo moje telo drugačne načrte :) Tako, da ne izgubi še čisto upanja. A kdaj prej si tudi tako zgodaj že dobila te izcedke?
Če bo prišla M bi jaz šla na tvojem mestu res enkrat preverit progesteron, samo za vsak slučaj.

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.1.2019 20:08:57   
Sankka
K1234 ko sem sama jemala Dabroston, sem se tudi sama pocutila kot en d.... Zato mi je potrm G dal Estimo. Mislim pa da je res pomembno, da jemljes po ovulaciji, je pa mozmo da pri 16mm foliklu se O ni bilo, tak da mogoce pa se je vse lepo pokloplo. Se pa jemlje za razlicne namene, recimo kolegica jemlje od 5-15 dne.
Joj punce a je katera imela kdaj menstruacijo ze 15 dan cikla oziroma enkrat tak hitro... se mi zdi da je ta moj rjavi flek postal ena prava menstruacija, edino bolj svoh pa trebuh me boli pol manj... jaz vec ne vem kaj si naj mislim, pa mi je G rekla vceraj da je sluznica normalna za teden dni po ovulaciji, kar pa drži. To se mi še nikoli ni zgodilo :/

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 9:13:59   
K1234
Sanka danes je tak zadnji dan da vzamem se eno tableto zvecer in sm koncala z tem dabrostonom. ker ce je res tole krivda mi naj dajo kaj druga ce bom se mogla jest. trebuh imam ko zogo in pa depresija noc in dan. katastrofa uglavnem.Torej si dobila M in niso samo izcedki? Hmm.. jaz sem imela najhitreje na 21dan. Tole pri tebi je pa res hitro 🤔 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 9:45:48   
naty1989
Sankka

Ne jaz še nikoli nisem imela M tako hitro. Najhitreje je bila 1x na 25.dan v ciklusu. To se šteje kot normalno. Ker je povprečen M cikel dolg od 21 - 35 dni. Ne vem kaj je to pri tebi, ampak pravijo da ni vsaka krvavitev menstrualna krvavitev. Tako da če je te krvavitve zelo malo in sploh ni podobna M, niti ni močna kot M, niti tako dolga kot je ponavadi M, je lahko to kaj drugega. Ne vem, vse je mogoče. Kako imaš pa drugače, redne M? Cikle kako dolge? Včasih nam jo telo malo zagode. In tudi če nimaš rednih M se lahko zgodi, da zanosiš, (sicer potrebuješ veliko več časa, ampak se da ), lahko dobiš M normalno, čeprav dosti bolj blago in mogoče traja samo 1 dan in di v resnici lahko noseča pa sploh ne veš. Mislim ne veš kako bo pri tebi ne. Vse je mogoče. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.1.2019 10:02:06   
Ella221118
Sankka to pa res čudno :/ Samo če je bolj švoh še ni rečeno da je M. Jaz drugače še nisem imela manj kot 26 dnevni cikel, bi pa bil ta zdaj kak dan krajši verjetno, glede na to da je bila O par dni zgodnja. Ampak 15 je pa že res prezgodaj. Sem pa že slišala tudi da lahko pride do kakih krvavitev po vaginalnih pregledih, sploh v nosečnosti, zaradi povečane občutljivosti.. nevem, ugibam. Upam, da danes ni več nič! Javi.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?