|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.2.2019 22:02:24   
Cali90
Naty po ultrazvoku mi je predpisal še te tablete tako, da je res lahko bolj šibka O. Sem pa pozabila potem vprašati. Itak sem pozabila vprašati par stvari ki sem jih mislila, bom počakala do naslednjič upam pa da mi ne bo treba, da se bo že prej kaj prijelo 🤗 se mi pa zdi, da so tele tvoje ugotovitve glede G pravilne. Jaz ga imam v manjšem kraju in nikoli ne čakam na pregled in tudi zavzel se je kar, lahko bi me samo odslovil in rekel naj počakam še 4 mesece. Se mi pa zdi res zelo dober ginekolog in ga tudi ostale ženske, ki so pri njem kar hvalijo, tako da imam srečo. Kako se ti kaj počutiš?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.2.2019 8:51:12   
naty1989
Cali90

To ti čisto vrjamem, tudi jaz si polno vprašanj v glavi sestavim, kaj vse še moram vprašati G. Samo potem id vseh živčkov pol pozabiš. Mogoče pa res ne bo treba več nič vprašat, pa bo ratalo. Ti želim, da ti seveda tako naravno uspe.

Ja mislim da je kar res tako, da je tu boljše, da si s kakega manjšega kraja. Drugače gledajo na tebe, nisi samo številka. Je pa tudi res, da je vse od G odvisno, kaka oseba je. Koliko mu je do tebe, da ti pomaga...na koncu je vse odvisno od velike sreče. Recimo mene je še kar resno vzel, dobro 2 meseca sem morala res počakati, da so O gledali če je ( ampak če tako pogledaš, je že to nekaj, da zveš če imaš O ali O in seveda kdaj jo imaš). Potem pa je takoj rekel da se bo začelo zdravit, mi vse razložil, predpisal tablete, me bodril da bo uspelo...pri nekaterih je pa tako, da ti mogoče dajo samo tablete pa če se bo prijelo se bo če ne pa ne. Pa opet nov ciklus...

Jaz se kar vredu počutim, ni nekih slabosti, prsa me fullll bolijo, apetit imem ogromen, pa napeta sem zelo. Pa skoz se nekaj dogaja po trebuhu. Drugače pa čisto ok. No mogoče sem malo bolj utrujena kot prej. Ju3 imam spet pregled.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.2.2019 13:08:23   
Ella221118
Naty, ja mene je bolj kot obiskov wcja strah, da bi prišla na pregled in spet ne bi bilo nič videt :/ Ampak dobro, ni to zdaj nek konstanten strah, ampak pridejo pa trenutki ko me malo panika zagrabi, sploh zaradi te smotane slabosti, ki je spet (še vedno) ni. Prav želim si, da bi bila, psihično bi se zagotovo bolje počutila. Ti si pa že kar daleč, še malo pa bo konec prvega tromesečja :) Super :)

Sankka tudi jaz mislim, da bi bilo dobro da menjaš ginekologa. Takšne krvavitve sredi cikla zagotovo niso normalne in si zaslužiš nekoga, ki se bo bolj zavzel zate. Drugače pa če te muči, lahko greš tudi samoplačniško preverit določene hormone, ni tako drago:) Jaz sem dala 13€ za progesteron.

Cali kako daleč si pa ti kaj zdaj v tem krogu?:)


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.2.2019 18:53:30   
Cali90
Jaz imam še en teden do pričakovane M. Bo hitro tu, čeprav se mi od O do M neverjetno vleče vsak mesec 🙃 predvidevam, da vse poznate to 😉

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.2.2019 6:56:28   
K1234
Jaz sem danes 10dan cikla in vceraj sem pojedla zadno clomid tabletko. Bomo vidli kaj bodo tablete povedale konec mesca:) drzim pesti da zbudijo moje jajceca in se ta mesec koncno kaj prime. V zacetku marca naju caka potovanje na toplo in pa najina poroka tako da bi bilo sanjsko da bi lahko dragem povedla kar tam da imava pikico:)

Kaj novega pri kateri?Lepo slisat da ste nosecke vredu. Glede te slabosti pa je moja kolegica isto imela da ji ni bilo nic slabo nobenega znaka nic samo trebuh pa prsa so ji rastla. Druga pa kot da nebi bila noseca. :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.2.2019 8:20:15   
Cali90
Živjo punce. Evo jaz sem danes 26. dan cikla in sem zjutraj na papirju videla malo krvi, čisto svetlo roza. Sem šla čez približno pol ure spet preverit in je ni bilo več. Drugače bi mogla M dobiti v ponedeljek, se pravi čez 4 dni. Če bi bila že danes bi bilo prezgodaj še za najkrajši cikel. Me pa prsa bolijo in vs čas me nekaj špika po jajčnikih že od O naprej. Včeraj sem imela tudi precej belega izcedka. Nekam pozno se mi zdi za vgnezditveno ampak sem brala, da so jo punce dobile tudi dva dni pred predvideno M tako, da upanje ostaja. Zdaj bom pa ves čas na WCju, dokler se ne ulije M ali pa test pokaže + .. o živčki, živčki.. 🙃

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.2.2019 11:02:40   
Lillyy
Ojla punce :) Cali držim pesti, da je vgnezditvena :) Glede slabosti v nosečnosti pa tudi jaz poznam primere, ko jim je bilo strašno slabo in nekaterih sploh ne. Ne ozirajte se na to in uživajte! ;) Jaz sem bila danes pri G. Sem ravno spet po O. Pa sem mislila, da šele bo. In pa dobila sem clomid in dabroston za  naslednji cikel. Ima pa moj že prihodnji teden spermiogram in če bi bili izvidi slučajno slabi, s clomidom in dabrostonom ne bom začela oz. bo G povedala kako in kaj. Skratka, sem vesela, da se premika pa ni še čisto 1 leto. Imam pa tak tesnoben občutek. Kako ste ostale v ciklu? Stiskamo zdaj pesti za Cali. Ella in  Naty, kako se počutita? ;) 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.2.2019 12:46:18   
Ella221118
Hej:)

K1234 super da gresta na toploo! A tam se poročita? user posted image Držim pesti da boš nosečka do takrat :) Če ne, pa mogoče tam uspe :) Nama je lani ravno na takem daljšem dopustu na toplem:)

Cali glede vgnezditvene je bolj pomembno koliko dni po O si, kot pa koliko pred M :) Če si nekje 7-10 dni po O je največja možnost da je res vgnezditev. Ti pošiljam pozitivno energijo in držim pesti da je to to! :)) javii

Lilly upam da sta bila pridna pred/med O :) Sem vesela zate, da se stvari končno premikajo naprej, upam da uspe že brez zdravil :)
Jaz sem trenutno ok.. v torek imam že pregled in me na trenutke malo grabijo živčki..še vedno mi ni nič slabo in razen velike utrujenosti in občutljivih prsi nimam posebnih znakov.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.2.2019 15:16:54   
Cali90
Ella sem 11 dan po O. Ni pa od zjutraj bilo nič več. Joj res upam, da bo kaj. Zdaj sem vsako uro na wcju in preverjam 🙃 se znajo še vlečt teli dnevi. Še dobro, da je vikend, ki itak hitro mine 😄

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.2.2019 8:57:44   
K1234
Ella. Ja porociva se na mauritiusu tako da res res upam da bi v tem ciklu uspelo. Imam pa v ponedeljek uz da vidimo kaj mi je clomid zakuhal :D dol bo kaj tezko ratalo ker bom verjetno glih M dobila :(( hvala pa za lepe zelje:)Cali! Joj upam da ne zagledas tecke rdece in se je koncno kaj zgodilo. Javi kako bo :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.2.2019 19:11:46   
naty1989
Cali90


Ti ne bi znala povedat, kaj bi ta izcedek lahko bil. Vgnezditvena bi naj bila od 6 - 9 dni po O. Samo jaz sem vsak mesec čakala na vgnezditveno ( sploh prve mesece ), pa je sploh ni bilo, niti ene kaplje. Zato potem sploh nisem več računala, da bi jo dobila, ker je ne dobijo vse. Ker ponavadi kar misliš da bo, tistega glih nikoli ni. Ne vem, pravzaprav hvala bogu nisem nikoli imela ne rjavih izcedkov, ne krvavitev kar tako recimo med dvema M, niti nobenih roza izcedkov... Razen rjavi izcedki so bili siver bolj redko malo pred M ali ko je M bilo konec. Tako da tu je marsikaj mogoče, tako da ti res ne bi znala svetovat nič konkretnega. Edino da narediš test malo prej, ker vem da te zelo zanima ( kot je mene seveda ), pa bo mogoče kaj pokazalo. Nikoli ne veš. Če pa je seveda bilo to to, pa seveda držim pesti, da bo vse ok :)


Lilly


Super, da si šla do G in da se je začelo premikati naprej. Tako bo vse skupaj malo lažje in bo hitreje minilo. Mogoče pa že kmalu uspe. Kateri krog si že zdaj? Ne sledim več :). Držim pesti, da kmalu uspe, mora uspeti :)


Jaz sem vredu, čisto normalno, ni nekih slabosti, oz če so so res zelo zelo blage, toliko da te spomni, da pa res je nekaj. Drugače pa me občasno špika po trebuhu, napeta oz.napihnjena sem, pa apetit imam ful. Ne vem, ne upam si še preveč kakšnih planov delat, kako bi povedala, da nama je uspelo, čeprav bi že takooooo rada, ampak bom počakala do nuhalne, ker do takrat se lahko še marsikaj spremeni. Najslabše je to čakanje, ko ne veš kaj je v resnici, samo upaš lahko da bo vse ok. In seveda strah pred nuhalno...ah komaj že čakam da mine ta čas.



K1234


O kako lepo, da se poročita na Mauritiosu. user posted image To sem si jaz vedno želela it nekam tako malo dlje, da bi videla še nekaj sveta. More biti tam zeloooo lepo. Uživaj še za mene,haha :). Ja upajmo da uspe, pa da clomid naredi svoje in to kamlu. Res bi bilo lepo, da bi tam uspelo, kako bi lahko potem svojemu otroku razlagala kje je bil naret,haha. Nikoli ne bi pozabila teh počitnic :). Pa ne toliko zaradi Mauritiusa, ampak bolj zaradi tega da se ti je izpolnilo kar si najbolj želiš :).





(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.2.2019 21:16:12   
Cali90
Naty tudi meni se je zdelo nekam pozno, da bi bila lahko vgnezditvena in sem potem šla takoj brat (itak) in so punce pisale, da so malo zakrvavele par dni pred pričakovano M, in seveda takoj upanje, da je pa to lahko to :) od včeraj zjutraj ni bilo nič več. Drugače nisem še nikoli imela krvavitev med cikli, še pred M jih nikoli nimam, ko pride, pride in ostane 🙂 bom pa pomoje test naredila šele v ponedeljek zjutraj če do takrat še ne bo M. Hvala, da držite pesti zame 😘

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.2.2019 23:25:34   
Ella221118
Cali ja lahko je tudi do 12 dpo, samo pač redkeje :) Tako da definitivno so možnosti !! Sploh pa je dobro, da od takrat naprej ni bilo več nič. Kako se pa drugače počutiš? :)
K1234 joj super, jaz si tudi želim enkrat poroke nekje na toplem na plaži user posted image . No če naj bi takrat prišla M pa ti res še bolj želim da je ne bo :) Bi bilo res najlepše poročno darilo :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.2.2019 9:03:42   
Sankka
Oo punce, se vam kar veliko dogaja, fajn vas mi je brat.
Tudi jaz se pridružujem upanju, da je tisto vgnezditev. Čeprav naj bi bla 6-9 dni po menstruaciji, je pa vseeno veliko punc, ki so to zamenjale za M, torej je več kot očitno v praksi možno, da je tudi kasneje, ker drugače ne bi bilo toliko pomot :D
Upam, da bo čas do nuhalne hitro minil in da bo vse ok. To čakanje je res grozno, sploh po slabih izkušnjah, ko je vse skup več straha kot veselja :/ itak nič ne moremo, kot da čakamo. Držim pesti, pa saj ja ne moremo biti takšne nesrečke, da bi spet bilo kaj narobe, hudiča! :D
Tako poročno darilo pa bi itak bilo top. Si zamislite punce, da se vsem naenkrat vse poklopi pa uspe :D pol bi lahko kar film posneli po nas haha. Eh malo heca.
V katerem krogu ste zdaj?
Jaz pa sem kar boljše volje. Sem misla, da ta mesec ne bo ovulacije, pa je včeraj test pokazal, da bo. Me je skrbelo, da bo se mi zdaj še cikel čisto podrl, pa da je ta mesec ne bo, ker prejšnji mesec je test bil pozitiven 9. dan, včeraj pa 16. dan. Vse mesece prej pa 12., 13. dan, tako da sem mislila, da ne bo nič. Sem pa tudi dobila pošto, da sem v maju že naročena v ambulanto za neplodnost, kar je še en mesec prej, kot je bila predvidena čakalna doba. Upam, da mi ne bo treba it, če ne druga pa sem vsaj v vrsti, da se nekaj spremeni. Pa tudi z drugim ginekologom sem dogovorjena v marcu, tako da vsaj malo napredujem :D
Lep dan vam želim :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.2.2019 11:41:02   
K1234
Cali drzim pesti da ne pride M in da v ponedeljek pokaze pluske. Drzim pesti in pa javi!!:)
Lily javi kako se bos pocutila glede clomida. Jaz sem glih na sredini cikla po prvem poskusu clomida.koliko jih pa jemles na dan oz bos morala? Drzim pesti da rata kar v prvo. Sem prebrala cel internet kako jim je uspelo po prvem ali drugem poskusu s temi tabletami in tudi za sebe drzim pesti da bi bilo tako :)
Ella in naty ja komaj cakam da odrinemo.. nama je super da nerabima cele familije obremenjevat in zapravljat denar za druge ampak bo to najino pptovanje in poroka ob enem. Grejo najblizji z nama in nam je tak cisto dovolj :) kooooomaj cakaaaamm! In pa ja bi bilo res lepo porocno dsrilo ce bi ta cikel kaj ratalo :)
Sanka jaz sem zdaj 16krog in prvic z clomidom tako da se je kar zavleklo. Kam pa gres na kliniko? Jaz sem v mb in so super prijazni. Drugace pa upajmo da sploh nebos rabla it in se je oz bo ze kaj prijelo :))Bi pa res lahko film posnele glede na nase zgodbe ja :D 


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.2.2019 19:48:01   
Cali90
Sankka fino da si poiskala drugega ginekologa pa tudi da si že napotena na kliniko, potem ti ta novi ginekolog ne bi smel komplicirati, da bi šlo vse od začetka. Jaz imam danes že cel dan občutek da bo prišla M. Ves čas čutim nekaj mokro spodaj pa potem, ko grem na wc ni nič (hvala bogu), imam pa še 2 dni do pričakovane. Sicer to je  povprečna dolžina cikla, ki je 29 dni. Imam jih od 27-31, odkar spremljam bolj točno prek aplikacije. Sedaj se tolažim, samo s to mini kravavitvijo, ki je bila v četrtek, da je bila to vrjetno vgnezditvena( upam, da res).. so me pa v zadnjem tednu vsak večer reees zeeelo bolele noge, kod da bi vsak dan hodila v visoke hribe(nisem) in mi je bilo to res čudno, to se mi ni še nikolo zgodilo..  ne povezujem ravno to z nosečnostjo samo se mi pa zdi čudno.. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.2.2019 14:25:31   
K1234
Cali torej jutri naredis test?? Javiii!! En debel plusek ti zelim :)

Jaz pa danes 15 dan cikla do zdaj se ni O test pokazal pozitivno tako da nevem ali clomid kaj deluje ali ne. Je pa res da imam danes prvic povecan izcedek.. jutri imam UZ pa bomo vidli kolko jajckou sem naredila 😂

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.2.2019 16:40:10   
Cali90
Ja jutri ga bom naredila, samo imam pa občutek, da mi ga ne bo treba, ker me že nekaj boli po trebuhu tako, da bo vrjetno prišla M ☹️ Ti si zdaj prvi cikel s klomidom? Jaz sem par mesecev nazaj delala te O teste pa mi ni nikoli nič pokazalo pa vem, da imam ovulacije. Mogoče vedno zgrešiš ta vrh hormona in zato ne pokažejo O.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.2.2019 21:51:37   
Dežna
Pozdravljene sotrpinke 😏 Ze nekaj casa spremljam tale forum in sem se odlocila, da se tudi jaz pridruzim. Tezko je ko so ti vse prijateljice in sodelavke nosece ti pa se vedno na drugi strani brega... nimam se ze vec komu zaupati  in malo izlit custva. Verjamem, da bom tukaj nasla podporo in nasvete predvsem pa razumevanje. S partnerjem se trudiva na otrocku ze vec ko dobro leto, oba pri 30-ih, naceloma zdrava. Bila sem se na pregledu, naj bi bilo vse ok ampak mi je G rekla d mocno ovuliram a bilo je tocno 7 dni pred menstruacijo tako, da dvomim da je to sploh mozno. V casu plodnosti sva se posebej aktivna a do zdaj ne bu ne mu o zanositvi. Vsak mesec 👹 pride tocno ko svicarska ura. Zdaj cakava se na partnerjev pregled in upava, da bojo dali kaksne odgovore. Kako se pa ve s tem soocate?  Imate kaksen nasvet, da se gre lazje cez to nekak najbolj naravno zadevo a obenem tako psihicno tezko in utrujajoco?
Hvala vnaprej. Srecno 🙏🤰

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 7:51:15   
K1234
Cali.. joj no danes bo vse znano :)Prvic sem na clomidu ja in glih na odhodu na uz da vidim kaj bodo rekli. Glede testou pa mislim da bi mogli pokazat ker sem delala dopoldan in popoldan teste. Razen ce je bil ponoci vrh in potem nebi vec kazal. Vceraj sem imela povecan izcedek in pa drugo crtico malo bol temno ni pa bila isto temna kot testna tako da nevem. Grem po odgovor. :)
Dezna dobrodosla. Tudi tu smo take ki se zaupamo ena drugi in pa pojamramo o vsem :) tako da si na pravem mestu. Morem recit da medva sma v 16krogu in odkar sem na tem forumu mi je malo lazje in mi da upanje ko ena od "kolegic" koncno zagleda plusek. Sta na kliniki za neplodnost? Drzim pesti da tudi ti preguras to tezko obdobje. Samo pozitivno :)


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 8:59:35   
Dežna
Hvala za dobrodoslico  K1234😊 nisva se prisla do klinike za neplodnost, se kar upam, da nama ne bo treba. V marcu ima partner pregled in upam, da bo rezultat dober, v primeru da ne bi bilo ok, da pri njemu strajkajo pa bodo verjetno dali zdravila za pospesitev vojakov 😁 je pa res da ze nekaj casa jemlje tablete za vnetje crevesja, kjer v stranskih ucinkih pise, da reducira spermije. Sicer je vprasal zdravnico ali zna res to vplivat na plodnost in je rekla, da tezko verjetno (predvidevam, da so z razlogom to dodali v navodila) in sem cedalje vecji skeptik glede kaksnih zdravnikov. Vse je eno vecno cakanje 😔 
🤞


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 9:03:51   
K1234
Dezna. Ojoj drzim pesti da bojo plavalci ok:)

Torej ti imas redne M in O? :)Drugace pa boljse cimprej na kliniko ker se zna zavlecit v primeru da je kaj narobe. Tako da to kr pozitivno vzamita. Stvari se res zavlecejo.. z dodatno pomocjo je pa toliko lazje vse razumet.

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 9:06:44   
Cali90
Dobrodošla Dežna, tudi meni tale forum malo olajša vse skupaj in res ti da upanje, ko katera zagleda +. Evo jaz ga danes nisem sem pa M, se mi je zdelo, da bo. Tako da nadaljujem sedaj s temi hormoni in pa potem tableti. No potem pa mogoče le bo 🙂

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 9:25:07   
K1234
Zal mi je cali pa sem res mislila da bos koncno lahko zamenjala temo foruma :)

No drzim pesti za naslednji krog :) zacnes z clomidom?

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.2.2019 9:37:38   
Cali90
S femaro, podobna zadeva. Kaj so tebi povedali na UZju?

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?