|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.6.2019 18:22:26   
Malecka8


Am.. Glede krvomočnice ti ne morem povedat ali so močnejše krvavitve, ker je to prvi mesec, ko jo pijem. 
*Ajda* držim pesti, se slišimo/beremo. :) 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2019 7:54:22   
Dežna
Ojla drage moje


Spet se vam malo javljam 😁 prvi pregled je za mano. Vse v redu💞 tud slabost je minila..sem pa na case fajn utrujena in bi sam spala. Tudi na nuhalno sem se ze narocila, da smo mirni. 😁
Kako ve? Vidim, da se nekaj ze premika. Cestitke vsem novim noseckam 🥰😁 drzim pesti in posiljam baby dust vsem, ki se delate na tem 😘 vem, da bo za vsako prisel cas 🤗 srecno 🤗

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2019 9:59:28   
fracek
Hello hello.


Ajda, dobro rešita danes, mislim na tebe 🤗Cali in vse ostale, pogumno naprej, enkrat nam bo že uspelo.Danes sem sanjala, da sem izvedela, da bom aprila rodila in sem rekla v sanjah: "Kdo te aprila rodi?" 😂😂😂 Se ne bomo branile ne, tudi če bomo aprilke 2020? 😘

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2019 10:45:00   
*Ajda*
Evo punce, da vam poročam😀 v bistvu sem kar vesela in zadovoljna glede na vse kar sem slišala😀 z mano v bistvu ni nič narobe razen tega pco in verjetno posledično odsotnost ovulacije. Partnerjev spermiogram je biu v bistvu vredu ma velik semenčic samo je pa morfološko malo slabši zato ma še enkrat kontrolo za vsak slučaj. Ampak je rekla, da ne vidi razloga, da nebi zanosila naravno tudi s tem spermiogramom razen ovulacije so problem. Je pa rekla, da je dobra stvar to, da sem mlada in zdrava 😀 tako, da zdaj moram it dati kri 3-6 dan menstruacije. Kontrolo imava pa septembra😀 Tako, da zaenkrat sem kar vesela in zadovoljna, da ni nič hujšega😀 so bli pa vsi ful prijazni res, ker sem slišala velik pritožb glede Ljubljane tko da sm bla res pozitivno presenečena😀


Dežna sem vesela, da tvoja nosečnost lepo napreduje, čimbolj uživaj v njej😀😘

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2019 12:40:35   
Sankka
Kdo te aprila rodi... hahahah. Samo res 😁 upam, da me revice :D


Dezna super da se javis in da je vse ok!
Super tudi za lepe novice iz Ljubljane. Zdaj ste vse pred M, al dela se kera test?

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.6.2019 23:41:59   
Malecka8
*Ajda* super je to slišat, dobro da si tudi bolj pomirjena zdaj! Kaj pa glede kakšne terapije zaradi dolgih ciklov... Boš kaj dobila? Verjetno po teh krvnih preiskavah ne?


Sankka jaz še imam 9 dni do M (upam, da je ne bo) 😁
Kako pa ostale kaj? :) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 8:15:24   
*Ajda*
Rekla mi je, da bomo pogledali kri pa partner bo še enkrat opravil spermiogram potem pa se vidimo septembra. Predvidevam, da bom takrat kaj dobila. Sedaj sem za oba s partnerjem naročila fertil up tablete če bo to kaj pomagalo.. Za moške jo kr pohvalijo za izboljšanje sperme bomo videli kakšen bo naslednji rezultat😀 Malecka8 držim pesti, da ne pride M😊🤞


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 8:35:53   
Anaina
Hej punce..

Kako ste?  Jaz po drugem krogu clomida. V ponedeljek delam test. Čeprav glih nimam nekega vredi občutka. 😲 Kako ste ostale?  Se katera ki bo testkala? 


(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 9:25:12   
Sankka
Super malecka, drzimo pesti, pa anaina tudi. Javita 😁


Jaz pa bi mogla bit pri ovulaciji pocasi, pa se nic ne kaze. Sem pa koncala ze 3 krog clomida. Me prsi nic ne bolijo, prva dva kroga so me. No saj grem danes do G, da vidi ce sem kaj pridelala, pol pa veselo na delo :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 11:40:34   
Malecka8
Hvala vsem 🤗 se bom javila..

Sem pa sedaj prejela antibiotik, ker bris ni bil v redu. Čisto me je potolklo, sploh ne vem kaj naj zdaj. :( Do M je še 9 dni, noben test mi ne bo pokazal nosečnosti, tudi če je.. Danes ni moj dan.. :(

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 13:15:02   
Cali90
Tudi moj dan ni danes oz. prišla je M.

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 13:28:02   
fracek
Mene pa zanima, kako zgleda prvi pregled v neplodnostni? Opravita dejansko s partnerjem že kakšen pregled, ali gre zgolj za informativno prvo srečanje ali kako bi se izrazila? Ajda, si imela s seboj že kakšne izvide? Ker sama nimam v bistvu nič, niti kakšnega mnenja od osebnega ginekologa ipd. Razmišljam, da bi se v kratkem še enkrat naročila in ga prosila vsaj za izvide in mnenje, da ne pridem avgusta praznih rok v Mb, če bo treba it seveda ... kaj menite ve? 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 14:50:16   
*Ajda*
Ojoj kaj pa je bilo narobe z brisom Malecka8? 😕😏 Cali90 škoda😏😕 bo pa sigurno drug mesec boljše samo ne obupaj🙂Fracek dobro je če partner že prej opravi spermiogram. Kar se pa tiče drugih preiskav pa jst nisem imela nič samo napotnico🙂 zgleda pa tako, da se prvo malo pogovorite kako pa kaj, kakšne težave imaš pa tko.. Potem ti opravi še uz in ti potem pove kako boste nadaljevali. Ponavadi moraš iti dati kri za hormone 3-6 dan menstruacije. In to je to🙂 jaz imam spet kontrolo v septembru, takrat bom verjetno dobila še kakšne tablete za spodbudo ovulacije🙂 je pa verjetno super če imaš kakšne preiskave že prej narejene sploh če nevejo kaj je razlog za neplodnost. Pri meni, ker imam pco je to glavni krivec za neplodnost zaenkrat😀

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 20:38:41   
Cali90
Po naslednji M kličem ginekologa, da mi da napotnico za neplodnostno. Bo že več kot leto. *Ajda* a ti si v GK LJ? Koliko časa je trajalo od klica pa do prvega obiska? Malo berem pa pravijo, da so tam kar dolge čakalne vrste. Da ima Dr.Reš najkrajše, samo njega se pa na nek način kar malo bojim. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 20:46:18   
*Ajda*
Cali90 ja najboljše kar zahtevaj, da ti dajo napotnico. Jaz sem v Leonišču ja. V bistvu naročila sem se v aprilu pa sem dobila datum v juniju. Lahko pa ti dam primerjavo z Mariborom, ker se je pa prijateljica naročila tja v januarju pa je imela v maju prvi pregled🙂 zakaj pa se bojiš dr. Reša? Nepoznam zato vprašam🙂


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.6.2019 22:49:32   
Sankka
Jaz sem bila v mb, narocila sem se nekje januarja, na vrsto prisla na polovici maja. Partner je ze prej opravil spermiogram, oktobra je dobil napotnico, prvega je imel v januarju, kontrolnega pa v marcu in marca je dobil izvide. Maja sva potem sla oba, z njim niso delali nic, izvidi ok, jas sem dobila 3 napotnice. Najprej kri med 2. in 5. dnem cikla, uz med 10. in 14. dnem ter progesteron kri od 20-22. dneva cikla. Tega tretjega nisem mogla dat, ker sem prehitro dobila M.
Jaz sicer od avgusta jemljem estimo, dva meseca pred neplodnostno pa sem jemala se clomid. V ciklu ko sem dala kri pa nisem smela jemati nicesar.
Drugih preiskav nimam. Naslednjic sem narocena konec avgusta. Rekla je, da naj potem jemljem clomid dalje, da naceloma nima nic proti... povem vam da se mi zdi vse skupaj malo tak, itak cakas na prvi pregled dolgo, pa na spermiogram, potem pa morem cakat 3 mesece in pol (!) da zvem rezultate krvnih testov, halo. Kaj pa ce kaj ne stima in gredo spet ti dobri trije meseci v nic. Vsaj to bi lahko vedla prej na cem sem, da ne jem nekih tablet brezveze, in da ne jemljem clomida kar naprej, pa ga mogoce sploh ne rabim, ker kaj druga ni ok. Ne vem no, vse skup je eno samo cakanje. Jaz imam drugace vse ok, sicer kratke ampak redne cikle, ovulacije imam, zanosim pa tudi s clomidom ne, kljub 4 velikim foliklom v dveh ciklusih.
Upam, da se potem kaj hitreje odvija. Sklepam, da bom naslednjic dobila napotnico za laparoskopijo al pa kaj druga, pa spet cakala na poseg, pa naslednji posvet..
Sem si dopovedala takrat,- da najbrz na prvem posvetu ne bo ne vem kaj, ker ce bi karkoli pricakovala, bi bla razocarana. Njim je najbolj pomembno, da si stara manj kot 30 in se mi zdi da si kar vzamejo cas. Meni je rekla da je najbolj pomembna moja stevilka - leta, pa sem stara 28, kaj vem, saj nisem stara, ampak tak mlada pa spet ne.
No sem se malo razpisala.
Lahko noc punce.

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 0:36:15   
Cali90
*Ajda* veliko se piše slabega o njem. Ga pa tudi hvalijo. Baje, da je direkten, kar mene ubistvu ne moti. Po drugi strani ga pa tudi hvalijo. Jaz se bom vrjetno odločila zanj, ker so pa še vedno najkrajše čakalne dobe in mi je to zaenkrat kar pomembna stvar, že tako dolgo čakamo.. Sankka meni je maribor predaleč, sicer sem brala, da naj bi bili tam najbolj prijazni do pacientk imajo pa tudi najdaljše čakalne dobe. Sem pa tudi jaz stara 28 in se mi zdi, da to niti niso več tako mlada leta za imet prvega otroka, glede na to, da lahko še dolgo traja, da sploh uspe.. leto pa je hitro naokrog.. edino tista 2 tedna od O do M se vlečeta kot pol leta 😜

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 0:36:25   
Cali90
*Ajda* veliko se piše slabega o njem. Ga pa tudi hvalijo. Baje, da je direkten, kar mene ubistvu ne moti. Po drugi strani ga pa tudi hvalijo. Jaz se bom vrjetno odločila zanj, ker so pa še vedno najkrajše čakalne dobe in mi je to zaenkrat kar pomembna stvar, že tako dolgo čakamo.. Sankka meni je maribor predaleč, sicer sem brala, da naj bi bili tam najbolj prijazni do pacientk imajo pa tudi najdaljše čakalne dobe. Sem pa tudi jaz stara 28 in se mi zdi, da to niti niso več tako mlada leta za imet prvega otroka, glede na to, da lahko še dolgo traja, da sploh uspe.. leto pa je hitro naokrog.. edino tista 2 tedna od O do M se vlečeta kot pol leta 😜

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 8:18:51   
Lillyy
Dekleta, malo za vzpodbudo vsem in upam da odprem zapornice še za ostale. Sem pred kratkim končno zagledala svoj magični plusek! 😁 Imam že kmalu prvi pregled.♥️

Dr. Reša se nimate pa kaj bati, je res super strokovnjak in točno ve kaj dela. Držim pesti za vse! ♥️♥️♥️

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 10:03:05   
Cali90
Čestitkeee Lillyy!!!

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 12:28:14   
Mariposa08
Lillyy čestitke 😘😘🌺🐞 upam, da sem počasi že jaz na vrsti, sem še zadnja od tistih, ki smo od začetka tu. Tudi za ostale upam, da čimprej zagledate plusek. Jaz sem v pričakovanju M, ta mesec ni bilo uspeha, mi že kar volje zmanjkuje. Sem bolj malo dosegljiva, ker se moram odklopit od teh forumov. Punce fajn bodite, se še kaj oglasim 😀


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.6.2019 13:36:53   
Malecka8
Lillyy - čestitke!!

Mariposa08 - na tebe pa večkrat pomislim, držim pesti, da čimprej zagledaš plusek. :*
*Ajda* - glede brisa.. Dobila sem mail: ob rezultatu brisa je bilo opisano vnetje. Dobila sem ENO tableto in vaginalno kremo za 7 dni. Kontrola brisa čez 6 mesecev. Včeraj sem bila res grozno tečna, žalostna in obupana. Danes sem se pač sprijaznila, ker je pač to edina možnost. :) 
Lepo preživite vikend. :*
:) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.6.2019 9:18:03   
Anaina
Zdravo punce.

Da se še jaz malo javim.. Ker me je že dva dni pikalo po jajčnikih sem danes zjutraj naredila test. In je pozitiven. Je pa črtica res bleda ker M bi morala dobit komaj v torek.. Tak da upam da je to to in ni lažno pozitivno zaradi Clomida. Bom jutri kupila se clear blue in ponovila v torek.. Upam da je to to.. 

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.6.2019 11:34:36   
fracek
Lillyy in Anaina čestitke user posted image user posted image Res sem izredno vesela za vsako pozitivno novico, mi kar odleže, ko vidim, da se stvari vseeno zlagajo tako kot mora biti user posted image

Ajda, hvala za informacije. Mariposa, držim pesti, da boš naslednja. Saj bo ...

Naj vas še malo potolažim, da 28 let, kakorkoli se vam že zdi veliko, res niso nobena leta. Čas zagotovo mineva hitreje, ko si prizadevamo zanosit, pa ne uspe, pa vseeno ... jaz se še z mojimi 37-imi ne dam. Res je, da me včasih kar groza spreleti, ampak nenazadnje je pa vseeno samo številka in slabša statistika. S tem sem sprijaznjena, tako se je pač odvijalo moje življenje in ne bi zamenjala. Počutim se dobro, vsaj 10 let mlajšo user posted image in kljub občasni žalosti in skrbem, znam optimistično gledati naprej. Zmoremo, gremo dalje. Bodite dobro user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.6.2019 20:36:32   
Anaina


user posted image
Punce vidite tudi ve drugo črtico ali sem. Jaz že čisto zmešana? 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?