|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:45:11   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76


Tajo sem dala v posteljo da svoj prvi spanec dobi. Noč je bila super. Zdej k sem jo pohvalila dons zihr ne bo. Je spala celo noč brez mleka. Zbudila se je ob 1 ko sem ji dala ventolin, sam je takoj nazaj zaspala in ob 5 sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, tko da mleka danes ponoči ni bilo user posted image user posted image user posted image .



bravo Taja user posted image . Lona, sem te že hotela enkrat vprašat kako je bilo potem z zmanjševanjem jutranje količine mleka. A ji še zmanjšuješ al je punca kar sama skenslala jutranjo porcijo?


V bistvu je kar sama, ker sem malo zanemarila tole odvajanje. Saj veš smo bili na dopustu pa mi ni da bi se tam jokala. Je pa zdaj začela sama manj piti. Prej je popila 150 ml, zdej je cca 120 al pa še manj. No danes pa nič. Bomo videli kako bo naprej. Če pa ne bo šlo samo ji bom pa jaz začela, ker pri enem letu bi pa res lahko že spala celo noč

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:45:59   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Punce, kje je pa SAN?


To se tudi jaz sprašujem

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:51:20   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Zbudila se je ob 1 ko sem ji dala ventolin, sam je takoj nazaj zaspala in ob 5 sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, tko da mleka danes ponoči ni bilo user posted image user posted image user posted image .


Super za spanje, Lona, zakaj moraš dajati tale Ventolin. Saj to vem da je bolna, ampak ne vem pa v katerih primerih ti zdravniki predpišejo to zadevo.



To predpišejo pri bronhitisih, bronhiolitisih pa astmatiki majo. No pri astmi ventolin vedno prime pri bronhitisih in bronhiolitisih pa ne. Do zdaj ji nikoli ni prijel, no sedaj pa ji je. Naloga ventolina pa je da širi dihalne poti v pljučih in potem lažje diha.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:52:37   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas so tudi pomladne temperature, ampak kaj če je pa vse tako sluzasto mokro. Idealno za gojenje virusov, ampak ko bo pa sonček zasijal, bomo imeli pa takoj vse zeleno in prve rožice bodo že zacvetele in listki na drevesih bodo brsteli.



mmmmmm, kako se veselim tega časa ko se začne prebujati narava, ko vse zeleni in ptički začnejo prepevat...ma ni ga lepšega letnega časa! Oh, kaj bi dala, da bi bila letos skozi to fazo s titkom doma, torej da bi mi podaljšali porodniško....ahhhhhh....


Držim pesti da kmalu dobiš pozitiven odgovor. No jaz sem včeraj dobila še črno na belem da imam porodniško do 25.5.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:56:00   
Lona76
Ursi user posted image user posted image za ustnico.

Pa vsem čestitke za dobro spanje.

Taja je že pojedla juhico, jaz jo bom pa zdejle, pol jo bom pa nekako skušala do 1 držat pokonci, ker mava pol zdravila pa mi gre na jetra ker jo zbudim in seveda ne zaspi nazaj. Tko pa če ob 1 zaspi vsaj v miru spi 1,5 ure. Sicer potem uno popoldansko spanje spusti (ob 5) ampak nič hudega.

Grem ker se Taja spet na noge postavlja in mi živčke kravžlja user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 11:59:46   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

danse se sprašujem, ali morda ne živijo pri nas še kakšni cimri, kakšni škratki, ki vse umažejo in razmečejo ... res mi ni jasno, da bi lahko v tako kratkem času moja družinica nardila tako razmetarijo user posted image . Pa temu ni kooooncaaaa, grrrrrrr! Ja, vem: sproti in v večje stanovanje. A ta vednost mi ne pomaga, da se ne bi vseeno počutila tako Sizifovsko ... (tip, ki je v mitologiji kaznovan tako, da mora skoz eno skalo na vrh hriba nosit, ko jo gor prinese, se ta spet spodaj pojavi, on jo spet gor nese, ona se spet dol pojavi ...in tako naprej v večnost).

Sem mojmu rekla, da letos pa gremo drugam, da me briga ta recesija in "padec" cen nepremičnin ... pa kolko pa sploh lahko padejo, a ?? Za nekaj tisoč že, a maksimum 10! Za kaj več si pa povprečen Slovenec raje naredi luknjo v koleno, kot pa ceno spusti.

Tko tuhtam in sem res že nestrpna.

user posted image  danes sem pa tečkauser posted image
vas raje ne komentiram, ker bo vse izpadlo kot tečnarjenje, čeprav se z vsem, kar ste napisale strinjam in čestitam vsem malim napredkom naših zakladkov. Sem iskrena tečnoba, najboljša v živo, takole virtualno pa ne preveč user posted image .

Anja je včeraj sama stala približno pol minute! Meni se je zdela cela večnost.   user posted image

Zdaj ima 10 mesecev in čakam, da ji začne kakšen zob rasti ... med 6-10 mes. naj bi 1. zobek ven pokukal ... a imajo že vse marčevke zobe? Taja od lone nima, je pa na vidiku ... no, saj prej ali slej bo tudi zobek, se ne sekiram ...

mah, grem ukrotit stanovanje, pa če najdem kakšnega škrateljca, bom neusmiljena! Za uhe pa k sosedu! user posted image

Lepo bodte

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:23:05   
san
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Punce, kje je pa SAN?


evo meneuser posted image

te dni sem precej časa preživela z izabelo in urbanomna hemato onkološkwm oddelku zaradi bulice izabeline nad očesom, pa ni bilo časa. no, včeraj sm začela pisat, pa se je pol urban zbudu. pa sm zdej precej melanholična, ker sem gledala te uboge otročiče s hudimi boleznimiuser posted image .... HB pri izabeli ni življensko nevarno in sedaj moramo to še naprej opazovat, zdravnica, pa se bo v te pol leta do kontrole pozanimala pri cistologih in tujih kolegih, če so imeli že kakšen tak primer. ker izabela ima to sedaj že 4 bulo od tretjega leta in vse so na levi polovici telesa, no eno so ji že izrezal in je ni več in to kar so do sedaj mislili, ne poteka tako kot pri njej.... pa še njena doktorca iz onkologije je šla v pokoj....no, sej ta nova, ki jo je prevzela se mi zdi super. v glavnem ne bom preveč najedala.

čestitke maksuser posted image ravo.gif]ravo.gif], pa si res spidiuser posted image

pomlad, kar počak še mal. tam do drugega ali tretjega leta gre lahko še nazaj. izidorju sm jo šele po drugem letu prvič dol potegnila, prej ni šlo. in od takrat je ok. urbana je tut hotela dat k urologu, pa sm rekla, da ne še, da bomo še počakal.

psihologuser posted image , izidor je pri treh letih na vsa vpšrašanja odgovoril ŽABA (ko plava, skače, leti , vozi po cesti, diši...=





(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:31:25   
san
neki mi nqagaja, pa še urbana mam v rokiuser posted image

no, pa je reku da zato, k je mela žabo na omari in da sej ona ve, da avto po cesti pelje, pa da riba plava, ker je že velika in da zakaj ji more to on govortuser posted image

čevlji... hm jst se tut ubadam s tem. sem tut za nove. urban tut že neki hodi, doma včasih kar pozab da se plazi in pol vsane in kar par korakov naredi, pol se pa spomni da on pa ne hodi še, pa se plazi naprej. zuni pa hoče hodt in to samo tako, da mi da eno roko in on hod... je ful previden in zunaj se nikol ne spozabi, da bi hodu brez opore, doma si pa to upa... men je to ful xzanimiv. no najraj se pa itak plaziuser posted image tko da mu bomo kupl verjetn superfitke... izabela je mela c zde

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:33:05   
san
zdej pa ne vem... odvisno kaj mu bo šlo gor. izabela je mela npr. ful ozko nogo in ji je blo vse prevelko in preširok, izidor pa ful visok nart in široko nogo in mu nč ni šlo gor.morm en dan z urbanom mal po trgovinah, ma se mi ne da...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:38:52   
san
neki mi nagaja...AAAAAuser posted image

user posted image bravo anji za stanjeuser posted image user posted image user posted image

pa tomažu za hojo ob oporiuser posted image

in juliji za prvi korakuser posted image

pa lukcu, ker je tako pridenuser posted image user posted image , za ustnico te pa potolažim, pri nas tut kdaj kaj kasiramouser posted image

in lanu za postavljanje na kolenauser posted image user posted image

in titu ker skrbi za mamičine mišice in postavouser posted image user posted image user posted image

pa taji od loneuser posted image user posted image , da ne bo eč treba ventolina in čestitke za podaljšanje porodniškeuser posted image user posted image

tko, zdej pa res ne gre več ker bani ne dovoli...

še čestitke tomažu za že 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image bodi še naprej nasmejan, zvedav in zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:41:29   
san
čestitke maks ravo.gif]ravo.gif], pa si res spidi


špelin maksl sevedauser posted image , čestitam ti, ker si shodil in za vse nove besede in razumevanje, madonca res si facauser posted image user posted image user posted image

no, lep dan vam želim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:51:55   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa same ugotovite kdo sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.2.2009 14:52:31 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 14:52:26   
Vilma
O San lepo te je brat. user posted image  Dobrodošla nazaj! Kako pa so velike te Izabelnine bule? A so naredili tudi kak bris?
NČK midve imave danes skupaj pospravljalni dan. No jaz sem naredila higienski minimum v stanovanju. Sem pa tudi jaz slabe volje, tud zarad pospravljanja, sam nit ne bi tuki in zdej o tem.
A se vam zgodi, da morate za svoje škrate večkrat kosilo skuhat v istem dnevu? Sploh npr,. ko poskusite kakšno novo jed? Julija mi je včeraj naredila pravo štalo. Sem za nas naredila zelenjavni kus kus. Da prste oblizneš, res! Pa sem rekla evo, bom njej naredila isto. Dve žlici in je zaprla usta. user posted image  
Ok sem namesto kus kusa skuhala polento in jo ponudila s tisto zelenjavno omako. Še slabše, čeprav je polento že jedla, ni pa njen veliki fan. Pol sem popustila na celi črti, ker joška pa za cel obrok nimam, sploh za kosilo in sem ji naredila pire s špinačo. Pa je vse pojedla,skor da je bilo premalo.
Eh kompliciram, ji bom pač kuhala tistih pet jedi, ki jih ima rada, sej to znese skor za cel teden. user posted image
ups alarm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:00:41   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tomažu za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa san končno nazaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izabeli


Urši: gobe naj ne bi jih dajali do otrokovega 1 leta... pa ti povem iz lastnih izkušenj čim kasneje saj so zelo težko prebavljice.

Vreme:
pri nas je danes kar 16 C in je noro toplo vseeno pa piha.................. tako, da punce, kar na Obalo pridite user posted image

ojej, morem it ker kliče

papa




(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:02:30   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa same ugotovite kdo sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


julči pa saricauser posted image lepotičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:03:32   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tomažu za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa san končno nazaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izabeli


Urši: gobe naj ne bi jih dajali do otrokovega 1 leta... pa ti povem iz lastnih izkušenj čim kasneje saj so zelo težko prebavljice.

Vreme:
pri nas je danes kar 16 C in je noro toplo vseeno pa piha.................. tako, da punce, kar na Obalo pridite user posted image

ojej, morem it ker kliče

papa

ja, evo mene, že prihajamuser posted image ... res, bi kar dol šla, baje mate nek vročinski val, al pa še prihaja





(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:18:52   
san
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

O San lepo te je brat. user posted image Dobrodošla nazaj! Kako pa so velike te Izabelnine bule? A so naredili tudi kak bris?
NČK midve imave danes skupaj pospravljalni dan. No jaz sem naredila higienski minimum v stanovanju. Sem pa tudi jaz slabe volje, tud zarad pospravljanja, sam nit ne bi tuki in zdej o tem.
A se vam zgodi, da morate za svoje škrate večkrat kosilo skuhat v istem dnevu? Sploh npr,. ko poskusite kakšno novo jed? Julija mi je včeraj naredila pravo štalo. Sem za nas naredila zelenjavni kus kus. Da prste oblizneš, res! Pa sem rekla evo, bom njej naredila isto. Dve žlici in je zaprla usta. user posted image
Ok sem namesto kus kusa skuhala polento in jo ponudila s tisto zelenjavno omako. Še slabše, čeprav je polento že jedla, ni pa njen veliki fan. Pol sem popustila na celi črti, ker joška pa za cel obrok nimam, sploh za kosilo in sem ji naredila pire s špinačo. Pa je vse pojedla,skor da je bilo premalo.
Eh kompliciram, ji bom pač kuhala tistih pet jedi, ki jih ima rada, sej to znese skor za cel teden. user posted image
ups alarm


urban je spet zaspal, revež mali, ga je čist utrudilo to tekanje...

vilma, niso ji punktiral, ker po punkciji se ta stavr rada vname in pol je treba urgentno pod nož. do sedaj so ji punkcijo naredili samo na roki, pa se ji je pol tako povečal, da so ji mogl izrezat - za primerjavo, bila je velika za lešnik in se povečala na maelico oz. manjšo breskev, tko da potem na vratu nismo tega naredil in sedaj na glavi tudi ne, ampak samo sklepamo da gre za isto reč, ker so se vse isto kar en dan pojavile in vse so isto spreminjale barvo. to se v bistvu elice okoli korenine dlake deformirajo in spremenijo in potem če se ta stvar še vname, naj bi nastala bula, ki je najprej črna in proseva skozi kožo, potem pa se spreminjajo barve kot pri podpludbi, ampak na koncu bula ostane pod kožo in se vidi kot izboklina, barve je pa kožne. imenuje se pilomatriksom. ampak baje pilomatriksom nastaja vedno na istem mestu, njej pa je nastal na hrbtu, roki, vratu in glavi, se pravi na štirih različnih mestih in pri njej ta bula ne zraste, ampak se kar en dan pojaviuser posted image . in to je tej zdravnici čudno, ker ni tipično... ampak nima pojma kaj bi bilo, tut prejšnji ni bilo čisto jasno, ker takih primerov še nista imeli. ampak ker izabele to ne boli in ne moti, raje pustijo na miru. ko so ji pa tisto na roki izrezal in bi morali dobiti izvide od preiskav, so pa izgubili vzorecuser posted image user posted image user posted image . in tko nismo nikol zvedl kaj je tisto zares bilo...

pospravljanje...user posted image user posted image user posted image več raje ne komentiram

hrana in urban... on skoz bolj juhe je na sto in en način, z različno zelenjavo in mesom. če mu dam samo riž, ga pljuva, isto makarone. tko, da sem jaz tut že parkrat skuhala po tri kosila na dan, da je jedu, zdej mu pač kuham sam tist k vem da bo jedu. no sej je praktično vse, sam ne more pojest če je pregosto, se prav more biti redka hrana.

ampak npr. sir pa zna zgrist, pa jabolko tudi že mal grizlja. od makaronov pa sam rezanke in risone, drugo pa ne zgrize. po rižu se pa daviuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:19:34   
san
aja, katiandi, držim pesti, da norice hitro minejo, pa brez težavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 15:20:34   
san
zdej se je pa spet zbudu

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 16:12:43   
Lona76
San super da si imela malo časa in se nam javila. Pa user posted image user posted image user posted image  da Izabeli nebi zrasla še kakšna bulca.

Sara in Julija user posted image . Kok sta lušni.

No jaz in Taja nisva mogle nič ven, ker imamo meglo user posted image . Sva pa spali 2 uri user posted image . Je pasalo user posted image .

Pospravljanje. NČK smo vse na istem. Jaz se bi tut učasih najrajš zjokala. Veš tut če je večje stanovanje je glih tko razmetano. user posted image  Jst sem skos govorila k bomo mel pa večje stanovanje bo pa bolš. En drek je bolš. Sam več je za pospravljat user posted image . Ker zdej pa še bl razmetavajo in puščajo stvari kjer jim od riti padejo. Ma ja zdej sem se pa še jst neki razjezila user posted image . A sej zdejle fanta prideta pa mata da posesata.

Kosilo sem tut jaz že dvakrat kuhala, trikrat pa še ne. In upam, da ga tudi ne bom. Mi je že drugič ga neumno kuhat user posted image . Ma pa vse da ta škratek je.

No zdej grem pa za kavico prstavt, da ko možek pride ga že kuhana kavica čakauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 19:38:23   
mumu
TOMAŽ

user posted image

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 19:43:47   
mumu
ČER

San: upam da tole pri Izabeli ne bo nič hudega user posted image

Pospravljanje: pr nam kar atomske bombe padajao, predvsem v kuhinjo kjer se zadržujemo večji del dneva, bi bla prov vesel,a če bi imela samo škrate - cimre tako kot imaš ti NČK

Drugač nam pa zgornje trojke vn rinejo, pa čeprav dvojk  še sploh nimamo (al bo smešna) in je temu primerno tut tečna, danes me je ožela do konca že do enajstih user posted image user posted image user posted image . Sploh je ne obvladam večuser posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj storim.

Julija in Sara sta pa pravi pozerki user posted image user posted image .


Mirno noč vsem skupaj. 

< Sporočilo je popravil mumu -- 6.2.2009 19:44:37 >


_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 21:08:34   
san
hvala za dobre željeuser posted image

sm danes mal prebirala po internetu o tehle pilomatriksomih in našla gradivo v angleščini in nemščina, pa mi je zdej žal... n, sm pozabila prej vilma napisat, da so približno premera 1 cm. na hrbtu je mal manj, na vratu 1 cm in na glavi pa 1,5 cm. na začetku je zgledal kot ena velika črna buška, pa so jo vsi sparševal kaj je delala, in ona se je zlagala, da je padla in se udarlauser posted image in danes mi je povedala, d aše zmeri to sošolcem reče, ker o je sram povedat po pravici, da je ne bodo zafrkaval... ma mi je blo prav hudi
o in pol me je vprašala, če b ona tut brez las ostala, jst sm komi solze zadržvala in se delala močnouser posted image . tam je blo res tko hudo, otročki mali in veliki brez las, kakšni so mel par šopov, pa ena mala deklica, ki je imela preko cele glave šivano, so ji odprli glavo.... ma ne, ne bom pisala, ker je res žalostno, nepravično.... ampak so pogumni vsi otročki in mame izredno močne ženske. ampak izabelo je čist podrlo, je kar jokala od strahu... no, sej je blo pri osmih letih tudi tako, ko sva bile tam in pri petih letih tudi, sam takrat se ni tko močno čustveno odzvala.

sem se mogla mal izpovedat, ker me prav mori in tišči...

mumu, upam, da bojo trojke hitro hitro zunaj... pa za energijo in močuser posted image user posted image user posted image , glede na to, da je tičica taka rokerica in te čist izmozga. sej bo, men se zdi, da so eni otroci pač bolj zahtevni od drugih... ampak ne vem če mine...
no, pri meni je izabela še vedno zahtevna in me še zdej zdela, mi ful energije pobere, že od malega. pa izidor ni nič ”boljši”, tud izredno zahtevno dete - s tem se vsi strinjajo in se čudijo kako ga krotim. no, vsaj urban je malo bolj prizanesljiv

tko, urbanček je že lepo pančka, zdej grem pa še izabelo in izidorja spat spravt, danes šahirata in kar ne nehata, tko da bo zdej zihr mega upor, k bo treba spatuser posted image

lahko noč

< Sporočilo je popravil san -- 6.2.2009 21:12:43 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 21:15:08   
Katiandi
San, user posted image user posted image za Izabelo in njene bulice, da se čimprej pozdravi in da ne bo imela težav. Si pa dobra, da vse 3 otročke sfolgaš zrihtat pol pa še na forumu vsako lepo pokomentiraš.user posted image
Kako pa dajete juhice vašim malčkom? A so bolj goste? Naš Jaka se non stop obrača pa je v akciji, tako da mu js zelo težko dajem juhe, ker skoraj vse polijeva. Mu dam raje malo kruha noter v kremne juhe al pa veliko rezancev/zakuhe.
Noric imamo z dneva v dan več, ampak še ni tako hudo. Ga večkrat na dan z Donatom potapkam pa se mi zdi, da niso tako velike. Na obrazu jih nima skoraj nič, na lasišču pa celo vojsko. Noč je bila bol tako-tako: je začel nekaj kašlja in potem malo bruhnil, tako da sva morala postlo prestlat pa nosek sem mu še spucala s fiziološko in se je mali čist zbudu. Pol pa ne zaspat - bi se kr pogovarju, ata klicu (vsaka stvar in oseba je zdaj ata), js ga pa mirila. Je spal pol pri meni, pa po meni skaku pa me čist poslinu. 

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:00:53   
Ursi2
Živjo, punce!
Kako ste kaj? Pa vaši zakladki?
Jz sem pa danes take sitne volje. Ma, rajši sploh ne študiram, vas grem rajši kr prebrat!!!

Hvala vsem za odgovore glede gob.user posted image Sej meni tudi ni, da bi mu jih dala, sam sem mislila, da že res preveč kompliciram.Morem res tašči pa tastu rečt, da ne kake gobove juhe. No, jz ko nardim gobovo juho,  za naju ne dam gob not, imava pa zraven ajdove žgance in je ful dobro.


Lona76 čestitke za super noč!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa da bi bila tudi današnja taka!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čeveljčki: smo bili danes malo po trgovinah, pa sem šla še superfitovke gledat. Pa morem rečt, da me niso prepričali. Kaj pa vem, taki štorasti so mi bili, pa tudi nič mi ni bil všeč izgled!user posted image

Lona za učke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bile kmalu vredu!!!!!!!!!



Dinki, držim pesti za marec 2011!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa super, da gre Titu kožica že tako lepo dol!user posted image user posted image Priden ati!!user posted image
Pa upam, da ti bojo podaljšali porodniško!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Jagoga, priden Tomaž, da je ponoči lepo spal!!!!!!!user posted image user posted image user posted image


Tina50, ne nisem gledala šova. o, sploh nisem vedela, da je že! Kje pa je to in kdaj? Mogoč pa bom kdaj kako uč vrgla gor, seveda, če bom sploh tv prižgala!!!!user posted image user posted image
Dej mi povej, kaj pri vas pomeni topla solata, prosim!Malo ideje zbiram, sem čisto brez!!!!!!!user posted image user posted image
PA priden Lan, da je postal tak jedec. Ja, zajtrk pa tudi pri našem redko kdaj gre vredu. To pa predvsem za to, ker se ponoči spet veliko dojima. Prej je že prav lepo jedel!!!



Pomlad08, super, da boš lahko zdej več z Jobom!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Sem se pa prav nasmejala tvojmu nečaku! Ja, res so posrečeni tile mali, al!!!!!!!
Mja, sej vem, da je to kr vse skupi povezano. In sej po svoje je meni tud čist ok, da se lahk še mal crtlama. In mi ni problem, edino med vožnjo me matra!user posted image



NČK, TO se tudi jz večkrat sprašujem. Pospravim in je vs etipi top. Potem pa mine kaka dva dni, mi smo skoz leteči in ko pridemo domov, vse prašno pa muce po potlh,....Pa po svoje je še slabš večje stanovanje. Ima več prostora umazanija in je je vedno več!user posted image
Pa držim pesti, da bi vam uspelo kako večje stanovanje najt!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?