|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:03:56   
tina50
NČK ja tile škratki pa mislim, da povsod domujejo, sploh kjer so majhni otroci so radi. se ti pa skrijejo tako, da jih ne najdeš, pa če jih še tako iščešuser posted image
....in držim pesti, da greste drugam, glede cen ti pa ne znam svetovati....

sanuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Izabelo. ti se kr izpovej, verjamem da ji je hudo in seveda tudi tebi. je že dovolj stara, da stvari drugač dojame, sošolci, pa kr naj mislijo, da se je udarle, sploh če se ona bolje počuti tako

aleži kakšni princeski sta Sara in Julijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma men se tud zgodi, da moram večkrat kuhat, sam jaz mam pa doma res enga velikega zbirčneža. tako, da pri nam so več ali manj za kosilo skor same juhe, tako da mi je že kr zoprno, se mi zdi da kr eno in isto je. no, kakšen krompirček še da v usta, pa mal meseka, pol se pr nam kr ustaviuser posted image , rad še vlači po ustih kakšno jabolko al pa keks, kruh, pa za večerjo mlečno kašico......in to je to.
ma sem zdej čist zakomplicirala....user posted image
aja, pa sirček je začel jesti!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži


Vreme:
pri nas je danes kar 16 C in je noro toplo vseeno pa piha.................. tako, da punce, kar na Obalo pridite user posted image



oh, kako lepo...bi res kar prišla k vam na obalo

mumu naj čimprej prikukajo tile zobeki ven in naj bo čimmanj bolečeuser posted image user posted image user posted image

Katiandi kot sem že napisala midva jeva veliko juhic, sam nama kr gre, pa mu tud pol na koncu pustim, da sam z žlico notri meša, pa ven seveda meče- v usta nič. mu pa jaz tud dam včasih kruh notri, pa zvezdice,...sam ni preveč gosto.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:09:56   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

te dni sem precej časa preživela z izabelo in urbanomna hemato onkološkwm oddelku zaradi bulice izabeline nad očesom, pa ni bilo časa.

psihologuser posted image , izidor je pri treh letih na vsa vpšrašanja odgovoril ŽABA (ko plava, skače, leti , vozi po cesti, diši...=


San, veliko sreče pri Izabeliuser posted image user posted image user posted image Upam, da bodo  tudi izginile na tak način, ko so se pojavile.
Se strinjam s teboj, kako grozno je hoditi po bolnici in gledati tiste uboge otroke. Meni se je isto dogajalo, ko sem imela Tomaža v Stari Gori v razvojni ambulanti. Tam je bolnica za fizične okvare (ortopedske), pa gledaš tiste otroke, ki komaj hodijo, pa komaj jejo, pa tiste "mučilne naprave", ki njim pomagajo pri gibanju, potem si pa rečeš, jaz pa tukaj okoli hodim z zdravim otrokom, ki se mu ne da plaziti. Saj ne vem kaj nas čaka še v življenju, ampak zdaj smo zdravi in veseli in za to se zahvaljujem bogu.

Izidor, je pa faca, on je ena cel Žabauser posted image . Kakršne vprašanja mu je postavljal psihologinja, takšne odgovore ji je on dal.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:15:22   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tina50, ne nisem gledala šova. o, sploh nisem vedela, da je že! Kje pa je to in kdaj? Mogoč pa bom kdaj kako uč vrgla gor, seveda, če bom sploh tv prižgala!!!!user posted image user posted image
Dej mi povej, kaj pri vas pomeni topla solata, prosim!Malo ideje zbiram, sem čisto brez!!!!!!!user posted image user posted image
PA priden Lan, da je postal tak jedec. Ja, zajtrk pa tudi pri našem redko kdaj gre vredu. To pa predvsem za to, ker se ponoči spet veliko dojima. Prej je že prav lepo jedel!!!


šov je ob sredah in petkih na radiu hit(hitova budilka)od 9-10 zjutraj, lahko ga pa spremljaš na njihovem internetu in pa na tv piki!
topla solata(endivija): na solato narežem krompir, solim, česen, potem pa na ocvirkih prepražim solato, ter zalijem s kisom(ne sme bit preveč kisel-mora bit kr zlo razredčen)  ter mešam, da se zgosti in potem polijem po solati.
upam, da sem dovolj razumljivo napisala, če ne pa še vpašaj.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:19:10   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

No jaz sem naredila higienski minimum v stanovanju. Sem pa tudi jaz slabe volje, tud zarad pospravljanja, sam nit ne bi tuki in zdej o tem.
A se vam zgodi, da morate za svoje škrate večkrat kosilo skuhat v istem dnevu? Sploh npr,. ko poskusite kakšno novo jed? Julija mi je včeraj naredila pravo štalo. Sem za nas naredila zelenjavni kus kus. Da prste oblizneš, res! Pa sem rekla evo, bom njej naredila isto. Dve žlici in je zaprla usta. user posted image  

Meni gre na živce, ker moram vsak dan najmanj 3x pobrisat po tleh v kuhinji. Običajno skuham samo enkrat na obrok, nekaj mi vedno poje, če ne pa kako drugače improviziram. Tako da mu dam na mizico koščke kruha in tisti čas, ko se on trudi, da pobere košček kruha, mu jaz hitro podturim polno žlico v usta.
Sem lisica, ane? Zaenkrat še uspeva, kako dolgo pa ne vem? Bom pa potem kaj novega pogrunatala.
Vilma, povej mi prosim recept za tale zelenjavni kus kus, ker men tale kus kus sploh ne potegne, mi je prav bljekuser posted image . Mogoče, če ga bom uporabla v kakšnem dobrem preizkušenem receptu, da bo bolj užiten.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:21:39   
jagoga
Malo za dvig morale:
Nekaj v premislek, za lep dan in -- sploh pa -- za lepse zivljenje! Na predavanju z naslovom Obvladovanje stresa je ucitelj dvignil kozarec poln vode in vprasal zbrano obcinstvo: Kaj mislite, kako tezak je ta kozarec? Odgovori studentov so bili razlicni, od 20 gr do 500 gr. Absolutna teza ni pomembna, jim je odgovoril ucitelj. Pomembno je, kako dolgo drzim ta kozarec v roki. Ce ga drzim eno minuto, bo vse v redu. Ce ga drzim eno uro, me bo bolela roka. Ce ga bom drzal cel dan, boste morali poklicati zdravnika. Dlje casa kot ga drzimo v roki,  tezji postaja kozarec, pa ceprav je teza ves cas enaka. Podobno je z nasimi skrbmi: Ce jih boste nenehno drzali v sebi, bodo postajale vedno tezje in tezje in zdelo se vam bo, da ne morete naprej. Zato odlozite kozarec, pocivajte nekaj trenutkov in ga nato ponovno dvignite. Naucite se odloziti bremena, ki vas tarejo, saj lahko edino na tak nacin ucinkovito delujete. Svetujem vam da odlozite delovna bremena, ko se boste danes popoldne vrnili domov. Ne nosite jih v domaco hiso, saj jih boste jutri spet lahko odnesli s seboj. Zivljenje je kratko, uzivajmo ga!  ..pa lep dan se naprej!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:31:03   
jagoga
Hvala vsem za današnje čestitke,
Aleži, kako bi lahko take luštne otroke spregledali, saj sta obe čisto mamicama podobni.
Katiandi, upam da norice čim prej odnorijeo kam drugam.

A se zavedate da smo na 199 strani, kaj bomo naredile. A bomo zakladi marčevk 3 odprle, ali se bomo kar med Čvekamo o naših otrocih preselile? Počasi se naš čas izteka.


(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:31:21   
tina50
jagoga ful dober članek user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kako resničen je.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:34:30   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

A se zavedate da smo na 199 strani, kaj bomo naredile. A bomo zakladi marčevk 3 odprle, ali se bomo kar med Čvekamo o naših otrocih preselile? Počasi se naš čas izteka.

lah se preselimo med čvekamo o naših otrocih sam naslov pa lah pustimo kr isti oz. zakladi marčevk 3.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 22:55:32   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

A se zavedate da smo na 199 strani, kaj bomo naredile. A bomo zakladi marčevk 3 odprle, ali se bomo kar med Čvekamo o naših otrocih preselile? Počasi se naš čas izteka.

lah se preselimo med čvekamo o naših otrocih sam naslov pa lah pustimo kr isti oz. zakladi marčevk 3.

zakladi marčevk 2008 - ker tam se že po letnicah rojstva delijo

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 0:23:24   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100


Jagoga- mlada kokoška, pa naj se kar heca...gre lepo počasi pa sigurno za nami in bo prej al slej stara kokoška in se bo večkrat tolažila s tem rekom user posted image user posted image
....sicer pa imam jaz po Jagogino 25 let, tako mi je pripisala prvič ko smo se videle...( tri ure po poroduuser posted image user posted image user posted image , sem bila verjetno cela zategnjena od poroda in so mi hormoni držali lifting)... tako, da se tudi jaz lahko delam neumno in sori...res ne vem kaj je matora in stara koka...user posted image user posted image



Ja ja, že korakam za vami, pa sploh nisem tako mlada, so tukaj še mlajše.
Je pa res, da Špela zgleda kot ena najstnica. Ko mi je povedala v sobi v porodnišnici, da ima že eno najstnico doma, sem skori iz postle padla, ker sem mislila, da jo je rodila že pri 10 letih. Tako da sem mogla takoj vprašat (sem jaz ena firbčna baba), koliko je pa stara, pa sem še enkrat skori padla iz postelje, ko mi je povedala, da spada v generacijo pičipokija. (pri nas pa rečemo pičipokiju - karamelčk - nimam pojma kdo si izmišljuje take imenauser posted image user posted image user posted image .)

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
zdaj pa grem...saj veste kam....

kam si pa šla? jaz nima pojma kam greš ti ob 2:03 ponoči! A si šla pomagat možu drva zlagat, ali testo za mafine vshajat'user posted image user posted image user posted image



Generacija pičipokija...user posted image user posted image user posted image  

Mi kar drva zlagamo user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 0:27:57   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki



user posted image user posted image user posted image  jaz sicer ne vem kolk si Špela100 stara, ampak sem imela to srečo, da sem te spoznala tudi v živo in se strinjam, da imaš prav fletn mladostniški videz user posted image .




Hvala Dinki res si prijazna user posted image , kar mal farbam....ha, ha....28.2. bom imela pa  ......................................................36 let.......................brrrrrrr.........................
Pa ko sem bila stara 20 let se mi je zdelo to takooo daleč, no zdaj sem pa tam. user posted image  Ratam kar mal depresivna.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 0:33:26   
Špela100
user posted image Hvala vsem za pohvale za maksa....ja, ja on hodi, danes je vadil in vadil in padal, se pobiral, smo prišli na 9 korakov. Priden cuker. Zdaj, zdaj ga bom lovila. Danes mi je take špičil, da sem bila čist izmozgana, vse je njegovo, še dobro, da smo šli lahko malo ven, da je vsaj eno uro sedel v vozičku. user posted image user posted image

Tomažku čestitke za zadnjo obmesečnico  user posted image . Jagoga a Tomažek pa zdaj ob kuhinjici hodi..user posted image , ja je čakal, da mami podaljšajo porodniško, zdaj bo pa šopal okrog. Lisica mala user posted image , on bi se še malo crtal doma. In zdaj pa ni pardona, da nas obiščeš.

A že kar bi se selile na forum otrok user posted image ...no kar,sam sporočite mi, da se ne bom utapljala v delu, pa čez par dni sama tuki monologe pisala in se čudila, kako, da ste vse user posted image na počitnicah...user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 8:31:21   
Lona76
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image  da se zbudite.

Nik in Tit vse naj naj za vajini obmesečnici. Nikova je zadnja, Tit bo pa eno še imel user posted image . Bodita zdrava, vesela, razigrana, nagajiva user posted image user posted image

Sem dala Tajo že v posteljo na prvo spanje. Je lumpa že od 6 pokonc. Se je zbudila in sem jo k sebi vzela, pa bi zaspala, sam je pa Tilen prišel k nam v sobo, pol je blo pa konc zabave, ker on pol po postelji skače, kašlja, smrka in se pogovarjauser posted image . Jo pa morm pohvalt, sva spet preživeli noč brez hranjenja user posted image . Sicer sem se ob 1 kar matrala da je nazaj zaspala po ventolinu, sem mogla ene desetkrat vstat in ji dat dudo, pa sem že skor obupala, je pa miška zaspalauser posted image . Mogoče nam pa rata celo noč prespati še pred enim letomuser posted image . Upam, da nama v ponedeljek P reče da ne rabi več ventolina ker sem k luna k me budilka ob enih zbudi. Lažje vstanem ko me Taja zbudi, kot pa ko me budilka. Ma sam da bo bolš pa bo.

A kr na otrok se bomo že preselile. Ja sej od 1 leta naprej so že otroci. In čez par dni bomo imele že prvega enoletnika.

Nč zdej grem pa zajtrk pojest dokler je mir. Taja spi, Tilen gleda TV, mož je šel pa delat.


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 8:51:45   
san
SE PRAVI BOMO PO NOVEM NA FORUMU OTROK - ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH - ZAKLADKI MARČEVK 2008? no še tukaj sporočte, pa z rdečo, da bom vedla kdaj tjauser posted image

pa dobro jutro, zdej pa že šibamuser posted image


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 8:54:28   
san
aja, skor pozabila

Nik in Tit, vse najboljše za vajini obmesečnici, pa prekipevajta od zdravja in bodita še naprej nasmejana, zvedava, navihanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 10:11:40   
aleži
nik in tituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


super, da gremo na forum otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 11:16:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san


te dni sem precej časa preživela z izabelo in urbanomna hemato onkološkwm oddelku zaradi bulice izabeline nad očesom, pa ni bilo časa. no, včeraj sm začela pisat, pa se je pol urban zbudu. pa sm zdej precej melanholična, ker sem gledala te uboge otročiče s hudimi boleznimiuser posted image .... HB pri izabeli ni življensko nevarno in sedaj moramo to še naprej opazovat, zdravnica, pa se bo v te pol leta do kontrole pozanimala pri cistologih in tujih kolegih, če so imeli že kakšen tak primer. ker izabela ima to sedaj že 4 bulo od tretjega leta in vse so na levi polovici telesa, no eno so ji že izrezal in je ni več in to kar so do sedaj mislili, ne poteka tako kot pri njej.... pa še njena doktorca iz onkologije je šla v pokoj....no, sej ta nova, ki jo je prevzela se mi zdi super. v glavnem ne bom preveč najedala.



joj San user posted image .....eno grmado user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo in en kup user posted image user posted image user posted image  zate, da boš močna in da bi tole zadevo z bulicami uredili in pozdravili za zmeraj!!! user posted image user posted image user posted image

Sara & Julija = user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu


Drugač nam pa zgornje trojke vn rinejo, pa čeprav dvojk  še sploh nimamo (al bo smešna) in je temu primerno tut tečna, danes me je ožela do konca že do enajstih user posted image user posted image user posted image . Sploh je ne obvladam večuser posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj storim.



mumu, tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image , da te živčki ne izdajo, jaz sem bila tudi danes ponoči čist user posted image , se je Tit zbujal na vsake pol ure. Upam, da Tii čim hitreje pogledajo zobki ven in da bo mir (sej pol bo pa kej druzga, žal user posted image ) se mi zdijo teli naši marčevci...ma skoz je neki user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Kako pa dajete juhice vašim malčkom? A so bolj goste? Naš Jaka se non stop obrača pa je v akciji, tako da mu js zelo težko dajem juhe, ker skoraj vse polijeva. Mu dam raje malo kruha noter v kremne juhe al pa veliko rezancev/zakuhe.


jaz Titu naredim juhico prb 1-krat na teden. Če mu jo naredim je ta iz bučk, cvetačke, brokoli, korenček in zahuham not tiste testenince mini krogci - koruzni...ma pride lepo gosta juhica in ga ne motijo koščki. Da bi ga pa prav s tekočo juho hranila si pa ne predstavljam.

user posted image user posted image user posted image  za Jakata!!!

Ursi2...uživajte MAX tale vikend doma z Lukcem, sem prepričana, da ga boš še kako izkoristila user posted image .

Ok, toliko zaenkrat, grem kosilo skuhat....
danes bomo leteči, gremo na bowling vsi trije, tudi Tit user posted image ...upam, da se bo lepo obneslo....pa Titku gremo 1. čevljčke kupit zdej k ma že 10 mesecev in je felik fant user posted image ...HVALA punce vsem za čestitke!!!!!

lepo se mejte in ostanite zdravi user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 11:42:48   
mumu
TIT
 
user posted image
 

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 14:09:49   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Jagoga a Tomažek pa zdaj ob kuhinjici hodi..user posted image , ja je čakal, da mami podaljšajo porodniško, zdaj bo pa šopal okrog.

Ne, ne to je bil kar nek njegov trenutek slabosti, se je spozabil, da se mora delati nesposobnega. Ali pa sem jaz to kar v svoji domišljiji videlauser posted image user posted image user posted image , To se je zgodilo samo enkrat do sedaj. Bo mogel priti k Maksu na inštrukcije.

Tit in Nik vse naj naj za vajini obmesečnici. Bodita pridna, mala raziskovalca.

Včeraj je Tomaž praznoval 11 mesecev in ali uganete kdo je prišel danes ponoči na obisk? Gospa prva menstruacija po porodu, sem jo imela na sumu, da se bo pojavila, ker so me konec prejšnjega tedna bolele bradavice, ko sem dojila in je bila verjetno ovulacija. Pri prvem sem bila brez M12 mesecev, pri drugem pa 11. Koliko smo prišparali na vložkih?

< Sporočilo je popravil jagoga -- 7.2.2009 14:10:57 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 17:27:08   
Joži79
Joži79, koliko časa si čakal do so ti poslali copatke, pa moraš predhodno plačati, ali lahko ob povzetju.


Copatke ti pošlje takoj ko je denar na njenem računu. Poštnino plača ona. Se pravi dobiš jih naslednji dan.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 17:48:09   
Joži79
 Hoj!

Evo mene po dolgem času. No v torek sva dala cepljenje čez, pa še sistematskega. Tud Juš ni šljivil unih kock, tko da pomlad08, s tvojim Jobom bi se očitno štekala . Kar se pa tiče odnosa do psihologije je pa to tud men mal , ker mam taščo psihologinjo, k bi mal rabla sama koga da bi ji pod streho pospravu... Pa poznam jih ene par iz študenta, same pacientke...

No po cepljenju je mel Juš naslednji dan vročino, sam v četrtek je bil pa že OK. No, je pa mene zagrabil prehlad, tako da sem hodla z uno kirurško masko okol k en frankenštajn. Mali je mi je kar mal režu.

Nama je P tud težila glede kožce. Sem pa brala en članek misim da na med.over.net, da v prvem letu sploh ni važn kok ma raztegnjeno, glavno da v curku lula. Mislim... No zdej mu bom mogla mal raztegnt. Če ne ga bom pa k bratovi deklici peljala, da ga mal porihta. Je zdravnica, pa dva sina ma . Če ne pa tud nas urolog čaka.

Dons sem pa končno PRVIČ 2 uri sama doma. Sem vse posesala, postlo preoble3kla, pobrisala prah v spalnici itd. itd. pa še tle mam mal cajt viset. Kok se mi zdi... user posted image in user posted image sta šla k njegovim ta starim na kosilo, men pa pol prneseta. Se mi ni dal zraven, ker mam včasih še kak napad kašlja pa mag gre zdej ven iz mene pa se mi ne zdi človešk to tm pr njih počet. Upam da nau Še Juš kej od mene fasu. Morva bit zdrava, mava v pondelk uvajanje v vrtec.

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 7.2.2009 18:02:30 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 17:49:05   
Zofy
Nik in Titek
 
user posted image

Da bosta zdrava, vesela, nasmejana in da bosta pridna fantka in ne bosta jezila atija in mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 17:53:15   
Joži79
Včeraj je Tomaž praznoval 11 mesecev in ali uganete kdo je prišel danes ponoči na obisk? Gospa prva menstruacija po porodu


Timing, timing. K men je pršla pa 2 dni pred 11. mesecem. Pršparali smo zdej za hude cajte k je recesija user posted image . Pa ne sam dnar. Kok je fajn brez. Bom pogrešala te cajte.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 21:03:08   
Čakajoča
Najprej najlepša hvala za lepe želje, ki ste jih izrekle ob nikovi obmesečnici! Tudi vašim user posted image želim user posted image user posted image user posted image za obmesečnice!

Sploh ne morem verjet, da je to samo 1 mesec pred prvim letom! JOJ JOJ JOJ

Samo na hitro: že dolgo vas nisem uspela prebrat, saj je moj M bil doma in ...

Naši flekci so čisto zginili in ima prav lepo dojenčkasto kožo. Spimo tudi spet bolje (ne smem preveč user posted image , ker potem to noč spet ne bo pridno spal).
Ob vsaki opori je na nogah; sedaj pa je postalo naporno. Če hočem iti na WC ga moram dati v stajico, ker je takoj za mano - kamorkoli grem - po vseh štirih!!!!
Ko bom imela več časa, vas kaj preberem. Me M čaka, da greva gledat nekakšno komedijo! Bomo videli, če bo tako!

Zaenkrat toliko od mene in lahko noč!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: zakladi marčevk 2
7.2.2009 21:08:36   
tina50
ojla.

smo mel danes cel dan ugasnjen računalnik, sam sem rekla da to vam, pa mor povedat, ker sem tolk vesela.
danes se je Lan sam usedel iz ležečega položaja goruser posted image user posted image user posted image . se mi zdi, da si še tolk bolj vesel ene stvari k jo nardi, ker jo tolk časa čakaš. res sem veselauser posted image .

TIT in NIK vse najboljše za obmesečnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

zakladi marčevk 2008 - ker tam se že po letnicah rojstva delijo


ja sej amš prav, jaz nisem nič študitala!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki



user posted image user posted image user posted image  jaz sicer ne vem kolk si Špela100 stara, ampak sem imela to srečo, da sem te spoznala tudi v živo in se strinjam, da imaš prav fletn mladostniški videz user posted image .




Hvala Dinki res si prijazna user posted image , kar mal farbam....ha, ha....28.2. bom imela pa  ......................................................36 let.......................brrrrrrr.........................
Pa ko sem bila stara 20 let se mi je zdelo to takooo daleč, no zdaj sem pa tam. user posted image  Ratam kar mal depresivna.


joj, men je pa res tok žal, ker ne vem katera je katera na tistih slikah iz srečanja iz postojne. pa grem večkrat še pogledat tiste slike, pa ni pošteka za nekatere, ker vas ne poznam. user posted image

Lona76 upam,da dasta ventolin čimprej stran in da bo Taja potem lahko spala, pauser posted image user posted image user posted image  da nista jedle ponoči

Dinki user posted image user posted image user posted image  za bowling, upam, da je dobro uspel.

jagoga user posted image  za user posted image .
 
Joži79 pridna si bila, pa čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?