Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). No in sem bila tam 3 leta - do 1. porodniške, potem pa uspela zamenjat. Razpisi, na katere sem se javljala, so vsi zahtevali izkušnje, katerih nisem imela, pripravniških mest pa sploh ni bilo. Skratka sprejela sem ne ravno najboljše delo, sem pa potem novo službo iskala 2 leti. Nisem pa nikoli kar na slepo pošiljala prošenj, ker ne verjamem, da ti tako lahko uspe, le razočaran si, ker po 200 poslanih ne dobiš niti odgovora.
.
sej ne vem, kaj naj si mislim...
Podobno kot Spirila, sem tudi jaz skoraj pustila faks, ker mi je šlo vse skupaj zelo na živce, ampak tega nisem mogla naredit, ker bi mogla vračat štipendijo. Imela sem pa Zoisovo, tako da bi mi v bistvu bilo ful nerodn... No zdaj mi ni žal, da sem končala, ker sem se odločila za magisterij na Fakulteti za management in v bistvu bom tako imela izobrazbo iz dveh področij.
Saj zato sem na tem forumu, pa vedno pride kaj vmes. Trenutno firma. Ampak res se mi zdi, da bi bil ravno pravi trenutek, ker se mi zdi, da smo ravno v nekem čudnem kriznem času in da se bodo stvari čez kakšno leto, dve nekoliko popravile.