|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porod voditeljice Riki Lake
15.10.2008 9:23:53   
Martinčka
no meni je posnetek prav ok.. ne zdi se mi neukusen ker ni šla tako daleč, da bi prokazovali "podrobnosti" tako da je prav lepo blo videt kak se je tista mala štručka pojavla...user posted image
je pa film veliko rezan, tako da zagotovo ne gre za ravno realen posnetek.. jaz se sicer ne bi nikoli snemala še manj objavila takšen filmček, ampak nekateri pač razmišljajo drugače in hvala bogu da smo si različni.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Porod voditeljice Riki Lake
15.10.2008 11:07:04   
sabina1345
Meni se je tudi zdel posnetek ok. Verjetno so pa res kakšne manj lepe stvari ven izrezali.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Porod voditeljice Riki Lake
15.10.2008 12:26:59   
Pacota
Jaz pa sem mnenja, da je super, da imamo to moznost, da vidimo lepe porode, pa tudi one manj lepe, sem pa proti pretiravanju v obe smeri. Najbolj realen vtis si pa tako ali tako lahko ustvarimo le tako, da vidimo cim vec filmckov. Zamislite, kaksna pricakovanja bi imele, ce bi videle le en film in bi bil ful grozen, ali pa le enega, ki bi bil ful mili!

Ne morem si kaj, da ne bi zapisala se zgodbe, ki sem jo slisala na potepu po Indiji. Neki moski mi je razlagal, kako neumne so njihove zenske (predlog, da svojo izobrazi sam, se mu je zdel sala tisocletja). Povedal je, da je  njegova visoko noseca zena nekega vecera pred spanjem prosila svojo tasco, da jo zbudi, ce bo otrok prisel, medtem ko bo sama spala.Tasca ji je le odvrnila, da naj ne skrbi, da bo ona sama zbudila celo vas, ko bo prisel.

Ta moski se je tej svoji zgodbi tako zelo smejal...

Si lahko predstavljate, da obstajajo danes zenske, ki sploh ne vedo, da bodo rodile, da je otrok v njihovem trebuhu, da bo prisel ven in kako to izgleda! Se zenske (npr. matere hcerkam) ne prenesejo vsaj ustno sporocilo... Dokler ne izkusijo na svoji kozi, nimajo pojma.
In mene bi taka globoka nevednost najbolj strasila!

Zato pa, hvala Bogu za filmcke, neznanih in znanih, da vemo, kaj lahko pricakujemo! Ne vem, zakaj nekdo, ki je dovolj odprt ne bi pokazal svojega poroda? Vidim le prednosti, slabosti pa nobene!

Zakaj bi sploh pomislili na to, da bi bilo potem nasemu otrocku nerodno pred sovrstniki? Zakaj bi mu bilo nerodno? Da se je rodil, da ga je rodila mama???

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Porod voditeljice Riki Lake
15.10.2008 18:49:37   
bibi5
živijo!ogledala semsi posnetek poroda in moram reči, da mi je malce razblinil strahove pred naravnim porodom,ki so dejansko res prikazani kot nekaj hudega,čeprav je v resnici lahko vsak popadek božji dar na poti novega bitja,ki prihaja k nam;pri prvem otorčku sem imela carski rez(neplaniran-urgenten) in zdaj ko čakamo novega člana naše družinice kolebam za način poroda(carski rez al naraven porod).
Posnetek me je usmeril k  razmišljanju,da se odločim za naravno pot...pa tudi knjiga Modrost rojevanja(priporočam v branje) pokaže porod v drugi luči kot pa so pozane večine zgodb o porodu...seveda pa je vse odvisno od posameznice kako neko stvar vrednoti(kot darilo ali kot nekaj hudega)izbira je pač naša.user posted image user posted image  

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Porod voditeljice Riki Lake
16.10.2008 17:01:05   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Meni je pa to mimo.Najsrečnejši trenutek in najbolj intimen, gleda celi svet.Vse za slavo.user posted image


se strinjam.

jaz bi še svojega nogirala, če bi mi med nogami s kamero letaluser posted image


se strinjamuser posted image user posted image
Pa še nekaj..kaj bi dala da bi bilo osebje tudi z menoj tako prijaznouser posted image

Sicer je pa res nepopisen trenutek ko ti otroka takoj po porodu takole položijo v naročjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?